Dodatak:Popis epizoda serije Ninja kornjače (2012)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ninja kornjače logo.

Ninja kornjače (eng. Teenage Mutant Ninja Turtles) je američka animirana serija temeljena na istoimenoj franšizi koja se počela emitirati 29. rujna 2012. na dječjem kanalu Nickelodeonu.[1]

Pregled serije[uredi VE | uredi]

Sezona Epizode Sjedinjene Američke Države Hrvatska
Premijera sezone Finale sezone Premijera sezone Finale sezone
1 26 29. rujna 2012. 8. Kolovoza 2013. 2. siječnja 2014. 1. siječnja 2015.
2 26 28. rujna 2013. 26. rujna 2014. 15. siječnja 2015. 14. siječna 2016.
3 26 3. listopada 2014. 27. rujna 2015. 18. veljače 2016. TBA
4 26 25. listopada 2015. 26. veljače 2017. ? ?
5 20 26 ožujak 2017. 12. studenog 2017. ? ?

Popis epizoda[uredi VE | uredi]

1. sezona (2012/13)[uredi VE | uredi]

Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Ninja kornjače (2012) (1. sezona)

Ep. u
seriji
Ep. u
sezoni
Naziv epizode (en.)
Naziv epizode (hr.)
Redatelj(i) Scenarist(i) Nadnevak emitiranja Produkcijski
kod[2]
SAD gledatelji
(u milijunima)
11"Rise of The Turtles, Part 1"
"Uzdizanje kornjača, 1.dio"
Michael ChangJoshua Sternin i Jeffrey Ventimilia29. rujna 2012.1013.9[3]
22"Rise of The Turtles, Part 2"
"Uzdizanje kornjača, 2.dio"
Alan WanJoshua Sternin i Jeffrey Ventimilia29. rujna 2012.1023.9[4]
33"Turtle Temper"
"Kornjačin temperament"
Alan WanJeremy Shipp6. listopada 2012.1033.2[5]
44"New Friend, Old Enemy"
"Novi prijatelj, stari neprijatelj"
Juan Jose Meza-LeonJoshua Hamilton13. listopada 2012.1042.8[6]
55"I Think His Name is Baxter Stockman"
"Mislim da se zove Baxter Stockman"
Michael Chang i Ciro NieliJoshua Sternin i Jeffrey Ventimilia20. listopada 2012.1053.4[7]
66"Metalhead"
"Metalac"
Juan Jose Meza-LeonTom Alvarado27. listopada 2012.1063.6[8]
77"Monkey Brains"
"Majmunski mozak"
Alan WanRuss Carney i Ron Corcillo3. studenog 2012.1073.7[9][10]
88"Never Say Xever"
"Nikad ne reci Xever"
Michael ChangKenny Byerly10. studenog 2012.1082.9[11]
99"The Gauntlet"
"Dvoboj"
Juan Jose Meza-LeonJoshua Sternin i Jeffrey Ventimilia17. studenog 2012.1092.8[12]
1010"Panic in the Sewers"
"Panika u kanalizaciji"
Alan WanJeremy Shipp24. studenog 2012.1102.9[13]
1111"Mousers Attack!"
"Mouseri napadaju"
Michael ChangKenny Byerly8. prosinca 2012.1113.4[14]
1212"It Came From The Depths"
"Došlo je iz dubina"
Juan Jose Meza-LeonRuss Carney i Ron Corcillo15. prosinca 2012.1123.5[15]
1313"I, Monster"
"Ja, Čudovište"
Michael ChangJase Ricci25. siječnja 2013.1142.6[16]
1414"New Girl In Town"
"Nova djevojka u gradu"
Alan WanJeremy Shipp1. veljače 2013.1133.0[17]
1515"The Alien Agenda"
"Vanzemaljski plan"
Juan Jose Meza-LeonKenny Byerly8. veljače 2013.1153.1[18]
1616"The Pulverizer"
"Drobitelj"
Alan WanRuss Carney i Ron Corcillo15. veljače 2013.1162.6[19]
1717"TCRI"
"TCRI"
Michael ChangJoshua Sternin i Jeffrey Ventimilia1. ožujka 2013.1173.1[20]
1818"Cockroach Terminator"
"Žohar Terminator"
Juan Jose Meza-LeonJeremy Shipp15. ožujka 2013.1182.5[21]
1919"Baxter's Gambit"
"Baxterov manevar"
Alan WanJase Ricci5. travnja 2013.1192.3[22]
2020"Enemy of My Enemy"
"Neprijatelj mog neprijatelja"
Michael ChangKenny Byerly12. travnja 2013.1202.3[23]
2121"Karai's Vendetta"
"Karaina osveta"
Juan Jose Meza-Leon i Sebastian MontesRuss Carney i Ron Corcillo27. travnja 2013.1213.1[24]
2222"Pulverizer Returns!"
"Drobitelj se vratio"
Alan WanJeremy Shipp11. svibnja 2013.1222.8[25]
2323"Parasitica"
"Parazitika"
Michael ChangPete Goldfinger20. srpnja 2013.1232.2[26]
2424"Operation: Break Out"
"Operacija: Provala"
Michael ChangJase Ricci27. srpnja 2013.1242.1[27]
2525"Showdown, Part 1"
"Obračun, 1.dio"
Juan Jose Meza-Leon i Sebastian MontesJoshua Sternin i Jeffrey Ventimilia8. kolovoza 2013.1253.1[28]
2626"Showdown, Part 2"
"Obračun, 2.dio"
Alan WanJoshua Sternin i Jeffrey Ventimilia8. kolovoza 2013.1263.1[29]

