Prijeđi na sadržaj

Sve javne evidencije

Skupni prikaz svih dostupnih evidencija projekta Wikipedija. Možete suziti prikaz odabirući tip evidencije, suradničko ime ili stranicu u upitu.

Evidencije
  • 16:17, 4. travnja 2023. Ananas1278 razgovor doprinosi stvara stranicu Digitalna akademija za upravljanje društvenim mrežama (Stvorena nova stranica sa sadržajem: »'''[https://umjetnost-komunikacije.hr/digitalna-akademija/ Digitalna akademija za upravljanje društvenim mrežama]''' prva je sustavna edukacija u Hrvatskoj koja nudi poduku u područjima kao što su digitalna komunikacija, društvene mreže i influencer marketing. Ova akademija svojevrstan je nastavak i nadogradnja formalnog obrazovanja. Nalazi se u Zagrebu, a namijenjena je studentima završnih godina, zaposlenicima u marketingu i prodaji te svi...«.)
  • 15:16, 4. travnja 2023. Ananas1278 razgovor doprinosi stvara stranicu Govornička akademija Demosten (Stvorena nova stranica sa sadržajem: »'''[https://umjetnost-komunikacije.hr/ Govornička akademija Demosten'''] s radom je započela 2017. godine kada je upisana prva generacija polaznika grupnih komunikacijskih treninga. Cilj ove akademije jest educirati polaznike te usavršiti njihove komunikacijske vještine pomoću modula i treninga. Moduli su namijenjeni različitim dobnim skupinama te su prigodni za privatne i poslovne korisnike. Osim grupnih komunikacijskih treninga i edukacija...«.)
  • 20:29, 21. veljače 2023. Ananas1278 razgovor doprinosi stvara stranicu Kristijan Sedak (Stvorena nova stranica sa sadržajem: »'''Kristijan Sedak''' (Remschied, Njemačka 1978.) hrvatski je komunikolog, stručnjak za odnose s javnošću i javni nastup te poslijedoktorand na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Osnivač je ''Govorničke akademije Demosten'' i ''Digitalne akademije za upravljanje društvenim mrežama''. Osnovnu i srednju školu završio je u Zagrebu, a komunikacijske znanosti magistrirao je na Fakultet hrvatskih studij...«.)
  • 20:18, 20. veljače 2023. Ananas1278 razgovor doprinosi stvara suradnički račun