Razgovor sa suradnikom:Gavrinjola

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Button sig.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Dalibor Bosits © 10:49, 23. veljača 2009. (CET)

Nuvola apps important.svg Skrećemo pažnju na činjenicu da je službeni jezik na hrvatskoj wikipediji - hrvatski jezik, te da doprinosi na drugom jeziku nisu dozvoljeni. Želite li pisati na nekom drugom jeziku, molimo da odabrete odgovarajuću verziju wikipedije gdje je taj jezik službeni. Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 23:26, 21. veljača 2009. (CET)

Vandaliziranje[uredi]

Nuvola apps important.png Molimo vas da prestanete s nekonstruktivnim doprinosima na Wikipediji. Takvi doprinosi smatraju se vandalizmom zbog kojeg možete biti blokirani. Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 23:39, 21. veljača 2009. (CET)

Hrvatski jezik i vrela[uredi]

Gavrinjola, tvoji dosadašnji doprinosi nisu na hrvatskome jeziku, doprinosi nisu potkrijepljeni literaturom ili vjerodostojnim izvorima te su obrisani. Za više detalja o uređivanju na Wikipediji preporučujem pročitati uvodni tečaj, kao i pravila Wikipedije na hrvatskome jeziku. Lijep pozdrav --Roberta F. 00:00, 22. veljača 2009. (CET)

Prepisivanje s interneta[uredi]

Information.svg Zahvalni smo na vašemu doprinosu Wikipediji, no molimo vas da ubuduće ne preuzimate sadržaj s interneta zaštićen autorskim pravima (copyrightom). Ako imate dopuštenje za preuzimanje sadržaja, ljubazno vas molimo da ga uvrstite među postojeće dopusnice prije nego počnete postavljati preuzeti sadržaj.

Sav zaštićeni sadržaj koji se postavi bez prethodno objavljene dozvole, bit će obrisan bez dodatnog objašnjenja. Suradnik koji i nakon upozorenja nastavi postavljati zaštićene radove može biti blokiran. Hvala na razumijevanju.--D tomAero-stub img.svg 09:03, 17. ožujak 2009. (CET)

Ignoriranje uputa[uredi]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 1 mjesec!

Razlog je: ignoriranje svih prethodnih uputa


--Roberta F. 14:34, 17. ožujak 2009. (CET)