Razgovor sa suradnikom:Tycho Brahe/Arhiva 9

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Arhiva

Arhiva


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11 12

Ostavite mi novu poruku OVDJE

Ne mogu opsirnije. :) --NI 16:45, 5. siječanj 2007. (CET)

pozdrav Tycho, molim pomoć: shvatio sam da bi bilo dobro otvoriti Kategorija:Alpski skijaši te Kategorija:Nordijski skijaši, te sam to i napravio, a sve članke iz Kategorija:Skijaši razvrstao u odgovarajuću novu kategoriju. Da li je prihvatljiva ideja da se Kategorija:Skijaši (kojoj trenutno više ne spada niti jedan članak) obriše, a ako da, možeš li ti to napraviti? Drugo rješenje je staviti ove dvije nove kategorije kao potkategorije u Kategorija:Skijaši, ali to mi se čini nepotrebno kompliciranje.... --ivelimir 00:19, 6. siječanj 2007. (CET)

Ne, nikako nema smisla brisati Kategorija:Skijaši! Ove podkategorije idu tamo, naravno. --Tycho Brahe 00:21, 6. siječanj 2007. (CET)

OK, neka bude tako. Pitanje: da li onda i Kategorija:Biatlonci i Kategorija:Skakači na skijama spadaju pod Kategorija:Skijaši? Strogo gledajući, i ti su sportaši skijaši u širem smislu, iako mogu stajati i zasebno u Kategorija:Skijanje --ivelimir 11:39, 7. siječanj 2007. (CET)

Gavrilo... (sta ces...)[uredi kôd]

Gavrilo Princip je bio član Crne Ruke. On nije bio član Slobodne Bosne (mada nisam učio da je ta organizacije postojala...ali znam da je bio član "Mlade Bosne". U potpunosti, Princip je bio član Crne Ruke, a Crna Ruke je bila dio Srpske nacionalne organizacije "Narodna Odbrana". Isti problem imam na en wiki-u. Pozdrav, Vseferovic 08:52, 7. siječanj 2007. (CET)

Ante, grad Aztec, New Mexico ili Aztec, Novi Meksiko. reci, što da pišem --Zeljko 23:20, 7. siječanj 2007. (CET)

Aztec, Novi Meksiko. --Tycho Brahe 23:21, 7. siječanj 2007. (CET)

Gerevič i kategorije[uredi kôd]

alo Tycho,

  • Aladar Gerevič je dobio tablicu medalja
  • uputu o otvaranju kategorija sam razumio, iako se u pravilu trudim ne otvarati ništa novog dok se ne konzultiram s nekim iskusnijim

pozdrav, --ivelimir 00:13, 11. siječanj 2007. (CET)

Ante, mi te West Indies odavno nazivamo Zapadne Indije, i to je hrvatski naziv kojega se može naći po po mnogim ranijim putopisnim izdanjima u hrvatskom prijevodu. Kažem tek tako, ako te interesira, a da nisi znao.--Zeljko 19:55, 11. siječanj 2007. (CET)

Pa rekao sam u foto-safari, bio sam i u Bermu u crkvici sa poznatom freskom Ples mrtvaca. A u Višnjanu ima i vina, prvoklasnog pinota, ako kada budeš okrenuo prema gore javi se, imaš vođu puta koji je upoznat sa postajama za stati usput. --Zeljko 18:06, 14. siječanj 2007. (CET)

Kakvo je to pismo došlo za gradove. Podaci moraju biti iz istih izvora, i veoma je naporno za nekoga tko nema nerava da istraje. ne bih volio da koji zafali, pa da popis ostane sakat. --Zeljko 20:40, 14. siječanj 2007. (CET)

Ma nisi me kužio, jer ja nisam skužio isprve. nekakvo pismo. -Mislim ih ovako zapisati. Ti si super ubacio. Ovo je adresa gradovi SAD. Da lijepo je staviti državu jer je odmah lociran i zna se na što se misli. Hvala na pomoći. --Zeljko 20:52, 14. siječanj 2007.

ma da, lipi moj čovik. Kako ne. --Zeljko 21:01, 14. siječanj 2007. (CET)

Partneru, pa ti si pravi brzi gonzales. Svaka čast. --Zeljko 21:59, 14. siječanj 2007. (CET)

Kjetil André Aamodt[uredi kôd]

pozdrav Tycho, medalje dodane kod Kjetil André Aamodt kako si zamolio :-) --ivelimir 10:52, 17. siječanj 2007. (CET)

