Razgovor sa suradnikom:Itreius

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Ásatrú[uredi kôd]

Itreius, vidim da su ponovno živnule nordijske teme, izvrsno. Što misliš bi li za članak Ásatrú bila prikladna kategorija ezoterija? Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 23:19, 4. prosinac 2008. (CET)

Može, pošto ih samo Island smatra religijom, a bave se uglavnom proučavanjem mitologije, itd. Pozz, Itreius (razgovor) 23:30, 4. prosinac 2008. (CET)

Slike[uredi kôd]

Dobrodošli na wikipediju! Molimo vas da prilikom postavljanja slika slijedite upute koje možete pročitati pri samom postavljanju. Neke vaše slike nisu propisno označene, što znači da predložak {{Infoslika}} nije ispunjen u potpunosti, pravilno ili nikako, i/ili slika nije pravilno licencirana. Sve slike koje su nepropisno postavljene se brišu. Hvala na razumijevanju.

Radi se o slikama Slika:Verbal Deception Slika 01.jpg, Slika:Einherjer 01.jpg i Slika:Windir03.jpg. Pozdrav --MayaSimFan 18:14, 8. prosinac 2008. (CET)

Pr. Kr.[uredi kôd]

Pozdrav. Po pravopisu se piše pr. Kr., a to je i službena smjernica wikipedije [1]. --Flopy (razgovor) 09:14, 4. kolovoza 2009. (CEST)[odgovori]

Argumenti su ti korektni, ali rado bi da je stil njihovog izlaganja uglađeniji. SpeedyGonsales 18:18, 29. kolovoza 2009. (CEST)[odgovori]

E jesi nepravedan. Bio je priznat za jezik, oduzet mu je status jezika, kodni naziv (identifikator jmk) je jednostavno izbrisan bez ikakvog obrazloženja, čak nije ni navedeno ni kada, ni zašto. Ne liči li ti to na politiku brisanja.

Mi poglavito nemamo naziva za druge manje jezike, pa rabimo izvorne. A što se tiće oslanjanja, na što bi bi se po tebi trebali oslanjati. --Zeljko (razgovor) 18:54, 29. kolovoza 2009. (CEST)[odgovori]