Razgovor sa suradnikom:Janka~hrwiki

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobar dan! Ovo je odgovor na tvoju poruku u kafiću.

Nisam sve pročitao, ali u pogledu sadržaja članak mi izgleda izvrsno. Što se tiče tehničke strane, ja sam napravio neke sitnice, a tebi ostavljam glavninu posla. Skratio sam ime članka, dodao sam kategoriju "Egipat", te sam u članak Egipat (u poglavlju s kronologijom) ubacio poveznicu na tvoj članak. Ti bi trebala unutar svojeg članka dodati poveznice na važnije pojmove i razbiti ga na pasuse, a možda i dodati još koji naslov poglavlja.

Prije nego što kreneš na posao, kao primjer lijepo uređenog povijesnog članka pogledaj Povijest Hrvatske. Tamo možeš vidjeti kako se unose poveznice i druge stvari ako klikneš "uredi" i proučiš ih.

Svaki je članak ljepši sa slikama, koje u slučaju Egipta možeš naći ovdje - sve te slike možeš slobodno koristiti, a upisuješ ih jednako kao što su upisane slike na "Povijest Hrvatske". Ako imaš još pitanja koja nisu pokrivena člankom Wikipedija:Kako uređivati stranicu, možeš me pitati na Razgovor sa suradnikom:Zmaj.

--Zmaj 22:52, 25. veljače 2006. (CET)[odgovori]

Kad je slika na commonsu, ne moraš je nasnimavati na hr wiki, nego je možeš odmah koristiti kao da je već na njemu. --Zmaj 00:11, 26. veljače 2006. (CET)[odgovori]

Hvala Zmaje na pomoći! Wikipedia mi je sve do sada u životu bila velika pomoć, zato sada želim malo pomagati i hrvatskoj Wikipediji! Tema o asirkoj ekspanziji mi je bio seminarski rad, pa je usput bilo zgodno da je i ovdje postavim. Malo će mi još trebati da se naučim kako uređivati stranicu, no neće biti većih poteškoća. Link za slike koje si mi dao je odličan, samo ne mogu "legalnim" putem naći mapu Asirije iz 8. st. Inače, hvala na pomoći.

Srdačan pozdrav.

Karta[uredi kôd]

Otvorite stranicu i pogledajte da li bi vam ova koristila?http://de.wikipedia.org/wiki/Assyrien Pozdrav Branka France 11:09, 26. veljače 2006. (CET)[odgovori]

Hvala Branka na linku. :) No, meni konkretno treba karta Asirije u doba njegove najveće ekspanzije. Još jednom hvala!

Pozdrav.


Karta Asirije

Ako tražite kartu Asirije, možda vam posluži priložena sa zajedničkog poslužitelja. Za eventualni prijevod engleskog nazivlja se obratite nekom od administratora ili osobno kontaktirajte suradnika Ningyou s finske wikipedije! E.coli 21:45, 27. veljače 2006. (CET)[odgovori]

E to sam tražio! Svaka vam čast E.coli. Zahvaljujem! :)

Stranica suradnika[uredi kôd]

Vidim da si nešto napisao na svoju suradničku stranicu, a možeš pogledati i suradničke okviriće, pa izabrati neki koji ti se sviđaju. Lijepi pozdrav :-)) --Roberta F. 23:24, 30. siječanj 2007. (CET)

Hvala na savjetu. Usput ja sam muško. Znam, znam... nick mi je malo nespretan... ali eto što je, tu je. Srdačan pozdrav. :)

Ispravila sam ubrzo :-)) --Roberta F. 23:29, 30. siječanj 2007. (CET)

Potpis[uredi kôd]

Pozdrav! Molio bih te da kod rasprava na stranicama za razgovore, bilo uz članke, bilo na suradničkim stranicama, koristiš potpis i to tako što ćeš napisati četiri znaka ~~~~ koji je generirati tvoj automatski potpis s poveznicom na tvoju stranicu ili tako što ćeš kliknuti na desetu sličicu slijeva u nizu iznad polja u koje upisuješ tekst, kao što to možeš vidjeti na donjoj slici.

Inače, jako je dobar članak Gustav Adolf II.--Donatus 07:27, 2. veljača 2007. (CET)

Hvala na informaciji! Drago mi je što ti se sviđa članak. Kako vidim ti si zaslužan za mnoštvo povijesnih članaka na wikipediji. Svaka čast, jako su kvalitetni.--Janka 11:31, 2. veljača 2007. (CET)

Četnici[uredi kôd]

U članku Četnici uklanjam tvoj dodatak u rečenici: „ali svi su, usprkos pojedinim akcijama protiv okupatora, poprimili jasan kvinslinški karakter; surađivali su otvoreno ne samo sa Nijemcima i Talijanima, nego ponekad i sa ustašama.“ Naime, ova rečenica dokazuje da su četnici imali kvislinški karakter, pa tu nema mjesta spominjanju partizana, jer čitava rečenica gubi smisao. Ukoliko želiš napisati da su četnici surađivali i s partizanima, nitko ti to ne brani, ali napiši to u nekoj drugoj rečenici.--Donatus 13:38, 4. veljača 2007. (CET)

Nije to lijepo govoriti u javnosti, jer su bili povlašteni neprijatelji, pa treba prešućivati. Navedi ti primjere Janka. Ratovali su oni zajedno sa partizanima protiv Crne Legije, i pušili, pa ih je od 1040 ostalo samo 10. --Zeljko 14:24, 4. veljača 2007. (CET)

Obavijest za kršenje općih uvjeta za nove slike[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika/e će biti obrisana najkasnije 12. veljače 2007. ako se ne označi/e u skladu sa gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

-- Andrej Šalov 19:25, 5. veljača 2007. (CET)

Čestitka[uredi kôd]

Čestitam ti prvu godišnjicu rada na Wikipediji. Lijep pozdrav :-))--Roberta F. 23:56, 22. veljača 2007. (CET)

Već godinu dana? Tko bi rekao? :) Hvala na čestitki. Jedva čekam da mi završe ispiti pa da se ponovno posvetim malo ovoj stranici. Srdačan pozdrav. --Janka 23:45, 26. veljača 2007. (CET)

Your account will be renamed[uredi kôd]

03:03, 18. ožujka 2015. (CET)

Renamed[uredi kôd]

10:12, 19. travnja 2015. (CEST)