Twitter: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
WOW
bok
Redak 1: Redak 1:
'''Twitter''' je [[internet]]ska [[društvena mreža]] za mikro-''blogging'', tj. namijenjena je za slanje (i čitanje) kratkih poruka koje su prema imenu mreže nazvane tweet-ovima. [[SMS]] poruke na mobilnim telefonima ograničene su na 160 znakova, tweetovi su zasnovani na tekstu poruka od najviše 140 znakova. WOW $$
'''Twitter''' je [[internet]]ska [[društvena mreža]] za mikro-''blogging'', tj. namijenjena je za slanje (i čitanje) kratkih poruka koje su prema imenu mreže nazvane tweet-ovima. [[SMS]] poruke na mobilnim telefonima ograničene su na 160 znakova, tweetovi su zasnovani na tekstu poruka od najviše 140 znakova. Oooooo patričeeee!!


== Mogućnosti mreže ==
== Mogućnosti mreže ==

Inačica od 9. veljače 2016. u 16:48

Twitter je internetska društvena mreža za mikro-blogging, tj. namijenjena je za slanje (i čitanje) kratkih poruka koje su prema imenu mreže nazvane tweet-ovima. SMS poruke na mobilnim telefonima ograničene su na 160 znakova, tweetovi su zasnovani na tekstu poruka od najviše 140 znakova. Oooooo patričeeee!!

Mogućnosti mreže

Pošiljatelj može ograničiti isporuku poruka do onih u njegovom krugu prijatelja ili može ostaviti otvoreni pristup svima (što je pretpostavljeni odabir).

Vanjske poveznice

Nedovršeni članak Twitter koji govori o internetu treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.