Dodatak:Popis vrsta:Aur

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Auracricus , Aurana , Aurantimonadaceae , Aurantimonas , Aurantiochytrium , Aurantiocoris , Aurantiopileus Ginns, D.L. Lindner & T.J. Baroni , Aurantioporellus Murrill , Aurantiosacculus , Aurantiosporium , Aurantiporus , Aurantothrips , Aurapex , Auratonota , Aurea , Aurecocrypta , Aurelia , Aureliana , Aurelianidae , Aureobasidium , Aureoboletus , Aureococcus , Aureocramboides , Aureodinium , Aureoglaucytes , Aureolaria , Aureolejeunea , Aureopteryx , Aureoumbra , Aureusvirus , Auria , Auricula , Auriculaceae , Auricularia , Auriculariaceae , Auriculariales , Auriculariopsis , Auriculastra , Auriculibuller , Auriculopsis , Auriculoscypha , Auridistomidae , Auridistomum , Auridius , Aurificaria , Auriglobus , Aurigoniella , Aurila , Aurilobulus , Aurina , Aurinia , Aurinotus , Auriolus , Auriparus , Auriporia , Auriscalpiaceae , Auriscalpium , Auritadiplosis , Auritella , Auritelorchis , Auritus , Aurivillius , Aurogonalia , Aurophora , Aurorobotys , Aurosa , Aurosphaera , Aurosphaeraceae , Aurospio , Aurotalis , Aurotipula ,

Aura[uredi | uredi kôd]

Auracricus , Aurana ,

Auranticarpa[uredi | uredi kôd]

Aurantimonadaceae , Aurantimonas , Aurantiochytrium , Aurantiocoris , Aurantiopileus Ginns, D.L. Lindner & T.J. Baroni , Aurantioporellus Murrill , Aurantiosacculus , Aurantiosporium , Aurantiporus , Aurantothrips , Aurapex , Auratonota ,

Aure[uredi | uredi kôd]

Aurea ,

Aurecocrypta Raven, 1994[uredi | uredi kôd]

  1. Aurecocrypta katersi Raven, 1994
  2. Aurecocrypta lugubris Raven, 1994

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Barychelidae Aurelia , Aureliana ,

Porodica Aurelianiidae[uredi | uredi kôd]

Animalia > Cnidaria > Anthozoa > Actiniaria Aureobasidium , Aureoboletus , Aureococcus , Aureocramboides , Aureodinium , Aureoglaucytes , Aureolaria , Aureolejeunea , Aureopteryx , Aureoumbra , Aureusvirus ,

Auri[uredi | uredi kôd]

Auria , Auricula , Auriculaceae , Auricularia , Auriculariaceae , Auriculariales , Auriculariopsis , Auriculastra , Auriculibuller , Auriculopsis , Auriculoscypha , Auridistomidae , Auridistomum , Auridius , Aurificaria , Auriglobus , Aurigoniella , Aurila , Aurilobulus , Aurina , Aurinia , Aurinotus , Auriolus , Auriparus , Auriporia , Auriscalpiaceae , Auriscalpium , Auritadiplosis , Auritella , Auritelorchis , Auritus , Aurivillius ,

  1. Auricula
  2. Auricularia
  3. Auriculariopsis
  4. Auriculastra
  5. Auriculibuller
  6. Auriculoscypha
  7. Auridistomum

Aurificaria[uredi | uredi kôd]

  1. Aurificaria indica

Fungi > Basidiomycota > Agaricomycetes > Hymenochaetales > Hymenochaetaceae

Auriglobus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Tetraodontiformes > Tetraodontidae

  1. Aurila
  2. Aurilobulus
  3. Aurinia
  4. Auriolus
  5. Auriparus
  6. Auriporia
  7. Auriscalpium
  8. Auritella
  9. Auritelorchis

Auro[uredi | uredi kôd]

Aurogonalia , Aurophora , Aurorobotys , Aurosa , Aurosphaera , Aurosphaeraceae , Aurospio , Aurotalis , Aurotipula ,

  1. Aurophora
  2. Aurospio

Izvori[uredi | uredi kôd]

Vidi[uredi | uredi kôd]