Dodatak:Popis udruga i društava u Osijeku

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Slijedi popis udruga i društava u Osijeku:

  • Institut za znanstvena i umjetnička istraživanja u kreativnoj industriji – ANDIZET(www.andizet.hr)
  • Izviđači Izviđačka regija istok (www.sih.hr)
  • *Orijentacija Portal izviđačkih aktivnosti (www.scoutpark.net)
  • Osječki skauti Udruga izviđača "Slavonski hrast" Osijek (www.slavonski-hrast.hr) - Izviđački Centar Podolje
  • Osijek Software City
  • Izviđački klub "Javor" Osijek (www.ik-javor.hr)
  • Odred izviđača "Drava" Osijek (www.oidrava.com)
  • Hrvatsko planinarsko društvo "Bršljan-Jankovac" (www.jankovac.hr)
  • Hrvatsko planinarsko društvo "Zanatlija" Osijek
  • Udruga studenata prava "LEGOS"
  • Europska udruga studenata prava - ELSA
  • Europska udruga studenata medicine - EMSA
  • Međunarodna udruga studenata medicine Hrvatska - CroMSIC
  • Medicinska osječka udruga studenata
  • Društvo za podvodne aktivnosti "Mursa"
  • Udruga ronilaca HVIDRA
  • Hrvatski Crveni križ - Gradsko društvo Crvenog križa Osijek
  • Kinološko društvo Osijek
  • Motonautički klub "Drava"
  • Auto-moto klub Pannonius
  • Volonterski Centar Osijek
  • Centar za neformalnu edukaciju mladih - CnC
  • Eko centar Zlatna Greda
  • Centar za mir, nenasilje i ljudska prava
  • PRONI Centar za socijalno podučavanje
  • Regionalni informativni centar za mlade Osijek
  • Centar za edukaciju i informiranje potrošača
  • Ekološko društvo Zeleni Osijek
  • Zajednica tehničke kulture Osijek
  • Udruga Šokačka Grana Osijek
  • Tamburaška škola "Batorek"
  • Hrvatska čitaonica
  • Hrvatski savez amaterskih mažoretskih timova
  • Hrvatski tamburaški savez u Osijeku
  • Hrvatski vokalni ansambl "Akord"
  • Hrvatsko-austrijsko društvo Osijek
  • Hrvatsko čitateljsko društvo
  • Hrvatsko kulturno umjetničko društvo "Željezničar"
  • Hrvatsko kulturno umjetničko društvo "Osijek 1862."
  • Hrvatsko-njemačko društvo Osijek
  • Hrvatsko obrtničko pjevačko i glazbeno društvo "Zrinski"
  • Hrvatsko pjevačko društvo "Lipa"
  • Makedonsko kulturno društvo Braća Miladinovci u Osijeku
  • Matica hrvatska Osijek
  • Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Osijek
  • Elite-klub za umjetnost
  • Društvo agronoma Osijek
  • Društvo arhitekata
  • Društvo informatičara
  • Društvo građevisnkih tehničara
  • Društvo grafičkih inženjera i tehničara
  • Društvo inovatora Osječko-baranjske županije
  • Društvo invalida cerebralne i dječje paralize Osijek
  • Društvo mladih inovatora Osijek
  • Društvo održavatelja Osijek
  • Društvo prometnih inženjera i tehničara
  • Društvo psihologa Osijek
  • Društvo radiostezista Osijek
  • Društvo strojarskih inženjera i tehničara Osijek
  • Društvo za materijale
  • Društvo za pomoć mentalno retardiranim osobama Osijek
  • Hrvatski institut za lokalnu samoupravu
  • Društvo pedagoških tehničara kulture Osijeka
  • Hrvatsko društvo hrvatskih kozmetičara
  • Hrvatsko društvo za tenzide
  • Humanitarno udruženje "Izbjeglice iz BiH"
  • Savez inženjera i tehničara
  • Savez inženjera Slavonije i Baranje
  • Studentska udruga AIESEC Osijek
  • Udruga geodeta Osječko-baranjske županije
  • Udruga za promicanje zaštite ljudi u radnoj i životnoj sredini
  • Udruženje umirovljenih obrtnika Osijek