Razgovor sa suradnikom:Modro zeleni~hrwiki

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Signature icon.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! West Brom 4ever

Obavijest za označavanje slika[uredi kôd]

Ovo je automatski generirana poruka/obavijest poslana svim suradnicima koji su postavljali slike prije stupanja na snagu nove politike označavanja slika (6. studenoga 2006.).
Nuvola apps important.svg
Stop hand.svg
Na Wikipediji je u tijeku akcija sređivanja slika s nejasnim ili pogrešno naznačenim pravnim statusom.


Suradniče Modro_zeleni~hrwiki,

Molimo Vas da sve slike koje ste poslali, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike. Pogledajte ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake. Kratke Upute za označavanje starih slika će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.


Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Molimo vas da posebnu pozornost obratite na Vaše neoznačene slike.

Napomene:

  • Navedite izvor slike - ako ne navedete izvor, nemoguće je provjeriti oznaku!
  • Nemojte stavljati pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Slike koje po završetku akcije sređivanja nemaju jasno označen pravni status biti će brisane! To podrazumijeva i slike koje nemaju oznaku, one koje su pogrešno obilježene kao i one koje nemaju provjerljive podatke o izvoru.
-- Andrej Šalov 17:31, 15. studenog 2006. (CET)

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Neki od vaših nedavnih doprinosa (Republika Srpska)su ocijenjeni netočnima i uklonjeni su. Namjerno unošenje netočnih informacija se smatra vandalizmom, pa vas molimo da to ubuduće na radite. Ako ste krivi podatak unijeli slučajno, ispričavamo se na smetnji. Hvala na razumijevanju.

--Ante Perkovic (razgovor) 09:42, 8. svibanj 2009. (CEST)

RS[uredi kôd]

Da, jasno, ali ovo nije mjesto za prepucavanja. Lijepo vas molim da odete na kakav forum, ovdje se ipak ograničavamo na dopune člancima u enciklopedijskom stilu. Ako nastavite (a već treći put radite isto), morat ću vas blokirati. --Ante Perkovic (razgovor) 09:49, 8. svibanj 2009. (CEST)

Bošnjački i bosanski jezik[uredi kôd]

Da, znam, često imamo takvih komentara.

Izgleda da jezična barijera ipak predstavlja mali problem jer "Bošnjački jezik" ne znači isto na bošnjačkom i na hrvatskom. To su tzv. lažni prijatelji. Za više informacija, pogledaj članke Bošnjački jezik i Bosanski jezik.

U svakom slučaju, zamolio bih te da ne inzistiraš na ovome, čisto zato jer nećeš ništa postići, već je mnogo njih prije tebe reklo više-manje sve što se ima reći.

Ako te zanima pisanje, ima mnogo članaka koji bi se mogli poboljšati u kategoriji Bosna i Hercegovina.

Pozdrav. --Ante Perkovic (razgovor) 10:11, 8. svibanj 2009. (CEST)

Your account will be renamed[uredi kôd]

03:04, 18. ožujka 2015. (CET)

Renamed[uredi kôd]

10:15, 19. travnja 2015. (CEST)