Suradnik:Lordluka99/Pismohrana

Izvor: Wikipedija

Na Wikipediji se često pojavljuju razni članci koji ne zadovoljavaju kriterije, a koji uglavnom budu obrisani. Neki od takvih članaka će biti ovdje.

UPOZORENJE: Proste riječi će biti cenzurirane zbog očuvanja morala.

Članak[uredi | uredi kôd]

Ajse Hafsa Sultana[uredi | uredi kôd]

Ajse Hafsa Sultana bila je prva Valide Sultana ,Supruga Selim I. Naslijedila ju je Haseki Hurem Sultanija .

Rođena je 1479. - martu 1534 godine u Instambulu (Carigrad). Djeca:Sulejman I.

Hatidže sultanija, Fatma sultanija,Šahuban sultanija i Bejhan Sultana.

Imala je još sinova ali ih je Sultan Selim I. dok su bili djeca ubio.

A neka tvrđenja iskazuju da su umrijeli od epidemie.

Bila je sa Krima . Te je htijela oženiti Mustafu s Ajbige hatun


sultana

Dodatak:Autobusna linija br. 215 u Zagrebu[uredi | uredi kôd]

Autobusna linija 215 Kvaternikov Trg - Vukomerec - Trnava

Kvaternikov Trg - Veterinarski fakultet - Livadarski put - Trg Volovčica - Turopoljska - Kolareva - Getaldićeva - Borongajska kampus - Savudrijska - Vukomerec-okretište - Resnički put - Vukomerec 40 - Sobolski put - Trnava


Ova autobusna linija je jedna od starijih u Zagrebu.

Ona povezuje: Kvatrić, Volovčica, Vukomerec i Trnavu.

Dnevno puste 6 - 9 autobusa.

Equisetophyta[uredi | uredi kôd]

equisetophyta.nije pronadeno.bla bla.

Fdffddfdff[uredi | uredi kôd]

Fipaax[uredi | uredi kôd]

Fipaax je infulencer, leaker i flexer iz Bosne i Hercegovine. Poznat je po svome Instagram profilu koji broji više od 900 pratitelja.

Mladi Fipaax nije želio podjeliti svoje informacije sa nama.

Za više informacija posjetite @fipaax na Instagramu.

Fleka Zeka[uredi | uredi kôd]

Fleka Zeka (zec) rođen je 23. siječnja 2019. u Zagrebu. On je patuljasti kunić koji je od svog rođenja narastao čak 30 cm te je težak 3-4 kg.

Njegov vlasnik je Karlo Časni, i ostatak obitelji.

Tijekom svog života, sudjelovao je u filmu "Zec the Giant" u kojem je glavni lik po imenu Zekozilla koje dobiva nakon svog iznimnog rasta.

Fortnite[uredi | uredi kôd]

Fortnite je kancerogeno smeće od igre koju treba zabranit na svakom kontinentu i najstrože kažnjavat ljude koji javno izjašnjavaju svoje simpatije prema igri.

Gaussov algoritam[uredi | uredi kôd]

subhanallah sta je ovo kakav gauss. nista ne znam o ovome i dosla sam sda legit naucim kad oni meni da ja pisem neki clanak. ljudi... ja imam 2 iz matematike. i dont know shit about gauss nor nekom njegovom algoritmu. ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd.dddddddddddddddddddddddddddddddddddddd.dddddddddddddddddddd

Gonitesedesnicari[uredi | uredi kôd]

Pozdrav iz beograda ja sam lazar stefnovic i ovo je desnšicarsla vikipedija tesko smece treba nedtat ssmo sh nesmir kraljina. Birokrat mora biti. I acamaca hmx croxz banda ustaska pavelicu crkni? Jos jedna stvar trba maknut kuburu matea i onu trecu budalu s zadtav.om

Gremlin (zao)[uredi | uredi kôd]

Gremlin (zao) je posebna vrsta zla. U grčkoj mitologiji predstavlja silovatelja ključanica. Svojim @#$&*% prolazi kroz sve vrste metala, pa i nemetala.

Prema grčkom mitu gremlin (zao) tijekom grčke krize bježi u Njemačku i pronalazi svoju ljubav Juliet (također zla).

Gremlin (zao) je jedan od gormita iz nove ere. Mnogi kritičari i poznavaoci mitologija ga smatraju bogom fizike jer je skupa s kompićem Arhimedom osmislio zakon poluge.

Mnogi se s tim ne slažu, ali su u Sirakuzi arheologi pronašli pismo Arhimeda u kojem piše: "J***ga, pajdo, to su sad moji dokumenti." iz kojeg je vidljivo da je pokrao svog kompića i uzeo njegov izum.

Hrvatski tjednik na kiosku stoji[uredi | uredi kôd]

aluzija na pjesmu hrvatski vojnik na straži stoji

tekst

hrvatski tjednik na kiosku stoji dolazi čovjek i listove broji O tjedniče mili što člancima svojim daruješ sreću očima mojim

kada broj novi na kiosk stigne ja se odmah iz postelje dignem do kioska trčim ne dam se smesti jer čekaju me najbolje vijesti

nije mi žao da ti 15 KN da doznaš što događa se iza kantuna što dušmani rade što prije je bilo budućnosti naše povijest je krilo

i kad pročitam sve njegove članke oči me suzne a usne tanke je prošao sam svih 50 strana moja ću čekati još sedam dana

HT Tatran Poster[uredi | uredi kôd]

Ja sam Nikola Džambo.Imam 11 godina.Idem u 5.razred onsnovne škole Selište kod Žepča.Treniram nogomet već 5 godina i igram poziciju golmana koja nije vrlo laka pozicija.I samo još jedna stava svime brzo zapratite na instangramu @nikolatpz10 i facebook nikola.dzambo koji sam kralj

Izak traktor[uredi | uredi kôd]

Izak Traktor je gospodar Europe, rođen na polju kraj Prokika kao mali se istaknuo svojom snagom i brzinom, ne zna s tko su mu roditeljilustige Fakteni zažto je poprimio osobine traktora.Druga djeca su prihvatila njegovu nadmoć te kad bi tražiili njegovu pomoć donjeli bi mu baćvu benzina.

Imotsko Carstvo[uredi | uredi kôd]

Imotsko Carstvo (im. Imocko Carstvo) osnovano je u 7. tisućljeću prije Krista na području današnje Imotske krajine. Iako se prije smatralo da su prve civilizacije nastale u Egiptu, Mezopotamiji, Kini i Indiji, iskapanja arheologa dr. Stjepana Majcana iz 2017. godine dokazala su suprotno.

