Razgovor sa suradnikom:90.132.175.103

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Ulogirajte se, besplatno je i nadasve korisno[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju! Zahvaljujemo za Vaš doprinos na stranici Antin te Vas pozivamo da se prijavite kao suradnik – suradnica. Na taj će način biti olakšana komunikacija s Vama. Prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom uz zaštitu privatnosti. Pročitajte više o suradničkim imenima. Registriranje suradničkoga imena otvara Vam brojne mogućnosti prikaza sadržaja, te definiranje vlastita potpisa na wikipediji.

Za sva ostala pitanja rado će Vam pomoći administratori wikipedije na hrvatskome jeziku ili neki od iskusnijih suradnika. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 16,48; 9. listopada 2017. (SEV)

Pozdrav, cijenimo Vaše doprinose na Wikipediji i stoga Vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici, kao u članku/stranici Antin, uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Tako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogrješke. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno. Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 16,48; 9. listopada 2017. (SEV)

Ok. Hvala na upozorenju!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 90.132.175.103 (razgovordoprinosi) 16:58:29, 9. listopada 2017. (CEST)[odgovori]
To Vam je samo obavijest, nije upozorenje niti upozorba. -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 17,03; 9. listopada 2017. (SEV)

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 17,03; 9. listopada 2017. (SEV)

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na sličicu potpisa u alatnoj vrpci prikazanoj na slici desno. Hvala na razumijevanju.

-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 17,03; 9. listopada 2017. (SEV) --90.132.175.103 17:22, 9. listopada 2017. (CEST)Miha[odgovori]