Dodatak:Popis Alan Fordova izašlih u Hrvatskoj

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis Alan Fordova izašlih u Hrvatskoj:

Popis u izdanju Vjesnik[uredi | uredi kôd]

Strip je izlazio od 1970. do 1992.

Broj Tal. izd. Naslov
001. 001. Grupa TNT
002. 002. Šuplji zub
003. 003. Operacija Frankestein
004. 008. Zimska idila
005. 005. Daj! Daj! Daj!
006. 006. Traži se Alex Barry
007. 007. Ucviljeni diktator
008. 004. Kuća duhova
009. 009. Zoo simfonija
010. 011. Broj 1
011. 012. Žalosna priča o mladom bogatašu
012. 013. Golf
013. 014. 1, 2, 3, 4
014. 015. Udar munje
015. 016. (Ne) glasajte za Notaxa
016. 017. Ljekovita voda
017. 018. Pas za milijun dolara
018. 019. Trojica iz Yume
019. 020. Frit i Frut
020. 021. Čuvaj se bombe
021. 022. U strahu su velike oči
022. 023. San jedne zimske noći
023. 024. U potrazi za bombom
024. 025. Skok na skok
025. 026. Superhik
026. 027. Superhik-alkohol prijeti
027. 028. Superhik-razbijena boca
028. 029. Cirkus
029. 030. Bradati pljačkaši
030. 031. Dan vještica
031. 032. Kad srce radi bi-bim, ba-bam
032. 033. Pljačkaš
033. 034. Vesela dolina
034. 035. Dvanaest umjetnika
035. 036. Centurion
036. 037. Pukovnik Kattycat
037. 042. Vrijeme darivanja
038. 041. Slatka afera
039. 044. Bila jednom nagrada
040. 045. Klavirski koncert
041. 046. Sve ili metak
042. 047. Neprijatelj prirode broj 1
043. 048. Umro je bogati ujak
044. 049. Derbi
045. 050. Tako je nastala grupa TNT
046. 051. Povratak Superhika
047. 052. Superhikov veliki pothvat
048. 053. Arsen Lupiga
049. 054. Nestao je BuBu
050. 055. Stupica za grupu TNT
051. 056. Poziv na krstarenje
052. 057. Spašavaj se tko može
053. 058. Skok u prazno
054. 059. Gužva u Monte Kablu
055. 061. Krokodilska glava
056. 062. 3 brata Rock
057. 063. Isto, isto...
058. 060. Udar
059. 064. Trio fantastikus
060. 065. Udarac s boka
061. 066. Sumnjiv posao
062. 067. Besplatni podvig
063. 068. Sportska afera
064. 069. Iznenadna ideja
065. 070. U kolo s otmičarem
066. 071. Susret s vampirom
067. 072. Vampiri u New Yorku
068. 073. Doktor Rakar
069. 074. Superhik opet napada
070. 075. Odlazak Superhika
071. 076. Sjećam se
072. 077. Podružnica
073. 001. Grupa TNT
074. 078. Veliki zadatak
075. 002. Šuplji zub
076. 079. Potraga za sinom
077. 003. Operacija Frankenstein
078. 080. Nijagara
079. 008. Idila
080. 081. Bijeg Arsena Lupige
081. 005. Daj! Daj! Daj!
082. 082. Putovanje raketom
083. 006. Traži se Alex Barry
084. 083. Najcrnja kronika
085. 007. Ucviljeni diktator
086. 084. Narednik Gruber
087. 004. Kuća duhova
088. 085. Veliki biznis
089. 011. Broj 1
090. 087. Odluka u pravi čas
091. 012. Žalosna priča o mladom bogatašu
092. 088. Beppa Joseph se vraća!
093. 013. Golf
094. 089. Dobročinitelj
095. 014. 1, 2, 3, 4
096. 090. Bombaš
097. 015. Udar munje
098. 016. (Ne) glasajte za Notaxa
099. 091. Pop art-grom iz oblačna neba
100. 017. Ljekovita voda
101. 092. Krck Fu
102. 018. Pas za milijun dolara
103. 019. Trojica iz Yume
104. 020. Frit i Frut
105. 094. Piroman
106. 021. Čuvaj se bombe
107. 095. Mjesec zove Skylab
108. 022. U strahu su velike oči
109. 096. Opasnost iz svemira
110. 023. San jedne zimske noći
111. 024. U potrazi za bombom
112. 097. Zabranjeni udarac
113. 025. Skok na skok
114. 098. Djevojka zvana Brenda
115. 026. Superhik
116. 027. Superhik - Alkohol prijeti
117. 099. Broadway
118. 028. Superhik - Razbijena boca
119. 100. Crne planine Južne Dakote
120. 029. Cirkus
121. 101. Sastanak na groblju
122. 030. Bradati pljačkaši
123. 102. Banda propalica
124. 031. Dan vještica
125. 032. Kad srce radi bi-bim,ba-bam
126. 103. Nestanak Kipa Slobode
127. 033. Pljačkaš
128. 104. Šah-mat
129. 034. Vesela dolina
130. 105. Veliki dan Maharadže Blitza
131. 035. Dvanaest umjetnika
132. 106. Do, Re, Mi
133. 036. Centurion
134. 107. Safari bez veze
135. 037. Pukovnik Kattycat
136. 042. Vrijeme darivanja
137. 108. Daj, daj, samuraj
138. 041. Slatka afera
139. 109. Klodovikov podvig
140. 044. Bila jednom nagrada
141. 110. Gumiflex
142. 045. Klavirski koncert
143. 111. Tajna svinjske šunke
144. 046. Sve ili metak
145. 112. Hipnos
