Razgovor sa suradnikom:Gagilia

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Gagilia, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Wikiusvajanje − pronađite mentora koji će vam pomoći u snalaženju na Wikipediji
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 12:20, 29. siječnja 2012. (CET)

Wuppertal, Hagen, Hamm, Herne (Njemačka), Bielefeld, Mönchengladbach[uredi]

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima Wikipedije potrebno je obratiti pozornost na stilsko oblikovanje članka, pravopisnu normu hrvatskoga standardnog jezika i dodati izvore, wikipoveznice, kategoriju, međuwikipoveznice te članak uskladiti s wiki standardom. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o Wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--MaCroatian squares Ljubicic.pngGa 07:55, 2. veljače 2012. (CET)

Kopiranje sadržaja[uredi]

Information.svg Zahvalni smo na vašemu doprinosu Wikipediji, no molimo vas da ubuduće ne preuzimate tekstove s interneta zaštićene autorskim pravima (copyrightom). Ako imate dopuštenje za preuzimanje teksta, ljubazno vas molimo da ga uvrstite među postojeće dopusnice prije nego počnete postavljati preuzeti tekst.

Svi zaštićeni tekstovi koji se postave bez prethodno objavljene dozvole, biti će obrisani bez dodatnog objašnjenja. Suradnik koji i nakon upozorenja nastavi postavljati zaštićene radove može biti blokiran. Hvala na razumijevanju.--MaCroatian squares Ljubicic.pngGa 18:33, 29. veljače 2012. (CET)

Pisanje članaka[uredi]

Čestitam na marljivosti i velikom broju članaka! Imam dvije molbe. Prva je da pišete Međuwikipoveznice. Ako ne znate kako, dodatno ću vam objasniti. Drugo bih molio, da pišete bar malo veće članke, znači još bar 2-3 rečenice više po članku i bit će još bolji članci. Puno uspjeha u daljnjem radu! --Fraxinus (razgovor) 19:24, 1. ožujka 2012. (CET)

Međuvikipoveznice[uredi]

Da, to su međuvikipoveznice. Sve što trebaš je otići na englesku wikipediju i nađi članak pod tim imenom. Ili na njemačku wikipediju, ako ti je tako možda lakše. Kad nađeš članak, stisni na toj stranici Edit ili Bearbeiten (za njemački). Na dnu stranice naći će se te međuwikipoveznice i samo trebaš copy, a paste stisni u hrvatskoj wikipediji u članak koji pišeš. --Fraxinus (razgovor) 20:02, 1. ožujka 2012. (CET)

Odgovori[uredi]

Samo ti pitaj slobodno sve što te zanima. 1) Ne znam da li postoji predložak s popisom kako napraviti zastavu za koju zemlju. Ako postoji ne znam za njega. Ako ga nema, bilo bi ga dobro napraviti, da to bude na jednom mjestu. I ja sam se mučio s nekim zemljama. Ovdje: Dodatak:Popis gradova prijatelja hrvatskih gradova možeš vidjeti za mnoge države. Za Slovačku je Flag of Slovakia.svg SLK 2) Slika ATP Tour Finale je logo. Kad se radi o logu, vrijede posebna pravila pa se ne obično ne može staviti na našu wikipediju. 3) Okviri postoje za neke teme, a za mnoge još ni ne postoje. Tu je popis infookvira koje imamo: http://hr.wikipedia.org/wiki/Kategorija:Infookviri Ja se baš i ne kužim u izradu infookvira. Kada nešto ne znaš na wikipediji, najbolji način je naći nešto slično pa pogledati kako je to napravljeno pa napraviti po tome ili pogledaj tko je radio infookvire pa ga pitaj kako se to radi. 4) Nisam te baš razumio u vezi 4. pitanja. Ako želiš nešto mijenjati u tom predlošku, stisni slovo u. --Fraxinus (razgovor) 22:36, 1. ožujka 2012. (CET)

Potpis na stranicama za razgovor[uredi]

Potpis.gif
Potpis vector 2010.png

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. Hvala na razumijevanju.--MaCroatian squares Ljubicic.pngGa 17:45, 2. ožujka 2012. (CET)

2012.[uredi]

Tomu ondje nije mjesto! Stavljaju se samo veći uspjesi HR športaša što poraz u prijateljskoj utakmici kontra Švedske svakako nije. Lijep pozdrav!--MAN_USK recider 20:41, 2. ožujka 2012. (CET)

