Datoteka:Hrvatski MiG-21.jpg

Izvor: Wikipedija

Vidi sliku u punoj veličini(6.800 × 4.533 piksela, veličina datoteke: 2,33 MB, MIME tip: image/jpeg)

Opis[uredi | uredi kôd]

Opis

Hrvatski MiG-21

Izvor

http://www.morh.hr/hr/multimedija/fotogalerije/hrz-i-pzo/zrakoplovstvo.html#foto

Datum

postavljeno: 12.10.2009.

Autor

MORH - Ministarstvo Obrane Republike Hrvatske

Objašnjenje

Ministarstvo obrane je dalo dopuštenje za korištenje sadržaja pod uvjetom da autor bude uredno akredetiran.


Provjereno poštena upotreba

Ova datoteka ili slika podliježe zaštiti autorskih prava. Nakon razmatranja poštene uporabe, zaključeno je da ju je moguće koristiti u skladu s odredbama Zakona o autorskim pravima Sjedinjenih država o poštenoj uporabi, i da nema drugih mogućnosti osim njene uporabe u skladu s ovom doktrinom. Zato se tvrdi da se ova datoteka ili slika smije rabiti pod poštenom uporabom; ako je rabite za bilo koju neobrazovnu svrhu, vrlo je moguće da kršite zakone o zaštiti autorskih prava.

Wikipedija radije rabi slike koje su u javnom vlasništvu ili licencirane pod GNU-ovom licencijom za slobodnu dokumentaciju ili sličnom slobodnom licencijom. Ako ste u mogućnosti da ovu ili ekvivalentnu sliku postavite pod takvim uvjetima, molimo ostavite komentar na Razgovor:Poštena uporaba, s poveznicom na članak u kojem se ova slika rabi.

Licencija[uredi | uredi kôd]

Javno vlasništvo   
Gornja slika prikazuje monetu dolara kojeg izdaju Sjedinjene Američke Države. Njihov dizajn ne spada pod zaštitu autorskih prava, te je stoga u javnom vlasništvu.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja14:42, 12. listopada 2009.Minijatura za inačicu od 14:42, 12. listopada 2009.6.800 × 4.533 (2,33 MB)Saxum (razgovor | doprinosi){{Infoslika |Opis=Hrvatski MiG-21 |Izvor=http://www.morh.hr/hr/multimedija/fotogalerije/hrz-i-pzo/zrakoplovstvo.html#foto |Datum=postavljeno: 12.10.2009. |Autor=MORH - Ministarstvo Obrane Republike Hrvatske |Objašnjenje= Ministarstvo obrane je dalo dopu�

Na ovu sliku vode poveznice sa sljedećih stranica:

Metapodatci