Razgovor sa suradnikom:Salko1951

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Salko1951, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Salko1951") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli!

-- Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  13:27, 24. listopada 2017. (CEST)

Uvodni tečaj[uredi]

Prije ovakvih izmjena proučite uvodni tečaj i upoznajte se s radom na Wikipediji, prateći poveznice s vrha ove stranice. -- Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  13:35, 24. listopada 2017. (CEST)

Prvo stranice za razgovor[uredi]

Cijenjeni suradniče Salko1951,

uređivanje koje ste Vi napravili na projektnoj stranici wikipedija: kafić bilo je uklonjeno jer ne odgovara po uputi iz predloška {{kafić}} predviđenom sadržaju te projektne stranice.

Nadalje, po općim smjernicama o stranicama za razgovor sadržaji koji pripadaju stranicama za razgovor pišu se prije svega u takvim razgovornim stranicama koje postoje uz svaki članak na wikipediji. Tek ukoliko se na razgovornoj stranici provede cjelokupni postupak koji se na toj stranici treba provesti, uključujući i anketu, tek onda – možebitni se problem može raspravljati u okviru neslužbenoga posredovanja na odgovarajućim stranicama, dok se u kafiću isključivo stavlja obavijest o vođenju rasprave na nekom drugom (odgovarajućem) mjestu.

U kafiću se raspravlja o temama koje zadiru u veći broj slučajeva, a ne samo u slučaj ispravka podatka o Zagrepčanki.

Nadam se da sam pomogao ovom obaviješću. Hvala na razumijevanju i trudu koji ulažete u stvaranje wikipedije na hrvatskome jeziku. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 18,02; 7. studenoga 2017. (SEV)

Vandalizam[uredi]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose na Wikipediji, vaša nedavna izmjena nije izgledala konstruktivnom i zbog toga je uklonjena. Ako želite, možete testirati na stranici za vježbanje i pogledati uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Hvala na razumijevanju.--Ivica Vlahović

Nakon što sam Vas bio upozorio, pričekali ste dva mjeseca pa opet po svom, a M. Haberle je doista radio na dotičnoj zgradi kako možete pročitati u izvoru koji sam naveo. Zgrada je to gdje se u prizemlju nalazi poznata pivnica, točno gdje i piše, na sjeverozapadnom uglu križanja sa Savskom. Zbog navedenog dodjeljujem Vam
Žuti karton


--Tulkas Astaldo (razgovor) 07:42, 19. veljače 2018. (CET)

Test[uredi]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju, zahvaljujemo na vašem testiranju. Vaš je test na stranici Ružica Meglaj Rimac uspio i upravo je uklonjen. Ako želite i dalje testirati, činite to na stranici za vježbanje, a možete i pogledati kratki uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. --Tulkas Astaldo (razgovor) 09:40, 15. travnja 2018. (CEST)

Stranice za razgovor i potpisivanja[uredi]

Kada otvarate novu temu na stranicama za razgovor kliknite Dodaj temu te stavite naslov teme koju hoćete započeti. Također bi bilo dobro da se nakon ostavljenog komentara i potpišete.-Kraljnnm (razgovor) 14:50, 17. veljače 2019. (CET)