Wikipedija:Wikiprojekt glazba

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
People icon.svg Ovo je WikiProjekt, stranica namijenjena koordinaciji grupe suradnika koji rade na unaprjeđivanju određene grupe članaka ili određenog segmenta Wikipedije.
(Za više informacija o Wikiprojektima, molimo pogledajte Wikipedija:WikiProjekt.

Dobrodošli na Wikiprojekt glazba. Cilj je ovoga projekta dati novim suradnicima upute o pisanju članaka na Wikipediji, ali i djelovati na poboljšanju i usavršavanju postojećih glazbenih članaka i sadržaja. Svi su prijedlozi i primjedbe o poboljšanju ovoga Wikiprojekta također dobrodošli.

Glazbeni Wikiprojekti[uredi kôd]

Uz Wikiprojekt glazba postoje i još neki glazbeni Wikiprojekti:

Sudionici projekta[uredi kôd]

Suradnički okvirić[uredi kôd]

Wikipedisti koji su članovi ovoga Wikiprojekta mogu na svoje suradničke stranice dodati predložak {{Predložak:SO/Wikiprojekt glazba}}.

Treble clef 2.svg Ovaj je suradnik član Wikiprojekta glazba.


Ciljevi Wikiprojekta glazba[uredi kôd]

Jedan od glavnih ciljeva ovoga Wikiprojekta jest poboljšanje kvalitete članaka. Svaki članak glazbene tematike treba na stranici za razgovor označiti predloškom Wikiprojekta, primjerice ({{Wikiprojekt albumi}}, {{Wikiprojekt pjesme}}, {{Wikiprojekt diskografije}}, {{Wikiprojekt top ljestvice}}) itd. Glavni je cilj projekta doraditi nove članke i mrve do stupnja kvalitete članaka klase A ili B (skala je ovdje). Članci klase A mogu zbog svoje kvalitete biti predloženi za Izabrane članke. Ako naiđete na članak koji je označen pogrešnom klasom, možete to prijaviti ovdje.

Kako možete doprinijeti projektu[uredi kôd]