Razgovor sa suradnicom:Roberta F./Arhiv 10

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Hi Roberta: I'm deleting the Walt Disney statue image from Commons, and tried to remove it from the above referenced page, but you had protected it. I'm informing you so you can remove the redlink when it appears. Bastique talk 22:22, 1. veljača 2007. (CET)

Portal:Likovna_umjetnost[uredi kôd]

hm gledao sam malo taj portal.. stoji, mrtav je,, nitko ne radi na njemu.. ja se inače bavim dosta umjetnošću, član sam likovnog kluba "Paleta" i rado ću žrtvovati svoje vrijeme da ga uređujem... i sada me zanima da li postoji možda ikakva mogučnost da dobijem mrvicu veće ovlasti?? ono da mogu tamo mjenjati slike i slično.... da, nadam se da ćemo naći zajednički jezik :) pozdrav Vrba 16:28, 2. veljača 2007. (CET)


hm da hvala, u redu, uređivati ću ga.. ali daj mi reci, ja sam probao promjeniti sliku tjedna (koja tamo stoji mejseca dana, ali dobo :)) i otišao sam na edit ali tamo samo prikazuje da to ne postoji,, kako to promjeniti??

Vrba 22:12, 2. veljača 2007. (CET)

Obiteljsko[uredi kôd]

Slobodno ti prebaci :) --Suradnik13 16:36, 4. veljača 2007. (CET)

Apollo[uredi kôd]

Neka ostane na tom malom članku predložak ali na projektu nema smisla da stoji. To je izabrani članak. Pozdrav.--Wenders 20:43, 4. veljača 2007. (CET)

sad ću ja na spavanje, ali nisam mogao pustiti da nešto od ovog smeća ostane do jutra. Otkrili smo, nakon večere, pravu češku pivnicu. Istina da u njoj rade samo Rusi, ali piva je češka i ima svih glavnih vrsta. Eto, još sam 10 min tu i u krpe.--Donatus 01:20, 5. veljača 2007. (CET)

alo malena, jesi uzela max-tv. --Zeljko 02:18, 5. veljača 2007. (CET)

Pa još paronu poveo, a što ćeš, .--Zeljko 02:27, 5. veljača 2007. (CET)

Članci za Wječnik[uredi kôd]

--Mirko Leško 10:42, 5. veljača 2007. (CET)


Apollo[uredi kôd]

ah šit nisam gledao uopće, znaš ima onaj link, 1000 stvari koje bi wikipedija trebala imati, eh i tamo ja vidjeh da ne postoji program apollo, eh pa sam ja preveo nešto sa simple engleskog toliko da nešto ima, a sad mi ti kažeš da to već postoji pod imenom projekt apollo.. sry ali nije moja greška, onda se treba koristiti jedan naziva a ne dva, treba paziti na stranicu 100 potrebnih stvari :)... poz Vrba 19:38, 5. veljača 2007. (CET)

Cestitka[uredi kôd]

hvala ljepa na cestitki. totalno sam se iznenadio! opce nisam ni znao da sam vec tako dugo tu! jos jednom hvala na ljepom iznenadjenju! --zicera 09:55, 6. veljača 2007. (CET)

Švicarska garda[uredi kôd]

Ni ja ne tvrdim da sam apsolutno u pravu nego nastojim argumentirano dokazati svoj stav. Pogledaj moj zadnji odgovor Suradniku13 [1]. Lijep pozdrav. --Flopy 08:35, 7. veljača 2007. (CET)

Najljepši pozdrav i tebi :-))) --Flopy 10:45, 8. veljača 2007. (CET)

Kulture?[uredi kôd]

Bok,

Zasto si prebacile sve one kulture na razgovor? Pa tekstovi su više nego dobri, samo nisu wikipedizirani :-/.

Ako ćemo takve članke brisat... --Tycho Brahe 10:11, 10. veljača 2007. (CET)

Hvala...[uredi kôd]

...na čestitci! --Marijan 01:33, 11. veljača 2007. (CET)

Zagrebačka škola ekonomije i managementa[uredi kôd]

Poštovana Roberta!

