Razgovor sa suradnikom:Sanja Simat/Arhiv 2

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Arhiv 1 2 3 4 5

Stojni val[uredi kôd]

Bok,

Postoji procedura za premjestanje clanaka. Ta procedura garantira da ce autori doprinosa ostati zabiljezeni. Zbog toga sam pobrisao Stojni val, tekst prebacio na stojni valovi, pa tek onda premjestio stranicu na stojni val.

Usput sam na napravio ove promjene, pa pogledaj jesam li slucajno gdje nesto pokvario. Pozdrav. --Ante Perkovic 14:21, 5. srpanj 2007. (CEST)

Reverti[uredi kôd]

Odgovorio sam Ivanu. A napisao sam i u sažetku izmjena u člancima. Molim prestati sa prepucavanjima i tužakanjima. Nadopunite članke koji su stubovi ili ih predložite za brisanje ili obrazložite zašto krše kriterije. Ne vodite bitke koje su nepotrebne i ti i Ivan i Suradnik 13.

Andrej Šalov 15:52, 8. srpanj 2007. (CEST)

HM[uredi kôd]

  • Lava više od jedne rečenice, čak i interwikiji i slike i oznaka Mrva [1]
  • Lap jedna rečenica i predložak da ova stranica postane razdvojbena [2]

Predlažem da se ako se zna nešto o tome nadopune članci (a ako ne onda neka ostanu da ih nadopune oni koji znaju), a ne samo lupaju kriteriji jer članci nisu nadopunjeni ili trebaju postati razdvojbene stranice.

Andrej Šalov 16:02, 8. srpanj 2007. (CEST)

Blokada[uredi kôd]

Zbog namjernih ignoriranja i laganja blokirana si na jedan dan. A provjeri jesam li u pravu. Andrej Šalov 16:04, 8. srpanj 2007. (CEST)

Molim suradnika da se suzdrži od bombastičnih optužbi i vrijeđanja. Hvala! --Sanja Simat 13:08, 10. srpanj 2007. (CEST)

Lava[uredi kôd]

Ja kužim da ti, ko i svatko drugi, imaš pravo zahtijevat raspravu o kriterijima za neki članak, ali kod pogleda na ovu promjenu (tvoje postavljanje {{kriteriji}} na Lava) meni prvo upada ni manje ni više nego 40 interwiki poveznica s lijeve strane ekrana. E, sad, zašto bi netko postavljao pitanje treba li nam članak koji je već pokriven na čak 40 drugih wikipedija, meni zaista nije jasno. Predložak {{kriteriji}} svakako ne spada na tu stranicu i tko god da ga je maknuo, dobro je napravio. To nikako ne bi nazvao maltretiranjem nego zdravim razumom. Pozdrav.

--Ante Perkovic 21:20, 8. srpanj 2007. (CEST)

Da se razumijemo, nije problem sto si postavila krivi predlozak, dogadja se, samo ti kazem da je njegovo uklanjanje bilo opravdano. Za clanke koji su ispod minumuma po kolicini informacija, postoji druga procedura, a to je prebacivanje na razgovor i postavljanje predloska {{sadržaj|datum=xx. srpnja}} na clanak (ne na razgovor, gdje je tekst prebacen). Za primjer, vidi clanke u Kategorija: Neodgovarajući sadržaj. Pozdrav. --Ante Perkovic 11:17, 10. srpanj 2007. (CEST)

Potreban prijevod[uredi kôd]

Bok,

Mozes li mi pomoci prevesti Predložak:Infokutija mineral? Pozdrav. --Ante Perkovic 12:39, 12. srpanj 2007. (CEST)

Hvala, i tebi i njemu :) --Ante Perkovic 16:42, 12. srpanj 2007. (CEST)

Pa i mislio sam te pitat za savjet u vezi koristenja za stijene. Slodobno ukloni onaj okvir. Pozdrav. --Ante Perkovic 16:56, 12. srpanj 2007. (CEST)

kategorije po drzavama[uredi kôd]

Bok,

Sjeti se ovoga.

Ako ima Kategorija:Američki geolozi, super, ako ne, onda redom Kategorija:Američki znanstvenici, Kategorija:Biografije, SAD, Kategorija:SAD dok ne naidjes na plavu. Analogno tome vrijedi i za ostale drzave.