Povijest Carstva[uredi | uredi kôd]

Istraživanja su dokazala da prve naseobine na prostoru Imotske krajine datiraju još iz 9. tisućljeća prije Krista. Carstvo kao takvo nastaje u 7. tis. pr. Kr. kada Amte I. ujedinjuje razna imotska plemena. U narednim tisućljećima Imoćani osvajaju gotovo cijelu Europu, a do kraja 3. tisućljeća pr. Kr. šire se i na sve ostale kontinente, uključujući i Antarktiku. U 7. stoljeću pr. Kr. prve imotske rakete slijeću na Mars gdje nastaju kolonije.

Imotsko Carstvo u svom je postojanju srušilo mnoge države, poput Rimskog Carstva, i Zapadnog i Istočnog, Atene, Krete, Sparte, Franačke i Bizanta. Iako se smatralo da su ratovi sa Sinjskim Carstvom bili najteži, dr. Majcan otkrio je da Sinjsko Carstvo nije ni postojalo, već su na tom prostoru bili nepismeni barbari koje je Amte V. pobio u 2. tisućljeću pr. Kr.

Carstvo nikada nije nestalo, već je 1941. godine reduciralo svoj teritorij pod vodstvom Amte Pavelića koji je bio dobar čovjek te je smatrao da nije pošteno da cijeli svijet ima za sebe. 1990. Carstvo mijenja svoje ime u Republika Hrvatska, kako se i danas zove. Središte Carstva od samih je početaka Imotski.

Kultura i vjera[uredi | uredi kôd]

Imoćani su bili jednobošci - vjerovali su u boga Mercedesa. Imotska arhitektura bila je slična starogrčkoj što pokazuje utjecaj Imoćana na Grke. Grci su kasnije svoju arhitekturu prenijeli i na druge narode, poput Rimljana. Shodno tome, možemo reći da sva arhitektura vuče korijene upravo iz Imotskog. Bili su jako kulturan narod što dokazuju razna umjetnička djela pronađena u Imotskom i okolnim mjestima. Najpoznatije djelo je Mona Lisa koja se danas čuva u pariškom Louvreu. Imoćani su bili pismen narod, za razliku od ostalih naroda prije nove ere. Pisali su latinicom i glagoljicom, a ćirilica je bila zakonom zabranjena.

Sport[uredi | uredi kôd]

Na prostoru Imotskog Carstva pronađeni su najstariji dokazi da se igrao nogomet. Najvažnija sporedna stvar na svijetu u Imotskom igrala se već u 2. tisućljeću prije Krista.

Infokvir glupa bolest[uredi | uredi kôd]

Ova stranica je dosadna samo jedite šećer koliko hoćete.

Književnost 20. stoljeća[uredi | uredi kôd]

XX. Stoljeće je razdoblje koje je trajalo od 1900-1999 (2000godina je već XXI stoljeće).

Tad se rodilo mnogo starih ljudi i mnogo trenutno mladih ljudi. Mnogo ih je i umrlo. Tad se desilo više ratova. Npr 1.svjetski rat i 2.svjetski rat a za hrvate i srbe jedan bitan je bio i domovinski rat. Rodilo se puno poznatih glumaca npr. Jesse Einsberg i puno poznatih pjevača npr. Ed Sheeran

Kristina Penava[uredi | uredi kôd]

Kristina Penava, poznata i kao Kristina Mandarina, zgodna je prodavačica mandarina. Dobila je popularnost preko noći i zatim dala otkaz. Sada živi u Beogradu.

Životopis[uredi | uredi kôd]

Kristina je rođena 1999. na otoku Rabu.

Kršćanske molitve za svakodnevnu upotrebu[uredi | uredi kôd]

      Kršćanske molitve            


SAVRŠENE MOLITVE GOSPODINA NAŠEGA ISUSA KRISTA ZA SVE POTREBE

MOLITVE 20.11.2019. Ovako Govori Savršena Svijest Bog Otac (Bog Otac,Isus Krist i Duh Sveti i Djevica Marija Bog Majka) Svatko može razgovarati sa SAVRŠENIM i čuti Njegov glas uvijek i svugdje , treba stati pred križ u našoj kući , stanu i reći Gospodine želim razgovarati s Tobom i izmoliti 3 Oče Naš, 3 Zdravo Marijo i 1 Slava Ocu i čuti ćemo glas Gospodnji i reći će ti On već što se tebe tiče I drugi način treba reći : Dođi Gospodine Isuse , Dođi Gospodine Isuse , i čuti ćemo glas malo više od nas u desno s visine , u našem prostoru , čuti ćemo DOŠAO SAM . i treba reći dođi Gospodine u meni nastani se u meni .... i onda Ga možemo pitati što god hoćemo i reći će nama , znati ćemo sve ....., neće nam trebati nikakve knjige o religiji, psihologiji, niti psihijatar niti meditacije nikakve , a vidjeti ćemo i znati što je istina. Znati ćemo što i kako učiti što se tiče škole i kako npr. učiti, predavati ili držati propovijed na misi ili kako voditi posao ili upravljati zemljom , ekonomijom, ili kako doći do znanstvenih otkrića. Tko smije moliti ove molitve ,dali kršteni ili ne , Gospodin kaže SVATKO smije ,treba moliti ove molitve jer su svi kršteni jer su svi od Krista od nastanaka u majčinoj utrobi. Svi su kršćani ali dolaskom na vanjski svijet roditelji su ugušili istinu u svojoj djeci .No svatko može znati što je istina neka pita neka se zapita. Ovo je poruka od Boga Oca za sve ljude djecu , ,odrasle, svećenike .., neka se nitko ne pametuje i kaže ja znam i ne moram dalje čitati , svatko će naći ovdje što mu treba. Bog Otac govori Kako biti zaštićeni što uraditi : .DA BI BIO ČOVJEK BIO DOBAR VRŠITELJ DUŽNOSTI U DRUŠTVU, ODNOSNO DA JE ĆIST DA NE GRIJEŠI da živi valjano razumno bio otac, brat, suprug, supruga, radnik, poljoprivrednik, privrednik,policajac, šef policije, gradonačelnik , premijer, predsjednik države , znanstvenik ,svaki odrastao čovjek mora moliti 100 Očenaša za obraćenje grješnika i mir u svijetu svaki dan i krunicu Blažene Djevice Marije u sebi, u umu svom,ne na glas i jako brzo, što brže ali i razumljivo sebi ) i Bog otac će ga štititi od svakoga i rasti će svaki dan sve više i više imati, dobivati svaki dan znanje, spoznaju o svijetu oko sebe , brzo će rasti duhovno i tjelesno biti zdravi tijelo , nikada, baš nikada neće biti u sve ovozemaljske dane bolestan odnosno ići kod liječnika , osjeti može nekakve tegobe ali to je mistična tegoba nakratko, moći će obavljati sve svoje dužnosti civilne ili svećeničke svakodnevno i opet kažem bolestan neće biti a tijelo i um će mu biti stabilno onako kako treba i izraz lica , pogled itd. DA BISMO SVAKI DAN I SVUGDJE I U HODU RAZGOVRALI S BOGOM ISUSOM KRISRTOM ILI MAJKOM MARIJOM I BILI STALNO ZDRAVI U SVE OVOZEMALJSKE DANE ,ODNOSNO NIKADA, BAŠ NIKADA NEĆEMO PORADI SEBE IĆI KOD LIJEĆNIKATREBAMO OBAVLJATI MOLITVE SVAKODNEVNO KOJE GOSPODIN OD NAS TRAŽI I TREBAMO STALNO RAZGOVARATI S GOSPODINOM NAŠIM OD ZAĆEĆA PA U VIJEĆNOST . Gospodin Isusu Krist je rekao da djeca mogu svakodnevno razgovarati s Bogom od rođenja, trebaju moliti svaki dan 3 Očenaša na nakanu za obraćenje grješnika i mir u svijetu (roditelji s njima) do osnovne škole i razgovarati će družiti se svakodnevno s Bogom DOSLOVNO i neće nikada biti bolesni i dakako biti apsolutni sigurni od svih nevolja ,problema ,stradanja.