146. 047. Neprijatelj prirode broj 1
147. 113. Drvena noga
148. 048. Umro je bogati ujak
149. 114. Suha šljiva
150. 049. Derbi
151. 050. Tako je nastala Grupa T.N.T.
152. 115. Pravac Chicago
153. 116. Stara dobra vremena
154. 051. Povratak Superhika
155. 117. Opet živi Superhik
156. 052. Superhikov veliki pothvat
157. 118. Kap vina previše
158. 053. Arsen Lupiga
159. 119. Ralje
160. 054. Nestao je BuBu
161. 120. Katodik
162. 055. Stupica za Grupu T.N.T.
163. 056. Poziv na krstarenje
164. 121. Drvomorci
165. 057. Spašavaj se tko može!
166. 058. Skok u prazno
167. 122. Dan osvete
168. 059. Gužva u Monte Kablu
169. 123. Katodikova sjena
170. 061. Krokodilska glava
171. 124. Iznenađenje pod krinkom
172. 062. 3 brata Rock
173. Crni tigrovi (Johnny Logan)
174. 126. Veliki šišač
175. 063. Isto, isto...
176. 127. Varalice
177. 065. Luda trka
178. 128. Meksiko ole
179. Namještaljka (Johnny Logan)
180. 066. Sumnjiv posao
181. 129. Karamba
182. 067. Besplatni pothvat
183. 130. Ostix!
184. 068. Sportska afera
185. Krimić na utrci oko Italije (Johnny Logan)
186. 131. Luna park
187. 069. Iznenadna ideja
188. 132. Hipnosova svirka
189. 070. U kolu s otmičarem
190. 133. Vratio se Gumiflex
191. Veliki derbi (Johnny Logan)
192. 060. Udar
193. 134. Gumiflexova osveta
194. 071. Susret s vampirom
195. 135. Neuhvatljivi
196. 072. Vampir u New Yorku
197. Kockari (Johnny Logan)
198. 136. Kuća zdravlja
199. 073. Doktor Rakar
200. 137. Kartoffeln
201. 074. Superhik opet napada
202. 138. Bob na bobu
203. Transformikova tajna (Johnny Logan)
204. 139. Svečana večera
205. 075. Odlazak Superhika
206. 140. Nasljedstvo iz Texasa
207. 076. Sjećam se...
208. 141. Tata-mata za reklamu
209. Mafija ne postoji (Johnny Logan)
210. 142. Morski pas koji govori
211. 077. Podružnica
212. 143. Novi Superhik
213. 001. Grupa T.N.T.
214. 144. Smrtonosni zadah
215. Priča s Divljeg zapada (Johnny Logan)
216. 145. Neprijatelj broj jedan
217. 064. Trio fantastikus
218. 146. Rebus
219. 079. Potraga za sinom
220. 147. Čudovište
221. 078. Veliki zadatak
222. Od proizvođača do potrošača (Johnny Logan)
223. 148. Gužva na sastanku
224. 002. Šuplji zub
225. 149. Vurdalak je opet žedan
226. 003. Operacija Frankenstein
227. 150. Kriminal & comp.
228. Provincijalac u gradu (Johnny Logan)
229. 151. Pikova dvojka
230. 080. Nijagara
231. 152. Čarobna svjetiljka
232. 081. Bijeg Arsena Lupige
233. 153. Fetiš
234. Ratnik na stadionu (Johnny Logan)
235. 005. Daj, daj, daj
236. 154. Skupocjena marka
237. 093. Ponovo Baby Kate
238. 082. Putovanje raketom
239. 155. Melisa
240. Grozote u kempu (Johnny Logan)
241. 006. Traži se Alex Barry
242. 156. Melisina melasa
243. 083. Najcrnja kronika
244. 157. Lov na Melisu
245. 007. Ucviljeni diktator
246. 158. Grbavac
247. San ljetnog dana (Johnny Logan)
248. 159. Grbavčeva tajna
249. 084. Narednik Gruber
250. 160. Igra istine
251. 008. Idila
252. 161. Renato
253. Remek-djelo (Johnny Logan)
254. 004. Kuća duhova
255. 162. O svemu i svačemu
256. 009. Zoo simfonija
257. 163. Nevjerojatan povratak
258. 011. Broj 1
259. Ludi skretničar (Johnny Logan)
260. 164. Konspiratorova osveta
261. 087. Odluka u pravi čas
262. 165. Bolnica "Bez nade"
263. 012. Žalosna priča o mladom bogatašu
264. 166. Tajna loža P38
265. Modrobradi (Johnny Logan)
266. 088. Beppa Joseph se vraća
267. 167. Posao još nije završen
268. 013. Golf
269. 168. Nijema papiga
270. 089. Dobročinitelj
271. Reklama (Johnny Logan)
272. 169. Hitna pomoć
273. 014. 1, 2, 3, 4
274. 170. Nepredvidljivi
275. 090. Bombaš
276. 171. Superhikčina
277. Čudna bolnica doktora Pilikosta (Johnny Logan)
278. 015. Udar munje
279. 172. Kron
280. 016. (Ne) glasajte za Notaxa
281. 173. Čovjek kompjuter
282. 091. Pop Art - Grom iz oblačna neba
283. Istina o Profi (Johnny Logan)
284. 174. Ljeponoga Betty
285. 017. Ljekovita voda
286. 175. Veliki banket
287. 092. Krck Fu
288. 176. Festival
289. Tko je ukrao koloseum (Johnny Logan)
290. 018. Pas za milijun dolara
291. 177. Čovjek iz Texasa
292. 019. Trojica iz Yume
293. 178. Kako je završio smrdljivac Massey?
294. 020. Frit i Frut