Napravio sam par izmjena i wikipedizirao tekst. Nadam se kako je sada sve u redu. Napravio sam i neke nove wikipoveznice. Ne znam je li dovoljno. Sada me još muči stilska dorada. Hvala Vam na svim dosadašnjim sugestijama i svaka nova je dobrodošla.

Lijep pozdrav

Goran

P.S. Novi sam ovdje i treba se još učiti.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Grosic (razgovordoprinosi)

Susret wikipedista[uredi kôd]

Pogledao sam izvještaj sa susreta na Jarunu. Bili ste super. U Jutarnjem su spomenuli i osnivanje udruge. To je zgodna ideja. Puno pozdrava. --Wenders 13:04, 12. veljača 2007. (CET)

Hvala na nagradi. Kakva nagrada se daje najnasmijanijoj i najvedrijoj wikipedijanki? Jednom ćemo se nadam se i upoznati. Pozdrav. --Wenders 14:12, 12. veljača 2007. (CET)

Fala...[uredi kôd]

... za kejk. Nisam ni skužio da je prošla godina. --  Gog gs1 212   13:29, 12. veljača 2007. (CET)

E treba i one Žalosna Smokva, Kapetan Flok i Pas Mark. --Zeljko 13:53, 13. veljača 2007. (CET)

Da, a ja sam ti još aktivan u čitanju takvih stvari --Zeljko 14:02, 13. veljača 2007. (CET)

Poveznice[uredi kôd]

Drago mi je što su ti se svidjele teme o kojima sam pisao i biti će ih još. Potpuno si u pravu ,novi sam u ovome i vjerojatno sam pretjerao s poveznicama mada sve poveznice na albume i osobe koje se spominju odraditi ću sam ( obećavam ;-) ). Pročitao sam da IRC-ate na Wiki i taj mi protokol nije nepoznat pa kad budem trebo pomoć rado ću je potražiti. Ne bi htio stvarati nepotrebne probleme pa svaku kritiku primam kao dobrodošlu.
Hvala što si se javila i lijep pozdrav! --frka 19:23, 13. veljača 2007. (CET)


Roberta ,lijep pozdrav!! Molio bi te za malu pomoć. Pokušavam staviti oznaku copyrighted na jednu sliku (Vai_FlexAbleLeftovers.jpg) ali mi nikako ne polazi za rukom (sliku sam preuzeo sa eng. wikipedije). Kada radim na stranici za vježbanje sve je ok i predložak (Predložak:Omot albuma) se pojavi ali na ovoj slici mi nikako ne uspjeva. Bio bi ti zahvalan na pomoći!! ;-)) --frka 23:50, 15. veljača 2007. (CET)


O indijskim varalicama[uredi kôd]

A zar vi, štovana gđo Roberta, ne mislite da je misija ovih indijskih besposličara uglavnom to da američkim naivčinama otmu pare? Trebate znati u kakvim autima se voze, gdje žive u SAD-u, koliki su im računi. Pa i Sai Baba, u Indiji, kad izvodi svoja "čuda" pred običnom svjetinom, iz svojih ruku "materijalizira" pijesak, pepeo, i sl., a kad ta ista "čuda" izvodi pred političarima ili lokalnim moćnicima, e tada "materijalizira" dragulje, prstenje itd., koje onda, naravno, ti moćnici zadrže kao "uspomenu" na čuda velikog gurua. Dakle, uzmu pare, pa ga puste da dalje radi svoj posao. A raji je dobar i pijesak.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 195.29.64.217 (razgovordoprinosi)

Slatko[uredi kôd]

Hvala, hvala! Nego, ovo blokiranje je stvarno smiješno. A tek odblokiravanje...--Donatus 16:39, 17. veljača 2007. (CET)

Hm, treba i spavati nekada! Jesu li ti to ikad reklli?--Donatus 07:44, 19. veljača 2007. (CET)

Hvala[uredi kôd]

Hvala na poruci i uputama. Kad budem imao malo više vremena budem pročitao te upute. --Besjednik

Kao što spomenuh prije, budem radio na stvarima za koje imam vremena. Nisam profesionalni enciklopedist, niti namjeravam to postati. Članke na Wikipediji uređujem iz užitka, i namjeravam to tako nastaviti.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 74.138.99.0 (razgovordoprinosi)


Michael Phelps[uredi kôd]