Treba znati da su djeca SVIJESNA BIĆA od začeća, od nastanka i jednako razumna. ...., nema mala, mlada i stara svijest ,nego jednako ..., imamo samo manje ili veće tijelo itd. Kada krenu u osnovnu školu 10 Očenaša na nakanu za obraćenje grješnika i mir u svijetu i razgovarati će družiti se svakodnevno s Bogom DOSLOVNO i neće nikada biti bolesni i dakako biti apsolutni sigurni od svih nevolja ,problema ,stradanja.

, kada krenu u srednju školu treba svaki dan moliti 100 Očenaša na nakanu za obraćenje grješnika i mir u svijetu i razgovarati će družiti se svakodnevno s Bogom DOSLOVNO i neće nikada biti bolesni i dakako biti apsolutni sigurni od svih nevolja ,problema ,stradanja.

a na kada krenu fakultet ili od 18 godina , punoljetan treba svaki dan moliti 100 Očenaša na nakanu za obraćenje grješnika i mir u svijetu i razgovarati će družiti se svakodnevno s Bogom DOSLOVNO i neće nikada biti bolesni i dakako biti apsolutni sigurni od svih nevolja ,problema ,stradanja. i krunicu i moći će svakodnevno razgovarati s Gospodinom naši Stvoriteljem Ocem, Isusom i Djevicom Marijom ,djevojke ,žene s Djevicom Marijom a muškarci s Isusom Kristom. Odrasli ,djeca trebaju stalno , odnosno svakodnevno razgovarati s Bogom ...,to je potpun čovjek ..

Treba svaki dan odrasli od 18 godina i izmoliti 100 Očenaša i Krunicu Blažene Djevice Marije (ili Ružarij ,kaže se i Ružarij) i nećemo morati ići nikada kod liječnika na nakanu Isusu Kristu prikazujem 100 Očenaša za obraćenje grješnika i mir u svijetu i krunicu ovako moliti : ovu krunicu prikazujem Djevici Mariji i Isusu Kristu za svoje duševno i tjelesno zdravlje i iscjeljenje i da me nitko i ništa ne brine ne plaši ,ne pati i da živim , radim i mislim u svemu kako Djevica Marija i Isus Krist hoće, isto tako prikazujem krunicu za svoju npr. ženu, djecu poimence, pa npr. brata, sestru poimence ,njihove supružnike, njihovu djecu , roditelje svoje, svoga bračnog supružnika i njenog brata, sestru, njihovu porodicu ,roditelje, svu našu rodbinu i SVE SVIJETOVE.(ima puno Gospodnjih svjetova ne samo u ovom svemiru nego i onostrani svijetovi ) Moramo moliti brzo i u sebi ... i tako ćemo se uvijek brzo dizati visoko, tako Gospodin traži da se moli brzo i u sebi, govorim o našim svakodnevnim molitva, tako trebaju i bračni supružnici zajedno moliti ako je moguće u isto vrijeme ali brzo i u sebi ne na glas jer je na glas zamornije i daleko sporije, ovako u sebi u umu se brže moli , brže diže duhovno i ne zamara .... Ne može se slagati da se moli npr. da jedno moli a drugo ne ..., druga osoba će kašljati koja ne moli a pravi se da moli., isto tako nitko ne može slagati da je molio ako ga pitamo dali je molio a da nije molio. Dakle nema potrebe da sumnjamo u nekoga da ne moli sa nama ako nas više moli od jedne osobe . Svaki vjenčani par pa i zaručnici mogu biti telepatski povezan ako hoće, BAŠ SVAKI PAR Bog ih povezuje ..., treba samo načiniti (dovoljno i u mislima načiniti križić na ćelu i ruku staviti u mislima na srce i mi ćemo osjetiti svog supružnika da je s nama povezan da smo jedno ,da je u nama ...., treba probati pa će se vidjeti da to funkcionira. a KASNIJE KADA SE MALO NAVIKNEMO samo pomisao na našeg supružnika odmah će osjetiti našu misao i mi njegovu. Osjetiti ćemo ma koliko daleko bio od nas dali je loše ili dobre volje, emocije .... itd.

Onaj koji moli svaki dan i živi doslovno kršćanski odnosno ako npr. moli 100 Očenaša i krunicu kako je gore navedeno npr. policajac neka se pomoli za osumnjičenog ,privedenog 10 Očenaša ovaj će ga se bojati toliko da će mu sve priznati za što je optužen dali je učinio ako je nešto loše učinio , neće moći slagati .. Dakle moliti svako dan treba ovako : 100 Očenaša za obraćenje grješnika i mir u svijetu ako je moguće i krunicu ili rozarij engl. i nećemo ići kod liječnika nikako ... 10 Očenaša za svakog tko nas uznemirava na bilo koji način jednom se pomoliti za osobu. Ako vas netko plaši, maltretira, ucjenjuje na poslu u školi bilo da ste dijete, profesor , roditelj, svećenik, i djeca roditelje maltretiraju psihički ili fizički i roditelji djecu kako gdje , za svakoga tko vas iz bilo kojega razloga uznemirava izmolite 10 puta Oče Naš za određenu osobu i ta vas osoba i nikoga više neće moći maltretirati, terorizirati na poslu. ulici , nikakav kriminalac ne može se više baviti kriminalom , on je gotov . Koliko osoba vas uznemirava za toliko osoba izmolite 10 Očenaša po svakoj osobi, osoba vas može uznemiravati i na tv, glazbenik, političar, lažni prorok, lažni svećenik, osoba iz kriminala. Policajac ili načelnik policije može praviti red tako kada netko napravi nekakav prekršaj bilo koje težine kada dođe prijava treba izmoliti 10 Očenaša i osoba više neće činiti nikakvo nedjelo bilo silovanje, ubojstva , nasilja ili krađe. Isto tako policajci mirno mogu bez ispaljenog metka zaustaviti nasilnike samo trebaju izmoliti 10 Očenaša za SVAKU OSOBU BOJE, KOJE SE PLAŠE, KOJA IM SE ĆINI OPASNOM one kojih i one će se onda njih bojati, treba razgovarati s Bogom samo ako hoće kako na početku piše i sve će vam bit jasno. Dobar, pošten policajac koji moli kako je rečeno već 100 Očenaša i krunicu svaki dan, koji razgovara s Bogom takav policajac može telepatski u mislima reći nekome teroristu naoružanom čovjeku i bez molitve : U Ime Isusovo naređujem ti da odložiš oružje ,da nikome ne naudiš da izađeš van i da se predaš. I taj nasilnik morati tako postupiti. Istina je zapravo ova koliko molimo svaki dan toliko je Isusa Krista u nama i u nama .preko nas se očitije u očituje svoju silu .Tako Gospodin preko nas djeluje naređuje ljudima npr. slučaj policajac koji moli preko njega djeluje Isus na nasilnika bilo koje vrste., DOVOLJNA RIJEĆ I TO MISLIMA i nasilnik će doslovno čuti i postupiti po naređenju. ISTO TAKO LAKO MOŽE RIJEŠITI SVE SPOROVE SUDAC KOJI SVAKODNEVNO ŽIVI S ISUSOM, KOJI SVAKODNEVNO RAZGOVARA NJIM , dakle treba moliti kako gore piše i saznati će od optuženika sve što god ga zanima .... ali 10 Očenaša mora izmoliti za optuženika i tužitelja i vidjeti će ,znati odmah ,brzo istinu .