295. C.T. protiv C.T. (Johnny Logan)
296. 179. Ružičasta majica za Boba
297. 094. Piroman
298. 181. Pet metaka
299. 021. Čuvaj se bombe
300. 182. PUK
301. Mrtvacima ulaz zabranjen (Timothy Tatcher)
302. 095. Mjesec zove Skylab
303. 183. Aerobik
304. 022. U strahu su velike oči
305. Hollywood protiv mene (Timothy Tatcher)
306. 184. Umro je Broj Jedan
307. 096. Opasnost iz svemira
308. 185. Sjećanje na dragog pokojnika
309. 023. San jedne zimske noći
310. 186. Trostruka igra
311. 024. U potrazi za bombom
312. 187. Vražja dražba
313. 097. Zabranjeni udarac
314. 188. Pokojnikova sjena
315. 025. Skok na skok
316. 189. Trombovci na okupu
317. 098. Djevojka zvana Brenda
318. 190. Oporuka Broja Jedan
319. 026. Superhik
320. 191. Policijska njuška
321. 027. Superhik - Alkohol prijeti
322. 192. Bobe, slučaj Slanina je tvoj!
323. 099. Broadway
324. 193. Spletka oko zavjere
325. 028. Superhik - Razbijena boca
326. 194. Bakara!
327. 100. Crne planine Južne Dakote
328. 195. Zamrznut
329. 029. Cirkus
330. 196. Kakva gužva!
331. 101. Sastanak na groblju
332. 197. Da se okladimo?
333. 030. Bradati pljačkaši
334. 198. Srčani udar
335. 102. Banda propalica
336. 199. Oskvrnjeni grob
337. 032. Kad srce radi bi-bim, ba-bam
338. 200. Hik, hik, hura!
339. 103. Nestanak Kipa slobode
340. 201. Lov na komarce
341. 033. Pljačkaš
342. 202. Trio socijalne pomoći
343. Priče Broja Jedan
344. 104. Šah-mat
345. 203. Crni gusar
346. 034. Vesela dolina
347. 204. Pan 2000
348. 105. Veliki dan Maharadže Blitza
349. 205. Žuta mrlja
350. 035. Dvanaest umjetnika
351. 206. Uživajte u pecivu!
352. 106. Do, Re, Mi
353. 207. Zlatni pokal
354. 036. Centurion
355. 208. Radioaktivni vampir
356. 107. Safari bez veze
357. 209. Malo strpljenja
358. 037. Pukovnik Kattycat
359. 210. Osveta šahom
360. 042. Vrijeme darivanja
361. 211. Terorizam
362. 108. Daj, daj, samuraj
363. 212. Ukleti idol
364. 041. Slatka afera
365. 213. Ubijte kritičara
366. 044. Bila jednom nagrada
367. 214. Sir Oliver u nevolji
368. 110. Gumiflex
369. 215. Lijevoruki udara
370. 045. Klavirski koncert
371. 216. Crveni auto
372. 046. Sve ili metak
373. 217. Prudy, Prudy
374. 112. Hipnos
375. 218. Priviđenja
376. 113. Drvena noga
377. 219. Tamne naočale
378. 048. Umro je bogati ujak
379. 220. Osamljena srca
380. 114. Suha šljiva
381. 221. Hotelski miševi
382. 049. Derbi
383. 222. Osiguranje životne vječnosti
384. 115. Pravac Chicago
385. 223. Nježno ubijanje
386. 116. Stara dobra vremena
387. 224. Čudo od djeteta
388. 051. Povratak Superhika
389. 225. I opet Superhik
390. 117. Ponovo među živima
391. 226. Finale iznenađenja
392. 052. Superhikov veliki pothvat
393. 054. Bu-Bu-Bu...
394. 053. Arsen Lupiga
395. 227. Odgovori mi da se zbližimo!
396. 119. Ralje
397. 228. Šifra grafiti
398. 118. Kap vina previše
399. 229. Bordighera ili smrt
400. 230. Četveročlana banda
401. 231. Zoo ludorije
402. 232. Perestrojka
403. 233. Čistač Superhik javlja se na dužnost
404. 234. Zimske radosti
405. 235. Zatočenik kule
406. 236. Tebi jasno
407. 237. Tako je počelo
408. 238. Prokleta isprava
409. 239. Samoubilački zadatak
410. 240. Izdaja
411. 241. Brodolom
412. 242. Početak raspleta
413. 243. Čovjek iz Londona
414. 244. Ljepotica Ria
415. 245. U sjeni giljotine
416. 246. Potres
417. 247. Skate-board boys
418. 248. Posljednja bitka?
419. 249. Finale
420. 250. Kum
421. 251. Otrovni finale
422. 252. Klopka s tri S
423. 253. Anten-man
424. 254. Uhvatite Anten-man-a!
425. 255. Povratak u tor
426. 256. Elvis '90
427. 257. Operacija spašavanja
428. 258. Dovitljiva osveta
429. 259. Ludosti godine
430. 260. Tražite Tobiju Quantrilla
431. 261. Gero-skauti
432. 262. Grob za Boba
433. 263. Zippel
434. 264. Državni psovač broj 1
435. 265. Povratak Antenamana
436. 266. Antenamanov dvojnik
437. 267. Bum faktor
438. 268. Pustinjski bljesak
439. 270. Mister Božić
440. 269. Živa mumija
441. 271. Turluk nijemi čovjek
442. 272. Superzelembać
443. 273. Ne glupiraj se!
444. 274. Brazilska rumba ja-ja!
445. 275. Nebeski pljačkaši
446. 276. Dan lavova
447. 277. Anten-boy
448. 073. Doktor Rakar


