Europska škola za menadžment i tehnologiju

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži
Studentsko naselje (kampus) u Berlinu

Europska škola za menadžment i tehnologiju (EŠMT), (engl. European School of Management and Technology), je privatna poslovna škola, smještena u Berlinu u Njemačkoj. Osnovana je u listopadu 2002. godine na inicijativu 25 vodećih njemačkih tvrtki i institucija. U svom programu nudi stjecanje magisterija iz poslovnoga upravljanja (MBA), te program tzv. stalnoga (permanentnog) usavršavanja u menadžerstvu i menadžmentu.

Osobitost škole je i u tome što ima vlastiti istraživački odjel specijaliziran za ekonomske analize konkurentnih i regulatornih slučajeva. Rezultati istraživanja objavljivani su u najvažnijim međunarodnim akademskim časopisima te predstavljaju značajni prinos, kako poslovnim zajednicama, tako i samoj nastavi u vidu menadžerskih publikacija i gradiva za t.zv. studije slučajeva. Predavači EŠMT-a dolaze iz različitih međunarodnih akademskih i strukovnih područjâ djelatnosti.

Rijetka integracija istraživačkoga i praktičnog rada čini EŠMT istaknutim mjestom stvaranja relevantnoga i inovativnog znanja.

Ustroj[uredi VE | uredi]

Uprava povjerenika Izvršnoga odbora EŠMT-a

Additional members of Board of Trustees:

Upravni odbor EŠMT-a

  • Predsjednik: Prof. Jörg Rocholl,

Nadzorni odbor EŠMT-a

Osnivači[uredi VE | uredi]

Logotip Zajedničkog poslužitelja
Na Zajedničkom poslužitelju postoje datoteke vezane uz: Europska škola za menadžment i tehnologiju