Prijeđi na sadržaj

Suradnik:Oli2000s

Izvor: Wikipedija

O meni[uredi | uredi kôd]

Hej, ja sam Oli i dobro došao na Wikipediju pa zapamti kada mi je bio rođendan, imam 18 godina, to znači život odrasle osobe u Mađarskoj, a dvije godine nakon toga, kada navršim 21, selim se u Ameriku... Moje dijete je Markoci , Ubul i Dzseni.

Djetinjstvo[uredi | uredi kôd]

Rođen sam u Pečuhu 2. srpnja 2004. bilo je djetinjstvo kada sam živio u Pečuhu nakon što sam se preselio u Komló ovdje toliko... Sjećam se fotografije kad sam bio beba i nakon što sam išao u vrtić nakon škole..

Moja omiljena igra igranja PS1 igrice "Worms Armageddon" je omiljena igra iz djetinjstva i omiljene serije iz djetinjstva "Courage The Cowardly Dog" i "Spužva Bob Skockani" i igranje i znao sam Adobe Flash igre i Minecraft između, a moja omiljena igra između je YouTube i Newgrounds vrlo nostalgično... pa se sjetite kada je djevojka igrala PS2 igru ​​"GTA: San Andreas"

U Manu5.hu i 5.

Odrasli život[uredi | uredi kôd]

Sada prije 2. srpnja imam 18 godina, što znači da punim 18 i da sam odrasla osoba, a to znači milijun puta pričati u školi uvijek iznova... slučajno sam zaboravio nešto, ali nisam zaboravio pa sam zapamtite da idete u Hrvatsku i budućnost, ja ne idem u Italiju, ali također ostajem u svojoj sobi ovdje i razmišljam o čekanju da navršim 21 godinu, a zatim o selidbi i odlasku u Ameriku zbog posla i drugih aktivnosti ovdje...

Dječji[uredi | uredi kôd]

Hadúr, Markoci, Ubul i Dzseni