Crvene wp[uredi kôd]

Pozdrav Tycho, trebam savjet. Radim na člancima koji imaju dugačke popise osvajača medalja, i u 99% slučajeva o tim osobama još nema članaka. Pitanje: da li je bolje u tim slučajevima odmah stavljati imena kao wp, bez obzira što će se (vjerojatno) još dugo vremena 'crveniti', ili je bolje ostaviti imena kao običan tekst, bez poveznica? --ivelimir 10:09, 18. siječanj 2007. (CET)

Ante, dobro si ti napisao, gradić. A, B i C je gotovo. --Zeljko 23:33, 19. siječanj 2007. (CET)

Kategorija za VN Argentine[uredi kôd]

Vidio sam da si u članak VN Argentine stavio kategoriju Kategorija:Sport u Ujedinjenom Kraljevstvu. Vjerojatno se potkrala pogreška jer ne znam kako bi Argentina ušla po UK. Ako je stvarno greška nadam se da ćeš ispraviti. Pozdrav! Mirko Leško

Funtana[uredi kôd]

Alo Ante, gledam tu Istarsku županiju, po internetu i nigdje ne nalazim općinu Funtana, koju mi imamo, ali ona se vodi jedino kao naselje općine Vrsar. Treba pregledat ,pa ispraviti. Evo recimo tu --Zeljko 22:39, 24. siječanj 2007. (CET)

Na internetu su stari podaci. Evo, u Narodnim Novinama iz 2006. se Funtana spominje kao općina: http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2006/2045S.htm. Inače, mislim da je naš Suradnik13 ubacio funtanu kao općinu, a on je obično o takvim stvarima super obaviješten. --Tycho Brahe 22:27, 25. siječanj 2007. (CET)

kartoni[uredi kôd]

ej Ante imam jedno pitanje za tebe... Jel možemo mi obični suradnici djelit žute i crvene kartone ako to bude potrebno??? Kingstone 93 16:17, 26. siječanj 2007. (CET)

ma nisam ja nikom mislio djelit kartone sada, nego ako neko nekim slučaj bude vandalizrao i uništavo a vi niste tu pa da ga mi samo predložimo za blokiranje i napišemo razlog... pa onda da vi odlučite. Pošto sam se raspitao i nema takav predložak mislio sam da to napravimo preko žutih kartona... Kingstone 93 17:53, 26. siječanj 2007. (CET)

Splitsko-makarska biskupija (nadbiskupija)[uredi kôd]

Vidim da si u članku Kvirin Klement Bonefačić dodao link na splitsko-makarsku biskupiju. Danas je to nadbiskupija i postoji odgovarajući članak: Splitsko-makarska nadbiskupija.

Istina, Kvirin Bonefačić je bio splitski biskup u vrijeme dok je to bila samo biskupija, ali ne znam treba li komplicirati stvar linkanjem na različite članke (biskupija-nadbiskupija). Možda je bolje staviti link na nadbiskupiju. Nikola 13:20, 27. siječanj 2007. (CET)

Riješeno Riješeno. Vidi Splitsko-makarska biskupija. --Tycho Brahe 18:58, 27. siječanj 2007. (CET)
Zgodno :-) Nikola 15:42, 28. siječanj 2007. (CET)

Članci i kategorije[uredi kôd]

Ako misliš na vojne postrojbe možda si u pravu. --Wenders 20:35, 27. siječanj 2007. (CET)

Konzultacije[uredi kôd]

Nisam započeo sam. Razgovarao sam sa Donatusom. Dogovorili smo srediti pretrpanu povijest. Pozdrav.--Wenders 20:38, 27. siječanj 2007. (CET)

Postrojbe[uredi kôd]

To priznajem. Moglo je sve ostati pod vojne postrojbe. Pa prebaci pod tu jednu kategoriju, pa zbrišite te koje se odnose na pojedine države. Pa kad se skupi opet ćemo otvoriti. --Wenders 20:43, 27. siječanj 2007. (CET)

Stigli Miljanići na Ante, pa možeo staviti. --Zeljko 20:56, 27. siječanj 2007. (CET)

Paštrovići[uredi kôd]