Popis u izdanju Strijela '92, Borgis, Korpus[uredi | uredi kôd]

Strip je izlazio od 1993. do 2009.

Broj Tal. izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
001. 278. Gledanost ili smrt X siječanj 1993.
002. 279. Tele X X veljača 1993.
003. 280. Operacija Pochita X ožujak 1993.
004. 281. Ne pucajte! X travanj 1993.
005. 282. Vidimo se uskoro! X svibanj 1993.
006. 283. Arakno X lipanj 1993.
007. 284. Tobia bježi! X srpanj 1993.
008. 285. Ljetna simfonija X kolovoz 1993.
009. 286. Sad ga ima, sad ga nema! X rujan 1993.
010. 287. S.O.S. Pochita X listopad 1993.
011. 288. Četiri kostura X studeni 1993.
012. 289. Gna gna gno X prosinac 1993.
013. 290. Ludnica u ludnici X siječanj 1994.
014. 291. Superhik ponovno među vama X veljača 1994.
015. 292. Stranka pijančevanja X ožujak 1994.
016. 293. Kolo sreće X travanj 1994.
017. 294. Pitanje savjesti X svibanj 1994.
018. 295. Ucjena za dvojicu X lipanj 1994.
019. 296. Mutni poslovi X srpanj 1994.
020. 297. Nesretni dobitnik X kolovoz 1994.
021. 298. Košarka X rujan 1994.
022. 299. Crni dan X listopad 1994.
023. 300. Primamljiv poziv X studeni 1994.
024. 301. Klinika lake smrti X prosinac 1994.
025. 302. Pretrpljeni praznici X siječanj 1995.
026. 303. Morganina tajna X veljača 1995.
027. 304. Banda četvrtastih glava X ožujak 1995.
028. 305. Sastav Wurdalak X travanj 1995.
029. 306. Mršav Božić X svibanj 1995.
030. 307. Blago Inka X lipanj 1995.
031. 308. Neslane šale X srpanj 1995.
032. 309. Bejzbol X kolovoz 1995.
033. 310. Traži se Ivana X rujan 1995.
034. 311. Anten-girl X listopad 1995.
035. 312. Puff! X studeni 1995.
036. 313. Krađa u muzeju X prosinac 1995.
037. 314. Grbavac napada X siječanj 1996.
038. 315. Morganin zatočenik X veljača 1996.
039. 316. Superhik ponovo osvaja X ožujak 1996.
040. 317. Osveta u dimu X travanj 1996.
041. 319. Čudo X svibanj 1996.
042. 318. Božićni ugođaj X lipanj 1996.
043. 320. Šaljivčina X srpanj 1996.
044. 321. Show Mauritza Trbonje X kolovoz 1996.
045. 322. Telefon za prijatelja X rujan 1996.
046. 323. Parabolik X listopad 1996.
047. 324. Nestvarno vrijeme X studeni 1996.
048. 325. Grbavac opet na djelu X siječanj 1997.
049. 327. Povratak pauka X veljača 1997.
050. 326. Jaje iznenađenja X ožujak 1997.
051. 328. Oblaci X travanj 1997.
052. 329. Pokajnik X svibanj 1997.
053. 330. Na pasjoj vrućini X lipanj 1997.
054. 331. Osveta X srpanj 1997.
055. 332. Mrvice X kolovoz 1997.
056. 333. Dva srca i jedna koliba X rujan 1997.
057. 334. E.B. X listopad 1997.
058. 335. Da imam milijun dolara X studeni 1997.
059. 336. Sapunica X prosinac 1997.
060. 337. Srdačno Vaš Lakrdijaš X siječanj 1998.
061. 338. Let USAF 317 X veljača 1998.
062. 339. Veliki Panzarotti X ožujak 1998.
063. 340. Hendikep X travanj 1998.
064. 341. Glasujte za Tromba (i bit ćete trombirani) X svibanj 1998.
065. 342. Božićna pljačka X lipanj 1998.
066. 343. 31. prosinca 2097. X srpanj 1998.
067. 344. Izgrebi i kidaj X kolovoz 1998.
068. 345. Nasljedstvo Rock X rujan 1998.
069. 346. Čarobni miris X listopad 1998.
070. 347. Uhvaćen na djelu! X studeni 1998.
071. 348. Supermarket X prosinac 1998.
071./1 050. Tako je nastala Grupa TNT (distrib. samo u Sloveniji) X siječanj 1999.
072. 349. Putovanja O.K. sve uključeno X veljača 1999.
073. 350. Srčana X ožujak 1999.
074. 351. Lilihip X travanj 1999.
