Datoteka:Dani ponosa HRT - 3. srpnja 1991. - Vojska iz Srbije ušla u Hrvatsku, u Baranju.png

Izvor: Wikipedija

Dani_ponosa_HRT_-_3._srpnja_1991._-_Vojska_iz_Srbije_ušla_u_Hrvatsku,_u_Baranju.png(300 × 137 piksela, veličina datoteke: 69 KB, MIME tip: image/png)

Opis[uredi | uredi kôd]

Opis

Oklopništvo JNA iz pravca Srbije ide u okupaciju Hrvatske, u Baranju.

Izvor

3. srpnja 1991. - Srpske snage krenule na Baranju Dani ponosa - HRT.

Datum

3. srpnja 1991.

Autor

HRT

Objašnjenje
Copyrighted
Ovo djelo je pod autorskim pravima i nije licencirano. Ono ne spada ni u jednu od već postojećih kategorija poštene upotrebe. Međutim, vjeruje se da se upotreba ovog djela u članku "početak otvorene velikosrpske agresije na Hrvatsku":

- da ilustrira dati predmet
- gdje ekvivalent nije dostupan ili se može napraviti ali bi onda pružio iste informacije
- na Wikipediji, koja se nalazi na serverima neprofitne Zaklade Wikimedija (Wikimedia Foundation) u Sjedinjenim Državama,
može svesti pod poštenu upotrebu po Zakonu o autorskim pravima SAD. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedija:Poštena upotreba.

Pošiljatelju: molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedija:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima.

Licencija[uredi | uredi kôd]

Copyrighted

Pozor: Nemojte koristiti ovu oznaku; koristite jednu od {{Snimak ekrana-softver}}, {{Snimak ekrana-Internet}}, {{Snimak ekrana-Wikipedija}}, {{Snimak ekrana-film}}, ili {{Snimak ekrana-igrica}} umjesto ove.

Ovo je snimak ekrana s web stranicom, slikom iz video igrice ili računalnog programa, televizijskom slikom ili filmom, koji podliježu zaštiti autorskih prava. Vjeruje se da se snimke ekrana smiju prikazivati na Wikipediji u skladu sa odredbama Zakona o autorskim pravima Sjedinjenih država o poštenoj upotrebi. Pogledajte i Autorska prava.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja02:51, 3. srpnja 2020.Minijatura za inačicu od 02:51, 3. srpnja 2020.300 × 137 (69 KB)Kubura (razgovor | doprinosi){{Infoslika |Opis= Oklopništvo JNA iz pravca Srbije ide u okupaciju Hrvatske, u Baranju. |Izvor= [https://daniponosa.hrt.hr/dani-ponosa/50/3-srpnja-1991-srpske-snage-krenule-na-baranju ''3. srpnja 1991. - Srpske snage krenule na Baranju''] Dani ponosa - HRT. |Datum= 3. srpnja 1991. |Autor= HRT |Objašnjenje= {{poštena upotreba u|početak otvorene velikosrpske agresije na Hrvatsku}} }}

Metapodatci