Razgovor sa suradnikom:Kurtelacić/Arhiv 7

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija


Dinosaur[uredi kôd]

Pozdrav suradniče neobičnog imena!

Dakle, kao što i sam naslov govori, često se osjećam kao dinosaur kada zapnem u tehničkom neznanju sjedeći pred računalom.

Bezuspješno sam tražio, po tečajevima, kako postaviti "podpodnaslov" podnaslovu. Naprimjer: 1 Povijest 1.1 Osvajači 1.2 Poslijeratno razdoblje.

Zamolio bih te da me uputiš u tu tajnu ili pokažeš mi stranicu sa koje bih mogao usvojiti toliko nedostajalo znanje.


Croautor

premještanje na stranicu za razgovor[uredi kôd]

Bok,

Uspori malo sa premještanjem, što npr. fali ovome? U krajnjem slučaju, možeš skinut zadnju rečenicu i tekst ostavit kakav jest. --Tycho Brahe 08:37, 1. studenog 2006. (CET)

Slika :)[uredi kôd]

Pogledaj tokom današnjeg dana početnu stranu bosanske Wikipedije :) imaš tamo dio "slika dana" pa pogledaj, mislim da je zasluženo tu došla ^_^ :) --Emx 00:09, 2. studenog 2006. (CET)

Privod za nagrade[uredi kôd]

I ja mislin da bi tribala bit memorijalna nagrada, ali ja bih se dogovoria sa Zmajen, on isto dobro vlada engleskim. Ne bih htia srljat. Priusmirenje sa izvornog ili na izvorni naziv svakako, jer ni drugi suradnici/čitatelji neće isprve znat što ćedu otipkat (ako privedemo), ako budu tražili kakvi podatak u svezi te nagrade. Kubura

Ravno iz tvornice potpisa :)[uredi kôd]

Verzija prva:

West Brom 4ever ®

Verzija druga:

West Brom 4ever ®

I potpis moj :)). Pozdrav --MayaSimFan 15:35, 3. studenog 2006. (CET)

Hvala za nagradu wba :)) Ajd da ti ne bude stranica puna potpisa, evo malo kraće varijante - Maya 15:53, 3. studenog 2006. (CET) Nisam mogla odoljeti bojama :))

Chobanito presjoso, quando vjenes na IRC-o? Te čekamos todos kompletos! Lo siento mučo, ali mio španjolski non e muj bjen komo tuo... ;) UŽIVAJ mučo!--Treecko 18:49, 8. studenog 2006. (CET)

St.Anger[uredi kôd]

Prestigao si me :-) --Donatus 20:38, 8. studenog 2006. (CET)

hhunity[uredi kôd]

evo obracam se za pomoc.. :) di da nadem stranicu hhunity da ju sredim kak spada ? tx :) Chill Jr. 16:43, 13. studenog 2006. (CET)

Pikčr..... Still waiting....[uredi kôd]

Ja još čekam onu obećanu sliku.... ;))--Treecko 17:26, 15. studenog 2006. (CET)

Obavijest za označavanje slika[uredi kôd]

Ovo je automatski generirana poruka/obavijest poslana svim suradnicima koji su postavljali slike prije stupanja na snagu nove politike označavanja slika (6. studenoga 2006.).
Na Wikipediji je u tijeku akcija sređivanja slika s nejasnim ili pogrešno naznačenim pravnim statusom.


Suradniče Kurtelaci%C4%87,

Molimo Vas da sve slike koje ste poslali, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike. Pogledajte ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake. Kratke Upute za označavanje starih slika će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.


Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Molimo vas da posebnu pozornost obratite na Vaše neoznačene slike.

