Dodatak:Popis epizoda serije Ninja kornjače (2012)

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži
Ninja kornjače logo.

Ninja kornjače (eng. Teenage Mutant Ninja Turtles) je američka animirana serija temeljena na istoimenoj franšizi koja se počela emitirati 29. rujna 2012. na dječjem kanalu Nickelodeonu.[1]

Pregled serije[uredi VE | uredi]

Sezona Epizode Sjedinjene Američke Države Hrvatska
Premijera sezone Finale sezone Premijera sezone Finale sezone
1 26 29. rujna 2012. 8. kolovoza 2013.[2] 20. siječnja 2013. TBA
2 26 28. rujna 2013. TBA TBA TBA
3 26 TBA TBA TBA TBA

Popis epizoda[uredi VE | uredi]

1. sezona (2012/13)[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Ninja kornjače (2012) (1. sezona)

Ep. u
seriji
Ep. u
sezoni
Naziv epizode (en.)
Naziv epizode (hr.)
Redatelj(i) Scenarist(i) Nadnevak emitiranja Produkcijski
kod[3]
SAD gledatelji
(u milijunima)
1 1 "Rise of The Turtles, Part 1"
"Uzdizanje kornjača, 1.dio"
Michael Chang Joshua Sternin i Jeffrey Ventimilia 29. rujna 2012. 101 3.9[4]
2 2 "Rise of The Turtles, Part 2"
"Uzdizanje kornjača, 2.dio"
Alan Wan Joshua Sternin i Jeffrey Ventimilia 29. rujna 2012. 102 3.9[5]
3 3 "Turtle Temper"
"Kornjačin temperament"
Alan Wan Jeremy Shipp 6. listopada 2012. 103 3.2[6]
4 4 "New Friend, Old Enemy"
"Novi prijatelj, stari neprijatelj"
Juan Jose Meza-Leon Joshua Hamilton 13. listopada 2012. 104 2.8[7]
5 5 "I Think His Name is Baxter Stockman"
"Mislim da se zove Baxter Stockman"
Michael Chang i Ciro Nieli Joshua Sternin i Jeffrey Ventimilia 20. listopada 2012. 105 3.4[8]
6 6 "Metalhead"
"Metalac"
Juan Jose Meza-Leon Tom Alvarado 27. listopada 2012. 106 3.6[9]
7 7 "Monkey Brains"
"Majmunski mozak"
Alan Wan Russ Carney i Ron Corcillo 3. studenog 2012. 107 3.7[10][11]
8 8 "Never Say Xever"
"Nikad ne reci Xever"
Michael Chang Kenny Byerly 10. studenog 2012. 108 2.9[12]
9 9 "The Gauntlet"
"Dvoboj"
Juan Jose Meza-Leon Joshua Sternin i Jeffrey Ventimilia 17. studenog 2012. 109 2.8[13]
10 10 "Panic in the Sewers"
"Panika u kanalizaciji"
Alan Wan Jeremy Shipp 24. studenog 2012. 110 2.9[14]
11 11 "Mousers Attack!"
"Mouseri napadaju"
Michael Chang Kenny Byerly 8. prosinca 2012. 111 3.4[15]
12 12 "It Came From The Depths"
"Došlo je iz dubina"
Juan Jose Meza-Leon Russ Carney i Ron Corcillo 15. prosinca 2012. 112 3.5[16]
13 13 "I, Monster"
"Ja, Čudovište"
Michael Chang Jase Ricci 25. siječnja 2013. 114 2.6[17]
14 14 "New Girl In Town"
"Nova djevojka u gradu"
Alan Wan Jeremy Shipp 1. veljače 2013. 113 3.0[18]
15 15 "The Alien Agenda"
"Vanzemaljski plan"
Juan Jose Meza-Leon Kenny Byerly 8. veljače 2013. 115 3.1[19]
16 16 "The Pulverizer"
"Drobitelj"
Alan Wan Russ Carney i Ron Corcillo 15. veljače 2013. 116 2.6[20]
17 17 "TCRI"
"TCRI"
Michael Chang Joshua Sternin i Jeffrey Ventimilia 1. ožujka 2013. 117 3.1[21]
18 18 "Cockroach Terminator"
"Žohar Terminator"
Juan Jose Meza-Leon Jeremy Shipp 15. ožujka 2013. 118 2.5[22]
19 19 "Baxter's Gambit"
"Baxterov manevar"
Alan Wan Jase Ricci 5. travnja 2013. 119 2.3[23]
20 20 "Enemy of My Enemy"
"Neprijatelj mog neprijatelja"
Michael Chang Kenny Byerly 12. travnja 2013. 120 2.3[24]
21 21 "Karai's Vendetta"
"Karaina osveta"
Juan Jose Meza-Leon i Sebastian Montes Russ Carney i Ron Corcillo 27. travnja 2013. 121 3.1[25]
22 22 "Pulverizer Returns!"
"Drobitelj se vratio"
Alan Wan Jeremy Shipp 11. svibnja 2013. 122 2.8[26]
23 23 "Parasitica"
"Parazitika"
Michael Chang Pete Goldfinger 20. srpnja 2013. 123 2.2[27]
24 24 "Operation: Break Out"
"Operacija: Provala"
Michael Chang Jase Ricci 27. srpnja 2013. 124 2.1[28]
25 25 "Showdown, Part 1"
"Obračun, 1.dio"
Juan Jose Meza-Leon i Sebastian Montes Joshua Sternin i Jeffrey Ventimilia 8. kolovoza 2013. 125 3.1[29]
26 26 "Showdown, Part 2"
"Obračun, 2.dio"
Alan Wan Joshua Sternin i Jeffrey Ventimilia 8. kolovoza 2013. 126 3.1[30]

