Dodatak:Popis službenih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije gluhih

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

1994. | 1995. | 1996. | 1997. | 1998. | 1999.
2000. | 2001. | 2002. | 2003. | 2004. | 2005. | 2006. | 2007. | 2008. | 2009.
2010. | 2011. | 2012. | 2013. | 2014. | 2015. | 2016. | 2017. | 2018. | 2019.

1994. godina[uredi VE | uredi]

1. 25. travnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Momčad zagrebačkoga područja 3:1

1995. godina[uredi VE | uredi]

br. 31. svibnja EP u nogometu za gluhe - četvrtzavršnica Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0,
5:4 (11m)
br. ? EP u nogometu za gluhe -
utakmica za 7. mjesto
Flag of Belgium.svg Belgija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:4

1996. godina[uredi VE | uredi]

1997. godina[uredi VE | uredi]

1998. godina[uredi VE | uredi]

1999. godina[uredi VE | uredi]

br. 24. lipnja EP u nogometu za gluhe - utakmica za 9. mjesto Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ireland.svg Irska 2:5

2000. godina[uredi VE | uredi]

2001. godina[uredi VE | uredi]

2002. godina[uredi VE | uredi]

2003. godina[uredi VE | uredi]

br. ? prijateljska Flag of North Macedonia.svg Makedonija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:3

2004. godina[uredi VE | uredi]

2005. godina[uredi VE | uredi]

br. 21. svibnja prijateljska NK Hajduk Sela Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:3
br. 18. lipnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of North Macedonia.svg Makedonija 0:1

2006. godina[uredi VE | uredi]

br. 30. travnja kvalifikacije za EP u nogometu
za gluhe
Flag of Ireland.svg Irska Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:1
br. 7. listopada kvalifikacije za EP u nogometu
za gluhe
Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of the Netherlands.svg Nizozemska 3:3

2007. godina[uredi VE | uredi]

2008. godina[uredi VE | uredi]

2009. godina[uredi VE | uredi]

2010. godina[uredi VE | uredi]

2011. godina[uredi VE | uredi]

2012. godina[uredi VE | uredi]

2013. godina[uredi VE | uredi]

br. 25. svibnja prijateljska HNK Petrovec Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:3

2014. godina[uredi VE | uredi]

br. 30. kolovoza prijateljska NK Mladost Buzin Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:2
br. 17. svibnja kvalifikacije za EP u nogometu
za gluhe
Flag of Russia.svg Rusija Flag of Croatia.svg Hrvatska 6:2
br. 31. svibnja kvalifikacije za EP u nogometu
za gluhe
Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Italy.svg Italija 2:3
br. 6. rujna doigravanje za EP u nogometu
za gluhe
Flag of the Netherlands.svg Nizozemska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:3 b.b.

2015. godina[uredi VE | uredi]

br. ? travnja prijateljska ŠNK Mladost Greda Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:4
br. 9. svibnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Romi iz Hrvatske 6:0
br. 16. lipnja EP u nogometu za gluhe -
prvi krug
Flag of France.svg Francuska Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:0
br. 18. lipnja EP u nogometu za gluhe -
prvi krug
Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Turkey.svg Turska 0:8
br. 20. lipnja EP u nogometu za gluhe -
prvi krug
Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Belgium.svg Belgija 1:3
br. 22. lipnja EP u nogometu za gluhe -
razigravanje za plasman
Flag of Poland.svg Poljska Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:2
br. 23. lipnja EP u nogometu za gluhe -
razigravanje za plasman
Flag of Italy.svg Italija Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:0
br. 25. lipnja EP u nogometu za gluhe -
utakmica za 11. mjesto
Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of France.svg Francuska 0:4 
br. 26. lipnja prijateljska SV Croatia Hannover Flag of Croatia.svg Hrvatska 5:6

2016. godina[uredi VE | uredi]

90. 16. travnja prijateljska Športska udruga "Tomčev put i prijatelji" Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:2
91. 26. svibnja prijateljska HNK Petrovec Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:1

2017. godina[uredi VE | uredi]

br. 30. rujna kvalifikacije za EP u nogometu za gluhe Flag of Sweden.svg Švedska Flag of Croatia.svg Hrvatska 1:0

2018. godina[uredi VE | uredi]

95. 7. travnja  prijateljska NK Donja Kupčina Flag of Croatia.svg Hrvatska 4:1
96. 14. travnja prijateljska Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Hungary.svg Madžarska 2:1
97. 28. travnja kvalifikacije za EP u nogometu
za gluhe
Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Ireland.svg Irska 2:2
98. 25. kolovoza prijateljska NK Concordia Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:0
99. 8. rujna doigravanje za EP u nogometu
za gluhe
Flag of the Czech Republic.svg Češka Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:4

2019. godina[uredi VE | uredi]

100. 30. ožujka  prijateljska NK Botinec Zagreb Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:1
101. 1. svibnja prijateljska NK Vatrogasac Zdenci Flag of Croatia.svg Hrvatska 0:0
102. 11. svibnja prijateljska Flag of Hungary.svg Madžarska Flag of Croatia.svg Hrvatska 2:3
103. 4. lipnja EP u nogometu za gluhe -
prvi krug
Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Poland.svg Poljska 3:2
104. 6. lipnja EP u nogometu za gluhe -
prvi krug
Flag of Croatia.svg Hrvatska Flag of Russia.svg Rusija 0:1
105. 8. lipnja EP u nogometu za gluhe -
prvi krug
Flag of Germany.svg Njemačka Flag of Croatia.svg Hrvatska 3:0
Ukupno 37 16 5 16 70:77
  • Ažurirano 8. lipnja 2019.

Izvori[uredi VE | uredi]