Pozdrav. --Ante Perkovic 11:53, 16. srpanj 2007. (CEST)

Infokutija mineral[uredi kôd]

{{{ime}}}
KategorijaMineral
Identifikacija

Bok,

Ko sto vidis desno, {{Infokutija mineral}} ima skoro pa sve parametre opcionalne, pa nema straha da cemo imat koji redak viska, ako idemo iskoristi predlozak za stijene. Mislis li da bi ga ipak mogli iskoristiti, bez da radimo novi predlozak za stijene? --Ante Perkovic 14:23, 16. srpanj 2007. (CEST)

Inace, malo ste zezli stvar sa prevodjenjem imena parametara :). Sad moram mijenjat i stranicu gdje se predlozak vec od prije koristio (Melanit), a i znatno je otezano preuzimanje predloska sa en wikija. No, neki (ta prica je stara par godina) vise vole hrvatski jezik, po cijenu gubitka vremena na prilagodjavanje, a ni ja nisam nacisto sta preferiram. Pozdrav. --Ante Perkovic 15:07, 16. srpanj 2007. (CEST)

Zaboravih zasto se uopce javljam... u kategoriji Minerali ima dosta clanaka sa hard-kodiranim tablicama, koje bi trebalo preformatirat u predloske. Ja sam to mislio sam napravit, ali ako se ti odlucis na to, necu se bunit :). --Ante Perkovic 15:08, 16. srpanj 2007. (CEST)

Shameless plug - kad dodaješ {{Infokutija mineral}}, uradi copy/paste cijelog predloška sa svim parametrima, čak i ako su prazni - tako znatno olakšavaš drugima nadopunjavanje. --Ivan Štambuk 16:15, 17. srpanj 2007. (CEST)

zjev i lol[uredi kôd]

Sanjo,

Ponekad je teško povući povući jasnu granicu između bitnog i nebitnog. Netko će povuć granicu na jedan način, a netko na drugi, iz čega ne bi uvijek trebalo izvlačiti nekakve zaključke o ovakvoj ili onakvoj pristranosti. Znam da su admini tu da paze na red, ali Ygraine me zagnjavila za stvari koje su bile prije 3 mjeseca, a mislim da to već spada u zastaru i bespotrebno dizanje (stare) prašine.

Sto se tiče zjev-a (davno je to bilo), to je bio zadnja provokacija u nizu i to na stranici za razgovor, u okvir žučne rasprave, napisan tamo gdje će se sigurno pročitati (zbog aktualnosti rasprave), a ovaj lol je bio sam za sebe, jedan od niza pravopisnih popravaka na raznim stranicama i mogao je lako proći i neopaženo. Ukratko, zjev je bio u okviru dijaloga, a ovaj lol je bio više kao monolog (ne hvataj me za riječ, nisam našao idealnu usporedbu). Ne znam jesam li ti dobro objasnio, ali ja to tako vidim. Ne mora značit da sam u pravu, netko drugi bi to vidio na drugi način.

Vidi, kad već uspoređuješ sa Ivanom (iako bi isto mogao reći za za neke druge, ali ti si spomenula njega, pa...), imao je i on par rasprava u zadnje vrijeme ([3], [4]) koje bi ja volio da je drugačije vodio, ali opet, smatrao sam to ne zaslužuje povlačeje za rukav, pa nisam reagirao.

Dakle, ne smetaš, slobodno se javi, iako te molim (i tebe i ostale) da prvo dobro razmotriš radi li se o velikoj ili maloj stvari i je li možda bolje preko nečeg preći (ko što i ja radim ponekad, makar se ticalo direktno mene) i nastaviti raditi uobičajene stvari.

Pozdrav. --Ante Perkovic 08:21, 17. srpanj 2007. (CEST)

Kronologija.[uredi kôd]

Draga Sanjo, dopusti da ti objasnim okolnosti svojega zagnjavljivanja Ante stvarima koje su bile prije tri mjeseca, a koje on misli da već spadaju u zastaru i bespotrebno dizanje (stare) prašine.
Dne 11. srpnja stigla mi je od Ante ova poruka gdje me on - bože mi prosti - zagnjavio stvarima koje su se bile dogodile mjesec dana ranije od toga, a to ja mislim da već spada u zastaru i bespotrebno dizanje (stare) prašine.
Uuu, reko' ja.. Ante odlučio tjerat mak na konac.. sad će bit pi**arija...
The rest is silence.
Ygraine 10:29, 17. srpanj 2007. (CEST)Ygraine

