Suradnik:Aca/NS-predlošci

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Očito je da kartoni nisu informirali i educirali suradnike, već su služili kao kazna i stup srama. Ispod sam iznio prijedloge dizajna "novih kartona", NS-predložaka. Koreanovsky mi je mnogo pripomogao jer je smislio dizajn NS-blokade, a ja sam samo malo promijenio i rekonstruirao ostalo. Trudio sam se da prema Imbehindu predlošci budu istaknuti različitim bojama te da je suština istaknuta (podebljana).

Bilješka: Ovdje je prikazan samo skup predložaka za situacije kada suradnik eksperimentira po člancima ("Eksperiment" podrazumijeva pravljenje štetnih izmjena, a točna namjera suradnika nije nam poznata. Kada neki suradnik zamijeni polovinu teksta stranice tekstom '''Podebljani tekst''', ne možemo precizno odrediti koja mu je namjera, pa lijepimo ovaj predložak. S druge strane, kada suradnik vrši očite vandalizme ubacujući pogrdne riječi, očito je zlonamjeran, te tada treba upotrijebiti predložak NS-vandalizam).

NS-test1[uredi | uredi kôd]

Poštovani suradniče!

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku! Primjetio sam da ste nedavno eksperimentirali u jednom od članaka. Vaš test je uspio i sada je uklonjen. Ako želite vježbati uređivanje, molim Vas da ubuduće rabite stranicu za vježbanje, koja je za to namijenjena. Možete pogledati dobrodošlicu da biste saznali kako možete doprinijeti projektu. Ako mislite da je došlo do pogreške ili ako imate bilo kakvih pitanja, možete mi ostaviti poruku na mojoj stranici za razgovor. Sretan budući rad!

Srdačan pozdrav! – Aca💬❤️️ 16:45, 28. prosinca 2020. (CET)

NS-test2[uredi | uredi kôd]

Poštovani suradniče!

Zamolio bih Vas da prestanete vršiti eksperimentiranja u člancima na Wikipediji na hrvatskom jeziku. Umjesto toga, rabite stranicu za vježbanje, koja je za to namijenjena. Ako mislite da je došlo do pogreške ili ako imate bilo kakvih pitanja, možete mi ostaviti poruku na mojoj stranici za razgovor.

Srdačan pozdrav! – Aca💬❤️️ 16:45, 28. prosinca 2020. (CET)

NS-test3[uredi | uredi kôd]

Poštovani suradniče!

Ovo je posljednji put da Vam skrećem pažnju da prestanete vršiti eksperimentiranja u člancima na Wikipediji na hrvatskom jeziku. Lijepo Vas molim da rabite stranicu za vježbanje, koja je za to namijenjena. Prema Wikipedijinim pravilima opetovano vršenje eksperimentiranja u člancima može dovesti do privremene blokade računa. Ako mislite da je došlo do pogreške ili ako imate bilo kakvih pitanja, možete mi ostaviti poruku na mojoj stranici za razgovor.

Srdačan pozdrav! – Aca💬❤️️ 16:45, 28. prosinca 2020. (CET)

NS-blokada[uredi | uredi kôd]

Poštovani suradniče!

Nažalost, vjerovatno ćete biti privremeno blokirani u skladu s pravilima zbog nekonstruktivnih izmjena. Kada blokada bude istekla, nadamo se da ćete doprinositi projektu na konstruktivniji način.

Srdačan pozdrav! – Aca💬❤️️ 16:45, 28. prosinca 2020. (CET)