Bog, Tycho.
Hvala ti što si me upozoria na moj propust; ispalo je da sam sâm sebe označio za {{točnost}}.
Hvala ti što si mi ukazao i na novi pridložak, koji će mi biti od koristi.
Što se tiče Paštrovića, pogledaj HT-ov imenik, a i jednu osobu pitaj di je "kuća Paštrović" (zato me ta tema i je zaškakljala). Nisu ono nikakvi Srbi.
Istina je, da me je zasrbilo kada san ubra onaj komotno napisani podatak "da su oni srpsko pleme". Pa dobro znamo di se nahodi pridil Paštrovići. U Crnoj Gori.
A isti nije objasnia otkud prizime Hrvović (Harvović) i Hrvojević u Buljarici u Paštrovićima 1792. godine Prezimena u CG. Kubura 09:31, 29. siječanj 2007. (CET)

Primio na znanje. --Zeljko 19:29, 29. siječanj 2007. (CET)

Slažem se, zamolit ćemo Željka neka proviri članak. Kubura 09:20, 30. siječanj 2007. (CET)

Poveznice na Naruto epizode[uredi kôd]

Pozdrav, Tycho. Vjerojatno me još ne znaš, ali ja sam suradnik koji je počeo pisati članak Naruto i listu Naruto epizoda. Inače, oprosti zbog pojedinačnih poveznica na svaku epizodu, ali kanim to poslije ispuniti kao što sam to napravila s prvom Naruto epizodom, no sada sam malo previše zauzeta time da uopće dovršim popis. Obećavam da ću napraviti opis svake epizode, ali mi za sada treba malo više vremena. Ipak, nisam tako brza u tipkanju, a i nova sam u ovom poslu. Još nisam uredila svoju suradničku stranicu, no ipak. Suradnik:Tea 14:39, 3. veljače 2007. Chao!

Pa ja više nemam ikonica za uređivanje iznad prozora. Znaš ti nešto o tome. Ni za slike ni za potpis, sve je nestalo zeljko

Vikinzi i varjazi[uredi kôd]

Morat ćeš detaljno proučiti povijest prije nego se odlučiš baviti kategorijama jer su Varjazi (Vikinzi) itekako bili dio ruske povijesti, a Vikinzi su stoljećima bili dio engleske, irske i škotske povijesti. Što se tiče povijesti po državama tako sam ih kategorizirao do trenutka dok netko ne otvori kategoriju skandinavske povijesti za što se ti vidim nisi odlučio. Knjigu u ruke! Pozdrav. --Wenders 20:31, 4. veljača 2007. (CET)

Irska[uredi kôd]

Irska povijest mora biti i u kategoriji povijesti Ujedinjenog kraljevstva jer se svi članci u kategoriji odnose se na događaje dok je Irska bila dio istog. Pozdrav.--Wenders 20:41, 4. veljača 2007. (CET)

Postoji li ijedan argument da kategorija povijest irske ne bude pod obje kategorije? --Wenders 20:46, 4. veljača 2007. (CET)

I kod Vikinga i kod Irske se radi o tome da ne treba sve trpati samo pod jednu kategoriju. Pa zašto ne bi neki povijesni događaji iz hrv. povijesti bili i pod kategorijom Autrougarska? Zašto ne bi Vikinzi bili i pod engleskom poviješću kad su potomci Vikinga dali Engleskoj čak i tri kralja. Zašto su samo pod Skandinavija? Zašto ne bi događaji koji se svode na sukob centralne britanske vlasti sa Ircima bili i u kategoriji povijest UK a ne samo pod povijest Irske. Ne razumijem taj princip samo jedne kategorije. Čemu ta štednja kategorija. Pa povijest se događala među raznim državama a ne samo unutar jedne. Ratovi se vode između više naroda i postaju dio povijesti svih tih naroda. --Wenders 21:13, 4. veljača 2007. (CET)

Naglost[uredi kôd]

Ne znam samo po čemu sam ispao nagao kad je tvoja prva puruka počela svisoka: "razmisli što radiš!". Do sada me nitko nije ovdje napao osim tebe, ali kako primjećujem iz slijedećeg podnaslova ovdje nisam izgleda prvi. Uvijek sam smatrao da treba uvažiti sugestije koje su utemeljene i to sam i radio. Pozdrav.--Wenders 06:41, 5. veljača 2007. (CET)

Ne mogu...[uredi kôd]

...diskutirati sam sa sobom. Imam li opravdanje za primenjivanje mojih prijedloga na stranici za razgovor ako nitko ne odgovara dugo, i ako nekoliko puta konstatujem da nitko ne odgovara?

