Tveni

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Tveni
Wikipedija-Tveni.png
Vrsta privatno poduzeće
Osnovana 2014. godine
Usluge društvena internet mreža
Web stranica tveni.com

Tveni je internacionalna internetska društvena mreža. Slogan je "Sve počinje sa nama".

Tveni je društvena mreža za upoznavanje na kojoj možeš susretati nove ljude gdje god se nađeš i kad god poželiš.Korisnici stvaraju profile, prenose slike i razgovaraju sa drugim korisnicima. Plaćena pretplata "Super Powers" korisnicima omogućuje pristup više funkcija kao što je pretraživanje profila anonimno, audio ćaskanje, video ćaskanje, "Super Powers" takođe korisnicima omogućuje da vide više rezultata pretraživanja, kao i ko ih želi upoznati i koje su njihove poruke pročitane. Bilo da direktno čavrljaš, pretražuješ, dijeliš slike i videa ili pak igraš zanimljivu igru Otkrij, 3DGrad i mnoge druge Tveni je pun novih uzbudljivih ljudi sa kojima se možeš zabaviti.

'Opis'

Korisnici mogu razgovarati, podudarati sa drugima, prenositi fotografije i videozapise te dijeliti svoje interese.

Glavne funkcije uključuju:

• Ljude u blizini: Korisnici mogu vidjeti i kontaktirati ljude koji žive na njihovom području odredi lokaciju, ograniči udaljenost i možeš da otkriješ ljude koje ćeš poželjeti pobliže upoznati.

• Pretraživanje: Korisnici također mogu vidjeti ko se nalazi u aplikaciji u nekom drugom gradu ili nekom drugom dijelu svijeta.

• Susreti: Još jedna besplatna funkcija, pri čemu korisnici prstom udaljavaju desno (da) ili lijevo (ne) na profilima drugih korisnika. Ako postoji sviđanje, dva su korisnika obaviještena.

• Videochat: Razgovarajte sa svojim prijateljima koristeći web kameru!

• Audiochat: Želite imati duge telefonske razgovore? Koristite audio funkcije ćaskanja!

Vanjske poveznice[uredi VE | uredi]