075. 352. Plati 2 ubij 3 X svibanj 1999.
076. 353. Živjeli otpaci! X lipanj 1999.
077. 354. Božićni duh X srpanj 1999.
078. 355. Htio bih mnogo, ali mogu malo X kolovoz 1999.
079. 356. Sljepačke pjesme X rujan 1999.
080. 357. Osvijetljena tikva X listopad 1999.
081. 358. Sablast iz Cantervillea X studeni 1999.
082. 359. Brojevi X prosinac 1999.
083. 360. Nevidljivi čovjek X siječanj 2000.
084. 361. Krstarenje au pair X veljača 2000.
085. 362a. Banderas Carreras X ožujak 2000.
086. 362b. Zamršen slučaj (Banderas Carreras 2 dio) X travanj 2000.
087. 363. Richard III X svibanj 2000.
088. 364. 7 kila za 7 sati X lipanj 2000.
089. 365. Frick X srpanj 2000.
090. 366. Šakal X kolovoz 2000.
091. 367. Zora novog tisućljeća X rujan 2000.
092. 368. Meta ništica X listopad 2000.
093. 369. Hamlet X studeni 2000.
094. 370. Dvije sobe i kuhinja X prosinac 2000.
095. 371. Optuženi X siječanj 2001.
096. 372. Unajmljuje se ubojica X veljača 2001.
097. 373a. Hollywood, Wow! X ožujak 2001.
098. 373b. Noć zvijezda (Hollywood, Wow! 2 dio) X travanj 2001.
099. 374a. Minga i Manga X svibanj 2001.
100. 374b. Sayonara X lipanj 2001.
101. 375. Ustanak Berta i Berte X srpanj 2001.
102. 376. Srodna duša X kolovoz 2001.
103. 377. O, srce moje! X rujan 2001.
104. 378. Hakeri X listopad 2001.
105. 379. Week-end X studeni 2001.
106. 380. Slalom X prosinac 2001.
107. 381. Sladoled s ribljim okusom X siječanj 2002.
108. 382. TNT: Rođenje X veljača 2002.
109. 383. Dimenzija "XL" X ožujak 2002.
110. 384. Poludjeli predsjednik X travanj 2002.
111. 385. Kockar X svibanj 2002.
112. 386a. Lakrdijašev TV show X lipanj 2002.
113. 386b. Spot X srpanj 2002.
114. 387a. Priče starih vremena X kolovoz 2002.
114./2 387b. Priče starih vremena - 2 dio X rujan 2002.
115. 388. Povratak u dimenziju XL X listopad 2002.
116. 389. Bomba "Kraj svijeta" X studeni 2002.
117. 390. Sretan Božić X prosinac 2002.
118. 391. Cogito ergo sum X siječanj 2003.
119. 392. Recite svoje X veljača 2003.
120. 393. Ja mrtav, ti mrtav, on mrtav X ožujak 2003.
121. 394. Bingo! X travanj 2003.
122. 395. Ubojstva izvlačenjem X svibanj 2003.
123. 396. Novi Anten-man X lipanj 2003.
124. 397. Oh, moj Bože X srpanj 2003.
125. 398. Vodite ljubav sa... X kolovoz 2003.
126. 399. Bilo pa prošlo X rujan 2003.
127. 400. Proslava u dvorcu X listopad 2003.
128. 200. Hik, hik, hurra! X studeni 2003.
129. 402. Božićna šala X prosinac 2003.
130. 401. Voyeurova banda X siječanj 2004.
131. 403. Udovica s one strane groba X veljača 2004.
132. 404. Enrika ponovo udara X ožujak 2004.
133. 405. ? X travanj 2004.
134. 406. Čudesni prsten X svibanj 2004.
135. 407. Posljednji film Billa Mikowskog X lipanj 2004.
136. 408. Ime mi je Font, Alex Font X srpanj 2004.
137. 409. Poziv smrti X kolovoz 2004.
138. 410. Putnička agencija Shirley X rujan 2004.
139. 411. Spasitelj X listopad 2004.
140. 412. Fiction X studeni 2004.
141. 413. Traži se osoblje X prosinac 2004.
142. 414. Bon - bon X siječanj 2005.
143. 415. Ars, artis X veljača 2005.
144. 416. Mijaukanje tigra X ožujak 2005.
145. 417. Tajna triju ??? X srpanj 2005.
146. 418. Tuča X prosinac 2005.
147. 419. Ubojica je ostavio svoj trag X siječanj / srpanj 2006.
148. 420. Ra-ta-ta-ta-ta X prosinac 2006.
149. 421. Alkatraz X lipanj 2007.
150. 422. Gusari u napad X lipanj 2008.
151. 423. Tri minute slave X lipanj / srpanj 2009.