9000 Očenaša za sebe , svoju karijeru, školovanje ženidbu jednom i sve je u tome i zaštita itd..., i neće se moći niti on a niti žena od njega razvesti a niti ga prevariti niti sprječavati trudnoću, niti koristiti sredstva protiv začeća ,niti će ga itko moći ubiti, ucjenjivati, niti će on , ona ikoga moći ubiti a niti samoubojstvo počiniti niti biti ovisno o ičemu a niti materijalista biti , niti lopov, niti lažljivac, niti prevarant niti će ići u lažljive sekte, dakle duhovno zdravo biće će biti , tako on tako mu i supruga ... ,tako isto treba izmoliti za svako dijete 9 000 Očenaša čim prije da dijete bude zaštićeno od svega on, ona je i njegov zaručnik od svega zaštićen (opet ponavljamo ali i gore je već spomenuto za fakultet itd.)... i biti će brak kako piše dobar dakle i za svako dijete izmoliti 9000 Očenaša , što više Očenaša svaki dan, ovo je devetica , najmanje 100 pa na više da se devetica brže završi . Očenaše brzo u sebi moliti , što brže .. i uvijek govoriti nakanu ..., 9000 Očenaša treba izmoliti za naše kada odu sa Zemlje da uđu brzo, bez čekanja u Nebesku Domovinu. 100 000 da se netko prestane drogirati ili biti slobodan od nekih drugih ovisnosti ..., najmanje 75 dnevno i tada kada se izmoli za taj dan osoba se ne može drogirati a ako pokuša opijat, narkotik ili alkohol je osobi odvratan , najbolje da mole supruga .brat,sestra, roditelj osobe ili dijete osobe koja ima problema s ovisnostima (jer ovisnik vrlo lako može odustati od molitve ) i ovisnik se neće moći drogirati taj dan (kada izmolimo najmanje 75 Očenaša taj dan ) , jednostavno neće osobu vući želja a ako pokuša se drogirati ili neka druga ovisnost, droga, sredstvo ovisnosti će mu biti odvratna ako pokuša nešto konzumirati . Bolje da moli netko za tu osobu ovisnika nego osoba ovisnik sama da se moli jer može poželjeti da se ponovo vrati na staro ponašanje a kada se izmoli svih 100 000 Očenaša osoba se neće moći nikada baviti tom ovršnošću jer sam Gospodin Isus Krist neće dozvoliti osobi da se ponovo pokuša baviti starim ponašanjem, dakle osobi je nemoguće se vratiti na stari put, to važi za sve molitve koje molimo od Gospodina Našega Isusa Krista, Gospodin Naš Isus Krist osobno više ne dozvoljava da se netko bavi gješnim ponašanjima, nema slobode izbora jer te osobe ugrožavaju svojim lošim ponašanjem ljude oko sebe i kada se netko zauzme za njih molitvama ili oni sami Gospodin čuva , štiti te osobe od grješne sklonosti , 100 000 Očenaša treba se pomoliti za osobu ovisnu o kockanju , kao i gore navedeno najbolje netko blizak ovisniku jer ovisnik neće se htjeti moliti sam ..., i 75 Očenaša dnevno najmanje ..... a za sve molitve što više molimo Očenaša prije ćemo završiti vremenski problem i osoba više se neće moći baviti svojom ovisnošću jer joj neće dozvoliti Gospodin Bog da se bavi time ,tako važi i za sve dolje naveden molitvene nakane .I uvijek moramo reći Isuse Kriste prikazujem ti toliko i toliko Očenaša za to i to Tebi na nakanu da oslobodiš, zaštitiš ili oblačenje grješnika i mir u svijetu. 50 000 Očenaša da netko bude slobodan od homoseksualnog, lezbijskog ili pedofilskog ponašanja, 75 najmanje dnevno ,kada se moli taj dan npr. 75 Očenaša ta osoba neće imati tu potrebu ,sklonost ,niti moći imati seksualan takav čin , što se prije izmoli 50 000 Očenaša to će osoba biti prije slobodna od te sklonosti , dali će osoba sklona tom seksualnom ponašanju sama za sebe moliti ili netko najbliži ovisi o mogućnosti, bolje lakše ako netko drugi moli za osobu da ne dođe do odustajanja, prekidanja molitava Očenašima I kada se izmoli 50 000 Očenaša onda osoba nikada više neće moči s nikime nikakav činiti grijeh a niti ga ,ju vući želja za činjenjem grijeha ,dakako može imati odnose seksualne ali u braku muško žensko . 50 000 Očenaša ako je netko napušten od supružnika i otišao u drugu vezu pa makar bio i u braku drugom ,to nije brak nego preljubništvo . A osoba za koju se moli neće moći činiti preljub niti poljubiti, niti dotaći osobu jer je grijeh, jer je spriječena da čini grijeh .I kada se izmoli 50 000 Očenaša onda osoba nikada više neće moči s nikime nikakav činiti preljub.

