Razgovor sa suradnikom:UserNode39

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ostavite mi poruku OVDJE

Arhiv

Godišnjica[uredi kôd]

Čestitam ti prvi wiki rođendan! Pozdrav :-) --Roberta F. 14:48, 9. prosinac 2006. (CET)

Molim te da na sliku zastave Australije staviš odgovarajuću dozvolu, kao što si i sam naveo radi se o australskoj zastavi, a ne o grbu na što sad upućuje dozvola. Hvala --MayaSimFan 16:54, 3. lipanj 2007. (CEST)

Ne mogu ti reći koju dozvolu staviti zato što ti poveznice na izvor i uopće tu web stranicu nisu dobri. Izvor povezuje ovamo što može biti bilo koja stranica na net-u. Isto je i s autorom gdje stoji poveznica na jedan red teksta. Moguće je da autor drži neko pravo na animaciju. Zato treba stajati poveznica iz koje je moguće dokučiti dozvolu. --MayaSimFan 21:04, 3. lipanj 2007. (CEST)

Ako čovjek ne drži nikakva prava nad time (a mala je vjerojatnost da ih drži zato što je zastava kao zastava u svakom slučaju javno dobro) onda sliku možeš postaviti i na zajednički poslužitelj --MayaSimFan 21:07, 3. lipanj 2007. (CEST)

Čuj, malo sam kopala (zapravo, samo sam zagrebala ) i našla sam ti ovo. Animirano je malo drugačije od ove tvoje, ali je provjereno bez copyrighta :) Pozdrav --MayaSimFan 21:25, 4. lipanj 2007. (CEST)

Predložak:Okvir države Australije[uredi kôd]

Sorry, prebrzo klikam :(. Ne sjećam se inkrimiranog djela, pa moram pretpostaviti da sam nešto krivo kliknuo :(. --Ante Perkovic 20:11, 10. lipanj 2007. (CEST)

Promjena suradničkog imena[uredi kôd]

Suradnik imena Luka Hrgarek prijavio se: 18:32, 6. kolovoz 2007. Luka Hrgarek (Razgovor | doprinosi | blokiraj) Novi suradnik. Moram najprije provjeriti jesi li ti otvorio novi suradnički račun pod tim imenom. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 03:09, 12. kolovoz 2007. (CEST)

Pretpostavljam da si ipak ti otvorio suradnički račun i da možeš upisivanjem lozinke nastaviti raditi kao Luka Hrgarek, a s obzirom da je to suradničko ime zauzeto ne mogu na njega prebaciti ime Data s doprinosima. Preporuka bi ti bila da nastaviš raditi kao Luka Hrgarek, a na suradničkoj stranici Date napiši koje ti je novo ime, kako bi te drugi suradnici mogli pronaći ili nastavi raditi kao Data. Žao mi je ali za sada ti preporučujem takvo rješenje. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 00:58, 13. kolovoz 2007. (CEST)
Nažalost ne, zato i preporučujemo suradnicima da ovjere e-mail adresu za takve slučajeve. Žao mi je što ti ne mogu pomoći. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 18:41, 14. kolovoz 2007. (CEST)

Zove se Imbrijovec Jalžabetski, i što praviš ta besmislena preusmjeravanja sa stranih deformiranih naziva. --Zeljko 17:40, 1. rujan 2007. (CEST)

Hvala na linku. Mogao bi što slikati pa ubaciti sliku, znaš kako loše stojimo sa slikama. Budi pozdravljen. --Zeljko 09:55, 2. rujan 2007. (CEST)

Fotografije[uredi kôd]

Data, jesi li na zajedničkom poslužitelju otvorio suradnički račun? Slike koje sami fotografiramo ili imaju slobodne licence svakako postavljamo tamo, jer zajednički poslužitelj je skladište slika za razliku od Wikipedije, koju postavljene slike nepotrebno opterećuju. A svakako bi bilo bolje da sam postaviš svoje slike na commons umjesto da to rade administratori ili drugi suradnici koje bi onda ulazile pod doprinose drugih suradnika. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 02:57, 27. rujan 2007. (CEST)

Slike[uredi kôd]

Bok,

Otvorio sam ti kategoriju na commonsima: ovdje.

Možeš li prebaciti i ostale svoje slike tamo? --Pancho W. Villa (razgovor) 12:47, 9. studeni 2007. (CET)

[Biografije] Anđelko Igrec[uredi kôd]

Pozdrav i za početak sve najbolje za blagdane.

Imam jednu manju primjedbu vezanu uz Vašu posljednju promjenu vezanu uz biografiju mo.Anđelka Igreca. Naime na nosaču zvuka Collegiuma pro musica sacra "Te Deum Laudamus", čiji je mo.Igrec svojevremeno bio i dirigent, stoji i Igrecova biografija gdje piše da je Igrec završio studij filozofije i teologije u Zagrebu. Budući da je taj podatak ipak važan u biografiji ovog intelektualca, mislim da možda i nije sasvim korektno ako se podatak izostavi, budući da je Vašom posljednjom izmjenom isti izbrisan. Servus Meditatus 13:28, 27. prosinac 2007. (CET).

Obavijest za slike[uredi kôd]

Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

Crkva sv. Elizabete Ugarske[uredi kôd]

Pozdrav! Vidim da radite na članku Crkva sv. Elizabete Ugarske. U članku nedostaje bitna informacija, to jest gdje se ta crkva nalazi (pretpostavljam u Jalžabetu). To bi trebalo dodati u uvodnu rečenicu.--Donatus 20:37, 12. ožujak 2008. (CET)

Suradničko ime/ustupanje[uredi kôd]

Data, sada postoji mogućnost promjene imena i u slučaju zauzetog imena, a u tvojem slučaju bi to mogli napraviti i bez roka od 7 dana jer se radi o tvojem drugom računu. Ako još uvijek želiš promijeniti ime, podnesi zahtjev ovdje i promijenit ću ti ime. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 00:01, 8. srpanj 2008. (CEST)

Luka, kao što vidiš, sada je nadam se uredu. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 23:37, 9. srpanj 2008. (CEST)

Arhiviranje[uredi kôd]

Sadržaje stranica za razgovor ne uklanjamo (osim ako nije riječ o vandalizmima i neželjeno navedenim privatnim podacima) nego ih arhiviramo. Tvoj arhiv ne postoji nigdje nego samo preusmjerava na tvoju stranicu za razgovor. Stranicu dakle treba arhivirati kako treba, vidi Wikipedija:Kako arhivirati stranicu za razgovor. Pozdrav. --Flopy razgovor 11:25, 21. studenog 2010. (CET)

Također, vidim da si već imao jednu arhiviranu stranicu što ti je napravila Roberta. Ti si uklonio cjelokupni sadržaj što nije dopušteno tako da sam to vratio. --Flopy razgovor 11:28, 21. studenog 2010. (CET)

Pozdrav[uredi kôd]

Zdravo nam bio, Luko!
Baš nam je drago što te vidimo poslije toliko godina! Kubura (razgovor) 05:18, 23. lipnja 2014. (CEST)[odgovori]