Razgovor sa suradnikom:Akademskih15

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

FET - Science, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:FET - Science") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 15:01, 22. veljače 2019. (CET)

Dopuštenje[uredi]

Poštovani,

Dana 18. siječnja 2019. godine učinili smo nekoliko izmjena (https://hr.wikipedia.org/wiki/Special:ConfirmEmail/72253f14e6e8696748f6d9f37f356d71) na sljedećoj stranici https://hr.wikipedia.org/wiki/Fakultet_ekonomije_i_turizma_%22Dr._Mijo_Mirkovi%C4%87%22_u_Puli pri čemu smo dobili Vašu obavijest da je tekst pruzet bez dozvole te su izmjene poništene i vraćena je prethodna verzija. Izmjene je radio naš informatičar, a tekst je preuzet s naših službenih stranica fakulteta https://fet.unipu.hr/. Riječ je zapravo o tekstu s naših internet stranica pa Vas molimo dopuštenje izmjena.

Hvala i pozdrav,

FET - Science (razgovor) 14:08, 22. veljače 2019. (CET)

Kako nisam odgovorna osoba Fakulteta tako ne mogu ni dati, odnosno uskratiti dopuštenje za uporabu sadržaja sa službenih stranica Fakulteta. Ovdje možete proučiti kako doći do dopusnice. Dakle, svejedno jeste li to Vi osobno, ili netka druga osoba daje dopusnicu, trebate kao suradnik wikipedije sa svog korisničkog računa poslati e-poruku osobi nadležnoj za Fakultet. Odgovorna osoba treba odgovoriti na e-poštu suradnika wikipedije u kojoj se slaže s uporabom sadržaja pod navedenom licencijom. Takvu e-poruku suradnik treba proslijediti nekome od administratora, može slobodno meni. Onda se postavlja dopuštenje na Wikipedija:Dopuštenja za korištenje sadržaja/Ustanove, gdje će biti izostavljeni svi osobni podatci kako bi se zaštitila privatnost sudionika prepiske. Zahvaljujem na razumijevanju i lijepo pozdravljam.--Tulkas Astaldo (razgovor) 15:32, 22. veljače 2019. (CET)