2. sezona (2013/14)[uredi VE | uredi]

Ep. u
seriji
Ep. u
sezoni
Naziv epizode (en.)
Naziv epizode (hr.)
Redatelj(i) Scenarist(i) Nadnevak emitiranja Produkcijski
kod
SAD gledatelji
(u milijunima)
27 1 "Shredder's Revenge, Part 1"
"Shredderova osveta, 1.dio"
28. rujna 2013. 201
28 2 "Shredder's Revenge, Part 2"
"Shredderova osveta, 2.dio"
28. rujna 2013. 202

3. sezona (2014/15)[uredi VE | uredi]

26. veljače 2013. Nickelodeon je najavio treću sezonu serije.

Izvori[uredi VE | uredi]

  1. http://insidetv.ew.com/2012/07/06/teenage-mutant-ninja-turtles-premiere-date-exclusive/
  2. http://www.ign.com/articles/2013/05/08/nickelodeon-talks-teenage-mutant-ninja-turtles-season-2-and-previews-the-legend-of-korra-book-2
  3. Shows A-Z - teenage mutant ninja turtles on nickelodeon. Thefutoncritic.com. pristupljeno 26. travnja 2013.
  4. Cable Top 25: Monday Night Football Tops Cable Viewership for the Week Ending September 30, 2012 - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com. pristupljeno 30. prosinca 2012.
  5. Cable Top 25: Monday Night Football Tops Cable Viewership for the Week Ending September 30, 2012 - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com. pristupljeno 30. prosinca 2012.
  6. Sunday Cable Ratings: ‘Steel Magnolias’ Wins Night + ‘Jeff Dunham: Minding Monsters’, ‘The Real Housewived of NJ’, MLB, NASCAR & More - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com. pristupljeno 30. prosinca 2012.
  7. Sunday Cable Ratings:’The Walking Dead’ Dominates Night, Space Jump, ‘Dexter’, ‘Boardwalk Empire’,’Homeland,’ ‘Breaking Amish’, & More - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com. pristupljeno 30. prosinca 2012.
  8. Nickelodeon’s ‘SpongeBob’, ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’ Top TV This Week With Kids & Total Viewers - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com. pristupljeno 30. prosinca 2012.
  9. Friday Cable Ratings: ‘Gold Rush’ Wins Night, ‘Jungle Gold’, ‘Duck Dynasty’, ‘WWE Smackdown’, ‘Say Yes to the Dress’, ‘For Better or Worse’ & More - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com (2012-10-30). pristupljeno 30. prosinca 2012.
  10. Nickelodeon’s SpongeBob SquarePants and TMNT Top TV with Kids and Total Viewers for 3rd Straight Week - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com. pristupljeno 30. prosinca 2012.
  11. Cable Top 25: Monday Night Football Tops Cable Viewership for the Week Ending November 4, 2012 - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com. pristupljeno 30. prosinca 2012.
  12. Sunday Cable Ratings: ‘Walking Dead’ Wins Night, ‘Breaking Amish’, ‘Dexter’, ‘Homeland’, ‘Boardwalk Empire’, ‘Real Housewives of Atlanta’ & More - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com (2012-11-13). pristupljeno 30. prosinca 2012.
