Razgovor sa suradnikom:Phantom25

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Arhiva razgovora 1

Predložak[uredi kôd]

Vidio sam predložak. Super. Budem ga još malo pokušao presložiti i dodati boje :) Dodat ću ga u članke o lokomotivama.

Nego, mislio sam otvoriti novu kategoriju "Željeznički promet u Hrvatskoj" po uzoru na engleski "Rail transport in Croatia". Vidio sam da ovdje [1] postoji Tramvajski promet u Hrvatskoj. Epp 20:41, 8. ožujak 2008. (CET)


Može, budem usput, kad ću nadopunjavat članke. Ugodnu večer želim Epp 21:03, 8. ožujak 2008. (CET)

Manje slova[uredi kôd]

Pozdrav! Da ja vratim i ostalo kao ovo: [2] Il budeš ti? Lijep pozdrav--D tom 20:49, 8. ožujak 2008. (CET)

Pruge[uredi kôd]

E super da stavljaš one simbole. Ja sam to našao na njemačkoj wikipediji, tamo imaju složeno u tablici, pa je preglednije ([3]). U principu to bi trebalo posložiti kao template, koji je dosta kompliciran, ovako mi je bilo jednostavnije, a funkcionira :) U principu postoje posebni simboli za kolodvore, a posebni za stajališta, ali mi se nije dalo tražiti po imeniku službenih mjesta što je što u Hrvatskoj.

Uglavno, zgotovio sam članak Željeznička vučna vozila u Hrvatskoj. Vidio sam da si napisao dosta članaka o prugama, pa mi je to dalo neke ideje. Napravit ću nekakav template kakav postoji na autocestama, npr. A5 ovaj s desne strane. Eto hvala na pohvalama. Navrati ćešće --Epp (razgovor) 20:50, 28. ožujak 2008. (CET)

Vanjske poveznice[uredi kôd]

Prvi razlog zašto sam uklonio poveznice je jer su vodile na portale (stranice koje često mijenjaju sadržaj) što se krši s pravilima WP:VP. Drugi razlog je bio jer je to praktički bilo poglavlje o vijestima. Linkovi su vodili na portale na kojima su objavljivane vijesti (naišao sam i na poveznicu na vijest iz 2007.) o autocesti, otvorenjima i slično. To bi bilo prihvatljivo u obliku referenci za neke tvrdnje u članku ali ovako nije, i trebalo bi sve slične članke pregledati i izbaciti slične stvari.--Saxum 13:22, 28. studeni 2008. (CET)

Premješten članak[uredi kôd]

Željeznička elektrifikacija. --Ante Perkovic (razgovor) 07:11, 6. svibanj 2009. (CEST)

slike[uredi kôd]

bok phantom, samo mala napomena, za opis slike imamo hrvatske nazive, znači [[Datoteka: umjesto [[Image:, mini umjesto thumb, desno/lijevo umjesto right/left itd. lijep pozdrav ;) --zhile i 00:16, 8. svibanj 2009. (CEST)

Donje crte[uredi kôd]

... u poveznicama nisu potrebne. Pozdrav. --Ante Perkovic (razgovor) 23:46, 9. svibanj 2009. (CEST)

Predložak BS[uredi kôd]

Nešto sam radio na predlošku BS. Kopirao sam sadržaj sa Wikipedije na mađarskom jeziku. Sada može prikazati i kilometre što prije nije bio slučaj. Kamarad Walter (razgovor) 20:15, 16. prosinca 2009. (CET)[odgovori]