Novi odgovori[uredi]

Drago mi je da postoji popis predložaka sa zastavama!! Što se tiče promjena, običaj je da se prijedlog napiše na stranici kafića, kada se radi o nekoj većoj promjeni poput ove pa da svi koji žele napišu svoje mišljenje i da se donese zajednički zaključak ili se glasuje. Ti ili ja sami ne bi smjeli raditi velike promjene bez suglasnosti drugih pa ako želiš možeš otvoriti raspravu o tome u kafiću. Što se tiče infookvira i predložaka, nekad je dovoljno jedno krivo slovo pa da ne radi cijeli predložak, ja se baš u to puno ne razumijem, pa ti ne mogu puno pomoći.

Tu piše nešto više o logu, možda pomogne. Roberta se puno više kuži u to, pa ako imaš dodatnih pitanja o logu, nju pitaj.--Fraxinus (razgovor) 23:02, 2. ožujka 2012. (CET)

Zaštićeno

Ovo je logotip organizacije, objekta ili događaja i zaštićen je ili autorskim pravom ili kao registrirani zaštitni znak. Vjeruje se da se korištenje slika logotipa u niskoj rezoluciji

  • za ilustraciju dotične organizacije, objekta ili događaja

- na Wikipediji, koja se nalazi na serverima neprofitne Zaklade Wikimedija (Wikimedia Foundation) u Sjedinjenim Državama,
može svesti pod poštenu upotrebu po Zakonu o autorskim pravima SAD. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedija:Poštena upotreba.

Korištenje logotipa ovdje ne povlači podršku Wikipedije bilo Zaklade Wikimedija toj organizaciji, niti znači/zahtijeva podršku te organizacije Wikipediji ili Zakladi Wikimedija.

Pošiljatelju: molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene uporabe za svaku uporabu, kao što je opisano na Wikipedija:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima.


Uvodni tečaj[uredi]

Pročitajte Wikipedija:Uvodni tečaj. Kubura (razgovor) 06:21, 3. ožujka 2012. (CET)

Hrvatski jezik[uredi]

Glede ovoga [1], ovog [2] i ovog [3], a osobito zbog ovog [4]:
Information.svg Dobrodošli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pažnju na činjenicu da je službeni jezik na hrvatskoj Wikipediji − hrvatski jezik. Želite li pisati na nekom drugom jeziku, molimo vas odaberite odgovarajuću inačicu Wikipedije gdje je taj jezik službeni. Hvala na razumijevanju.
Previše želite određivati po wikiprojektu glede činjenice da malo znate o wikiprojektu, a još više što želite mijenjati višegodišnje uhodane šeme. Tri ste dana na hr.wiki [5], a već idete s takvim prijedlozima; uz to još ne govorite i ne pišete dobrim hrvatskim.
Ako mislite raditi na hr.wiki, savjetujem Vam bolje naučiti hrvatski jezik i svakako proučiti uvodni tečaj o Wikipediji. Tako poštujete tuđe vrijeme i radne resurse a istovremeno ćete naučiti više o Wikipediji i kako na njoj raditi.
No, najbolje bi za Vas bilo ovo: jeste li razmislili pisati na Wikipediji koja bi po Vašem znanju jezika trebala biti Vaš jezični projekt: wikipedija na srpskom (sr.wikipedia.org) ili wikipedija na bošnjačkom (bs.wikipedia.org)? Začuđujuće je da pišete nekakvim iskrivljenim srpskim, a da do danas uopće niste nikako pisali na nekom od onih projekata. Preporučujem Vam pisati na tim projektima: njihov jezik izgleda kao Vaš jezik kojim ste pisali. Sigurno ćete se ondje bolje snaći. Kubura (razgovor) 06:32, 3. ožujka 2012. (CET)