Popis u izdanju Strip-agent (Alan Ford Klasik)[uredi | uredi kôd]

Strip-Agent izbacuje prvih 200 broja po talijanskoj numeraciji, uključujući do tada neobjavljene brojeve u Hrvatskoj.

Broj Tal.izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
086. 086. Hladni pol X kolovoz 2008.
180. 180. Olimpijksi plamen X prosinac 2016.

Popis u izdanju Strip-agent (Alan Ford Extra)[uredi | uredi kôd]

Strip je izlazio od 2006. do 2017.

Broj Tal.izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
001. 424. Pax Vobis X srpanj 2006.
002. 425. Zamorac X kolovoz 2006.
003. 426. Grbavac Notre Dame X rujan 2006.
004. 427. Prokletstvo mjeseca zelenog poput jabuke X listopad 2006.
005. 428. Proročanstvo X prosinac 2006.
006. 429. Novi dan X siječanj 2007.
007. 430. Rasplet krimića X veljača 2007.
008. 431. Svijet Alana Fonta X ožujak 2007.
009. 432. Puzzle X travanj 2007.
010. 433. Minuettin minuet X svibanj 2007.
011. 434. Pri finoj pizzeriji X lipanj 2007.
012. 435. Troje za jednog X srpanj 2007.
013. 436. Superhikova sjena X rujan 2007.
014. 437. Stari papir X listopad 2007.
015. 438. Dar ili kvar X studeni 2007.
016. 439. Moby Dick X prosinac 2007.
017. 440. Tajanstvena žena X siječanj 2008.
018. 441. Bandana Rock Band X veljača 2008.
019. 442. Potreban je... Supersirko X ožujak 2008.
020. 443. Hollywood zove X travanj 2008.
021. 444. Operacija: Zaštita sigurnosti X svibanj 2008.
022. 445. Nagradni odmor X lipanj 2008.
023. 446. Idemo u operu X srpanj 2008.
024. 447. Supersirkov povratak X kolovoz 2008.
025. 448. Krv duhova X prosinac 2008.
026. 449. Rasprodaja vampira X siječanj 2009.
027. 450. Otvara se number one X veljača 2009.
028. 451. Zaručnici X ožujak 2009.
029. 452. Witchcraft X travanj 2009.
030. 453. Na krilima oblaka X svibanj 2009.
031. 454. Veliki pokolj na otoku dosadnih X lipanj 2009.
032. 455. Sjajna ponuda X srpanj 2009.
033. 456. Samo za slabovidne X listopad 2009.
034. 457. Ćorkanova banda X prosinac 2009.
035. 458. Havaji X siječanj 2010.
036. 459. Mat za Srčanu X veljača 2010.
037. 460. Predstava X svibanj 2010.
038. 461. Smijem li se predstaviti? Geko Smrtić! X lipanj 2010.
039. 462. Svi u Las Vegas X srpanj 2010.
040. 463. Iza rešetaka X kolovoz 2010.
041. 464. Žena bez pamćenja X rujan 2010.
042. 465. Veseli udovac X listopad 2010.
043. 466. Dnevnik Lulu Bell X studeni 2010.
044. 467. Među nama je izdajica X prosinac 2010.
045. 468. Vraški zamršen slučaj X siječanj 2011.
046. 469. Svi na more? X veljača 2011.
047. 470. Svi u planine! X ožujak 2011.
048. 471. Supersirkova prijetnja X travanj 2011.
049. 472. Afera Supersirko X svibanj 2011.
050. 473. Nikad ispričana priča X lipanj 2011.
051. 474. Ne smetaj! X srpanj 2011.
052. 475. Meine liebe Minuette X kolovoz 2011.
053. 476. Dolazi Paciulisky X rujan 2011.
054. 477. Othello X listopad 2011.
055. 478. Najprije treba poubijati sve odvjetnike X studeni 2011.
056. 479. Lov na serijskog ubojicu X prosinac 2011.
057. 480. Problem zvan eksplozija X veljača 2012.
058. 481. Ukroćena goropadnica X ožujak 2012.
059. 482. Odmor bez odmora X travanj 2012.
060. 483. Zamrzni se danas probudi se sutra X svibanj 2012.
061. 484. Magični dodir X lipanj 2012.
062. 485. Grof Monte Cristo X srpanj 2012.
063. 486. Zvonko Božić X kolovoz 2012.
064. 487. Vjenčanje u troje X rujan 2012.
065. 488. A što sad, jadni Grunfe? X listopad 2012.
066. 489. Umorstva u ulici Morgue X prosinac 2012.
067. 490. Sav taj rock X siječanj 2013.
068. 491. Kao u dobra stara vremena X veljača 2013.
069. 492. Druga stvar na popisu: Ubiti sve liječnike X ožujak 2013.
070. 493. Izlet na jezero X travanj 2013.
071. 494. Ananas X svibanj 2013.
072. 495. Zagonetka limene kante X lipanj 2013.
073. 496. Tri kapi Superhika X srpanj 2013.
074. 497. Jadnici X kolovoz 2013.
075. 498. Zločin u katedrali X rujan 2013.
076. 499. Bogato nasljedstvo X listopad 2013.
077. 501. Povratak s Marsa X studeni 2013.
078. 502. Misterij dvije dimenzije X siječanj 2014.
079. 503. Bestseller X veljača 2014.
080. 504. Kiseli medeni mjesec X travanj 2014.
081. 505. Tajni zadatak X svibanj 2014.
082. 506. Dozvola X lipanj 2014.
083. 507. Blago Magnabenovih X kolovoz 2014.
084. 508. Naručeno ubojstvo X rujan 2014.
085. 509. Sve je u redu X listopad 2014.
086. 510. Portret Doriana Graya X prosinac 2014.
087. 511. Ništa se nije dogodilo X veljača 2015.
088. 512. Treća stvar na popisu: ubiti sve knjigovođe X travanj 2015.
089. 513. Sumnjivo samoubojstvo X lipanj 2015.
090. 514. Mačja ljubav X kolovoz 2015.
091. 515. Iznenađenje X rujan 2015.
092. 516. Čudni slučaj doktora Jeckylla X listopad 2015.
093. 519. Odmor među oblacima X prosinac 2015.
094. 520. U balonu X veljača 2016.
095. 521. San mnogih zimskih noći X travanj 2016.
096. 524. Vampiri X svibanj 2016.
097. 525. Glasujte za Alana X srpanj 2016.
098. 526. Zavjera u Parizu X ruajn 2016.
099. 527. Je li Minuette mrtva? X listopad 2016.
100. 529. Sve je otišlo kvragu X prosinac 2016.
101. 530. Je li ih netko vidio X siječanj 2017.
102. 531. Barunica von Prnyak X veljača 2017.
103. 533. Udri brigu na veselje X ožujak 2017.
104. 534. Čudna otmica X svibanj 2017.
105. 536. Nevolja nikad ne dolazi sama X lipanj 2017.
106. 537. Što se dogodilo s Guidom McChvarkom? X srpanj 2017.
107. 539. Bizarna sudbina X rujan 2017.