Izabrani[uredi kôd]

Možeš dodati svoje prijedloge, ali molim te da konkretno glasaš o mom kao što ću ja o tvom kad i ako ga napišeš. Pozdrav. --Flopy 13:30, 17. srpanj 2007. (CEST)

Ordovicij[uredi kôd]

Bok,

Nekad davno sam zapoceo sa Predložak:Ordovicij i stao, a na engleksoj wikipediji postoji hrpa takvih predlozaka, sto mozes vidit i na npr. http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Eon_Footer.

Sta misli, bi li mogli slozit nesto takvo i kod nas. Ja sam imao volje, ali ne i znanja. --Ante Perkovic 16:50, 19. srpanj 2007. (CEST)

kafic[uredi kôd]

Ajd, pliz, nemoj ulazit u besmislene rapsrave. Vjerujem da neces, ali ipak kazem, za svaki slucaj. Svi pokusaji cenzure (bilo da se radi o "nasoj" ili "njihovoj") su ionako pucanj u prazno. Poz. --Ante Perkovic 15:12, 27. srpanj 2007. (CEST)


Teorije zavjere[uredi kôd]

Btw, prestani opet s tim teorijama zavjere i grupicama, jer, ako se meni dignu živci i opet počnem puno više razgovarati nego doprinositi, neki će reći da sam se došla svađati i rušiti wiki. Molim te, ne povlači me opet za jezik!

Kad tvoj dečko prestane prozivati staru gardu, onda neće biti spominjan. Pravila su ista za sve, nema Ivan neke privilegije ovdje, ma koliko to on želio. SpeedyGonsales 00:02, 3. kolovoz 2007. (CEST)
Oprosti, trebao sam napisati: Ti i Ygraine glasujete za suradnika Aqua bytea samo zato jer je Ivan tako glasovao, i nikakve druge odnose nisam imao na umu. SpeedyGonsales 00:23, 3. kolovoz 2007. (CEST)


Hvala na dobrodošlici, ali...[uredi kôd]

Ma prijavio bih se ja ali sam postavio dva pitanja, pa mi nitko ne odgovara, a glase:

Kako do nove lozinke? Stari sam suradnik, ali se nisam dugo pojavljivao, i sada bih htio nešto napisati, te kada sam upisao suradničko ime i upisao lozinku (potpuno ispravnu, da ne bude zabune!) Wikipedija mi ju ne prihvaća?

Kako da dobijem novu lozinku, a ne bih htio promijeniti suradničko ime, a u međuvremenu mi se je izmjenila e-mail adresa?

Dakle: želim staro ime, a novu lozinku. Gdje moram prikazati Wikipediji tu moju novu e-mail adresu da bi mi se poslala nova lozinka.

I, usput, zanimljivo pitanje. Ovo sam pitanje postavio i u "Kafiću", što je vidljivo i u "Nedavnim promjenama", ali više u samom "Kafiću" tog pitanja nema? Kako to?

Ali važniji mi je odgovor na prvo pitanje. Hvala unaprijed.

i


Gdje je to "moje postavke?"

Ja nigdje na nikakvom vrhu ekrana ne vidim te "Moje postavke", a lijepo piše, citat:

Poveznica na suradničke postavke nalazi se u vrhu ekrana pod nazvom moje postavke. Klikom na poveznicu dolazite na posebnu stranicu pod imenom Postavke. U vrhu te stranice iz navedenog popisa možete podešavati slijedeće grupe postavki:

Dakle gdje to mogu naći?


Molim odgovor, hvala

Progon i sl.[uredi kôd]

Mislis li ti da je ovo OK? Ako mislis, samo reci, da znam s kim imam posla.

Nadalje, o kojem pitanju govoris?

--Ante Perkovic 14:52, 6. kolovoz 2007. (CEST)


Blokada[uredi kôd]

Wikicitati „Ohoho, zato će uvijek imati potporu ove divne ksenofobne "zajednice". Što kažeš? I mene ćeš sada blokirati? Oh, baš me čudi! --Sanja Simat 15:00, 6. kolovoz 2007. (CEST)”

Ksenofobna zajednica te blokira poštovana suradnice.