2. sezona (2013/14)[uredi VE | uredi]

Ep. u
seriji
Ep. u
sezoni
Naziv epizode (en.)
Naziv epizode (hr.)
Redatelj(i) Scenarist(i) Nadnevak emitiranja Produkcijski
kod
SAD gledatelji
(u milijunima)
271"Shredder's Revenge, Part 1"
"Shredderova osveta, 1.dio"
28. rujna 2013.201
282"Shredder's Revenge, Part 2"
"Shredderova osveta, 2.dio"
28. rujna 2013.202

3. sezona (2014/15)[uredi VE | uredi]

26. veljače 2013. Nickelodeon je najavio treću sezonu serije.

Izvori[uredi VE | uredi]

  1. http://insidetv.ew.com/2012/07/06/teenage-mutant-ninja-turtles-premiere-date-exclusive/
  2. Shows A-Z - teenage mutant ninja turtles on nickelodeon. Thefutoncritic.com pristupljeno 26. travnja 2013.
  3. Cable Top 25: Monday Night Football Tops Cable Viewership for the Week Ending September 30, 2012 - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com pristupljeno 30. prosinca 2012.
  4. Cable Top 25: Monday Night Football Tops Cable Viewership for the Week Ending September 30, 2012 - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com pristupljeno 30. prosinca 2012.
  5. Sunday Cable Ratings: ‘Steel Magnolias’ Wins Night + ‘Jeff Dunham: Minding Monsters’, ‘The Real Housewived of NJ’, MLB, NASCAR & More - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com pristupljeno 30. prosinca 2012.
  6. Sunday Cable Ratings:’The Walking Dead’ Dominates Night, Space Jump, ‘Dexter’, ‘Boardwalk Empire’,’Homeland,’ ‘Breaking Amish’, & More - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com pristupljeno 30. prosinca 2012.
  7. Nickelodeon’s ‘SpongeBob’, ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’ Top TV This Week With Kids & Total Viewers - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com pristupljeno 30. prosinca 2012.
  8. Friday Cable Ratings: ‘Gold Rush’ Wins Night, ‘Jungle Gold’, ‘Duck Dynasty’, ‘WWE Smackdown’, ‘Say Yes to the Dress’, ‘For Better or Worse’ & More - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com (30. listopada 2012.) pristupljeno 30. prosinca 2012.
  9. Nickelodeon’s SpongeBob SquarePants and TMNT Top TV with Kids and Total Viewers for 3rd Straight Week - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com pristupljeno 30. prosinca 2012.
  10. Cable Top 25: Monday Night Football Tops Cable Viewership for the Week Ending November 4, 2012 - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com pristupljeno 30. prosinca 2012.
  11. Sunday Cable Ratings: ‘Walking Dead’ Wins Night, ‘Breaking Amish’, ‘Dexter’, ‘Homeland’, ‘Boardwalk Empire’, ‘Real Housewives of Atlanta’ & More - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com (13. studenoga 2012.) pristupljeno 30. prosinca 2012.
