Wikipedija:Wikiprojekt glazba

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži
People icon.svg Ovo je WikiProjekt, stranica namijenjena koordinaciji grupe suradnika koji rade na unaprjeđivanju određene grupe članaka ili određenog segmenta Wikipedije.
(Za više informacija o Wikiprojektima, molimo pogledajte Wikipedija:WikiProjekt.

Dobrodošli na Wikiprojekt glazba. Cilj je ovoga projekta dati novim suradnicima upute o pisanju članaka na Wikipediji, ali i djelovati na poboljšanju i usavršavanju postojećih glazbenih članaka i sadržaja. Svi su prijedlozi i primjedbe o poboljšanju ovoga Wikiprojekta također dobrodošli.

Glazbeni Wikiprojekti[uredi]

Uz Wikiprojekt glazba postoje i još neki glazbeni Wikiprojekti:

Sudionici projekta[uredi]

Suradnički okvirić[uredi]

Wikipedisti koji su članovi ovoga Wikiprojekta mogu na svoje suradničke stranice dodati predložak {{Predložak:SO/Wikiprojekt glazba}}.

Treble clef 2.svg Ovaj je suradnik član Wikiprojekta glazba.


Ciljevi Wikiprojekta glazba[uredi]

Jedan od glavnih ciljeva ovoga Wikiprojekta jest poboljšanje kvalitete članaka. Svaki članak glazbene tematike treba na stranici za razgovor označiti predloškom Wikiprojekta, primjerice ({{Wikiprojekt albumi}}, {{Wikiprojekt pjesme}}, {{Wikiprojekt diskografije}}, {{Wikiprojekt top ljestvice}}) itd. Glavni je cilj projekta doraditi nove članke i mrve do stupnja kvalitete članaka klase A ili B (skala je ovdje). Članci klase A mogu zbog svoje kvalitete biti predloženi za Izabrane članke. Ako naiđete na članak koji je označen pogrešnom klasom, možete to prijaviti ovdje.

Kako možete doprinijeti projektu[uredi]