[6] Iz ovog je sasvim jasno da ti hrvatski nije materinski jezik. Ne zvučiš kao osoba koja (navodno) živi u Njemačkoj i koja je izolirana od hrvatskog i pod utjecajem njemačkog, pa griješi u jeziku. Osobe koje dugo žive u Njemačkoj a koje su zapustile znanje hrvatskog ne govore onako kako ti pišeš. Ono što ti pišeš već nisu pogrješke. Ono već ide u drugi jezik. (komplizieren ti jedino može sugerirati komplicirano, a ne "komplikovano").
[7] Uvjetno rečeno si mjesec dana. I dalje stoji da si se samo pojavio u 5 dana na hr.wiki. Ono između je praznina.
U hrvatskom jeziku ne postoje "internacionalne skraćenice". Na hrvatskom se može govoriti o međunarodnim kraticama, a za ono što ti predlažeš nema mjesta na hr.wiki. To napravi na sr. ili na bs.wiki; tvoj jezik spada njima. To su jezici koji su otvoreni tuđicama, što nije slučaj kod hrvatskog.
Hrvatski jezik ima svoje kratice, razvijen je jezik, visoke je civilizacijske razine i ne trebaju mu tuđice za izraziti stvari koje predlažeš. To što ti govoriš - to se ne radi o uštedi vremena, nego se radi o pisanju drugim jezikom - a to je engleski. A to se već ne tiče hrvatske wikipedije. Ubacivanje tekstova na stranom jeziku u članke nagrđuje i otuđuje hr.wiki. Nije im mjesto ovdje, briše ih se. Ignoriranje te činjenice se sankcionira.
Stoga ti preporučujem pisati na sr. ili bs.wiki (ako misliš i dalje pisati na onakvom jeziku), njihovi jezici vole tuđice. Sigurno će se obradovati tvojim doprinosima. Kubura (razgovor) 02:21, 4. ožujka 2012. (CET)

Čemu[uredi]

[8] Čemu? Kubura (razgovor) 13:21, 19. ožujka 2012. (CET)

Brisanje[uredi]

[9] Suradničke stranice za razgovor se ne brišu (osim vandalizama i još nekih problematičnih pojava), nego arhiviraju. Kubura (razgovor) 08:25, 22. ožujka 2012. (CET)

Kalendarske godine[uredi]

[10] Kalendarske se godine na hrvatskom jeziku piše kao redni broj. Kubura (razgovor) 10:46, 22. ožujka 2012. (CET)

O čemu[uredi]

[11] Čitaš li poruke i poveznice koje sam ti naveo u razgovoru? Kubura (razgovor) 01:31, 24. ožujka 2012. (CET)

Velika slova i pravopis[uredi]

[12] Riječ "regija" se ovdje piše malim slovom. Zašto to pišeš velikim slovom? Kubura (razgovor) 12:19, 30. ožujka 2012. (CEST)

Iđe li kako?[uredi]

Iđe li kako, Gagilio? Sritan ti 21. ožujka! Kubura (razgovor) 12:54, 30. ožujka 2012. (CEST)

Krivo mjesto[uredi]

[13] Ovo ide u drugi imenski prostor. Kubura (razgovor) 16:31, 31. ožujka 2012. (CEST)

Sledeće???[uredi]

Tko će se to slediti [14]? Kubura (razgovor) 01:35, 17. travnja 2012. (CEST)

Brisanje[uredi]

Što obriše Intertoto kup? [15] Kubura (razgovor) 01:36, 17. travnja 2012. (CEST)

Pisanje godina - 2. put[uredi]

Gagilia, godine u hrvatskom jeziku su redni brojevi i pišu se s točkom, a vi nakon upozorenja kolege Kubure [16] i dalje po svome [17].--MaCroatian squares Ljubicic.pngGa 07:26, 17. travnja 2012. (CEST)

Mali savjet[uredi]

Ukoliko članak nije gotov, i ne planirate ga završiti isti dan, stavite predložak {{radovi24}}, i naravno, uklonite ga kad je članak gotov. Vodite računa da predložak ne može stati unedogled. Lijep pozdrav!--MaCroatian squares Ljubicic.pngGa 21:19, 17. travnja 2012. (CEST)

Koncentracija[uredi]

Malko se skoncentriraj [18]. Kubura (razgovor) 03:59, 18. travnja 2012. (CEST)

Engleska sintaksa u hrvatskom nema šta tražiti[uredi]

[19] Ne preuzimaj slijepo nazive s en.wiki. Pa nije engleski službeni u Poljskoj. A nacionalne parkove zovemo na hrvatskom. Nacionalni park Serengeti, nacionalni park Słowiński i tako dalje. Kubura (razgovor) 04:14, 20. travnja 2012. (CEST)

[20] Na Poljskoj? Valjda na Poljsku? Zar rabiš strojni prevoditelj? Kubura (razgovor) 04:14, 20. travnja 2012. (CEST)