A zašto si Roberta izbrisala, kad je, fakat, Michael Phelps prekjučer postigao novi svjetski rekord na 200 m delfin: 1.53,71???

jutarnji[uredi kôd]

dobar clanak :) isplatilo se kupiti novine ;)

imate puno problema odkad je izašlo? pojacan vandalizam?


hahahaa, znaci dok pada kisa nemaju nist drugo za radit :D

--koora 11:16, 21. veljača 2007. (CET)

glazba[uredi kôd]

http://hr.wikipedia.org/wiki/Glazba

molim te odksrolaj do dna, neka greska je u pitanju i nemogu skuzit kak maknuti to, nest se interwiki pomješal sa ostatkom teksta

--koora 15:18, 21. veljača 2007. (CET)

Hvala[uredi kôd]

Hvala na pčelici, iako ono što pišem i nije nešto. --dtom 10:12, 23. veljača 2007. (CET)

Oni golubići imaju puste megabajte, a memorija mi je loša... jel' veći od prohujalo s vihorom. --Zeljko 10:55, 23. veljača 2007. (CET)

widi i-meil --Zeljko 00:09, 24. veljača 2007. (CET)

znam, čekao sam.. i laku noć... mislio sam zato što ga ne vidim na wikiju. --Zeljko 00:21, 24. veljača 2007. (CET)

Pomoć[uredi kôd]

Eto ako sam dobro shvatio trebalo je maknuti vanjske linkove na pčelarske stranice? (više ih nema) Sad imam još jedno pitanje: Kako se ubacuje onaj dio "Sadržaj" koji vidim da imaju neke stranice? Vidim da kategorija Med to ima ali ne kužim (no habla) kako se to ubacuje!

Nagrada[uredi kôd]

Molim da se ukloni nagrada koju smo stavili na moju korisničku stranicu pošto ja nemam ovlasti da to učinim osobno. Pošto administratori na hrvatskoj wikipediji nemaju ni nikakvog poštovanja prema meni nemam ni ja prema njima pa je ta nagrada bezvrijedna. :-( --Ivan Bajlo 13:28, 24. veljača 2007. (CET)

Kupus[uredi kôd]

A zelje...:)))))--dtom 14:27, 24. veljača 2007. (CET)

Zahvala[uredi kôd]

Zahvaljujem na dobrodošlici, evo napokon sam si uzela vremena za "duboko" proučavanje wikipedije!! Nadam se da ćemo uspješno surađivati u budućnosti:-)Sandy

Hvala na svim savjetima ...[:

hajduk split[uredi kôd]

šta ti radiš..zašto brišeš moj upis??

Fibilo 05:36, 25. veljača 2007. (CET)


otiđi na stranicu za razgovor od hajduk split


Hvala[uredi kôd]

Najljepše zahvaljujem na tortici. Nisam baš redovit što se tiče wiki ali polako. IRC možda kasnije, sada nemam baš puno vremena za to. Pozdrav.--Pavone 17:33, 25. veljača 2007. (CET)

Stranice suradnika[uredi kôd]

Roberta, Hvala na pozdravima. Wikipedia je lijepi projekt, a meni snalaženje u alatima iste još uvijek glavna zanimacija. Ovo mi je prvi "Razgovor", a nadam se uskoro i drugim porukama. Wikipediji "želim" povećanje broja priloga, kako u prirodoslovlju tako i ostalih. Tomislav— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Tmalvic (razgovordoprinosi)

Slike[uredi kôd]

Bok Hvala na informaciji za slike. Evo ovako. Ja sam sve te slike dobio na promotivnom CD-u, i sve sam napravio kako je i opisano za postavljanje slika, sad neznam di sam pogriješio, pa ako me možete usmjeriti da to popravim.

Sad mi je jasnije, evo sve nove slike što sam ubacio sam ja sam uslikao, tako da tu nema problema a za ove cu jos napisati izvor i sve šta treba. Hvala ti najlipša Pavle

Opasna žemska! Kartone dijeli, prijeti, blokira! ccc

Štovana Roberta, tako sam uzbuđen, i sada te još puno više cijenim, jer si stavila na Wikipediju ovu pjesmu. Stavit ću ja (ili ti) naknadno i tekst.

