Datoteka:Pesni ognjenih let.jpg

Izvor: Wikipedija

Pesni_ognjenih_let.jpg(350 × 350 piksela, veličina datoteke: 25 KB, MIME tip: image/jpeg)

Opis[uredi | uredi kôd]

Opis

Plakat za crtani film Pesni ognjenih let (ruski: Песни огненных лет)

Izvor

http://muzon.org/uploads/posts/2010-11/1289328054_htkhglgffjyt.jpg

Datum

1971.

Autor

Sojuzmuljtfiljm (ruski: Союзмультфильм)

Objašnjenje
  1. Ova slika daje vizualni prikaz vizualnog stila filma, koji se ne može dobiti iz tekstualnog opisa i bez kojeg se članak o filmu ne može smatrati cjelovitim.
  2. Ova slika ne ograničava mogućnost vlasnika autorskih prava da iskoriste prodaju slike u izvornom tiskanom obliku. Razlučivost slike smanjena je više puta u usporedbi s originalom, pa se kvaliteta ove slike ne može usporediti s izvornikom.
  3. Nositelj autorskih prava sliku posebno je namijenio širokoj distribuciji u svrhu oglašavanja filma. Upotreba slike u skladu je s Kriterijima poštene upotrebe Wikipedije. Slika se koristi i na mnogim drugim web stranicama.

Licencija[uredi | uredi kôd]

Zaštićeno
Ova slika je snimak ekrana sa scenom iz filma ili televizijskog programa, koji podliježu zaštiti autorskog prava, a koje najvjerojatnije pripada studiju koji je film proizveo, a možda i glumcima koji se pojavljuju u sceni. Vjeruje se da se korištenje ograničenog broja snimaka ekrana u rezoluciji za web

- za identifikacijski ili kritički komentar o filmu ili njegovom sadržaju
- na Wikipediji, koja se nalazi na serverima neprofitne Zaklade Wikimedija (Wikimedia Foundation) u Sjedinjenim Državama,
može svesti pod poštenu upotrebu po Zakonu o autorskim pravima SAD. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedija:Poštena upotreba.

Pošiljatelju: molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedija:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja13:05, 26. rujna 2020.Minijatura za inačicu od 13:05, 26. rujna 2020.350 × 350 (25 KB)Croxyz (razgovor | doprinosi){{Infoslika |Opis= Plakat za crtani film Pesni ognjenih let (ruski: ''Песни огненных лет'') |Izvor= http://muzon.org/uploads/posts/2010-11/1289328054_htkhglgffjyt.jpg |Datum=1971. |Autor= Sojuzmuljtfiljm (ruski: ''Союзмультфильм'') |Objašnjenje= # Ova slika daje vizualni prikaz vizualnog stila filma, koji se ne može dobiti iz tekstualnog opisa i bez kojeg se članak o filmu ne može smatrati cjelovitim. # Ova slika ne ograničava mogućnost vlasnika autorskih prav...

Na ovu sliku vode poveznice sa sljedećih stranica:

Metapodatci