Prosli put kada sam krenuo ono za kategorije, vi ste se usprotivili. --NI 21:41, 4. veljača 2007. (CET)

Suradnja[uredi kôd]

Naravno, dapače, uvijek sam za suradnju. Ovaj pismeni način komunikacije ima svoje zakonitosti i svako naglašavanje pojedinih riječi ili poredak tih riječi mogu biti nekada pogrešno shvaćeni ako se prije pisanja ne izvažu i poredaju u željenom poretku točno određenih riječi. Posljedica može biti ovakva žešća prepiska koja na kraju najčešće ne dovede do pravih rješenja. Zato sam pobornik umjerenog pristupa. Zato se stoljećima razvijao jezik diplomacije u kojem se čak i želja da nekome zavrneš vratom izražava riječima poštovanja digniteta suprotne strane. Veleposlanici su se nekada izvoljeli nakloniti, izraziti zadivljenost veličinom i značajem suverena, te mu sa očitim znacima poštovanja izvoljeli izjaviti rat. Eto to je umijeće komunikacije. Mi naravno nećemo ratovati a niti se svađati jer za to nema razloga, samo ćemo izbjegavati teške riječi ili poretke riječi, barem prema osobama za koje znamo da nisu vandali ili grafiteri na wikipediji. Tako ja razmišljam. Srdačan pozdrav. --Wenders 20:21, 5. veljača 2007. (CET)

Tycho, imaš ideju za kategoriziranje baklje? Branka i ja smo zaključile da je najbliža kategorizacija vatre, ali nije za baklju baš najsretnije rješenje :/ Poz :) --MayaSimFan 19:52, 8. veljača 2007. (CET)

Opći leksikon ;))
Tamo te čeka još 20 članaka s kojima nisam moga izać na kraj :). --Tycho Brahe 19:55, 8. veljača 2007. (CET)

Pozdrav![uredi kôd]

Sad sam vidjela da postoji kategorija "Spomenici svjetske baštine", a ja ju nisam koristila:-( Veliki grijeh? Sad...šta? Ostaviti kako je ili mijenjati sve to? Branka France 22:33, 8. veljača 2007. (CET)

Kultura[uredi kôd]

To je samo sumnja da su ti tekstovi doslovno preuzeti iz neke knjige. :-)) --Roberta F. 10:35, 10. veljača 2007. (CET)

foto galerija kamioni[uredi kôd]

Ne kužim kome smeta slika kamiona na rampi za carinski pregled, kolone kamiona na granici i slično?toni

Kategorije[uredi kôd]

Tycho, nismo uvik najusridotočeniji.
Ti si se specijalizira za kategorije, a pisanje članaka si malo zapustia, tako imaš više energije, odnosno mozak ti bolje radi za pronać kategorije, odnosno sitit se kako još kategorizirat članak.
Zato nemoj priveć kritizirat druge, uzmi ovo gornje u obzir.
Usput rečeno, jedan od suradnika (zaboravia san čoviku ime, valjda se neće idit) je zamolia da dodamo svakeg športaša o kojem napravimo članaka na članak "popis športaša".
Ni to nisan napravia.
U svaken slučaju, pazin na kategorije, ali jednostavno, ni na kraj pameti mi nisu bile još one dvi. Kubura 21:21, 4. ožujak 2007. (CET)

Živia mi, Tycho.
Hvala ti za podatak o "nevidljivoj" kategoriji {{kat?}}. Čini mi se da san ga i negdi pri vidia, ali tko će se više sitit...
A po pitanju kategorija...
Ja iman volje kategorizirat, i nastojin sve navest.
Najsmišnije je što sam ja bia uviren da san se svega sitia (mislin, svih kategorija). ...i sve mislin, šta će Tycho bit zadovoljan da je netko napokon sve kategorizira kako triba...
...kad ono opet 'vali... :) Kubura 09:29, 6. ožujak 2007. (CET)

Nestali članak[uredi kôd]

Tycho, nestao mi je članak "Mladen Deželić".
Možeš li vidit o čemu se radi, ako ti nije problem (ti ili koji drugi admin, kome je već zgodnije)? Kubura 10:31, 6. ožujak 2007. (CET)

Županija Dubrovačko-neretvanska - brisanje[uredi kôd]

Već neki dan sam iskoristio nešto od onoga i sad sam pobrisao onaj prijedlog sa stranice. Pozdrav Bracodbk

Možda ti želiš dobro meni, ali.. ako podržavaš svakakve bedastoće koje bilo tko piše, kakve koristi imam od toga, i ja i wikipedija. Evo ti link pa čitaj. što je sa njim on ga nema gdje naći, jer ne postoji naprosto zato što to nije tako. Plemena koje lingvisti zovu mayama ,danas će za sebe reći da su maye tek turistima, koji nisu upućeni i njihove plemenske nazive. Maye nisu bili jedan narod. Pravi Maye su bili grupa plemena, imanovao sam ih, i sebe su nazivali tim plemenskim imenima. Drugo bili su čak i u međusobnim ratovima, i nije poznato dali je postojao neki termin kojime su nazivali sebe, a nije poznato ni kako su nazivali ono nešto što se smatra zemljom Maya. zemlja Maya sastojala se od međusobno zavađenih gradova država. Postoje samo zapisi o riječi Maiam i Ci uthan od koje je nastao naziv Yucatan.