  12. Sunday Cable Ratings: ‘Walking Dead’ Wins Night + ‘Breaking Amish’, ‘Real Housewives of Atlanta’, ‘Dexter’, ‘Sofia the First’ & More - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com pristupljeno 30. prosinca 2012.
  13. Sunday Cable Ratings: ‘The Walking Dead’ Dominates Night, ‘Soul Train Awards’, ‘Liz & Dick’, ‘Dexter’, ‘Homeland’, ‘Boardwalk Empire’ & More - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com pristupljeno 30. prosinca 2012.
  14. Sunday Cable Ratings: ‘Real Housewives of Atlanta’ Wins Night, ‘Dexter’, ‘Homeland’, ‘Sister Wives’, ‘Shahs of Sunset’ & More - Ratings | TVbytheNumbers. Tvbythenumbers.zap2it.com pristupljeno 30. prosinca 2012.
  15. By Son of the Bronx on 12/21/2012. Son of the Bronx: Nickelodeon ratings (December 10-16, 2012). Sonofthebronx.blogspot.com pristupljeno 30. prosinca 2012.
  16. Friday Cable Ratings: ‘Gold Rush’ Wins Night, + ‘Bering Sea Gold’, WWE Friday Night Smackdown & More - Ratings | TVbytheNumbers
  17. Son of the Bronx: Nickelodeon ratings (January 28-February 3, 2013)
  18. Son of the Bronx: Nickelodeon ratings (February 4-10, 2013)
  19. Friday Cable Ratings: ‘Gold Rush’ Wins Night, ‘Bering Sea Gold’, ‘WWE Smackdown’,’Merlin’, ‘Jessie’ & More - Ratings | TVbytheNumbers
  20. http://sonofthebronx.blogspot.ca/2013/03/nickelodeon-ratings-february-25-march-3.html
  21. http://sonofthebronx.blogspot.ca/2013/03/nickelodeon-ratings-march-11-17-2013.html
  22. Friday Cable Ratings: 'Friday Night SmackDown' Wins Night + 'Yukon Men', 'Storage Wars', NBA Basketball & More
  23. Friday Cable Ratings: 'Masters' Coverage Wins Night, 'WWE Smackdown', 'Spartacus', 'Da Vinci's Demons','Yukon Men', 'Vice' & More
  24. Bibel, Sara (30. travnja 2013.). Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Vikings', 'The Client List', 'Mad Men', 'Veep' & More. TV by the Numbers pristupljeno 30. travnja 2013.
  25. Kondolojy, Amanada (14. svibnja 2013.). Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Breaking Amish', 'Mad Men', 'Long Island Medium', 'River Monsters' & More. TV by the Numbers pristupljeno 14. svibnja 2013.
  26. By Son of the Bronx on 7/27/2013. Son of the Bronx: Nickelodeon ratings (July 15-21, 2013). Sonofthebronx.blogspot.com pristupljeno 28. srpnja 2013.
  27. http://sonofthebronx.blogspot.com/2013/08/nickelodeon-ratings-july-22-28-2013.html
  28. Sara, Bibel (9. kolovoza 2013.). Thursday Cable Ratings: 'Alien Sharks' Wins Night, 'Pawn Stars', 'Burn Notice', 'Sullivan & Son', 'Graceland', 'Project Runway' & More. TVBytheNumbers.com pristupljeno 9. kolovoza 2013.
  29. Sara, Bibel (9. kolovoza 2013.). Thursday Cable Ratings: 'Alien Sharks' Wins Night, 'Pawn Stars', 'Burn Notice', 'Sullivan & Son', 'Graceland', 'Project Runway' & More. TVBytheNumbers.com pristupljeno 9. kolovoza 2013.