U slučaju bilo kakvih prijetnji na bilo koji način i bilo gdje od strane tebe ili bilo koga drugog u vezi ovog bloka, tebe ću smatrati odgovornom i produživati tvoje blokiranje. A po potrebi i onoga tko govori u tvoje ime.

Hvala!

Andrej Šalov 18:37, 8. kolovoz 2007. (CEST)


O za osveta[uredi kôd]

može ali ne znam koliko brzo ću moći raditi ali svakako sam uvijek za suradnju->znači da se konkretno dogovorimo-ja cu raditi uvod, te podnaslove:Plot, Cast, Development, Production, Publicity and release, a srediću i eksterne linkove i slike, a ti radi onda podnaslove: Music, Themes, Modern fears of totalitarianism, The letter V and the number 5, Reception, Comments from political sources, Differences between the film and graphic novel, DVD and other releases--ako se slazes s takvom raspodijelom, javi mi pa mozemo poceti s prevodenjem!!??--Aqua byte 22:25, 11. kolovoz 2007. (CEST)

evo započeo sam članak O za osvetu (2006), tek sam počeo, pa kad koliko budem stigo doradivacu ga, a tebi javljam tako da i ti kad koliko stigneš počneš ubacivati!!Lijep pozdrav--Aqua byte 01:08, 15. kolovoz 2007. (CEST)
kako hoćeš ali onda ćeš morati dosta toga prepravljati po nagradama jer je film posvuda naveden pod ovim naslovom ili ako ćeš već to raditi, onda prvo stavi razdvojbu na knjigu - i da film se ne bi smio zvati O za osvetu (film), već ako hoćeš mijenjati onda ga nazovi O za osvetu (2006)!! JAvi šta si odlučila!!--Aqua byte 23:33, 16. kolovoz 2007. (CEST)

Pozdrav, Sanja![uredi kôd]

Molim te, ako ti nije teško, pogledaj članak tresetište. Djelomično sam prevela članak s njemačke wiki, jer mi je nešto trebalo. No, kako o tome zbilja ne znam baš puno, a vjerujem da ti znaš, pogledaj da ja, prevodeći, nisam napravila neke pogreške. Unaprijed hvala. Branka France 15:15, 16. kolovoz 2007. (CEST)

Hvala, ovo je zbilja bila BRZINA:-) Branka France 15:19, 16. kolovoz 2007. (CEST)

Teologija oslobođenja[uredi kôd]

Bok,

Dugo vremena nisam bio na wiki, jer sam uronio u dovršavanje jedne knjige, pa nisam htio da be bilo što omete. Sad sam tek, nakon četiri mjeseca, vidio tvoj dopis o ovom članku. To je tema kojom sam se pomalo bavio, pa ću panpisati nešto sustavnije, nego što je ovo što je Kubura stavio.--Fausto 11:45, 25. kolovoz 2007. (CEST)

Kafić[uredi kôd]

Sanjo,

Molim te da ne provociraš sa svojim komentarima u kafiću. Nemam više živaca za takve stvari i ne da mi se opet prolazit rasprave kakvih, na opće oduševljenje, ovdje više nema već više od mjesec dana. Ako ćeš shvatit, super. Ako ne - revertam buduću spornu izmjenu prije nego izazove suvišnu rapsravu i tebe blokiram. EOD.

Osoba koja je postavila pitanje je

1. sa stalnom IP adresom
2. rijetko doprinosi
3. nikad ne koristi suradničko ime
4. dolazi iz države iz koje dolazi 80% vandalizama

Iz svega toga je realno pretpostaviti da je u pitanju:

  1. osoba nije upućena u slučaj i podj**ava nas da se svađamo ili
  2. netko je istu osobu "upozorio" na nepravdu i pozvao je da se umiješa

Malo je bezobrazno napisati "suradnik Ante Perković misli da Srbi ni u kojem slučaju ne mogu imati dobru namjeru", pogotovo što ovdje već imamo nekoliko vrlo vrijednih suradnika sa istoka.

Dakle, još jednom (posljednji put) te molim da se suzdržiš od zlonamjernih komentara.