Čime će on potvrdi svoju tvrdnju, ja svoju jesam. Zašto ja moram tražiti linkove da bih opovrgavao nečije gluposti. --Zeljko 14:24, 7. ožujak 2007. (CET)

Ja nisam njihov učitelj, zato pišemo po wikipediji, i ja se koristim njome, kada mi nešto zatreba, pa onda inzistiram da bude napisano točno, a uvijek postoji i riječ 'možda', pa to onda nije tvrdnja, ali se može imati u vidu. Uvijek si to protiv mene, nije li tako? Eno ona učiteljica lijepo piše, šrteta što nema više vremena. --Zeljko 14:33, 7. ožujak 2007. (CET)

Evo ti ga izbrisao je sve sa Maya što sam napisao o imenu zajedno sa pripadajućim linkom koji opovrgava njegovu rečenicu. Pa hajde učini nešto i neuči ga ponašanju --Zeljko 14:52, 7. ožujak 2007. (CET)

Riješeno Riješeno --Tycho Brahe 14:58, 7. ožujak 2007. (CET)0

Mislim da ovo nije nimalo korektno budući da ja umijesto internet stranica navodim stručne knige koje sadrže povijerljive i sigurne podatke. Vrlo je ćudno da netko postavi otprilike sto godina razile između klasičnog i post- klasičnog perioda. Kada jedno doba završ, drugo počinje tako da moji navodi da postklasični period započine 900 a ne 1000 g. je većinom prihvaćen od strane modernih stručnjaka. O detaljima bi mogli raspraviti na razgovoru o Mayama. Nisam laik kada je u pitanje povijest Maya, Azteka, Egipčana i drugih drevnih naroda tako da nije u pitanju moje neznanje kako navodi Zeljko već znanje. Čak sam i napisao i postavio članke o Teotihuacanu, Tanisu, Mikeni, Amarni, Horemhebu, Poskoku, Riđovki, Kobrama, Ramzesu IV., Atlatlu Cauacu, Tiahuanacu itd. koji prije nisu niti postojali na ovoj wikipediji. On govori da ono što ja tvrdim nigdje ne piše što je čista laž jer imam cijeli popis kniga koje potvrđuju moje i osporavaju njegove izjave. Aztenoch 15:18, 7. ožujak 2007. (CET)

Ne znamo se od prije, i meni je čudno što me tako nazvao. Aztenoch 16:42, 8. ožujak 2007. (CET)

predlošci[uredi kôd]

Sorry, zaista nebi htio komplicirati ali izgleda da mi uvijek negdje nešto promakne, pa tako nisam vidio da već postoje predlošci za albume a tražio sam ih (vjerovatno na krivom mjestu :-) ). Što se tiće predloška tj. info okvirića za instrument to nisam nigdje našao pa sam mislio da napravim jedan koji bi i inače koristio za članke o instrumentima, pa sad ako nešto ne valja slobodno me uputi. Isto nisam znao da se u info okvirićima ne koriste br. tel. i email tako da u buduće to više neću stavljati. Sve u svemu novi sam, pročitao sam uvodni tečaj, gledam primjere na drugim wikipedijama ali nešto mi uvijek promakne. Još jednom sorry, i uživaj! --frka 18:39, 7. ožujak 2007. (CET)

Kuburina je idejal da se na povjesne države stavlja pozivni broj. Ja sam bio protiv toga jer ih samo 2-3 imaju pozivni brij i to 2-3 iz 20.stoljeća. A to je malo, ako želiš u vezi toga, dogovir se s Donatom i s Kuburom --89.172.118.94 10:29, 8. ožujak 2007. (CET)

objasni mu ti što je množina, što jednina, što deklinacija. ja sam potrošio dosta vremena. --Zeljko 16:14, 8. ožujak 2007. (CET)

Ne poznam ja njega...samo vidim da je ime napravio iz riječi Aztec i tenochtitlan ili tenochcas, što dođe Aztenoch... prilična opsjednust Astecima. --Zeljko 16:24, 8. ožujak 2007. (CET)