Popis u izdanju CMI (Alan Ford Nova Serija)[uredi | uredi kôd]

Brojevi koji su preskočeni po talijanskoj numeraciji:

549. u Italiji izlazi u boji, kod nas ga možete jedino pročitati u c/b izdanju pod brojem 451. (028. Alan Ford Extra)

555. u Italiji izlazi reprint u boji, u Hrvatskoj ga možete pročitati u c/b izdanju pod brojem 516. (092. Alan Ford Extra), u boji se nalazi pod 3. brojem Strip-Agent Kolor Specijal izadnja

Broj Tal.izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja Info
001. 540. Gadna banda X ožujak 2019.
002. 541. S.O.S. vampiri X svibanj 2019.
003. 542. Najezda vampira X srpanj 2019.
004. 543. Vampiri su ponovo u New Yorku X rujan 2019.
005. 544. Dolazi papa! X studeni 2019.
006. 545. Pinocchio X siječanj 2020. reprint specijala, u Italiji ovaj broj izlazi u izdanju u boji
007. 546. Nogomet X ožujak 2020.
008. 547. Bogalji na nišanu X svibanj 2020.
009. 548. Priča Broja Jedan o hot-dogu X srpanj 2020.
010. 550. Wunderbar X rujan 2020.
011. 551. Vidoviti stroj X studeni 2020.
012. 552. Otmica Broja Jedan X siječanj 2021.
013. 553. Dug život X ožujak 2021. Dug život 1. dio
014. 554. Čudnovato krstarenje X svibanj 2021. Dug život 2. dio
015. 556. Hotel nula zvjezdica X srpanj 2021.

Ostala Izdanja[uredi | uredi kôd]

Popis u izdanju Strip-agent Specijal[uredi | uredi kôd]

Broj Tal.izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
500. 500. Upravo vjenčani X srpanj 2013.

Popis u izdanju Vjesnik (Alan Ford VPA Trobroj)[uredi | uredi kôd]

Strip je izlazio od 1989. do 1992.

Broj Epizode Naslovnica Datum objavljivanja
001. Grupa TNT (001)
Šuplji zub (002)
Operacija Frankenstein (003)
X siječanj 1990.
002. Kuća duhova (004)
Daj! Daj! Daj! (005)
Traži se Alex Barry (006)
X veljača 1990.
003. Ucviljeni diktator (007)
Idila (008)
Zoo simfonija (009)
X ožujak 1990.
004. Formule (010)
Broj Jedan (011)
Žalosna priča o mladom bogatašu (012)
X travanj 1990.
005. Golf (013)
Jedan, dva, tri, četiri (014)
Udar munje (015)
X svibanj 1990.
006. (NE) Glasajte za Notaxa (016)
Ljekovita voda (017)
Pas za milijun dolara (018)
X srpanj 1990.
007. Trojica iz Yume (019)
Frit i Frut (020)
Čuvaj se bombe (021)
X studeni 1990.
008. U strahu su velike oči (022)
San jedne zimske noći (023)
U potrazi za bombom (024)
X siječanj 1991.
009. Skok na skok (025)
Superhik (026)
Alkohol prijeti (027)
X ožujak 1991.
010. Razbijena boca (028)
Cirkus (029)
Bradati pljačkaši (030)
X svibanj 1991.
011. Dan vještica (031)
Kad srce radi... (032)
Pljačkaši (033)
X kolovoz 1991.
012. Vesela dolina (034)
Dvanaest umjetnika (035)
Centurion (036)
X rujan 1991.
013. Pukovnik Kattycat (037)
Godišnji odmor (038)
Dobra stara vremena (039)
X studeni 1991.
014. Ekologija (040)
Slatka afera (041)
Vrijeme darivanja (042)
X siječanj 1992.
015. Novogodišnja proslava (043)
Bila jednom jedna nagrada (044)
Klavirski koncert (045)
najavljen,
nikad izašao
N/A Arakno (283)
S.O.S. Pochita (287)
4 kostura (288)