  13. Sunday Cable Ratings: ‘Walking Dead’ Wins Night + ‘Breaking Amish’, ‘Real Housewives of Atlanta’, ‘Dexter’, ‘Sofia the First’ & More - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com. pristupljeno 30. prosinca 2012.
  14. Sunday Cable Ratings: ‘The Walking Dead’ Dominates Night, ‘Soul Train Awards’, ‘Liz & Dick’, ‘Dexter’, ‘Homeland’, ‘Boardwalk Empire’ & More - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com. pristupljeno 30. prosinca 2012.
  15. Sunday Cable Ratings: ‘Real Housewives of Atlanta’ Wins Night, ‘Dexter’, ‘Homeland’, ‘Sister Wives’, ‘Shahs of Sunset’ & More - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com. pristupljeno 30. prosinca 2012.
  16. By Son of the Bronx on 12/21/2012. Son of the Bronx: Nickelodeon ratings (December 10-16, 2012). Sonofthebronx.blogspot.com. pristupljeno 30. prosinca 2012.
  17. Friday Cable Ratings: ‘Gold Rush’ Wins Night, + ‘Bering Sea Gold’, WWE Friday Night Smackdown & More - Ratings | TVbytheNumbers
  18. Son of the Bronx: Nickelodeon ratings (January 28-February 3, 2013)
  19. Son of the Bronx: Nickelodeon ratings (February 4-10, 2013)
  20. Friday Cable Ratings: ‘Gold Rush’ Wins Night, ‘Bering Sea Gold’, ‘WWE Smackdown’,’Merlin’, ‘Jessie’ & More - Ratings | TVbytheNumbers
  21. http://sonofthebronx.blogspot.ca/2013/03/nickelodeon-ratings-february-25-march-3.html
  22. http://sonofthebronx.blogspot.ca/2013/03/nickelodeon-ratings-march-11-17-2013.html
  23. Friday Cable Ratings: 'Friday Night SmackDown' Wins Night + 'Yukon Men', 'Storage Wars', NBA Basketball & More
  24. Friday Cable Ratings: 'Masters' Coverage Wins Night, 'WWE Smackdown', 'Spartacus', 'Da Vinci's Demons','Yukon Men', 'Vice' & More
  25. Bibel, Sara (April 30, 2013). Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Vikings', 'The Client List', 'Mad Men', 'Veep' & More. TV by the Numbers. pristupljeno 30. travnja 2013.
  26. Kondolojy, Amanada (May 14, 2013). Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Breaking Amish', 'Mad Men', 'Long Island Medium', 'River Monsters' & More. TV by the Numbers. pristupljeno 14. svibnja 2013.
  27. By Son of the Bronx on 7/27/2013. Son of the Bronx: Nickelodeon ratings (July 15-21, 2013). Sonofthebronx.blogspot.com. pristupljeno 28. srpnja 2013.
  28. http://sonofthebronx.blogspot.com/2013/08/nickelodeon-ratings-july-22-28-2013.html
  29. Sara, Bibel (August 9, 2013). Thursday Cable Ratings: 'Alien Sharks' Wins Night, 'Pawn Stars', 'Burn Notice', 'Sullivan & Son', 'Graceland', 'Project Runway' & More. TVBytheNumbers.com. pristupljeno 9. kolovoza 2013.
  30. Sara, Bibel (August 9, 2013). Thursday Cable Ratings: 'Alien Sharks' Wins Night, 'Pawn Stars', 'Burn Notice', 'Sullivan & Son', 'Graceland', 'Project Runway' & More. TVBytheNumbers.com. pristupljeno 9. kolovoza 2013.