Napomene:

  • Navedite izvor slike - ako ne navedete izvor, nemoguće je provjeriti oznaku!
  • Nemojte stavljati pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Slike koje po završetku akcije sređivanja nemaju jasno označen pravni status biti će brisane! To podrazumijeva i slike koje nemaju oznaku, one koje su pogrešno obilježene kao i one koje nemaju provjerljive podatke o izvoru.
-- Andrej Šalov 18:07, 15. studenog 2006. (CET)

ja sam svoje riješio :D --West Brom 4ever ® 23:06, 15. studenog 2006. (CET)

Bratislava[uredi kôd]

Dobar posao! Još sam je malo potkljaštrio.--Donatus 07:48, 17. studenog 2006. (CET)

Košarkaški klub[uredi kôd]

Evo, hoću; jučer me držala fibra, mora san se umotat u deke i mirovat, tako ti nisan moga jučer pomoć.
Danas se ćutin bo'je, tako bi pridložak danas moga bit dovršen. Kubura 10:24, 17. studenog 2006. (CET)

Evo, pridložak je gotov. Rišia san problem od rukava. Obrati pozornost na to da san stavia hrvatske nazive, daklen nimaš body, shorts, socks, pattern, nego majica, hlačice, čarape, uzorak. Kubura 01:54, 18. studenog 2006. (CET)

Neki drugi razgovor[uredi kôd]

A što bih imao tamo raditi? --Zeljko 23:35, 17. studenog 2006. (CET)

Pozdravi mi Brankicu, reci da mi fali kad je nema na wikiju, , a kroz kojih 20 dana sam u zagrebu na fešti pive, a kući idemo na 4 noge. --Zeljko 23:40, 17. studenog 2006. (CET)


Dinosaur 2. dio[uredi kôd]

Evo sad ulovih malo vremena koje bih iskoristio da ti zahvalim na "Maloj školi podnaslova". :) Croautor 16.34, 19. studenog 2006.

Yu Gi, kako već[uredi kôd]

Imaš pravo. Stavio sam sadržaj.--Donatus 06:30, 20. studenog 2006. (CET)

Hola![uredi kôd]

Drago mi je što ti se sviđa početak dopune članka o Goyi, ali budimo strpljivi do završetka popune, možda nešto uspijem i pokvariti. Nego, dobro si zavijugao sa člankom Brodski vijak. HC.

Hasta pronto. Croautor 13:20, 21. studenog 2006. (SEV)

I ti pratiš ragbi?
Ili san te samo nažestia svojim člancima o ragbiju? :) Kubura 03:20, 3. prosinac 2006. (CET)

Skradin[uredi kôd]

I meni je ono bilo za vraćanje na prijašnje stanje. Ona naselja nisan napisa bezveze, našao sam izvor.
Možda je bezimeni suradnik dodao i točan podatak, ali budući je on neregistriran, nepovirljiv san. Da je registrirani suradnik, i da znamo s kim pričamo, onda bismo popričali s njim. Ovako... Kubura 22:33, 5. prosinac 2006. (CET)

napdrid bili![uredi kôd]

šta ima? baš san se sad vratia s poljuda, bia san na sjeveru gledat kup, ala tragedije... 3-2 dobili, ali gubili 2 puta :D :D. --West Brom 4ever ® 19:13, 6. prosinac 2006. (CET)

  • ove sezone se uporno zafrkavaju s tim kupom, još od onog Belišća... btw. hvala puno na onoj slici sa derbija, super će poslužit.

ok. samo rasturaj Th dalibor 16:06, 10. prosinac 2006. (CET)

Zahvala![uredi kôd]

Hvala kolega, pokušat ću opravdati nagradu :-)) Sale 17:14, 10. prosinac 2006. (CET)

Dodao sam tablicu olimpijskih medalja kako si me zamolio. --ivelimir 17:39, 10. prosinac 2006. (CET)

A je li? ;)[uredi kôd]

Kako bi Aby rekla, Mea culpa ako si to shvatio kao napad. Bilo je to samo upozorenje. :)) Šta sam trebao napisat na kraju, smajlić? ;)) Ajd uživaj kolega, ovdje na IRC-u svi hiberniraju... Pišemo se! :)) --Treecko 21:49, 11. prosinac 2006. (CET)


Pricam[uredi kôd]

Zasto pitas? Treba li ti neka pomoc u prijevodu, koju ti svesrdno nudim, ako ti ne baratas najbolje sa Spañolskim? Croautor 22:50, 11.prosinac 2006 (SEV)

Hvalaaaaaaaa :-))[uredi kôd]

Hvala dragi prijatelju, slavim na velikoooooo, pa i uz ADF - Flyover :-)) --Roberta F. 19:51, 12. prosinac 2006. (CET)