Ovo je meni, naime, najljepša pjesma koju je čovjek ikada skladao. Kupio sam ploču 1966. godine, u izvedbi, naravno, božanstvenog Toma Jonesa, i do dan danas ja tu pjesmu, gotovo svakodnevno slušam. Skupljam je u svim mogućim izvedbama, i pjevanim i instrumentalnim. Naprosto je obožavam, mogu i reći da je to himna mog života.

Sada ćeš znati i zašto sam stavio ovakav nadimak za Wikipediju!

Još samo jedna sitna korekcija: mislim, naime, da Green green grass of home nije country pjesma, iako ima i mnogo njenih country izvedbi (Kenny Rogers, Dolly Parton, Statler brothers, itd.), nego - balada.

Odoh je smjesta poslušati!

Pozdrav, Suradnik:Green

Re:zahvala[uredi kôd]

Taj posao izvrsno radiš. Samo što ja za tvoj nastup na televiziji, radiju ili novinama uvijek prekasno doznam pa to dosada nikada nisam mogao vidjeti....:( --Flopy 12:56, 28. veljača 2007. (CET)

Hej :)[uredi kôd]

Pozdrav :) Eto Daisy4u me zarazila wikipedijom i doista mi je super sto ima puno toga za dodati :) Inace se unaprijed ispricavam zbog nekih pocetnickih pogreska ali budem se ja naucio :) Lijepo provod na moru :)

MGuina— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Mguina (razgovordoprinosi)

Dobro stojim s ircom (inace) i budem se javio skup sa Daisycom :) Jedino moram malo prckati po sigurnosti osobne mreze da se spojim ponovo s ircom (malo sam preforsirao sigurnost, pitajte Daisy jednom da Vam isprica :p ) Pozdrav :)

MGuina

Ma znam[uredi kôd]

Ma sve oke :) samo radim copy/paste da ne moram ponovo sve kodirat :) necu se naravno staviti kao administrator, neka drugim stoji ta odgovornost (za sada) :)) Mguina

Belgija[uredi kôd]

Hvala :) MGuina

Zaljubljen[uredi kôd]

Hahahahahaha :D Hvala :)) --MGuina 15:22, 28. veljača 2007. (CET)


alo Roberta ,znaš li, smiju li se stavljati zabranjene slike snimljene sa monitora. --Zeljko 19:10, 1. ožujak 2007. (CET)


Pomoc! Admin me ocerao sa Engleske Wikipedije!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je CroDome (razgovordoprinosi)


Vukovi[uredi kôd]

Dobro jutro! Je l' došao ikad neki odgovor na ovo ili da brišemo?--Donatus 07:26, 2. ožujak 2007. (CET)

ej, planiram nest napravit danas i sutra cak... btw. jel mi mozes rec koji ono program za irc koristite? da malo navratim, imam i neke dileme :)

--koora 14:43, 2. ožujak 2007. (CET)


pitanje[uredi kôd]

stavio sam prijedlog pod Valent, Mirko (hrvatski pjesnici) pa ga treba odobriti neko od aministratora (jer je prethodno stajala tuđa odbijena verzija) pa kako vidim da si logirana rekoh da te pitam da li ti stigneš to odobriti. Pozdrav! MariOK, 15:15

dođi na stranicu za razgovor od Hajduk_Split

Hajduk Split

Fibilo 07:53, 3. ožujak 2007. (CET)

takso-redirekti[uredi kôd]

Sjeti se kad stvoriš članak : http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Apium_graveolens&redirect=no --Ante Perkovic 09:57, 3. ožujak 2007. (CET)

U vezi članka Miroslav Škoro[uredi kôd]

Možeš li pogledati najnovije izmjene članka Miroslav Škoro. Netko gadno izaziva.