Moramo znati da je svatko slobodno izabrao biti homoseksualac, lezbijka ili biti nevjeran u braku itd...., prevarant, lopov, lažljivac ili ateista ili ovisnik o već čemu ili da živi u svemu kako Isus Krist hoće. Svakoga je Gospodin naš upozorio što ga čeka u životu što ga čeka i koji problemi i koje prepreke i kako ih riješiti ,odnosno što učiniti da se probleme ne dogode. To upoznavanje sa našim životom u budućnosti što nas čeka se događalo SVAKOME u djetinjstvu u noći sve je nas Gospodin upozoravao ,govorio nam što nas čeka koji problemi i za sve ove ovisnosti , nasilja, nevjernost u braku ili silovanje da nam se ne dogodi trebalo je izmoliti samo 1 Očenaš ali neki nisu htjeli to uraditi misleći tako da će više uživati ...ali naprotiv dogodilo se obrnuto samo problemi materijalni , nasilje ili osuđivanje okoline . Ali Gospodin Naš Isus Krst daje nam još uvijek prilike da budemo slobodni od grješnog ponašanja . Lakše spriječiti nego liječiti, dakle za dijete treba 9000 Očenaša Isusu Kristu na nakanu za FAKULTET kaže Isus Krist a tu spada i fakultetska škola,naobrazba a i ženidba će onda biti nerazrješiva sa obje strane, a niti će dijete postati ovisnik o ničemu i neće biti niti homoseksualac ili lezbijka ,niti će ikoga ubiti a niti će njega itko ubiti itd...., uglavnom dijete će biti zaštićeno od Isusa Krista za cijeli život, najbolje što prije dijete dok nije počelo činiti teške grijehe ...a kada je grješnik onda treba daleko više Očenaša moliti kako piše . Kako možemo znati tko je naš od Boga stvoreni zaručnik-ca , budući suprug od Boga, treba načiniti križić na ćelo i ruku na srce , to možemo učiniti od kada znamo za sebe od rođenja i znati ćemo tko je ta osoba .., sa osobom možemo kontaktirati telepatski, reći joj da nas je Gospodin povezao s tom osobom , iskreno se predstaviti i samo nas ta osoba može ćuti ....ali smijemo i moramo govoriti samo istinu inače nas osoba ne može razumjeti ..., Gospodi ne da u tom svijetu da se laže. Ma tko nam je suprug ,supružnik mi smo ga odavno u djetinjstvu odabrali, prihvatili dobrovoljno obje strane ..., i naši supružnici izgledaju onako kako nama to odgovara ..., odnosno koliko smo molili Očenaša za njih ,odnosno da ih Isus Krist učini lijepo itd. Za psihijatre , psihologe, liječnike u vezi djece i odrasli kako raditi ako hoće da im pacijenti STVARNO OZDRAVE: Ako psihijatar STVARNO hoće ,želi biti dobar liječnik, znanstvenik onda treba SVAKI DAN RAZGOVARATI S BOGOM kako piše i moliti KRUNICU za svoje duševno i tjelesno zdravlje i iscjeljenje da ga ništa ne brine ,ne plaši da živi radi u svemu onako kako Blažena Djevica Marija i Isus Krist hoće i da ga ništa ne brine , ne plaši isto tako prikazuje krunicu za svoju obitelj poimence, pa kaže i svu svoju rodbinu i sve svjetove .Pa 100 Očenaša za obraćenje grješnika i mir u svijetu i neće on ,onda nikada ići kod ikakvog liječnika .I svaki dan će duhovno ubrzano rasti i shvačat5i kako svijet funkcionira, odnosno da mu pacijenti koji dolaze su bolesni zato jer su napravili grijehe ili jer žele da dobiju tablete i budu zadovoljni ,odnosno tako da žive. Liječnik MORA pitati pacijenta dali STVARNO žele ozdraviti ako želi pacijent ozdravljenje onda neka mu kaže krunicu da moli u sve dane i 100 Očenaša za obraćenje grješnika i mir u svijetu ..a ako neće da moli to je njihov odabir i pravo na TABLETE ...,dakle mora im prepisati odgovarajuće tablete da ne budu agresivni ili depresivni. Moramo znati da iz raznih razloga dolaze ljudi na psihijatriju neki su zlostavljani, neki bi druge zlostavljali pa ne mogu ili radi NOVACA, mirovne ...., novca. Iskreni trebaju zaštitu, molitve kako je navedeno i neće ih moći nitko zlostavljati Problemi u obitelji djeca .., molitva kako je navedeno NETKO MORAM MOLITI u obitelji KRUNICA, 100 OČENAŠA, ZA DJECU KAKO JE NAVEDENO 9000 , sve je navedeno već. LIJEČNIK općenito, bilo kojeg smjera, kardiolog itd. , ako on ne želi biti bolestan u sve ovozemaljske dane onda treba moliti krunicu svaki dan i 100 Očenaša za obraćenje grješnika i mir u svijetu ..., i biti će u sve dane zdrav ...a pacijentima reći da mole isto tako i biti će zdravi ....,a ako neće da moli onda će obaviti operaciju onaj koji ne moli ... , oni koji mole oni ne režu. Znanstvenici ako hoće brz napredak u znanosti , onda moraju kako gore piše svaki dan razgovarati s Bogom Ocem i znati će što i kako raditi MORAJU moliti krunicu, 100 Očenaša SVAKI DAN ZA RAZVOJ U ZNANOSTI I STALNO PITATI KAKO GOSPODINE OVO KAKO ONO kao Tesla ...,Tesla nije ništa znao samo odjednom dobio od Boga i čekao kako , kada će mu Gospodin dati. Svi znaju da je pričao o vizijama a vizije su od Boga. Znanstvenici : tko neće da moli Oca da mu pomogne, da znanje ,odgovor što i kako učiniti imati će bijedne ,jadne rezultate radi svoje umišljenosti da zna i da mu Bog Otac ne treba da je sam sebi dostojan .., takvi prevaranti su samoljubiv narcisi ..., i krivi rezultati, odnosno negativni ,loši plodovi. Morati znati da dolaze mladi i oni drugačije razmišljaju ,upravo viša duhovnost ..., isti ljudi ali odmah prilikom začeća se određuju za Boga u svemu , u načinu odijevanja ili stil što kažemo , znanosti itd..., i vjeri ...,

