Datoteka:Hrvatski enciklopedijski rjecnik.jpg

Izvor: Wikipedija

Vidi sliku u punoj veličini(1.644 × 1.644 piksela, veličina datoteke: 1,95 MB, MIME tip: image/jpeg)


Logo Wikimedijinog spremnika Ova je datoteka sa Zajedničkog poslužitelja i mogu je rabiti drugi projekti. Opis s njezine stranice s opisom datoteke prikazan je ispod.

Opis[uredi]

Opis

Korice knjige Hrvatski enciklopedijski rječnik, urednici Ranko Matasović, Ljiljana Jojić,Zagreb, Novi Liber, 2002. ISBN 953-6045-21-4

Izvor

Fotografija knjige koju je snimila Roberta F.

Datum

28. lipanj 2007. g.

Autor

autorsko pravo: Novi Liber

Objašnjenje

Pravedna uporaba za sliku Hrvatski enciklopedijski rjecnik.jpg:
~ Slika će se koristiti u članku Hrvatski enciklopedijski rječnik da bi ilustrirala taj članak i događaje u njemu čiji dijelovi nisu dostupni pod javnim dobrom.
~ Slika poštuje zadane uvjete poštene uporabe.
~ Cijela fotografija slikana je u niskoj rezoluciji.
~ Korisnost slike u člancima: informativna.


Dozvola[uredi]

Zaštićeno

Ova slika predstavlja korice knjige, i autorsko pravo nad njima najvjerojatnije pripada bilo umjetniku koji je napravio korice ili izdavaču knjige. Vjeruje se da se korištenje slike korica knjige u niskoj rezoluciji

  • da bi se ilustrirao članak o dotičnoj knjizi,

- na Wikipediji, koja se nalazi na serverima neprofitne Zaklade Wikimedija (Wikimedia Foundation) u Sjedinjenim Državama,
može svesti pod poštenu upotrebu po Zakonu o autorskim pravima SAD, budući da takav prikaz ne ometa ozbiljno prava nositelja autorskih prava da prodaje zaštićeni materijal, ne koristi se za ostvarivanje zarade u tom kontekstu i predstavlja ideje koje se na drugi način ne mogu prikazati. Pogledajte Wikipedija:Poštena upotreba.

Pošiljatelju: molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedija:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima.

Sažetak

Opis
Hrvatski: Hrvatski enciklopedijski rječnik, urednici Ranko Matasović, Ljiljana Jojić,Zagreb, Novi Liber, 2002. ISBN 953-6045-21-4.
Datum
Izvor Vlastito djelo postavljača
Autor Roberta F.

Licencija

Ja, nositelj autorskog prava za ovo djelo, ovime ga objavljujem pod sljedećom licencijom:
w:hr:Creative Commons
imenovanje autora dijeli pod istim uvjetima
Slobodno smijete:
  • dijeliti – umnožavati, distribuirati i javnosti priopćavati djelo
  • remiksirati – prerađivati djelo
Pod sljedećim uvjetima:
  • imenovanje autora – Morate pripisati odgovarajuće autorske zasluge, dati poveznicu na licenciju, te naznačiti jesu li načinjene promjene autorskog djela. Prethodno navedeno možete učiniti na svaki razuman način, ali ne na način koji bi sugerirao da Vi ili Vaše korištenje licencorova djela ima izravno licencorovo odobrenje.
  • dijeli pod istim uvjetima – Ako ovo djelo izmijenite, preoblikujete ili stvarate na osnovu tog materijala, svoje doprinose morate distribuirati pod istom ili kompatibilnom licencijom kao što je i licencija originala.

Opisi

Dodajte kratko objašnjenje što predstavlja ova datoteka

Predmeti prikazani u ovoj datoteci

motiv

21. studenoga 2006

image/jpeg

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja20:38, 21. studenoga 2006.Minijatura za inačicu od 20:38, 21. studenoga 2006.1.644 × 1.644 (1,95 MB)Roberta F.{{Information |Description=Hrvatski enciklopedijski rječnik, urednici Ranko Matasović, Ljiljana Jojić,Zagreb, Novi Liber, 2002. ISBN 953-6045-21-4 |Source=own work |Date=21. November 2006. |Author=Roberta F. |Permission= |other_versions= }}

Na ovu sliku vode poveznice sa sljedećih stranica:

Globalna uporaba datoteke

Sljedeći wikiji rabe ovu datoteku:

Metapodatci