Poveznice i potpis[uredi kôd]

Ok, fala na pozdravu i savjetima. Budem se potrudio za to, moram se još naviknuti na to, jer mi je sad još malo teško stavljati te poveznice.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Hrvoje Kž (razgovordoprinosi)

Milko Valent[uredi kôd]

Dakle, ime je Milko a ne Mirko. :) a na sastanak nisam stigao jer mi se zakomplicirala situacija oko nove predstave pa sam tu vecer morao imati ekstra probe. No, vidio sam izvjestaj i fotke pa mi je sada zao sto nisam uspio doci. Pozdrav! MariOK, 18:30

slike i video inserti[uredi kôd]

Roberta, zahvaljujem ti na prethodnoj informaciji. Dakako, sve oko zaštite prava mi je posve jasno. Tako se i ponašam. Imam jedan komentar: smatram da je dobro i u referentnom smislu iznimno korisno kada se u potpisima slika navede ime autora (fotografije), osobito kada je riječ o imenima koja zaslužuju odgovarajući prostor na Wikipediji; iz potpisa pod slikama koje sam postavio to je sada izbrisano, ali slijedi (bar se nadam da ću postupno sve to odraditi) još dosta priloga s fotografijama koje su snimili vrsni autori o kojima će, štoviše, biti priložene natuknice. Mislim da je pogrešno ne dopustiti korisnicima Wikipedije da znaju te vrijedne podatke, koje inače (glavno bezuspješno) moraju tražiti i provjeravati na razne strane. Hvala. Pozdrav. Giceto 11:37, 4. ožujak 2007.

Popis hrvatskih kriminalaca[uredi kôd]

Ne vidim u čemu je problem, istina da za manje "ribe" nema smisla otvarati članke pošto će se teško sakupiti dovoljno materijala (zato služi redirect pa kad se sakupi mogu eventualno dobiti "svoj" članak), a o primjerenosti materijala osim što engleska wikipedija ima na stotine kriminalaca sortiranih u desetke kategorija možda pomogne ljudima da kada dotični opet izađu iz zatvora da ih prepoznaju na ulici (članci u novinama imaju relativno kratki vijek trajanja i tko se još sjeća ubojstava od prije više godina, a takvi će na slobodu kroz koju godinu, ako već nisu!) i zaobiđu u širokom krugu umjesto da postanu njihove nove žrtve. --Ivan Bajlo 01:28, 5. ožujak 2007. (CET)

A koji su kriteriji poznatosti? Mlađan je poprilično poznat, Pintarić je ušao u legendu, Dorčec je isto dobio svojih puno više od 5 minuta "slave", već imamo na hrvatskoj wikipediji Ted Bundy-ija i Ed Gein za kojeg ja nisam nikad čuo. --Ivan Bajlo 13:11, 5. ožujak 2007. (CET)

Slajo,[uredi kôd]

oooooooo, pa to su dobre vijesti :-))) I nema na čemu ;) Javi se u headquarters (Milenium) kad dođeš xD bye LukaKrstulović 15:36, 5. ožujak 2007. (CET)

Slike[uredi kôd]

Dakle, odlučio sam u nedjelju brisat sve neoznačene slike. Neće mene s Commonsa upozoravat na nekave Palmofane i njima slične. Ostavio sam upozorenja svima koji su postavili slike od 1. ožujka, pa do danas. Trebalo bi još vidjeti prijašnje, gdje još Andrej nije stavio upozorenja.--Donatus 09:36, 7. ožujak 2007. (CET)

Jolo i nazivi[uredi kôd]

Roberta, daj pogledaj kako Jolo imenuje otoke i poluotoke.
Stavlja "otok Sveti Đorđe", umjesto "Sveti Đorđe (otok)".
Prevlaka - otok? Kubura 16:35, 7. ožujak 2007. (CET)

Sretan Ti Vaš ženski dan. --Zeljko 03:29, 8. ožujak 2007. (CET)

Slike na stranici o medu[uredi kôd]

Stranica o medu je počela dobivati neku cjelinu , no možete pogledati nešto sam valjda zabrljao oko slika: foto galerija u članku o medu U stvari lovi samo jedna slika i to moja ostale sa stranica njemačke wiki. o medu se ne prikazuju.

Toni Ne zamarajte ignorirajte ovo gore pitanje se evo zašto se ne prikazuju slike rješenje problema (opet sam naučio nešto novo)

Intervju za casopis Enter[uredi kôd]

Hello!

Ja sam Kristina, radim tekst o hrvatskoj WIkipediji za casopis Enter pa bi te voljela u intervju - mogu li dobiti tvoj mail da ti posaljem pitanja? Kaze mi Ante Perkovic da si ti voljna za razgovor :)

K.