Pozdrav. --Ante Perkovic 09:42, 4. rujan 2007. (CEST)

Zlonamjeran je suradnik Ante Perković. Želi brisati komenatare koji mu se ne sviđaju, odmah provjerava nas koristeći CU ovlasti, a kada netko vandalizira Ivanovu stranicu, ili stranicu prijedloga za administratore, onda ni ne makne prstom da provjeri tko je to napravio, iako se očito radi o nekome s wikipedije, i iako je očito da su to podle i odvratne provokacije. Onaj IP nije provocirao, do rasprave nije došlo (ja se javih isključivo da sprdam neke zlobnike koji mi ne mogu oprostiti jednu jedinu latinsku poslovici koji napisah, a koja nema hrvatski ekvivalent). Činjenica je da neki admini žele brisati samo ono što im se ne sviđa, a na to nemaju nikakvo pravo, osim vječnog uzdanja u podršku njihove interesne skupine, pardon zajednice. Bilo je puuuno trollanja s IPa, ali nikoga to nije uzbuđivalo sve dok se provociraju suradnici koji nisu u milosti admina. Neka me suradnik Ante Perković slobodno blokira, ako mu je nasilje milo, ali unatoč tome što ne zna ni što znači "wikipedija nije demokracija" i tu frazu koristi kad mu padne na pamet i kad mu odgovara, na wikipediji se ne bi trebala ograničavati sloboda govora, sve dok se ne radi o vrijeđanjima, a ja još nikada nikoga ovdje nisam vrijeđala. Žao mi je što neki suradnici vrlo često lažu, pričaju gluposti, zlonamjerno podj****ju, bahate se i slično, ali ja na takve stvari neću nikada šutjeti. Hvala suradniku Anti Perkoviću na prijet pardon upozorenju, trudit ću se da ne svraćam na wikipediju uz nadu da će suradniku Anti Perkoviću i ostalima srce zatitrati od uzbuđenja. Pusa svima koliko vas ima!--Sanja Simat 14:20, 4. rujan 2007. (CEST)
Wikicitati „Pokrenuo sam CU za ovaj IP i, koliko vidim, nitko se nije logirao s te adrese puna 3 mjeseca, tako da otpada mogucnost da se netko od uobicajenih sudionika rasprave sakriva iz IP broja. Zapravo, IP adresa je iz Srbije.”
(Ante Perkovic)
Wikicitati „odmah provjerava nas koristeći CU ovlasti”
(Sanja Simat)
Sanjo, malkice si zabucala.
Naime, ja sam vrlo jasno (vidi citate) napisao da sam pokrenuo CU za IP adresu, ne za bilo kojeg suradnika. Kad sam vidio da dani IP nije koristio nitko od prijavljenih suradnika (sto je jasno napisano), bilo bi apsolutno protiv svake logike ocekivati da ce bilo kakva daljna CU istraga rezultirati icim korisnim, zbog cega nisam ni gubio vrijeme i resurse servera.
Dakle, tvoja optuzba da sam ja isao radit CU za vas je, blago receno, rezultat neshvacanja napisanog i/ili crno-bijele slike u glavi koja ne dopusta postojanje stanja drugacijeg od zamisljenog.
Ti ocito ne das cinjenicama da ti stoje na putu kad donosis svoje zakljucke i potezes optuzbe. Nema veze, nije prvi put. Navikli smo. Od tebe i od tvojih. Pozdrav.
--Ante Perkovic 14:38, 4. rujan 2007. (CEST)