Krunica ogrlica, krunicu treba nositi oko vrata, Gospodin Isus Krist je rekao tko nosi krunicu oko vrata, dakle ogrlicu krunicu taj ne može biti ubijen niti ikoga ubiti, niti prevariti ženu a ni žena njega , niti bludno sagriješiti , niti se drogirati, niti da bude ranjen . Isto tako AKO SUPRUG I ŽENA NOSE KRUNICU OKO VRATA tada su obje usklađeni i vjerni jedno drugom i bez moljenja ....ali moliti treba da bismo bili pametniji, zdraviji i da bismo mogli razgovarati s Bogom Ocem Isusom Kristom. Da su svi nosili krunicu nitko ne bi poginuo i ne bi došlo do rata. GLAZBA : Najljepša je Božanska glazba koju svatko može svirati , odnosno svatko u njoj sudjelovati . Treba reći ovako Prikazujem 1 Oče Naš, Jednu Zdravo Marijo i Jedan Slava Ocu da Majko Marijo sviraš kroz mene u meni onako kako i što ti hoćeš. I treba uzeti glazbalo u ruke, klavir, gitaru, el. gitaru, gitaru pod distorzijom,, hard rock, bluz stil ili crkveno ....., nije važan stil jer je sve od Boga,TREBAMO PRATITI U SEBI što Djevica Marija od nas hoće i kako stisnuti , kao reagirati rukom lijevom, desnom na žice, tipke klavira i osjetiti ćemo promjenu u sebi , ,čuti ćemo u umu glas, kako žice govore u našem umu, već kako kome djevica Marija i što hoće reći , to će biti Božanski i ljekovit zvuk i za onoga koji sluša a i onoga koji svira ili ćemo nešto čuti u vezi Isusa Krista .... Možemo i stare melodije svirati , poznate ,bilo koji stil od crkvenog do hard roka ili dodir trebao osjetiti da ne bude bolna (u ruci, osjetiti ćemo sami kako treba, odnosno smirivati se da ne bude agresivan zvuk i ne po svom) ..., dakle da stvarno djevica Marija kroz nas djeluje ..., iako gitara Gibson Les Paul, Marshall lampaš (to je od Boga vrhunska gitara i pojačalo ali samo za dobre POJAČALO I GITARA ZVUĆI snažno , U STVARI KAKO NAM U TOM TRENU TREBA. Namjerno spominjem tu gitaru i zvuk da bi shvatili da se može ,treba i tim instrumentima Božanski svirati .no tko tako svira , odnosno preko njega Djevica Marija zvuči ljekovito ...., i ne može se dugu svirati tako odjednom 5 – 10 min zahtjevno je ispočetka a kasnije sve duže i duže ..., ali i ne treba pretjerivati da ne pokvarimo melodiju,..., kada prestanemo svirati pa opet poželimo ponovo svirati bilo za minutu, ili 5 minuta ili sat kasnije ili drugi dan uvijek kada god uzmemo instrument treba izmoliti Treba reći ovako : Prikazujem 1 Oče Naš, Jednu Zdravo Marijo i Jedan Slava Ocu tebi Majko Marijo naša da Majko Marijo sviraš kroz mene u meni onako kako i što ti hoćeš. Tako trebaju crkve glazbenici , pjevači isto svaki se pomoliti da kroz njih pjeva svira Djevica Marija onako kako Ona hoće i dobiti će se Božanski zvuk . Ne treba ništa snimati jer čovjek stalno ide naviše i ona prijašnja verzija kada ju slušamo neće nam biti lijepa kao prvi puta. Moramo uvijek iznova i iznova nešto novo svirati , uvijek novo i bez zapisivanja .......... OSIM ZA CRKVENE PIJESME ZBOROVE ..... Nema VJEŽBANJA GLAZBENICIMA ....MORAJU SE SVI POMOLITI SVAKI GLAZBENIK .... i pjevača koje god idu riječi treba ih van ispjevati instrumentalisti isto tako što osjećaju kako ih MAJKA MARIJA VODI .....Novo vrijeme za glazbu .......to je Božanska živa glazba .... UVIJEK MORAMO MOLITI brzo i u sebi , prije toga se prekrižiti uobičajeno ..a ako je javna glazba ili društvo onda u mislima i onda uzimamo instrument u ruke ..., no tko jednom osjeti i zapamti osjeti odmah veliku razliku kada svira kroz nas Djevica Marija onako kako Ona hoće ili mi sami kako sviramo po svome. ......

Sjeme, sorte, pasmine ....Za znanstvenike poljoprivrede:

Gospodin Isus Krist je rekao da treba izmoliti 100 000 Očenaša da bi nastala dobra nova sorta sjemena  , uzme se najbolje sjemenje neke sorte  i posadi i održava da ponikne ,da plod ... a mora se izmoliti 100 000 Očenaša da bi se sortu diglo visoko duhovno ...., tako se moli ,radi za biljke a i stočarstvo, svinjogojstvo , govedarstvo, ovčarstvo, peradarstvo ....,za sve što hoćemo moramo izmoliti 100 000 Očenaša ...

Stalno se MORA stvarati nove sorte sjemenja , podizati na više tako da bude u skladu sa svakom novom generacijom ..., nove generacije su duhovnije , manje agresivne . više duhovnosti tako im i hrana treba biti više duhovnosti ,lakša ...., Sve TREBA BITI DUHOVNO VISOKO , koliko visoko treba pitati Gospodina Našega Isusa i npr. marka, brend čokolade, keksa , marka automobila, traktora ili poduzeća za nekretnine ,svega , ili ako hoćemo otvoriti neki obrt, poduzeće trebamo pitati Gospodina kako i koliko Očenaša trebamo izmoliti da bi to naše poduzeće, obrt, posao bio stabilan itd. TREBAMO S GOSPODINOM RAZGOVARATI SVAKI DAN PA ČE NAM ON REĆI ŠTO I KAKO DA RADIMO U SVEMO . Ali ako smo vjernici i molimo svakodnevno, ako smo svakodnevno s Gospodinom u kontaktu On će nam reći kao da riješimo neki problem i koliko trebamo i kako moliti.

RAZVOJ ZNANOSTI Gospodin je rekao ne treba ništa ispočetka raditi nikakav proizvod nego treba samo nadogradnju raditi. Npr. imamo windowse te i te taj broj a mi hoćemo napraviti bolji softver mi samo nadodamo, poboljšamo i imamo pravo smijemo imati svoju novu marku softvera ako imamo inters , tržište itd. , tako i automobili, strojevi itd..., npr. kupimo neki dobar automobili Mercedes i na tom automobilu napravimo preinake tako da poboljšamo rad motora da npr. manje zagađuje okolinu i unutrašnjost poboljšamo da bolje funkcionira i još neki dodatci ,npr. softveri bolje funkcioniraju u automobili i mi imamo novu marku automobila. ,dakako moramo pratiti kvalitetu, odnosno barem znati od kuda npr. Mercedes sve nabavlja dijelove itd... i još dodati svoju nadogradnju i imati ćemo kvalitetan novi proizvod. Pojednostavljeno objašnjenje tako u svemu treba raditi na već postojećem , no zapravo tako i rade velike industrije na nadogradnji . Ako nešto nije spomenuto a zanima vas ili imate problem pitajte Gospodina Našega Isusa Krista od Njega zatražite pomoć Svatko može razgovarati sa SAVRŠENIM i čuti Njegov glas uvijek i svugdje , treba stati pred križ u našoj kući , stanu i reći Gospodine želim razgovarati s Tobom i izmoliti 3 Oče Naš, 3 Zdravo Marijo i 1 Slava Ocu i čuti ćemo glas Gospodnji i reći će ti On već što se tiče tebe . I drugi način treba reći : Dođi Gospodine Isuse , Dođi Gospodine Isuse , i čuti ćemo glas malo više od nas u desno s visine , u našem prostoru , čuti ćemo DOŠAO SAM . i treba reći dođi Gospodine u meni nastani se u meni .... i onda Ga možemo pitati što god hoćemo i reći će nama , znati ćemo sve. Kako moliti krunicu Blažene Djevice Marije i kojim dano možemo čuti i na You Tube ali mi moramo imati svoju nakanu prije moljenja krunice...