[21] "Katedrala Marije"? Koje Marije? Moraš napisati Blažene Djevice Marije ili ako je još neki dodatak, onda je "Gospe od Sniga", "Uznesenja BDM" i tako to. Kubura (razgovor) 04:16, 20. travnja 2012. (CEST)

Popis hrvatskih mjesta i gradova prijatelja[uredi]

Dragi prijatelju već imamo taj članak od prije :) Dodatak:Popis gradova prijatelja hrvatskih gradova --Fraxinus (razgovor) 22:48, 28. travnja 2012. (CEST)

Wikipedija:Sažetak (Nagrada Zamora‎)[uredi]

Information.svgZahvaljujemo Vam na Vašim doprinosima Wikipediji na hrvatskom jeziku. No, kada spremate sadržaj članka i pritišćete tipku "Sačuvaj stranicu", molimo Vas – upišite kratko obrazloženje u polje "Sažetak" (koje se nalazi odmah uz tipku "Sačuvaj stranicu"). Time olakšavate drugim suradnicima koji iz sažetka mogu lako protumačiti vaše razloge svake pojedine izmjene. Primjerice, u slučaju članka: Nagrada Zamora‎. Popunjavajući polje "Sažetak" pomažete svima, uključujući i sebi, prepoznavati Vaše doprinose u povijesti uređivanja članaka, a to može biti koristan i učinkovit način pronalaženja tih istih doprinosa. Zahvaljujemo na trudu koji ćete uložiti, te na razumijevanju ove poruke.-- Bugoslav (razg.) 30. travnja 2012., 02:53 (CEST)

Razgodci[uredi]

Glede ovoga popravka u članku Nagrada Zamora
Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Molimo Vas da pripazite kod pisanja razgodaka ili interpunkcije, npr. prije točke, zareza, dvotočja, točke sa zarezom, upitnika i uskličnika ne stavlja se prazno polje ili razmak, dok je iza njih razmak prije početka slijedeće riječi obvezan. Hvala na razumijevanju.-- Bugoslav (razg.) 30. travnja 2012., 04:27 (CEST)

Velika i mala slova[uredi]

[22] Pazi gdje se piše velika, a gdje mala slova. Valjda znaš gdje je nabrajanje, a gdje cijela rečenica. Kubura (razgovor) 03:44, 4. svibnja 2012. (CEST)

Padeži[uredi]

[23] Nije "u Banja Luci", nego "u Banjoj Luci". Sklonidba je ista kao kod izraza "mačja dlaka". Kubura (razgovor) 03:45, 4. svibnja 2012. (CEST)

Riječno[uredi]

[24] Članke ne zovemo "rijeka Iguazu", nego "Iguazu" ili ako više pojama ima isto ime, onda "Iguazu, rijeka". Kubura (razgovor) 01:20, 10. svibnja 2012. (CEST)

Dvotočje[uredi]

[25] Rezultate odvajaj dvotočjem, ne spojnicom niti crticom.
Daklem, 3:2, a ne 3-2. Kubura (razgovor) 01:11, 14. svibnja 2012. (CEST)

Nisi do kraja[uredi]

[26] Nisi do kraja unia podatke. Kao, unio si stanje novije za tri godine, a samo se jednom klubu povećala statistika za jedan kup. Nedostaju još dva kupa. Kubura (razgovor) 04:10, 21. svibnja 2012. (CEST)

U redu je. Netko drugi nije ispravio kad je ažurirao stanje. Kubura (razgovor) 04:11, 21. svibnja 2012. (CEST)

Pravopis[uredi]

Gagilia, molim te slijedi upute o pisanju članaka o šporskim natjecanjima, posebno odlomak o pravopisu, i ispravi pogrješno napisane rezultate npr. Hrvatski_nogometni_kup_2010./11. u kojem stoji osim pogrješno napisanih omjera (od jedan do dva) i da je po utakmicama bilo po tri i pol gledatelja (3,500), pet (5,000), jedan (1,000), dva (2,000), četiri (4,000). Više o pisanju zareza: Zarez#Uporaba_izvan_jezika. Lijep pozdrav --Roberta F. 18:13, 23. svibnja 2012. (CEST)

Tenkovi[uredi]

Pozdrav! Drago mi je da ti se sviđa ono što napišem na wiki i volim čuti kako to ipak netko i pročita. Kolko ću ostat ili neću ovisi o slobodnom vremenu i volji, a i meni bi bilo drago da još netko piše o toj temi ;) --Culo-sija Mil Land Vehicle Icon.svg 22:10, 12. lipnja 2012. (CEST)

