Wikipedija:ČKNMNW/Hodanje F. Z.

Izvor: Wikipedija
Ova stranica sadrži građu koja se čuva samo zato što se smatra smiješnom.
Sadržaj koji slijedi nije namijenjen ozbiljnijoj uporabi (osim ako se ne radi o istraživanju same Wikipedije).
Ime hodača je zamijenjeno inicijalima. Ostatak članka nije mijenjan – Croxyz💬 23:41, 21. veljače 2023. (CET)[odgovori]

Događaj na sprovodu F. Z. (šire poznato pod nazivom Hodanje F. Z.) je bio neobjašnjiv, navodno natprirodan događaj van svih ljudskih mogućnosti objašnjenja i sporazumijevanja.


Naime, prema svjedocima [1], tijekom iskaze sućuti njegovoj obitelji, pokojni mladić F. Z. je na vlastitoj procesiji ustao iz lijesa, počeo proizvoditi vokalizacije, heklati prisutne i konzumirati hranu, prije nego što se spokojno vratio u svoj lijes. [2]

Događaj ostaje neobjašnjen, jer, nakon dublje analize od strane vrhunskih znanstvenika, medicinskih službenika i čuvenih teologa iz regije prebivališta tog mladića, utvrdilo se da tijelo prikazuje sve normalne stadije mrtvog tijela. Nakon što su znanstvenici utvrdili stanje, medicinski službenici su pokušali resuscitaciju koja se neuspješno završila. Teolozi su se pokušavali složiti oko nečega, ali im očito nije uspijevalo i došlo je do sukoba koji je još više uzdrmao širu javnost.


Nakon cijele situacije, jedan od članova najbliže F.-ove rodbine je od noge stola konstruirao vrstu željeznog kolca, i poput drevnih rituala za ubojstvo vampira, probo ga F.-u kroz srce. To je uzrokovalo ogromni domino efekt i masovnu histeriju što je rezultiralo 3 smrti, 20 ozlijeđenih, i 300,000 Američkih dolara (otp. 600,000 KM - valuta koja se koristi u toj regiji).

Zatvoreno je oko 5 ljudi od kojih je 3 u kriznom mentalnom i fizičkom stanju.

Događaj[uredi kôd]

Pozadina događaja[uredi kôd]

Mladić F. Z. je pronađen mrtav od strane gđe Batinić u "ghettu" grada Mostara poznatom kao Vatikan. Tijelo je pronađeno u 22:43:50 h na nadnevak 19.2.2023. g.

  1. kome?
  2. šta bola?