Usput, ovaj tvoj potez izvrsno ilustrira srz problema koje smo imali s vama troji do Ivanove blokade. Fala bogu, danas je toga mnogo manje nego prije, a trudit cemo se na sve moguce nacine da se ovakvo iskrivljavanje cinjenica svede na minimum. --Ante Perkovic 14:41, 4. rujan 2007. (CEST)
Dobro, a zašto suradnik Ante Perković nije radio CU za vandaliziranje Ivanove stranice i prijedloga za administratore? Mislim, bolje da je napravio CU za ovo jer očito bi neki i dalje mislili da ja nemam pametnijeg posla nego trollati s IPa... Inače, da ne znam baš kako se CU radi pa se ispričavam suradniku Anti Perkoviću na krivome razumijevanju. Još jednom, velika mu hvala! I molba: neka suradnik Ante Perković ne optužuje druge za zlonamjernost i onda im nabija na nos da ne pretpostavljaju dobur namjeru njega i njegove vesele družine. Ukoliko postoji nerazumijevanje, ne dolazi samo s moje strane. --Sanja Simat 14:49, 4. rujan 2007. (CEST)
Wikicitati „Dobro, a zašto suradnik Ante Perković nije radio CU za vandaliziranje Ivanove stranice i prijedloga za administratore?”
Oprosti, ali razumijevanje tvoje logike za mene predstavlja nepremostiv problem.
Naime, nije mi jasno kako ti na osnovu toga sto ja nigdje nisam spomenuo da sam radio CU za vandaliziranje ivanove stranice (a jesam, btw) izvlacis zakljucak da ja to nisam radio. Sta ja trebam evidentirati svaki moguci CU koji napravim i nekom ovdje polagati racune? CU radim gotovo svakodnevno i niti moram niti imam vremena ni volje stalno se ispovijedati sto radim. To i nije pretpostavljeno da bude javno dostupna informacija, na kraju krajeva.
Sto se tice vandalizma, 66.90.73.56 (razgovor • doprinosi • evidencijeb  p • brojač) je imao ukupno 2 (dvije) promjene, od kojih je ocito sporna ova. Napravio sam CU za 66.90.73.56 i ne samo da nitko nije doprinosio s tog IP-a, nego su te dvije promjene jedine u zadnja 3 mjeseca sa cijelog opsega adresa 66.90.0.0 - 66.90.255.255, a ripe.net ne daje aspolutno nikakve podatke za taj raspon adresa, pa ne mogu (ili ne znam) niti otkriti s kojeg kraja svijeta je stigao vandalizam!
No, ti si svojim zadnjim komentarom 'opet dokazala da ti nedostatak mjerodavnih informacija nimalo ne smeta da optuzujes okolo ljude.
Ne ocekuj od mene da se ubuduce prilagodjavam tvojoj logici po kojoj smo svi krivi dok se ne dokaze suprotno.
--Ante Perkovic 16:25, 4. rujan 2007. (CEST)
Uh, neka suradnik Ante Perković prestane s tim prepotentnim ne moram ja tebi polagati račune i nauči se nečemu već jednom. Jer suradnik Ante Perković nema samo ovlasti, nego i dužnosti prema suradnicima hrvatske wikipedije te suradnici hrvatske wikipedije imaju pravo znati što administratori hrvatske wikipedije rade. No, naravno, što bi se ikoji smrtnik drznuo upitati suradnika Antu Perkovića kako on rabi svoje ovlasti? Kvragu, kad bi sve bilo transparentno i ne odvijalo se preko IRCa i mejlova, kako bi onda admini imali prostora za svoje malverzacije?
Na temelju čega ja zaključih da se CU nije radio? Ako policija nikako ne kažnjava zločince, prvi zaključak će biti da policija ništa ne radi po tome pitanju. Ne radi se tu o nikakvim teorijama zavjere, nego o zdravorazumskim zaključcima. No, zanimljivo je da isti IP nije bio blokiran. Uh, što bi se to radilo, kad je sto posto riječ o nekome adminu ili o adminskome miljeniku ( atkavi bogami postoje, što god suradnik Ante Perković želio misliti)? Jer anonimci ne znaju za suradničke okviriće, da me se ne bi opet optužilo za teorije zavjere (koje su specijalnost suradnika Ante Perkovića).
Wikicitati „Uh, neka suradnik Ante Perković prestane s tim prepotentnim ne moram ja tebi polagati račune
Opet krivo protumačeno. Problem je što me nisi ni pitala jesam li radio CU. Da jesi, ne bi mi bilo problem odgovoriti na pitanje i "polagati račune". Problem je u tome što si ti zaključila da nisam radio CU bez da si me uopće pitala. Valjda si već znala? Ko i obično. --Ante Perkovic 20:03, 7. rujan 2007. (CEST)

Thompson[uredi kôd]

Žuti karton


Što je ovo?

Pojma nemam o čemu govoriš i molim te da se ne istresaš okolo na druge suradnike.

Potrudio sam se maksimalno dovesti članak u neutralno stanje i zadnje što mi treba je da se jedna strana u sukobu apsolutno bez ikakva razloga istresa na mene.

Molim te, pročitaj Wikipedija:Pretpostavite dobru namjeru.