ili ovdje sa wikizor se može isto vidjeti kako se moli , pa usporedimo ako nismo sigurni You Tube i ovdje kako piše, kada sami molimo brže ćemo moliti , možemo i u hodu ulicom , gdje god hoćemo moliti sve molitve, u hodu, u krevetu, na boku ,kako nam god lakše ili sjedeći. KRUNICA


Kako se moli krunica Uobičajena su dva načina moljenja krunice: 1. Najprije se poljubi Križ i načini znak križa, zatim se kao uvod moli Vjerovanje apostolsko (križ), Oče naš (prvo zrnce), tri Zdravo Marije (tri zrnca), te Slava Ocu. Kod prve tri Zdravo Marije dodaje se zaziv nakon riječi "Isus": ...koji neka nam umnoži vjeru, ...koji neka nam učvrsti ufanje, ...koji neka nam usavrši ljubav! Prije svakog otajstva moli se Oče naš, zatim 10 Zdravo Marija, s time da se nakon riječi "Isus" dodaje pojedini naziv otajstva (kraći tekst),te Slava Ocu i O moj Isuse. Na kraju petog otajstva, poslije molitve O moj Isuse moli se Zdravo Kraljice, a mogu se nadodati i Litanije lauretanske. 2. Prije početka molitve pojedinog otajstva pročita se uvod za razmatranje, zatim se razmatrajući moli Oče naš i 10 Zdravo Marija,te Slava Ocu i O moj Isuse. Na kraju petog otajstva, poslije molitve O moj Isuse, moli se Zdravo Kraljice, a mogu se nadodati i Litanije lauretanske.

SADRŽAJ

• 1 Radosna otajstva • 2 Otajstva svjetla • 3 Žalosna otajstva • 4 Slavna otajstva • 5 Obećanja vezana uz krunicu

RADOSNA OTAJSTVA

(ponedjeljkom i subotom) 1. U prvom radosnom otajstvu razmatrat ćemo kako je arkanđeo Gabrijel navijestio Mariji da će začeti po Duhu Svetom i roditi Sina Božjega. Koga si Djevice, po Duhu Svetom začela. 2. U drugom radosnom otajstvu razmatrat ćemo kako je Blažena Djevica Marija posjetila svoju rođakinju Elizabetu i s njom ostala tri mjeseca. Koga si Djevice, Elizabeti u pohode nosila. 3. U trećem radosnom otajstvu razmatrat ćemo kako je Blažena Djevica Marija rodila Gospodina našega Isusa Krista u betlehemskoj špilji te ga je postavila u jasle. Koga si Djevice, rodila 4. U četvrtom radosnom otajstvu razmatrat ćemo kako je Blažena Djevica Marija četrdeseti dan poslije poroda prikazala u hramu Ocu nebeskom svoga Sina, Gospodina našega Isusa Krista, kojega je primio u naručje starac Šimun. Koga si Djevice, u hramu prikazala. 5. U petom radosnom otajstvu razmatrat ćemo kako je Blažena Djevica Marija našla svoga dvanaestogodišnjeg Sina, Gospodina našega Isusa Krista, u hramu među učiteljima. Koga si Djevice u hramu našla.

OTAJSTVA SVJETLA

(četvrtkom) 1. U prvom otajstvu svjetla razmatrat ćemo kako je na Gospodina našega Isusa Krista na krštenju u Jordanu sišao Duh Sveti, a Otac ga proglasio svojim ljubljenim Sinom. Koji je na rijeci Jordanu kršten bio. 2. U drugom otajstvu svjetla razmatrat ćemo kako je Gospodin naš Isus Krist u Kani Galilejskoj Marijinim posredovanjem pretvorio vodu u vino i pobudio vjeru učenika. Koji nam se na svadbi u Kani objavio. 3. U trećem otajstvu svjetla razmatrat ćemo kako je Gospodin naš Isus Krist navijestio Kraljevstvo Božje i pozvao na obraćenje za oproštenje grijeha. Koji nam je Kraljevstvo Božje navijestio i na obraćenje pozvao. 4. U četvrtom otajstvu svjetla razmatrat ćemo kako se Gospodin naš Isus Krist pred učenicima na gori preobrazio, a Otac ih pozvao da ga slušaju. Koji se na gori preobrazio i svoju nam slavu objavio. 5. U petom otajstvu svjetla razmatrat ćemo kako je Gospodin naš Isus Krist ustanovio euharistiju. Koji nam se u otajstvu euharistije darovao.

ŽALOSNA OTAJSTVA

(utorkom i petkom) 1. U prvom žalosnom otajstvu razmatrat ćemo kako se Gospodin naš Isus Krist u vrtu na Maslinskoj gori molio svome Ocu nebeskom te se znojio krvavim znojem. Koji se za nas krvlju znojio. 2. U drugom žalosnom otajstvu razmatrat ćemo kako je Gospodin naš Isus Krist bio u dvoru Pilatovu privezan za stup i nemilo bičevan. Koji je za nas bičevan bio 3. U trećem žalosnom otajstvu razmatrat ćemo kako je Gospodin naš Isus Krist bio okrunjen trnovom krunom. Koji je za nas trnjem okrunjen bio. 4.U četvrtom žalosnom otajstvu razmatrat ćemo kako je Gospodin naš Isus Krist, osuđen na smrt nosio na Kalvariju preteški drveni križ. Koji je za nas teški križ nosio. 5. U petom žalosnom otajstvu razmatrat ćemo kako je Gospodin naš Isus Krist bio raspet na križu između dva razbojnika pred očima svoje žalosne majke Marije. Koji je za nas raspet bio. SLAVNA OTAJSTVA (srijedom i nedjeljom) 1. U prvom slavnom otajstvu razmatrat ćemo kako je Gospodin naš Isus Krist treći dan po smrti slavno uskrsnuo od mrtvih. Koji je od mrtvih uskrsnuo. 2. U drugom slavnom otajstvu razmatrat ćemo kako je Gospodin naš Isus Krist četrdeset dana poslije svog uskrsnuća uzašao na nebo i sjeo o desnu svoga nebeskog Oca. Koji je na nebo uzašao. 3. U trećem slavnom otajstvu razmatrat ćemo kako je naš Gospodin Isus Krist poslao Duha Svetoga nad apostole u prilici ognjenih jezika. Koji je Duha Svetog poslao. 4. U četvrtom slavnom otajstvu razmatrat ćemo kako je bila Blažena Djevica Marija, uznesena na nebo. Koji je Tebe, Djevice na nebo uzeo. 5. U petom slavnom otajstvu razmatrat ćemo kako je bila Blažena Djevica Marija okrunjena kao kraljica neba i zemlje. Koji je Tebe, Djevice, na nebu okrunio. ] OBEĆANJA VEZANA UZ KRUNICU koja je Blažena Djevica Marija dala Sv. Dominiku i Bl. Alanu