U zagradama se nalaze redni brojevi iz orginalnog talijanskog izdanja.

Popis u izdanju Strip-Agent (Priče Broja Jedan)[uredi | uredi kôd]

Strip je izlazio od 2007. do 2011.

Broj Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
001. Priče Broja Jedan br. 1 (Marija Stuart i Elizabeta Velika, John Dinilger, Al Capone, George Washington, Alessandro Mazoni) X srpanj 2007.
002. Priče Broja Jedan br. 2 (Kolumbo, Pir, Virgilije, Orlando, Julije Cezar, Leonida, Nelson, Custer) X listopad 2007.
003. Priče Broja Jedan br. 2 (Napoleon, Davy Crockett, Ikar, Horaciji i Kurijaciji, Lafitte, Neron) X ožujak 2008.
004. Priče Broja Jedan br. 4 (Ilijada i odiseja) X srpanj 2008.
005. Priče Broja Jedan br. 5 (Robin Hood, Aleksandar Veliki, Romul i Rem, Billy the Kid) X ožujak 2009.
006. Priče Broja Jedan br. 6 (Lombardska liga, Atila, Kleopatra, Bethoveen) X svibanj 2009.
007. Priče Broja Jedan br. 7 (Leonardo da Vinci,Dante, Ivana Orleanska, Wilhelm Tell) X svibanj 2009.
008. Priče Broja Jedan br. 8 (Staljin, braća Lumiere, Marco Polo i Gioacchino Rossini) X srpanj 2010.
009. Priče broja Jedan br. 9 (Alessandro Manzoni, Sigmund Freud, Giuseppe Verdi, William Sheakspeare) X kolovoz 2011.

Popis u izdanju Strip-Agent (Alan Ford Kolor Specijal)[uredi | uredi kôd]

Broj Tal. izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
001. 523. Dracula X lipanj 2006.
002. 528. Frankestein X kolovoz 2006.
003. 555. Čudni slučaj doktora Jekylla X listopad 2006.
004. 522. Božična priča X studeni 2006.

Popis u izdanju Strip-Agent (Alan Ford Kolor Biblioteka)[uredi | uredi kôd]

Broj Tal. izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
001. 011 Broj Jedan X srpanj 2007.
002. 015. Udar munje X kolovoz 2007.
003. 035. Dvanaest umjetnika X rujan 2007.
004. 036. Centurion X studeni 2007.
005. 026 Superhik X lipanj 2008.
006. 032. Kad srce radi bi-bim ba-bam X srpanj 2008.
007. 050. Tako je nastala Grupa TNT X kolovoz 2008.
008. 049. Derbi X ožujak 2009.
009. 051. Povratak Superhika X svibanj 2009.
010. 052. Superhikov veliki pothvat X srpanj 2009.
011. 068. Sportska afera X rujan 2009.

Popis u izdanju Strip-Agent (Alan Ford Kolor)[uredi | uredi kôd]

Broj 20, Frit i Frut, najavljen ali nije nikad izašao

Broj Tal. izd. Naslov Naslovnica Datum objavljivanja
001. 001. Grupa TNT X lipanj 2015.
002. 002. Šuplji zub X srpanj 2015.
003. 003. Operacija Frankenstein X kolovoz 2015.
004. 004. Kuća duhova X rujan 2015.
005. 005. Daj! Daj! Daj! X listopad 2015.
006. 006. Traži se Alex Barry X studeni 2015.
007. 007. Ucviljeni diktator X prosinac 2015.
008. 008. Zimska idila X siječanj 2016.
009. 009. Zoo simfonija X ožujak 2016.
010. 010. Formule X travanj 2016.
011. 011. Broj 1 X svibanj 2016.
012. 012. Žalosna priča o mladom bogatašu X lipanj 2016.
013. 013. Golf X srpanj 2016.
014. 014. Jedan, dva, tri, četiri X kolovoz 2016.
015. 015. Udar munje X listopad 2016.
016. 016. (Ne) glasajte za Notaxa! X studeni 2016.
017. 017. Ljekovita voda X lipanj 2017.
018. 018. Pas od milijun dolara X srpanj 2017.
019. 019. Trojica iz Yume X kolovoz 2017.
020. 020. Frit i Frut - -