Razgovor sa suradnikom:HenrikBaun

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

HenrikBaun, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:HenrikBaun") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! Kubura (razgovor) 17:45, 23. svibnja 2019. (CEST)

Savjet[uredi kôd]

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Pročitajte Wikipedija:Uvodni tečaj. Kratak je i informativan, vrlo brzo ga se pročita. Kubura (razgovor) 17:46, 23. svibnja 2019. (CEST)

HNK Rijeka[uredi kôd]

Baš će nam dobro doći jedan navijač Rijeke. Mi smo ti hajdukovci ovdje vrlo aktivni i svoj smo klub dosta pokrili člancima o sadašnjim i bivšim igračima i trenerima. Tu smo dosta pobjegli ostalim hrvatskim klubovima. Dobro bi nam došao netko tko bi tako "pokrio" Rijeku člancima o njenim igračima i trenerima. Kubura (razgovor) 18:00, 23. svibnja 2019. (CEST)

Hvala ti prvo na podršci. Jedan od mojih najvažnijih planova ovdje na Wikipediji je, da bi napravio i pojedine članke o našom nogometnom klubu. Čini mi se, da ću započeti ovim radom negdje tijekom lipnja, kad budem imao nešto više vremena. Nadam se, da ćemo surađivati u budućim projektima. HenrikBaun (razgovor) 19:37, 23. svibnja 2019. (CEST)

Šport ili sport[uredi kôd]

Ne ometajte rad Wikipedije da biste nešto dokazali. Zahvaljujem na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 15:45, 24. svibnja 2019. (CEST)

Prema Hrvatskom jezičnom portalu oba su oblika točna, ali je oblik sport stariji i češće se upotrebljava. HenrikBaun (razgovor) 15:50, 24. svibnja 2019. (CEST)

Ponavljam: Ne ometajte rad Wikipedije da biste nešto dokazali. Zahvaljujem na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 17:16, 24. svibnja 2019. (CEST)

Ne želim ništa dokazati, samo pišem u skladu s općim pravilima hrvatskoga standardnog jezika. HenrikBaun (razgovor) 17:25, 24. svibnja 2019. (CEST)

Ovo vam je posljedenje upozorenje. Prestanite pokušavati izmijeniti 'šport' u 'sport' u članku Hvar. Zahvaljujem na razumijevanju--Tulkas Astaldo (razgovor) 17:42, 24. svibnja 2019. (CEST)

Hvala na upozorenju. HenrikBaun (razgovor) 17:43, 24. svibnja 2019. (CEST)

Savjetujem da pozoveš Hrvatsku radioteleviziju te ih zamoliš nek promjene ime emisije Sport u Šport. Vrlo tužno je da može jedna osoba s tako lošim znanjem iz hrvatskoga jezika biti administrator na wikipediji, još zabrinjavajuće je da može svojim teroriziranjem slobodno onemogućiti sve druge suradnike. Želim ugodan dan HenrikBaun (razgovor) 17:56, 25. svibnja 2019. (CEST)

Crveni karton[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 1 dana!

Razlog je: zanemarivanje uputa


Više ste puta upozoravani, zbog posebno upornog zanemarivanja uputa odmorite jedan dan. Dok odmarate možete čitati Uvodni tečaj. Zahvaljujem na razumijevanju--Tulkas Astaldo (razgovor) 17:48, 24. svibnja 2019. (CEST)

Napadi[uredi kôd]

Information.svgDobro došli na Wikipediju! Iako su svi koji pridonose stvaranju ove enciklopedije dobrodošli, želimo Vas podsjetiti da osobni napadi na druge suradnike, kao što ste učinili na Razgovor sa suradnikom:Tulkas Astaldo nisu dopušteni. Molimo vas da sve primjedbe uputite na stranicama za razgovor o člancima, a ne na stranicama za razgovor sa suradnicima. Pogledajte ponovo stranicu dobrodošlice da biste saznali više o tome kako doprinositi Wikipediji. Hvala! --Mateo K 01 (razgovor) 18:18, 25. svibnja 2019. (CEST)

Savjet II.[uredi kôd]

Pročitajte en:Wikipedia:Single-purpose account. --Mateo K 01 (razgovor) 18:19, 25. svibnja 2019. (CEST)

Smeta mi to što suradnik ne odgovara na moja pitanja. HenrikBaun (razgovor) 18:21, 25. svibnja 2019. (CEST)

Crveni karton[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 1 tjedna!

Razlog je: zanemarivanje uputa, osobni napadi i napadačko ponašanje


--Tulkas Astaldo (razgovor) 18:31, 25. svibnja 2019. (CEST)

Vandalizam[uredi kôd]

[1] [2] Information.svg Dobro došli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose na Wikipediji, vaša nedavna izmjena u članku Suradnik:Mateo K 01 nije izgledala konstruktivnom i zbog toga je uklonjena. Ako želite, možete testirati na stranici za vježbanje i pogledati uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. --Mateo K 01 (razgovor) 01:03, 30. srpnja 2019. (CEST)

Prikaži[uredi kôd]

Prikaži kako će izgledati3.PNG

Information.svg Pozdrav, cijenimo Vaše doprinose na Wikipediji i stoga Vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Tako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogrješke. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno. Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 16:38, 30. srpnja 2019. (CEST)

Test[uredi kôd]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju, zahvaljujemo na vašem testiranju. Vaš je test uspio i upravo je uklonjen. Ako želite i dalje testirati, činite to na stranici za vježbanje, a možete i pogledati kratki uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Ako se niste do sada prijavili možete to učiniti ovdje. Hvala na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 12:44, 12. prosinca 2019. (CET)

France Prešeren[uredi kôd]

