Razgovor sa suradnikom:Kinder2008

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Pitanja - ovdje možete postaviti pitanja tehničke naravi

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, a u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde ~~~~.

Još jednom, dobro došli!--Dalibor Bosits © --18:45, 22. ožujak 2008. (CET)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Dalibor Bosits © 14:19, 23. ožujak 2008. (CET)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati! Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene . Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--D tom 18:20, 30. ožujak 2008. (CEST)

kultura[uredi kôd]

Bok Kinder2008, nekako stvar bontona je ne pisati velikim tiskanim slovima, jer ona naime izgledaju kao vika, pa te molim da svoj komentar na stranici Wikipedija:Kafić/Tehnička pitanja preoblikuješ, također, jedan upitnik je sasvim dovoljan za naglasit da se radi o pitanju, i još, svoje komentare na stranicama za razgovor ili kafiću i sl. valja potpisati, to se radi s 4 tilde: ~~~~. Lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 19:20, 30. ožujak 2008. (CEST)

Slike[uredi kôd]

Bok Kinder, zamolila bih te da prije sljedećeg postavljanja slike pročitaš Wikipedija:Slike (posebno dio o pravednoj uporabi) i Wikipedija:Slike/Opći uvjeti. Uz to, bilo bi dobro neposredno prije postavljanja proučiti i stranicu za postavljanje slika. Jedna od slika koju si postavio je ispravljena, a ovdje možeš vidjeti promjene koje su na njoj napravljene (npr. kod objašnjenja treba stajati objašnjenje poštene uporabe, a ne objašnjenje onoga što je na slici).

Nakon nekog vremena će ići bez problema, a do tada samo polako, pripazi da si upisao i izabrao sve što treba. Ako ti zatreba pomoć, zovi Pozdrav --MayaSimFan 19:47, 2. travanj 2008. (CEST)

Upute[uredi kôd]

Molim te, pročitaj upute. Postavio si krive wikipoveznice na Maia Morgenstern. --Ante Perkovic (razgovor) 20:43, 3. travanj 2008. (CEST)

Slike, opet[uredi kôd]

Bok,

Zamolio bi te da pauziraš sa stavljanjem slika dok ne proučiš pravila. Nitko neće iza tebe označavati slike. Ako su deseci suradnika uspjeli shvatiti postupak, vjerujem da možeš i ti, ako se potrudiš. Do tada, radije stani sa slikama. Hvala na razumijevanju. --Ante Perkovic (razgovor) 20:12, 4. travanj 2008. (CEST)

Za primjer dobro postavljenih datoteka, provjeri galeriju novih datoteka na Posebno:NewImages. --Ante Perkovic (razgovor) 20:21, 4. travanj 2008. (CEST)

Christina Ricci[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak Christina Ricci bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima wikipedije potrebno je obratiti pažnju i dodati wikipoveznice, kategoriju, interwiki poveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Dalibor Bosits © 13:54, 8. travanj 2008. (CEST)

Roy Dupuis[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak Roy Dupuis bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima wikipedije potrebno je obratiti pažnju i dodati wikipoveznice, kategoriju, interwiki poveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Dalibor Bosits © 14:34, 8. travanj 2008. (CEST)

Prepisivanje[uredi kôd]

Žuti karton



Vidim da je tekst o Nikiti prepisan sa www.novatv.hr. S obzirom na ucestale opomene zbog raznih prijestupa, smatraj ovo zadnjom opomenom zbog krsenja pravila. --Pancho W. Villa (razgovor) 08:59, 17. travanj 2008. (CEST)