Prijeđi na sadržaj

Razgovor:NK Vrbovec

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku NK Vrbovec.
Rad na člancima
Pismohrane:

Ovaj članak bi trebao ostati odvojen, jer inače treba i NK DINAMO ili HNK HAJDUK isto tako staviti pod Zagreb i Split.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Euroman (razgovordoprinosi)

Samo što o Dinamu i Hajduku ima malo više toga za napisati, premda u zadnje vrijeme vidim i kraće članke o klubovima nego što je ovaj, pa skidam zahtjev za uklapanje u drugi članak. Sad treba popraviti pravopis, stavit razmake kamo spadaju, pa da taj tekst bude malo pristojniji.--Donatus 20:26, 4. prosinac 2006. (CET)
Mislim da je situacija sa klubovima nešto drugačija nego sa npr. tvrtkama ili pjesnicima. Naime, klubova ipak ima konačan broj i klub ili postoji ili ne postoji. Za pjesnika nije tako jer je teško odrediti razliku izmađu pjesnika i nekog tko pisucka u u slobodno vrijeme. Slično je i za tvrtku - tko može povući jasnu crtu između tvrtka koje zaslužuje upis i one čiju bi stranicu trebalotretirati kao reklamu.
Još jedan razlog protiv uključivanja tekstova o sportskom klubovima u stranice o gradovima je ta što bi time zaista zakrčili poglavlja o sportu, pogotovo u većim gradovima. --Tycho Brahe 20:19, 10. prosinac 2006. (CET)