Wikipedija:Zahtjev za otvaranje stranice

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Zahtjev za otvaranje stranice

Ova stranica je stvorena za rješavanje problema sa stvaranjem stranica koje se svojim naslovom u nekom dijelu podudaraju s filterom za sprječavanje stvaranja stranica neprimjerenih naslova. Ako vaša stranica inače ima primjeren naslov ovdje možete zatražiti da vam se otvori prazna stranica s tim naslovom koju poslije možete normalno uređivati.

Moli se suradnik koji će pomoći otvoriti stranicu, da u sažetak stavi "WP:ZOS" i ime suradnika za kojeg otvara stranicu. Ili jednostavno koristi poveznicu otvori stranicu ispod naziva stranice.
Postavljanjem predloška {{Napomena - otvorena stranica}} možete suradnika obavijestiti o stvorenoj stranici.

Prečac:
WP:ZOS

Zahtjevi i želje:

Kako postaviti zahtjev

Kliknite na tipku niže "Dodaj novi zahtjev", otvorit će se nova stranica, ispunite naziv_stranice s točnim nazivom stranice (pazite na velika, odnosno mala slova!) i razlog. Primjer:

{{subst:ZOS
|naziv_stranice=Robert Fripp
|razlog=blacklist filter
}}


Arhivirani zahtjevi[uredi]

  • Arhiv 1 (11. studenoga 2009. - 27. veljače 2014.)
  • Arhiv 2 (27. veljače 2014. - 23. srpnja 2020.)

Novi zahtjevi[uredi]

Dina Vukelić[uredi]

evidencija straniceotvori stranicu

Molim otvaranje ove stranice.
Razlog: dramaturginja
Hvala. Missrosencrantz (razgovor • doprinosi • evidencijeb  p • brojač) (18:50, 1. kolovoza 2020. (CEST))

Sadržaj[uredi]

Dina Vukelić (Zagreb, 1990.), hrvatska dramaturginja, dramatičarka i scenaristica.

Diplomirala je dramaturgiju na Akademiji dramske umjetnosti te paralelno komparativnu književnost i lingvistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 2015. godine.

Od 2014. godine profesionalno radi kao dramaturginja ostvarujući suradnje sa Zagrebačkim kazalištem mladih, Malom scenom, Hrvatskim narodnim kazalištem u Zagrebu i drugim kazalištima, a od 2018. godine angažirana je kao stalna vanjska suradnica Satiričkog kazališta Kerempuh gdje radi na više predstava.

Od 2013. godine redovita je suradnica na Dramskom programu Hrvatskog radija gdje ostvaruje preko desetak radijskih adaptacija i autorskih radiodramskih tekstova te od 2020. godine uređuje emisiju KriK - krimić i komedija.

Kao dramatičarka debitira 2019. godine s tekstom Ako kažeš, gotov si! u režiji Krešimira Dolenčića u Gradskom kazalištu Žar ptica koji dobiva Posebnu nagradu za društveno angažirano kazalište na 20. Naj, naj, naj festivalu. 2020. godine u sklopu omnibusa Monovid-19 izvodi joj se tekst Muke svete Sanje u karanteni u režiji Anice Tomić u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Dramski tekst Dnevna doza mazohizma 2017. godine ušao je u uži izbor Natječaja za najbolji suvremeni angažirani dramski tekst Heartefact Funda te je objavljen u časopisu Kazalište i preveden na francuski jezik i izdan u nakladi Pozor.

Piše dramske tekstove, scenarije i prozu te prevodi, a bavi se i filmskom edukacijom u okviru projekta Sedmi kontinent te je kao dramaturška suradnica radila na Odsjeku za glumu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.

Praizvedbe[uredi]
Scenariji[uredi]

Ivan Ravlić[uredi]

evidencija straniceotvori stranicu

Molim otvaranje ove stranice.
Razlog: Ivan Ravlić predsjednik je Hrvatske liberalne demokratske stranke, https://registri.uprava.hr/#!stranka-detalji/2gUBAAEAAAECAeDXegAAAAAAAAHcBQEzNrYAAAEBAXJlZ0Jyb2pTdHJhbmvlAgA / https://registri.uprava.hr/#!stranke
Hvala. 93.136.194.144 (razgovor • doprinosi • evidencijeb  p • brojač) (22:20, 1. kolovoza 2020. (CEST))