Razgovor sa suradnikom:Mirela Brekalo

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Mirela Brekalo, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Mirela Brekalo") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! --Vhorvat (razgovor) 23:08, 20. srpnja 2020. (CEST)

Postavljanje slika[uredi kôd]

Poštovana Mirela Brekalo primijetio sam kako ste imali neke probleme s postavljanjem dviju datoteka na Commonse, a jedna je nekako završila i na hrvatskoj Wikipediji. Ja imam dosta iskustva s tim stvarima pa sam odmah riješio što sam mogao, dodao sam kategoriju i zatražio preimenovanje datateka (fotografija). To je sada riješeno pa možete pogledati. Nego, [1] ovakvi podaci na Wikipediji su javni iz čega se vidi da ste početnik s jako malo uređivanja u ove zadnje dvije godine od kada ste i član naše zajednice. Imali ste motiv postaviti dvije slike u jedan članak (Siniša Popović) i to je OK. Možda želite postaviti još neku datoteku (fotku), te vam ja nudim pomoć, krivulja učenja u tom slučaju bi vam mogla biti vrlo strma, jasno to je u pozitivnom smislu. Točno znam kako ti razni formulari prilikom postavljanja na Commonse mogu biti komplicirani. Ja znam koji red/redosljed treba pratiti, pa i neke prečice. Nekako mi se nameće, možda imate neke fotke i za ovaj članak: Mirela Brekalo :) Pozdrav --Vhorvat (razgovor) 23:56, 21. srpnja 2020. (CEST)