Razgovor sa suradnikom:Hrvoje Kž

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio Wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Treecko 12:07, 18. veljača 2007. (CET)

Suradnička stranica[uredi kôd]

Želimo vam preporučiti da nešto napišete na svojoj stranici suradnika. Možete napisati što želite (npr. nešto o sebi) i postaviti možda neki od ponuđenih suradničkih okvirića koji vam se sviđaju ili koji vas najbolje opisuju. Lijep pozdrav. --MayaSimFan 12:33, 18. veljača 2007. (CET)

Glazba[uredi kôd]

Vidim u Kafiću da se zanimaš za glazbu. Odlično. Ako tražiš inspiraciju, pogledaj malo i čega sve ima u kategoriji Glazba. Samo naprijed!--Donatus 12:35, 18. veljača 2007. (CET)

Tesla[uredi kôd]

Ako je neka stranica zaključana, tako je s razlogom, no to ne mora nikoga spriječiti da dalje radi na članku - na stranici za razgovor. Iskopiraj cijeli sadržaj trenutnog članka na stranicu Nikola Tesla/prijedlog i tu uređuj do mile volje, i kad budeš gotov, kontaktiraj nekog admina koji će provjeriti stranicu i sadržaj premjestiti na glavnu stranicu.

Naravno, druga opcija je da čekaš dok se glavna stranica ne otključa, što mislim da nije najbolja ideja, jer neki procesi na wikipediji znaju potrajati. SpeedyGonsales 14:09, 18. veljača 2007. (CET)

Poveznice i potpis[uredi kôd]

Veseli me da imamo nekoliko suradnika iz tvog grada koji se zanimaju za glazbu i pišu o njoj. Zamolila bih te samo da u članke koje pišeš staviš poveznice i pogledaš da li možeš pronaći i međuwikipoveznice, koje su važne kako bi se pojmovi po Wikipedijama povezali. Isto tako na stranice za razgovor se potpisujemo kako bi znali s kim razgovaramo na prvi pogled, a potpis vrlo jednostavno ostaviš tako što ćeš napisati 4 ~ ili pomoću dodatne kartice kod uređivanja koja se nalazi na 10. mjestu s lijeva na desno, "Vaš potpis s datumom" Potpis.gif. Ukoliko još negdje zapneš slobodno pitaj, rado ćemo ti pomoći. Lijep pozdrav :-))--Roberta F. 14:45, 3. ožujak 2007. (CET)

Sve ćeš polako s vremenom savladati, zato ti savjetujem da se na jednom članku dobro naučiš, ili nadopunjavaj već postojeće, zaista nije problem. Pozdrav :-)) --Roberta F. 15:23, 3. ožujak 2007. (CET)