Razgovor sa suradnikom:Ssss

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Pazi kako se ponašaš [1] jer ćeš u suprotnom biti blokiran.--Donatus 20:34, 19. travanj 2007. (CEST)

Dobro, mogu li dfa znam razlog?

Zato što su tvoji doprinosi očite provokacije na svađu. Ili surađuješ dajući argumente potkrijepljene jasnim dokazima i citatima, ili se suzdržavaš od rasprave. Parole tipa "Srbija do Tokija", "Srbija do Virovitice" ili "Hrvatska do Drine" nisu prihvatljive. Isto tako, negiranje ovog ili onog jezika koji postoje prema odgovarajućim ustavnim odredbama može se okarakterizirati samo kao poticanje svađe, a to za Wikipediju nije. Dakle, ako se ne možeš prilagoditi načinu rada na Wikipediji, molim te da ne praviš štetu. Hvala.--Donatus 20:51, 19. travanj 2007. (CEST)

Uopće me ne zanima tvoje porijeklo. Ja sam toliko izmiješan da ne dijelim ljude po porijeklu. Ukoliko ti nije do svađe, tim bolje. U svakom slučaju, molio bih te da pišeš malim slovima. I da se potpisuješ u razgovorima tako da upišeš četiri znaka ~~~~.--Donatus 21:00, 19. travanj 2007. (CEST)

Nekoliko uputstava[uredi]

Sadržaj razgovora nije dozvoljeno brisati, pa sam vratio na prethodnu inačicu. Slike koje postavljaš vjerojatno će biti obrisane, jer ne odgovaraju pravilima o postovaljanju slika. Stoga ti dolje dodajem i dobrodošlicu gdje ćeš naći korisnu pomoć kako surađivati na Wikipediji.--Donatus 21:07, 19. travanj 2007. (CEST)

Dobrodošlica[uredi]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Donatus 21:07, 19. travanj 2007. (CEST)

Judenfrei[uredi]

Wikicitati „Ne znam da li vam je poznato, ali Srbija je uz Bugarsku bila jedina zemlja u kojoj u II svetskom ratu nije bilo progona Jevreja od strane njenog rukovodstva.”
Pogledaj en:Judenfrei. Beograd je osvojio "srebrnu medalju" u disciplini "ko će se prije riješit Židova". Utješnu broncu osvojio je Berlin. Neće bre da švabe budu brže od nas. Nikad mi nije bia jasan srpski humor... --Tycho Brahe 19:26, 20. travanj 2007. (CEST)