Razgovor sa suradnikom:Kaj-man

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošlica[uredi kôd]

Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Kaj-man, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Wikiusvajanje − pronađite mentora koji će vam pomoći u snalaženju na Wikipediji
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić ili na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 15:58, 9. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]

Davor Žmegač[uredi kôd]

Postoji jedna smjernica kad su novi korisnici u pitanju (pogotovu prije stavljanja predloška |bris), i nije se zgorega pridržavati je. Hvala na razumijevanju.--MaGa 18:01, 13. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]

Zahvaljujemo Vam na Vašim doprinosima Wikipediji na hrvatskom jeziku. No, kada spremate sadržaj članka i pritišćete tipku "Sačuvaj stranicu", molimo Vas – upišite kratko obrazloženje u polje "Sažetak" (koje se nalazi odmah uz tipku "Sačuvaj stranicu"). Time olakšavate drugim suradnicima koji iz sažetka mogu lako protumačiti vaše razloge svake pojedine izmjene. Primjerice, u slučaju nedavno načinjenih promjena. Popunjavajući polje "Sažetak" pomažete svima, uključujući i sebi, prepoznavati Vaše doprinose u povijesti uređivanja članaka, a to može biti koristan i učinkovit način pronalaženja tih istih doprinosa. Zahvaljujemo na trudu koji ćete uložiti, te na razumijevanju ove poruke.-- Bugoslav (razg.) 17. svibnja 2012., 21:44 (CEST)

  • P.S. Od nekud se preuzima, pa se onda lijepo napiše od kud. To je lijep običaj. -- Bugoslav (razg.) 17. svibnja 2012., 21:44 (CEST)

Cayman[uredi kôd]

Meni se čini kako se naziv ne prevodi - to je naziv otoka, a ne naziv države. Piše se latiničnim pismom. Što ti misliš o tome? Pozdrav. -- Bugoslav (razg.) 17. svibnja 2012., 21:44 (CEST)

Bok Kaj-man,

vidim da u članak Grand Cayman, koji si nedavno preimenovao iz Veliki Kajman, dakle, vidim da u taj članak nisi ubacio međuwikipoveznicu prema Wikipediji na srpskohrvatskom jeziku. Tamo je članak sh:Veliki Kajman. Naravno, popravit će to botovi, ali će ostati zabilježeno kako i što se radilo, pa će svima biti očito iz povijesti izmjena dotičnog (i drugih) članaka. Ne razumijem zašto se to radi, pogotovu na taj način. Hvala na odgovoru. Lijep pozdrav. -- Bugoslav (razg.) 17. svibnja 2012., 21:52 (CEST)

U članku Kajman Brac, "historija", "privreda", "geografske odrednice"? -- Bugoslav (razg.) 17. svibnja 2012., 21:55 (CEST)

Zbilja. Prvo doista prevedi na hrvatski ako misliš stvarati članke tako što ćeš prevoditi s bs.wiki [1] ili sa sr.wiki (a da ne spominjem one s one sprdnje od projekta gdje se zašiva glava od prasca na kravlje tijelo pa se prodaje priča da ta životinja zbilja postoji).
U suprotnom će se članke brisati, a tebe će se morati sankcionirati. Kubura (razgovor) 04:12, 20. svibnja 2012. (CEST)[odgovori]

E, zbilja, pripazi. Barem gdje vodi poveznica. Da ti ne zaostajedu "Franz Jozefi" (Franjo Josip). Kubura (razgovor) 05:57, 31. kolovoza 2012. (CEST)[odgovori]

Gren do 100.000[uredi kôd]

Sjećam se nekih parola, nekih maglovitih gesala, kroz maglu. Lijep pozdrav, -- Bugoslav (razg.) 17. svibnja 2012., 22:02 (CEST)

Hrvatski jezik[uredi kôd]

Treba pisati hrvatskim jezikom i pravopisom. Nikako se ne kaže BAAS partija, nego Stranka BAAS. --Flopy razgovor 21:52, 30. kolovoza 2012. (CEST)[odgovori]

Nema to veze. To je njihov službeni naziv, iako naravno nije u duhu hrvatskoga jezika (nasljeđe KP). Ovo je pak stranka iz inozemstva i kad se prevodi njeno ime treba ga prevoditi hrvatski kako treba. --Flopy razgovor 22:35, 30. kolovoza 2012. (CEST)[odgovori]

Zastava[uredi kôd]

Jesi li siguran da je zastava bila istovjetna sovjetskoj? [2] Kubura (razgovor) 04:30, 31. kolovoza 2012. (CEST)[odgovori]

Vrijednosti[uredi kôd]

[3] Vrijednost rada i vrijednosni sustav ne znače isto. Kubura (razgovor) 06:19, 31. kolovoza 2012. (CEST)[odgovori]

Premještanje[uredi kôd]

Uspješno obavljeno. SpeedyGonsales 15:24, 7. listopada 2012. (CEST)[odgovori]