Wikipedija:Stranica za vježbanje

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži


Dobrodošli na stranicu za vježbanje.
Die Gnomen und das Kartenhaus etc 01.jpg
Die Gnomen und das Kartenhaus etc 06.jpg
Die Gnomen und das Kartenhaus etc 15.jpg
Prečac:
WP:SZV

Molimo, svakako pogledajte uvodni tečaj i stranice pomoći i upoznajte se s osnovama uređivanja prije početka rada na ovoj stranici. Na ovoj stranici možete isprobati što ste naučili iz navedenih stranica.


Za početak rada, kliknite ovdje (ili kliknite ovdje ako želite očistiti prostor za vježbanje i početi uređivanje na praznoj stranici), unesite željeni tekst u polje za uređivanje i uređujte ga po svojoj volji. Klikom na Prikaži kako će izgledati ispod polja za uređivanje možete vidjeti djelovanje vašeg uređivanja. Nastavite s vježbanjem dok ne budete zadovoljni izgledom stranice. Rad završavate klikom na Sačuvaj stranicu (ili klikom na poveznicu Odustani).

Ova stranica služi za vježbanje svim suradnicima, tako de će njen sadržaj biti obrisan, a time i vaše vježbanje (ako ste ga spremili). Ako ste prijavljeni suradnik, možete stvoriti stranicu za vježbanje koja će biti samo vaša. Vaša će se stranica nalaziti ovdje.


I za ovu stranicu vrijede pravila Wikipedije, stoga nemojte stavljati sadržaj koji narušava autorska prava, koji je uvredljiv ili napadački na bilo koji način.

Prostor za vježbanje

Aimeee Kelly

Aimee Kelly (Newcastle upon Tyne 8. srpanj 1993), britanska glumica.Najpoznatiju ulogu ostvarila je u seriji Wolfblood u glavnoj ulozi kao Maddy Smith.

Glumačka karijera

Aimee Kelly je odigrala glavnu ulogu u igranom filmu Sket kao Kayla.Priča britanske produkcije u kojoj Kayla pokušava pronaći čovjeka koji je ubio njezinu sestru, na putu se pridružuje bandi koja joj pomaže u potrazi.Za svoju ulogu nominirana je za Najbolju Britansku Pridošlicu na Britanskom Filmskom Intitutu.Najpoznatija je po ulozi kao Maddy Smith u seriji Wolfblood za koju je nominirana za 'najboljeg izvođača' 2013 na Children's BAFTA's.Izgubila je od svog kolege Bobby Lockwooda, koji igra ulogu Rydian Morris u istoj seriji.Nakon snimljene 2. sezone odlučila je odustati od snimanja Wolfblood-a da potraži druge uloge.Iako je na twitteru navela da ne može glumiti Maddy jer je zauzeta učenjem na Sveučilištu.Naprotiv nagađanjima htjela bih reći da je završavanje godine na sveučilištu razlog zašto se ne vraćam na 3. sezonu WB-a.Kasnije je dodala To nije bila laka odluka ali ponekad je obrazovanje na prvom mjestu!Hvala vam svima koji me toliko podržavate na putu!Xx

Privatni život

Prije nego što je postala biti glumica, bila je konobarica i prodavačica.Završila je studij na sveučilištu Leeds University.

Filmografija