Razgovor sa suradnikom:Fenikssx

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Fenikssx, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Fenikssx") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! -Kraljnnm (razgovor) 23:09, 16. srpnja 2019. (CEST)

Turski rat za nezavisnost[uredi]

Pozdrav! Naletio sam na početak stvaranja članka. Članak je sadržajno dobar (ako ne cjepidlačim Face-wink.svg), međutim: nemojte se povoditi za Wikipedijom na engleskom jeziku glede mnoštva kategorija. Usput, u tekstu vam visi jedna rečenica, "Tursku koja bi bila demokratska i sekularna republika turskog naroda." koja bi mogla biti nastavak prethodne ako bi joj prethodio zarez.  • Bonč (razgovor) • Nekad mislim, a nekad postojim. •  14:17, 28. srpnja 2019. (CEST)

Ja isto pozdravljam pisanje tog članka jer mislim da nam je baš falio, ali pozivam da ga još malo doradite formiranjem odlomaka u tekstu i infookvira. Samo tako dalje i svako dobro s daljnjim uređivanjima. Franjo Tahy (razgovor) 21:10, 28. srpnja 2019. (CEST)

Testiranje[uredi]

Information.svg Dobrodošli na Wikipediju, zahvaljujemo na vašem testiranju. Vaš je test na stranici Erwin Rommel uspio i upravo je uklonjen. Ako želite i dalje testirati, činite to na stranici za vježbanje. Pogledajte i proučite kratki uvodni tečaj za više informacija o uređivanju Wikipedije te upute o namjeni suradničkih stranica i stranica za razgovor. Preporučam da svakako pogledate i što Wikipedija nije. Srdačan pozdrav, Maestro Ivanković 21:16, 30. srpnja 2019. (CEST)

Uputa[uredi]

Poštovani suradniče, pravilno je pisati bitci zbog sibilarizacije. Nekad je bila uobičajen kratki oblik množine, ali ha više ne koristimo pa pišemo vukovi, a na vuci i bitaka, a ne bitki. Zahvaljujem na razumijevanju i lijepo pozdravljam--Tulkas Astaldo (razgovor) 15:49, 1. kolovoza 2019. (CEST)

Izvori[uredi]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost da je potrebno doprinose potkrijepiti izvorima, što niste napravili u članku Anastasija Nikolajevna Romanova. --Tulkas Astaldo (razgovor) 15:32, 19. rujna 2019. (CEST)