The Sims: Makin' Magic

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
The Sims: Makin' Magic
Proizvođač(i) Maxis
Izdavač(i) Electronic Arts
Distributer(i) Flag of Croatia.svg Algoritam
Dizajner(i) Will Wright
Nadnevak izlaska 28. listopada 2003.
Žanr(ovi) Igra simulacije života
Način(i) igre Jedan igrač
Dobna granica ESRB: Teen (T)
PEGI: 7+
ELSPA: 11+
OFLC: M
Platforma Microsoft Windows
Mac OS X
Sistemski zahtjevi Vidi The Sims
Ulazni uređaji Miš i tipkovnica

The Sims: Makin' Magic sedmi je i posljednji dodatak pušten u prodaju za stratešku/simulacijsku računalnu igru, The Sims. Dodatak u igru donosi novi, čarobni svijet i igra omogućava Simljanima bacanje čarolija i stvaranje talismana (uz rizik neuspjeha) među kojima se posebno ističu čarolije koje mogu djecu pretvoriti u odrasle osobe i kućne ljubimce u ljude.

Nove mogućnosti[uredi VE | uredi]

Dodatak Makin' Magic donosi novo susjedstvo, Začarani grad (Magic Town) u kojem Simljani mogu uvježbavati svoje magične sposobnosti, sudjelovati u magičnim dvobojima, uputiti se u različite potrage i kupovati sastojke za čarolije. Igrači sada mogu graditi "vlakove smrti" i karnevalske atrakcije za svoje Simljane. Simljani sada mogu živjeti u Začaranom gradu, ako im njihovo imovinsko stanje to dopušta. Igra donosi i novu valutu - čarobne novčiće (MagiCoins). Uz to, Makin' Magic uključuje i brojne nove interakcije i predmete.

Zanimljivosti[uredi VE | uredi]

Igra je u prodaju puštena s CD-om koji je promovirao tada nadolazeću igru The Sims 2 i koji je sadržavao isječke iz igre, fotografije i intervjue s tvorcima igre. Video isječci i fotografije su, međutim, pokazivali neke značajne razlike u odnosu na konačnu verziju igre zato što je ona tada još bila u razdoblju razvitka. Te su razlike uključivale nepostojanje želja i strahova i promjenljive vremenske uvjete u igri.

Prijevod[uredi VE | uredi]

Ostalo[uredi VE | uredi]