Razgovor sa suradnikom:Retro Man KA

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošlica[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!


Slike[uredi kôd]

Žuti karton


Molim te prestani postavljati slike, jer nisu odgovarajuće licence, ukoliko nastaviš, morat ću te blokirati. Pozdrav :-)) Roberta F. 12:42, 18. listopada 2006. (CEST)[odgovori]

Blokada[uredi kôd]

Nažalost moram te blokirati, jer si i pobrisao doprinose ostalih suradnika na članku Parni valjak. Roberta F. 12:47, 18. listopada 2006. (CEST)[odgovori]

Odblokiran si, pa možeš napraviti što treba. Pozdrav! --Tycho Brahe 13:03, 18. listopada 2006. (CEST)[odgovori]

Parni valjak[uredi kôd]

Molim te, ne izdvajaj diskografiju u zaseban članak, za to uopće nema potrebe. jedna od odlika wikipeidje je uniformnost i ako nemamo izdvojenu diskografiju za 100 preostalih bandova, nema smisla da to radimo za Parni valjak.

Nadalje, pročitaj wikipedija:Slike i sukladno tome promijeni opis slika koje si postavio jer ću ih morati sve pobrisati.

Hvala na razumijevanju i pozdrav. --Tycho Brahe 13:00, 18. listopada 2006. (CEST)[odgovori]

Parni valjak[uredi kôd]

Molim te odgovori zašto mičeš predložak za Parni valjak? Da li ti je problem komunicirati sa suradnicima, ne vidim da odgovaraš na pitanja, odgovori i ovdje, ukoliko ne znaš nama koji te pitamo, ali molim te odgovori. Pozdrav Roberta F. 17:02, 30. listopada 2006. (CET)[odgovori]

Zabranjeno pušenje[uredi kôd]

Molim te da pogledaš promjene koje sam napravio u tvom članku Das ist Walter, pa nastoj u ostalim albumima koje upisuješ napraviti slično. Hvala.--Donatus 12:30, 20. studenog 2006. (CET)

Odgovori[uredi kôd]

Bok svima! Prvo: pardon što nisam čitao poruke, jednostavno nisam nikad imao vremena. Drugo: Traži se netko tko će napisati kvalitetnu biografiju, tj. povijest Parnog valjka. Također, zanima me kako se rade infoboxovi za neki album. Probao sam napraviti jedan za Parni valjak, ali bezuspješno. Da Vas obavijestim što ću dalje pisati: prvo ću završiti diskografiju Zabranjenog pušenja, a zatim ću pisati članak o diskografiji Prljavaca. Opet tražim nekog da napiše njihovu biografiju. Unaprijed hvala.--Vaš Retro Man KA 13:30, 20. studenog 2006. (CET)

Aj, molim te,[uredi kôd]

kad već pišeš sve ove albume, u onima koji su hrvatski na dnu dodaj [[Kategorija:Hrvatski glazbeni albumi]], a na sve druge [[Kategorija:Strani glazbeni albumi]], da ne moram stalno trčati za tobom i to upisivati. Hvala.--Donatus 12:23, 21. studeni 2006. (CET)

Nema problema[uredi kôd]

...ali imam jedno pitanje: U koju kategoriju da stavim albume zagrebačkog Zabranjenog pušenja?--Retro Man KA

Pa, ako su djelovali u Zagrebu i izdavali u Hrvatskoj, onda u kategoriju »Hrvatski glazbeni sastavi«. Ako ne, onda u strane.--Donatus 15:31, 21. studeni 2006. (CET)

Stranica suradnika[uredi kôd]

Vidim da si započeo uređivati svoju suradničku stranicu, mogu ti preporučiti i da pogledaš suradničke okviriće i možda staviš koji ti se najviše sviđa. Ne znam da li si pronašao kako se rade infokviri, ali u ovoj kategoriji imaš izbor nekoliko infokvira, pa pogledaj malo koji bi ti odgovarao i kako su ih drugi negdje uklopili, tako što ćeš npr. otvoriti Predložak:Album i onda imaš lijevo u "alatima" piše "Što vodi ovamo", klikni na to i vidjet ćeš gdje je sve upotrijebljen taj predložak i na koji način, jer se tako najbolje uči. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 11:26, 22. studeni 2006. (CET)