Prikaži[uredi]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo vaše doprinose na Wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.Kubura (razgovor) 22:52, 14. lipnja 2012. (CEST)

Strojni prijevod[uredi]

Pozdrav Gagilia! Lijepo je što si se potrudio napisati članak Crtanje pijeskom, ali to što si stavio izgleda kao strojni prijevod (nadam se da nisi to samo ubacio u google prevoditelj i tako prekopirao). Molio bih te da to središ. LP --Culo-sija Mil Land Vehicle Icon.svg 16:20, 18. lipnja 2012. (CEST)

Aj dobro, budem ja to riješio prek dana, samo nemoj to više raditi ;) --Culo-sija Mil Land Vehicle Icon.svg 16:30, 18. lipnja 2012. (CEST)

Predložak[uredi]

Promjenio sam ime predloška sa Njemačke vojske u Prvom svjetskom ratu zato što je nezgodan prijevod i premjestio ga na Predložak:Njemačke armije u Prvom svjetskom ratu. Prilikom izrade predložaka moraš pripaziti na njegov naslov i bilo bi poželjno da pitaš nekog iskusnijeg suradnika za mišljenje prije postavljanje predloška u članke. LP--Culo-sija Mil Land Vehicle Icon.svg 18:37, 25. lipnja 2012. (CEST)

Ma nema...[uredi]

...problema! :) --Orijentolog (razgovor) 23:55, 25. lipnja 2012. (CEST)

Evo, ovo ja nazivam "dopunjenim člankom". :) --Orijentolog (razgovor) 07:31, 2. srpnja 2012. (CEST)
Hvala. :) --Orijentolog (razgovor) 09:51, 2. srpnja 2012. (CEST)
Hvala još jednom. --Orijentolog (razgovor) 15:34, 9. srpnja 2012. (CEST)

Hrvatski[uredi]

Govoriš li hrvatski? Gledam ovo [27]: kakva "gustina", "u departmana", "Glavno mjesto 3 kantona". Pa to su velike pogrješke. Kubura (razgovor) 03:44, 29. lipnja 2012. (CEST)

Pazi, nisu drugi došli da bi ispravljali iza nečijeg pogrješnog rada. Ovo što sam ti gore pisao je preporuka neka ispraviš ono gdje si ti krivo napisao u drugim člancima.
Ne moraš ispravljati za drugim, ali red bi bio poći ispraviti ondje gdje si ti (ne netko drugi) krivo napravio. Kubura (razgovor) 01:37, 30. lipnja 2012. (CEST)

Blokada suradničkog računa[uredi]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 1 dan!

Razlog je: Ignoriranje uputa


Gagilia, cijenim doprinose i trud, ali opet problemi s pravopisom i jezikom, iako ste puno puta upozoreni. Ne može se pisati izbornik Danske nogometne reprezentacije već izbornik danske nogometne reprezentacije., niti se piše Danska Superliga, već danska Superliga. Posvojni pridjevi se pišu malim slovom. Nadalje, Dva posljednjeplasirana klubova na kraju sezone izravno ispadaju u 1. danskoj Diviziji. Dva su kluba (a ne klubova) i ispadaju u 1. dansku ligu a ne u 1. danskoj Diviziji. Nema smisla da mora uvijek netko ispravljati vaše članke. Molim, sredite doprinose ili će kazna u slučaju ponavljanja rasti. Hvala na razumijevanju!--MaCroatian squares Ljubicic.pngGa 09:23, 15. srpnja 2012. (CEST)

Ne zatrpavati[uredi]

[28] Ne smije biti previše traženih članaka u tom redku. Kubura (razgovor) 18:56, 18. srpnja 2012. (CEST)

FC Augsburg[uredi]

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima Wikipedije potrebno je obratiti pozornost na stilsko oblikovanje članka, pravopisnu normu hrvatskoga standardnog jezika i dodati izvore, wikipoveznice, kategoriju, međuwikipoveznice te članak uskladiti s wiki standardom. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o Wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--MaCroatian squares Ljubicic.pngGa 14:04, 19. rujna 2012. (CEST)

Popisi igrača[uredi]

Ovo [29] uređivanje je bilo suvišno, jer već postoji Dodatak:Popis igrača Alemannie Aachen. Hvala na razumijevanju.--MaCroatian squares Ljubicic.pngGa 09:55, 17. siječnja 2013. (CET)