Razgovor sa suradnikom:Hogar straschni

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Bok, Hogare! Nekoliko napomena:

  • kao što je Vodomar već rekao, počni koristiti hrvatska slova: čćšđž, jer ovako nema smisla. Stalno će te netko morati ispravljati, a to je nepotrebno trošenje vremena.
  • kad uređuješ kemijske elemente, bilo bi dobro koristiti Template:Kemijski element jer je tome i namijenjen, a višestruko olakšava posao. Pogledaj, recimo kako je uređen članak Bakar. Prouči malo kako funkcioniraju predlošci (template).

Pozdrav! Krešimir Ižaković 15:01, 25 Jan 2005 (CET)




sa User_talk:Krešimir Ižaković:

Pozdrav Kresimire! - nemam tikovnicu sa dijakritickim znakovima.......... - gdje mogu uopce naci koje stranice postoje? - hvala za savijet o kemijskim elementima..........


  • Hajde probaj nekako riješiti taj problem sa tipkovnicom. Bit će nezgodno ako će netko stalno morati ispravljati tekstove samo zato što nedostaju dijakritički znakovi... pogledaj malo sa strane nas ostalih, pa vidi.
  • Možeš provjeriti koji članak već postoji u tražilici s lijeve strane. Utipkaj pojam... ako stisneš tipku Idi otvorit će se članak s tim imenom. Ali ako klikneš na Traži pokazat će ti se rezultati pretraživanja po naslovima i člancima. Npr. upit "Titan" + Idi odmah otvara članak Titan, dok upit "Titan" + Traži otvara popis u kojem se nalazi i članak Titan i tako saznaš da stranica već postoji. Istina je da bismo trebali malo bolje organizirati neke stvari, onako kako je napravljeno u slučaju pojma Kalisto, što bi olakšalo pretraživanje. Pokrenut ću tu temu na Wikipedija:Kafić.
Pozdrav! Krešimir Ižaković 10:08, 28 Jan 2005 (CET)