Razgovor sa suradnikom:HenrikBaun

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

HenrikBaun, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:HenrikBaun") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! Kubura (razgovor) 17:45, 23. svibnja 2019. (CEST)

Savjet[uredi]

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Pročitajte Wikipedija:Uvodni tečaj. Kratak je i informativan, vrlo brzo ga se pročita. Tek kad ga pročitate, nastavite s uređivanjem. Kubura (razgovor) 17:46, 23. svibnja 2019. (CEST)

HNK Rijeka[uredi]

Baš će nam dobro doći jedan navijač Rijeke. Mi smo ti hajdukovci ovdje vrlo aktivni i svoj smo klub dosta pokrili člancima o sadašnjim i bivšim igračima i trenerima. Tu smo dosta pobjegli ostalim hrvatskim klubovima. Dobro bi nam došao netko tko bi tako "pokrio" Rijeku člancima o njenim igračima i trenerima. Kubura (razgovor) 18:00, 23. svibnja 2019. (CEST)

Hvala ti prvo na podršci. Jedan od mojih najvažnijih planova ovdje na Wikipediji je, da bi napravio i pojedine članke o našom nogometnom klubu. Čini mi se, da ću započeti ovim radom negdje tijekom lipnja, kad budem imao nešto više vremena. Nadam se, da ćemo surađivati u budućim projektima. HenrikBaun (razgovor) 19:37, 23. svibnja 2019. (CEST)

Šport ili sport[uredi]

Ne ometajte rad Wikipedije da biste nešto dokazali. Zahvaljujem na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 15:45, 24. svibnja 2019. (CEST)

Prema Hrvatskom jezičnom portalu oba su oblika točna, ali je oblik sport stariji i češće se upotrebljava. HenrikBaun (razgovor) 15:50, 24. svibnja 2019. (CEST)

Ponavljam: Ne ometajte rad Wikipedije da biste nešto dokazali. Zahvaljujem na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 17:16, 24. svibnja 2019. (CEST)

Ne želim ništa dokazati, samo pišem u skladu s općim pravilima hrvatskoga standardnog jezika. HenrikBaun (razgovor) 17:25, 24. svibnja 2019. (CEST)

Ovo vam je posljedenje upozorenje. Prestanite pokušavati izmijeniti 'šport' u 'sport' u članku Hvar. Zahvaljujem na razumijevanju--Tulkas Astaldo (razgovor) 17:42, 24. svibnja 2019. (CEST)

Hvala na upozorenju. HenrikBaun (razgovor) 17:43, 24. svibnja 2019. (CEST)

Savjetujem da pozoveš Hrvatsku radioteleviziju te ih zamoliš nek promjene ime emisije Sport u Šport. Vrlo tužno je da može jedna osoba s tako lošim znanjem iz hrvatskoga jezika biti administrator na wikipediji, još zabrinjavajuće je da može svojim teroriziranjem slobodno onemogućiti sve druge suradnike. Želim ugodan dan HenrikBaun (razgovor) 17:56, 25. svibnja 2019. (CEST)

Crveni karton[uredi]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 1 dana!

Razlog je: zanemarivanje uputa


Više ste puta upozoravani, zbog posebno upornog zanemarivanja uputa odmorite jedan dan. Dok odmarate možete čitati Uvodni tečaj. Zahvaljujem na razumijevanju--Tulkas Astaldo (razgovor) 17:48, 24. svibnja 2019. (CEST)

Napadi[uredi]

Information.svgDobro došli na Wikipediju! Iako su svi koji pridonose stvaranju ove enciklopedije dobrodošli, želimo Vas podsjetiti da osobni napadi na druge suradnike, kao što ste učinili na Razgovor sa suradnikom:Tulkas Astaldo nisu dopušteni. Molimo vas da sve primjedbe uputite na stranicama za razgovor o člancima, a ne na stranicama za razgovor sa suradnicima. Pogledajte ponovo stranicu dobrodošlice da biste saznali više o tome kako doprinositi Wikipediji. Hvala! --Mateo K 01 (razgovor) 18:18, 25. svibnja 2019. (CEST)

Savjet II.[uredi]

Pročitajte en:Wikipedia:Single-purpose account. --Mateo K 01 (razgovor) 18:19, 25. svibnja 2019. (CEST)

Smeta mi to što suradnik ne odgovara na moja pitanja. HenrikBaun (razgovor) 18:21, 25. svibnja 2019. (CEST)

Crveni karton[uredi]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 1 tjedna!

Razlog je: zanemarivanje uputa, osobni napadi i napadačko ponašanje


--Tulkas Astaldo (razgovor) 18:31, 25. svibnja 2019. (CEST)

Vandalizam[uredi]

[1] [2] Information.svg Dobro došli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose na Wikipediji, vaša nedavna izmjena u članku Suradnik:Mateo K 01 nije izgledala konstruktivnom i zbog toga je uklonjena. Ako želite, možete testirati na stranici za vježbanje i pogledati uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. --Mateo K 01 (razgovor) 01:03, 30. srpnja 2019. (CEST)

Prikaži[uredi]

Prikaži kako će izgledati3.PNG

Information.svg Pozdrav, cijenimo Vaše doprinose na Wikipediji i stoga Vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Tako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogrješke. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno. Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 16:38, 30. srpnja 2019. (CEST)