--Pancho W. Villa (razgovor) 19:05, 7. rujan 2007. (CEST)

Ako što želiš dodati na MPT, samo izvoli, samo pripazi da ne upadneš u zamku sa etiketiranjem i sličnim. Nitko ne traži reference za svaku banalnost, ali ako misliš pisati o kontroverzama, ipak će ti trebati jake reference. Ne znam jesi li upoznata o wikipedijim pravilima o pisanuu biografija živih ljudi, ali to je vrlo škakljivo pitanje i wikipedija si ne može dopustiti bilo što što se može protumačiti kao kleveta ili ešto slično. --Pancho W. Villa (razgovor) 19:11, 7. rujan 2007. (CEST)

Optužbe bez temelja[uredi kôd]

Wikicitati „Napravio sam CU za 66.90.73.56 i ne samo da nitko nije doprinosio s tog IP-a, nego su te dvije promjene jedine u zadnja 3 mjeseca sa cijelog opsega adresa 66.90.0.0 - 66.90.255.255, a ripe.net ne daje aspolutno nikakve podatke za taj raspon adresa, pa ne mogu (ili ne znam) niti otkriti s kojeg kraja svijeta je stigao vandalizam!”
(Ante Perkovic)
Wikicitati „No, zanimljivo je da isti IP nije bio blokiran. Uh, što bi se to radilo, kad je sto posto riječ o nekome adminu ili o adminskome miljeniku ( atkavi bogami postoje, što god suradnik Ante Perković želio misliti)? Jer anonimci ne znaju za suradničke okviriće, da me se ne bi opet optužilo za teorije zavjere (koje su specijalnost suradnika Ante Perkovića).”
(Sanja Simat)

Unatoč tome što sam ti vrlo detaljno objasnio da checkuser jasno pokazaje da ivanovu stranicu 100% sigurno nije vandalizirao nitko od stalnih suradnika (bilo "naši" ili "vaši"), ti opet, bez apsolutno ikakvih dokaza i van svake logike, optužuješ "admine ili adimnske miljenike".

Ovo ne samo da je optužba bez dokaza, već ti ignoriraš i činjenice koji očito pokazuju da je tvoja pretpostavka bila kriva.

66.90.73.56 (razgovor • doprinosi • evidencijeb  p • brojač) bi mogao biti bilo tko. Po IP-u, zaključujem da je ili u pitanju nekakav open proxy ili da je netko od uključenih u sukobe pozvao ekog sa strane, meatpuppeta.

Mogao bi biti netko tko ne voli Ivana. Mogao bi biti sam Ivan koji želi ispasti žrtva. Mogao bi biti netko sa strane, možda netko tko je na en wiki došao u sukob sa hrvatskim urednicima. Ja ne znam, a to što mislim je nebitno jer dokaza nemam. Zbog toga i ne optužujem nikoga.

Za razliku od tebe!

Zbog toga nemam izbora nego te blokirati na duži rok jer je tvoje stalno optuživanje svih oko sebe bez ikakvih dokaza prevršilo svaku mjeru.

Blokirana si na mjesec dana.

Molim te da ovu pauzu iskoristiš da malo razmisliš o svojem ponašanju.

--Ante Perkovic 19:56, 7. rujan 2007. (CEST)

O teologiji oslobođenja[uredi kôd]

Zar je već prošlo dva mjeseca? :( Tvoje me pitanje potaklo da se ponovo dublje pozabavim teologijom oslobošenja i s njom pčovezanim temama. Mnogo sam bilježaka napravio za budući tekst. Trenutno čitam "Biti kršćanin" od Hansa Künga, knjiga koju prije nisam čitao, kada sam pisao članak o njemu. Pa ću i napraviti članak Teologija oslobođenja s vremenom, i neke povezane.--Fausto 20:15, 17. listopad 2007. (CEST)

Evo, nažalost, ništa od toga. Kako sam posljednjih dana došao do deprimirajućih uvida o tome kako (hrvatska) wikipedija zapravo funkcionira, zaključio sam da mi sudjelovanje u tom projektu davanjem mnogih sati svojeg rada više ne ispunjava zadovoljstvom, a prije nekoliko godina sam odlučio da ću u životu raditi samo ono, što me zabavlja.

Međutim, podrobniji članak o teologiji oslobođenja (o kojoj sam, inače, prvi put pisao 1984.), bit će prije ili kasnije objavljen negdje na internetu, pa ćeš ga moči koristiti. Sve najbolje u životu i radu!--Fausto 14:02, 18. listopad 2007. (CEST)