Kakve li drskosti, znam ja dobro što je jednina a što množina, vjerojatno Ž. treba još naučiti. Svim narodima se uglavnom navodi množina. Egipčani, Perzijanci.... Nisam opsjednut Aztecima, samo su mi zanimljivi i to je to, a da i ne govorim za stari Egipat. Tenoch je osnivač Aztečke prijestolnice. Aztenoch 17:06, 8. ožujak 2007. (CET)

Rišia san problem sa pozivnim brojima, zar je to bia problem? Kubura 20:56, 8. ožujak 2007. (CET)

Template:Košarkaški klub[uredi kôd]

Stavio bih, ali nisam uspeo da shvatim kako da napravim bele pruge na majici. Pozdrav. --BokicaK 20:33, 8. ožujak 2007. (CET)

Nedavne i vandali,[uredi kôd]

pozdrav Tycho. Nisam nabasao preko nedavnih jer je, kao što vidiš, izmjena prije moje bila napravljena dan prije tako da ju nisam mogao ni vidjeti na nedavnima :-) Mislim da sam Dantea našao na Nekategoriziranim stranicama kad sam išao smanjivati popis :) Ali hvala na ovom drugom savjetu; zgodan predložak. Pozdrav, LukaKrstulović 20:39, 8. ožujak 2007. (CET)

Medonosno bilje[uredi kôd]

Započeo sam članak Medonosno bilje pa mi ga još nitko nije pokušao pobrisati. Sad sam već zabrinut! Da niste možda bolesni? :) :) :) Ajde , ajde, ubacite nešto više ruku uvjek više može.

Potkategorija[uredi kôd]

Pitam se, da li da otvorimo potkategoriju koja bi se zvala, od prilike, "biološki pomovi". Već sad ima nekoliko takvih članaka, a kako mi se čini, samo ja ću ih napraviti još nekoliko. Riječ je, dakako, o općim pojmovima. Ako imaš bolju ideju za naziv, reci, ali mi se čini loše sve to svrstavati pod kategoriju biologije. Isto, reci mi i ako misliš da nije potrebno. Pozdrav --Branka France 12:23, 9. ožujak 2007. (CET)

Nisam baš sklon tim podkategorijam tipa "ovi i oni pojmovi" jer ni ja ne kužim što mogu očekivati unutra, a kamoli slučajni posjetitelj. Ja sam za to da ostane kako jest, pa će se s vremenom naći još neka podkategorija. --Tycho Brahe 08:22, 12. ožujak 2007. (CET)

dada...[uredi kôd]

šta ti izmišljaš a baš je bilo dobro one wiki poveznice .Sad mi opet govori da je premalo Wikipoveznica. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 83.131.235.163 (razgovordoprinosi)

Dada, bilo dobro one wikipoVeznice, a i člankovom opČenito. Ja stavilom još 5 predloški. Jel sade OKe? --Tycho Brahe 10:33, 10. ožujak 2007. (CET)

Lokacijska karta[uredi kôd]

Dobar dan želim. Zašto ste vratili lokacijsku kartu na članak Soljani kad je tekst ispod karte gramatički neispravan. Stoji: Soljani na mapi HrvatskA! Možda sam ja pogriješio ukoliko je došlo u nekim promjenama u hrvatskom jeziku. Ugodan dan. Goggs1212

Nisam mogao da odolim a da je ne uklonim. Bode mi oči ta greška, a ne znam je ispraviti. Mislio sam da ne smeta. Bolje da crknem. Pozdrav!
Goggs1212

Da vidiš negdje piše 370 milja, negdje 330, sve je to još dosta mutno... pa da vidiš, na trećem mjestu je 350 milja. Ti si projenio kilometre i ostavio milje, pa je ispala glupost. --Zeljko 01:03, 15. ožujak 2007. (CET)

ja zbog njih i pretvaram kilometre u milje i obratno ,ali ono treba ispraviti, 350 milje je 560 km ,a 330 milja je 530 km. Kad ti smetaju ti ih briši, ali razumi da to mnogi vole da imaju napisano ,a pišremo zbog ljudi. -To je samo jedan mali podatak, koji ne traži kruha, niti zauzioma puno mjesta, a tekst čini bogatiji i pristupačniji onima koji ne govore naš jezik i služe se drugim jedinicama mjerenja. Pozdrav Ante. --Zeljko 01:11, 15. ožujak 2007. (CET)