Molim te da mi objasniš kako je moguće da se netko rodi u Zemlji koja ne postoji. Slovenija formalno Republika Slovenija je neovisna zemlja i postoji od 1991 g.? Dakle FP je imao državljanstvo Republike Slovenije? To zanći ako je bio netko rođen u 1. stoljeću na području Stjenjaka on se rodio u SAD? Tvoj rad i tvoje znanje su katastrofa. HenrikBaun (razgovor) 14:08, 12. prosinca 2019. (CET)

Lijepo Vas molim, nemojte me vrijeđati. Upoznajte se malo s wikipedijom. Proučite Uvodni tečaj pa onda nastavite s uređivanjem. Zahvaljujem na razumijevanju i lijepo pozdravljam.--Tulkas Astaldo (razgovor) 15:49, 12. prosinca 2019. (CET)
Stop hand nuvola.svg Ovo vam je posljednje upozorenje! Vaši nedavni vandalizmi pokazuju da nemate dobre namjere. Sljedeći put kada napravite štetnu izmjenu, bit ćete blokirani. Hvala na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 15:54, 12. prosinca 2019. (CET)

Crveni karton[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 2 tjedna!

Razlog je: neproduktivno uređivanje, zanemarivanje uputa


Više ste puta upozoravani. Imate dva tjedna za proučavanje Uvodnog tečaja i ostalih uputa. Zahvaljujem na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 16:16, 12. prosinca 2019. (CET)

Naslov na Indexu kaže sve o vama. "Hrvatska Wikipedia je takvo smeće da su i vlasnici digli ruke od nje"— Prethodni nepotpisani komentar napisao je HenrikBaun (razgovordoprinosi) 19:50, 13. prosinca 2019.‎ +385 98 231 209 gej anime slika na vocapu piši mu

Potpis[uredi kôd]

Potpis.gif
Potpis vector 2010.png

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. --Tulkas Astaldo (razgovor) 19:57, 13. prosinca 2019. (CET)

Neću se potpisati dok mi vi ne odgovorite na sva pitanja što sam vam jih jučer postavio.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je HenrikBaun (razgovordoprinosi) 20:00, 13. prosinca 2019.‎‎

Vrlo tužno je sve to što radite s hrvatskom Wikipedijom. Za neko vrijeme mi se već činilo kao da se loše stanje iz 2013 g. polako normalizira ali to nije istina. Kako može netko blokirati suradnika (koji je u pravu) i svoje mišljenje niti predstavi niti ne otvori slobodnu diskusiju?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je HenrikBaun (razgovordoprinosi) 20:14, 13. prosinca 2019.

Čekam na odgovor.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je HenrikBaun (razgovordoprinosi) 20:36, 13. prosinca 2019.

Još uvijek čekam.

Još čekam.

WP:NIJE[uredi kôd]

Pročitajte Wikipedija:Što_ne_spada_u_Wikipediju#Wikipedija_nije_bojište. --Mateo K 01 (razgovor) 21:05, 13. prosinca 2019. (CET)

Odgovorite mi kako me može netko blokirati zbog ispravnog uređivanja stranice. Kako se može neka osoba roditi u zemlji koja ne postoji?

Obično se navodi trenutačna država. Vaše ponašanje prelazi u oblike troliranja. --Mateo K 01 (razgovor) 21:09, 13. prosinca 2019. (CET)

Uputa (stranice za razgovor)[uredi kôd]

[3] Sadržaj stranica za razgovor se ne briše, nego arhivira. Ovdje je sve točno objašnjeno. --Mateo K 01 (razgovor) 23:32, 13. prosinca 2019. (CET)

Vandalizam[uredi kôd]

Stop hand nuvola.svg Ovo vam je posljednje upozorenje! Vaši nedavni vandalizmi pokazuju da nemate dobre namjere. Sljedeći put kada napravite štetnu izmjenu, bit ćete blokirani. --Tulkas Astaldo (razgovor) 12:51, 14. prosinca 2019. (CET)

Ovo nije više Wikipedija nego totalitarizam! I svi mediji znaju kakvi ste administratori na hrvatskoj Wikipediji. Smiješte se pred svima. Wikimedia foundation proglasila je hrvatsku Wikipediju toksičnom platformom! — Prethodni nepotpisani komentar napisao je HenrikBaun (razgovordoprinosi) 13:22, 14. prosinca 2019.

Crveni karton[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 1 mjeseca!

Razlog je: vandalizam, zanemarivanje uputa, neproduktivno uređivanje, ometanje rada wikipedije


Više ste puta upozoravani. Ne pokazujete nikakve znakove dobre volje. Mjesec dana odmorite. Zahvaljujem na razumijevanju i nadam se budućoj konstruktivnoj suradnji.--Tulkas Astaldo (razgovor) 14:36, 14. prosinca 2019. (CET)

Nemoj nas zavađati sa Slovencima[uredi kôd]

[4]. Kubura (razgovor) 00:50, 14. ožujka 2020. (CET)

Što ja radim to jest navođenje neispravnih podataka. Žao mi je ali nitko ne može biti rođen u zemlji koja nije postojala u njegovo vrijeme. HenrikBaun (razgovor) 01:00, 14. ožujka 2020. (CET)

Nije prestala bit Slovenijom. Kubura (razgovor) 00:56, 14. ožujka 2020. (CET)

Šalim se. Neispravni su vaši podatki. Onda mi pokaži bilo kakvu kartu iz 1800. g. na kojoj stoji Republika Slovenija. HenrikBaun (razgovor) 01:00, 14. ožujka 2020. (CET)

Ma shvaćam šta želiš reć. Davno se je na otu temu bilo raspravljalo ovdje, moram to iskopat među terabajtima podataka gdje je to bilo. Kubura (razgovor) 22:49, 17. ožujka 2020. (CET)