Razgovor sa suradnikom:Hsp1861

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošlica[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 00:50, 12. lipanj 2007. (CEST)

Kako uređivati[uredi kôd]

Uređuje se zapravo vrlo jednostavno, na ovoj stranici piše kako stvoriti novu stranicu, članak Zvonko Lerotić se može nastaviti uređivati na toj stranici, a vježbati se može na stranici za vježbanje. Ako negdje zapneš, slobodno pitaj, rado ćemo ti pomoći. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 00:58, 12. lipanj 2007. (CEST)

Copyright[uredi kôd]

Možeš li mi molim te napisati je li imaš dozvolu za prenošenje sadržaja sa stranice Politološkog društva? Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 23:41, 6. kolovoz 2007. (CEST)

Članak[uredi kôd]

Paa, vrlo jednostavno, to nije bio članak, a više o izgledu članka možeš pogledati ovdje. Ako imaš namjeru nadopuniti taj članak, stavi na vrh stranice {{radovi24}}. Ali samo kao popis pjesama bez opisa ne može stajati. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 19:15, 22. kolovoz 2007. (CEST)