Razgovor sa suradnikom:Prometej13

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Prometej13, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Prometej13") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 17:45, 4. ožujka 2014. (CET)

Nekonstruktivne izmjene[uredi]

[1]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo Vaše doprinose na Wikipediji i stoga Vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici, kao u članku Vrlika, uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Tako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogrješke. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno. Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice.
Također:

Nuvola apps important.png Molimo Vas prestanite s nekonstruktivnim doprinosima na Wikipediji. Takvi doprinosi smatraju se vandalizmom zbog kojeg možete biti blokirani. Hvala na razumijevanju. -- Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  16:29, 25. studenog 2015. (CET)

Thomspon[uredi]

Oli si se ištufa slušat Thompsona? Kubura (razgovor) 17:50, 6. kolovoza 2016. (CEST)

Resident Evil likovi[uredi]

Pozdrav
Samo ti želim zahvaliti na člancima o Resident Evil likovima, kao npr. Leon S. Kennedy i Albert Wesker. Već sam neko vrijeme mislio napraviti članke o njima, ali nisam imao volje, pa zato ti se zahvaljujem na člancima. Hvala i zdravi bili! Dvanaesti Igrač 17:10, 29. rujna 2016. (CEST)

Moja stranica za razgovor je pravo mjesto za odgovoriti na moju poruku Wikibizut.svg. Svaki put kad ti netko napiše poruku na stranici za razgovor, ti njemu odgovoriš na njegovom zidu. Što se tiče slika, ja ću se za to pobrinuti, već sam neko vrijeme upoznat sa autorskim pravima za slike. Što se tiče članaka za druge igrice, slobodno ih napravi, samo pazi na pravopis i točnost prevođenja (ako prevodiš sa en.wikipedije).
P.S Da igrao sam RE 2 još davno i u potpunosti se slažem da je igra odlična, ali ipak mi je draži RE 4. Dvanaesti Igrač 15:19, 30. rujna 2016. (CEST)

Suvišna uređivanja[uredi]

[2], [3], [4] Čemu to? Ovo je sve moglo biti u jednom uređivanju. Kubura (razgovor) 20:16, 1. listopada 2016. (CEST)

Stranice za razgovor[uredi]

ne brišemo veći ih se arhivira.--MAN_USK recider 23:54, 1. listopada 2016. (CEST)

Ima ih, ima. Nego, ne zamaraj se time, kad se skupi razgovora onda ćemo o tome. Face-wink.svg--MAN_USK recider 00:34, 2. listopada 2016. (CEST)

Zvezde Granda[uredi]

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima Wikipedije potrebno je obratiti pozornost na stilsko oblikovanje članka, pravopisnu normu hrvatskoga standardnog jezika i dodati izvore, wikipoveznice, kategoriju, međuwikipoveznice te članak uskladiti s wiki standardom. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o Wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--MAN_USK recider 23:44, 13. listopada 2016. (CEST)

Resident_Evil[uredi]

Smatra se jednom od najboljih igara u povijesti. Izvor? Enciklopedijski sadržaj mora biti provjerljiv sukladno smjernici Wikipedija:Navođenje izvora. SpeedyGonsales 01:54, 14. listopada 2016. (CEST)

Potpis[uredi]

Ne zaboravi se potpisati četirima tildama ~~~~[5]. Kubura (razgovor) 23:32, 14. listopada 2016. (CEST)

Albert Wesker[uredi]

Poštovani, molim radite malo pažljivije da vam se ne bi ubuduće potkradale pogrješke koje sam ispravio. Hvala unaprijed! Potporni lik? Možda je bolje pomoćni ako se zaista ne radi o pravom potpornom liku, jer tronožac ili stol s 4 noge ako ostane bez jedne noge ili potpornja - prevrće se, dok radnja obično ne pati ako se zanemari neki od pomoćnih likova. Potporni lik je onaj bez koga se ne može, to je npr. dr. Watson u odnosu na Sherlocka Holmesa, dok su Moriarty ili inspektor Lestrade tek pomoćni likovi. SpeedyGonsales 00:16, 26. listopada 2016. (CEST)

Chris Redfield[uredi]

Poštovani, ovo: Zbog iznimnih sposobnosti je prebačen u elitni S.T.A.R.S. 1996. čudna ubojstva su se počela događati... nisu enciklopedijske rečenice. Takav stil je možda dovoljno dobar za forum ili neki gamerski časopis, ali to nije enciklopedijska razina. Molim vas, potrudite se malo više. SpeedyGonsales 00:26, 26. listopada 2016. (CEST)

Rebecca Chambers[uredi]

  • Poslana je u Arklay gorje istražiti bizarna ubojstva?
  • Poslana je u Velebit gorje istražiti bizarna ubojstva?
  • Poslana je u Medvednica gorje istražiti bizarna ubojstva?
  • Poslana je u Alpe gorje istražiti bizarna ubojstva?

Sad jasnije? SpeedyGonsales 00:36, 26. listopada 2016. (CEST)