Razgovor sa suradnikom:Lord Valentinus

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Signature icon.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!


Gospodar svijeta, vidim da si otvorio novi suradnički račun? Jesi li zaboravio lozinku ili jednostavno želiš promijeniti ime?--Vatrena ptica (razgovor) 12:35, 21. lipanj 2008. (CEST)

Vidi ovo, napravila sam ga s en.wiki! Dobro, bar mi je i lipo, kak' ti?--Vatrena ptica (razgovor) 17:55, 21. lipanj 2008. (CEST)

Nemojmo bespotrebno chatat, bar se možemo dogovoriti da anpravimo zajedno jedan članak. Što predlažeš da zajednički stvorimo? NPOV je engleska kratica za neutralnu točku gledišta, podsjetnik.--Vatrena ptica (razgovor) 18:01, 21. lipanj 2008. (CEST)

Može li o nečemu iz japanske mitologije, kakvu pticu? Mislim da je bolje da ja izradim.--Vatrena ptica (razgovor) 18:09, 21. lipanj 2008. (CEST)

Da, ali sam ga izabrala i zato što je vatrena ptica jedna od simbola Duha Svetoga, zbog vatre. Fenghuang.--Vatrena ptica (razgovor) 18:14, 21. lipanj 2008. (CEST)

Započnite razgovor sa suradnikom/suradnicom Lord Valentinus

Započnite novu raspravu