1. Svima koji budu odano molili krunicu, obećajem svoju posebnu zaštitu i obilje milosti. 2. Oni koji budu ustrajali u molitvu krunice, primit će neku osobitu milost. 3. Krunica će biti moćno oružje protiv pakla, uništit će grijehe i izgnati herezu. 4. Krunica će pomoći rast kreposti i dobrih djela, donijeti obilje Božjih darova za dušu, preokrenut će ljubav prema svijetu u ljubav prema Bogu, uzdići srca da žele božanska i vječna dobra. Na taj način će se te duše posvetiti. 5. Koji mi se povjere preko krunice, neće biti izgubljeni. 6. Koji budu pobožno molili moju krunicu, razmišljajući o otajstvima spasenja neće biti satrveni nedaćama niti će umrijeti lošom smrću. Grešnici će se obratiti, pravedno će rasti u milosti i postati vrijedni vječnoga života. 7. Oni koji su iskreno odani molitvi moje krunice neće umrijeti bez utjehe Crkve ili bez milosti. 8. Oni koji budu molili krunicu, naći će za života i na smrti svjetlost Božju, puninu njegove milosti i bit će ubrojeni među blažene. 9. Brzo ću osloboditi iz čistilišta duše odane molitvi krunice. 10. Prava djeca moje krunice uživat će veliku slavu na nebesima. 11. Ono što preko krunice tražite, dobit ćete. 12. Koji šire moju krunicu, dobit će preko mene pomoć u svim svojim potrebama. 13. Postigla sam od svog Sina da će svi prijatelji krunice imati svece nebeske za svoju braću u životu i smrti. 14. Koji vjerno mole krunicu, moja su draga djeca, braća i sestre Isusa Krista. 15. Odanost mojoj krunici posebni je znak predodređenja.

Riječi sestre Lucije iz Fatime «Blažena djevica Marija je krunici podarila takvo djelovanje, da ne postoji nijedan materijalni, duhovni, nacionalni ili međunarodni problem koji se putem nje i naše žrtve ne bi mogao riješiti.»

Micko[uredi | uredi kôd]

On je bi otac od kralja Tomislava. Još uvijek je živ. Ima 195. godina i živi u Slavoniji. On i kraljica Neda su živjeli u Italiji dok nisu dobili Tomislava. Tomislav ima mlađu sestru Sekanu. Danas Tomislav i njegov otac žive u Slavoniji, a Neda i Sekana u Splitu.

Nuklearni rat[uredi | uredi kôd]

To će da se desi samo ako Putin i Trump budu gl*** odnosno Putin je još i dobar za usporedbu sa Trumpom koji je totalni idi**... Poginuti će ne dužni ljudi radi bu**** koja ima svoje hirove... Svijet se mijenja... Dragi moji u 2020 smo ušli i samo nam fali da se dogodi taj prokleti WW3 ili nuklearni rat....

Suradnik:Lanalist[uredi | uredi kôd]

Niko Matas je jedan od poznatijih splitskih ljepotana. Sve cure plaze za njim a ponajviše Petra štoo nije nimalo cudno jer je jako zgodan.

Šime Ivić (rukometaš)[uredi | uredi kôd]

Ja sam pametan

Trnava (Zagreb)[uredi | uredi kôd]

Kvart pored kojeg ( vukomerec ) se pucalo iz automatskih puški. Dio je kvarta Donje Dubrave pa ga Korina stavlja na opis (Zg,Dubrava). Ovdje većinom žive žešće klošarčine koje ne znaju što raditi od života.

Ustaški upit[uredi | uredi kôd]

Za dom spremni!

Ustaše u domovini hrvatskoj, bosni o hercegovini i iseljeništvu, od boga vam pomoć i pozdrav. Napad na lažne domoljube, četnike i komunist koji vladaju ovom wikipediom. Najgori od svih su Nesmir i hmxhmx koji su deklarirani cetnikopartizani. Najoštrije osuđujemo admine Zeljka i Croya zbog izdajstva hrvatskog naroda. Croye i ostali, ako ste domoljubi zasto se ne vratite, a jel?

Pozdrav iz Ljubuskog J. Boban

Wikipedijina revolucija[uredi | uredi kôd]

Započela 27. rujna 2019.

Ciljevi revolucije:

Maknuti(izdajničke)promjene na Wikipediji.

Ukloniti korisnike koji su izdajničke ideologije

Proširenje Antifašizma hrvatskom Wikipedijom.

Promjene[uredi | uredi kôd]

Gospodarstvo[uredi | uredi kôd]

Od apla do karpata bosna se niže nad savon i dunavom i nad beogradom i čačkom bosanska se zastava niže. Muslimani su ukrali konstantinopol i zato trebaju da gore. Amen! Kad vidiš facu bradatu i strogu onda znaš da si došao u republiku srbsku. Ahoj dečače moj ja sam veliki keba kraba i dobro došao u moju gajbu. Hdz jugend

Joško Čagalj Jole[uredi | uredi kôd]

Manje je poznato da ima nepriznatog sina, Jurana, koji je plod ljubavi Popularnog Jole sa jednom zagrebačkom profesoricom. Jole nije nikad priznao svog vanbračnog sina, iako mu se navedeni više puta pojavio u prvim redovima na koncertu, te čak jednom organizirao lažni festival "JuranFest", no na tom festivalu se pojavio samo Mladen Grdović koji se sa Juranom napio.

Latinski jezik[uredi | uredi kôd]

Latinski jezik se sastoji od mnogih deklinacija sa jako teškim nastavcima za naučiti. Nažalost, latinski jezik, iako mrtav, se uči u prvom i drugom razredu nekih srednjih škola što našim đacima uzima mnogo dragocjenog vremena.

Vidovitost[uredi | uredi kôd]

Vidovitost je dar koji se naslađuje postoje ljudi koji su vidoviti ali svoj talent nikada ne otkriju. Ja sam svoj talent za vidovitost i magiju otkrijo jako rano i sada radim ovaj poso već 23 godine.

Pomažem ljudima u ljubavnim problemima. Odklanjam crne magije, uroke, nagaze, sve blokade koje vas razdvajanju od vaše voljene osobe. Radim magiju privlačnosti kako bi srce svoje simpatije zarobiti samo za sebe. Pozovite na #$@&€%π√£ viber ili Whatsapp