Dodatak:Popis vrsta:Bulb

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


BulaBulbBulgBuliBullBulnBuloBuluBulw

  • Taksoni: Bulbamphiascus , Bulbauchenia , Bulbella , Bulbepidosis , Bulbifer , Bulbillomyces , Bulbilopycnis , Bulbine , Bulbinella , Bulbistridulous , Bulbithecium , Bulbobaculites , Bulbocastanum , Bulbocatenospora , Bulbocepheus , Bulbocerca , Bulbochaete , Bulbocoleon , Bulbocyrtiidae , Bulbocyrtium , Bulbodacnitis , Bulbolmotega , Bulbomollisia , Bulbonaricus , Bulbonervus , Bulbophragmium , Bulbophyllum , Bulborhodopis , Bulborogas , Bulbostylis , Bulbostylis , Bulbothrix , Bulbotoplana , Bulbus ,

Bulba[uredi VE | uredi]

Bulbamphiascus , Bulbauchenia ,

  1. Bulbamphiascus

Bulbe[uredi VE | uredi]

Bulbella , Bulbepidosis ,

  1. Bulbella

Bulbi[uredi VE | uredi]

Bulbifer , Bulbillomyces , Bulbilopycnis , Bulbine , Bulbinella , Bulbistridulous , Bulbithecium ,

  1. Bulbifer
  2. Bulbillomyces
  3. Bulbilopycnis
  4. Bulbine
  5. Bulbinella
  6. Bulbistridulous
  7. Bulbithecium

Bulbo[uredi VE | uredi]

Bulbobaculites , Bulbocastanum , Bulbocatenospora , Bulbocepheus , Bulbocerca , Bulbochaete , Bulbocoleon , Bulbocyrtiidae , Bulbocyrtium , Bulbodacnitis , Bulbolmotega , Bulbomollisia , Bulbonaricus , Bulbonervus , Bulbophragmium , Bulbophyllum , Bulborhodopis , Bulborogas , Bulbostylis , Bulbostylis , Bulbothrix , Bulbotoplana ,

  1. Bulbocastanum
  2. Bulbocatenospora
  3. Bulbocepheus
  4. Bulbochaete
  5. Bulbocoleon
  6. Bulbodacnitis
  7. Bulbolmotega
  8. Bulbomollisia

Bulbonaricus[uredi VE | uredi]

  1. Bulbonaricus brauni
  2. Bulbonaricus brucei
  3. Bulbonaricus davaoensis

Bulbophyllum Thouars[uredi VE | uredi]

  • Bulbophyllum abbreviatum (Rchb.f.) Schltr.
  • Bulbophyllum abbrevilabium Carr
  • Bulbophyllum aberrans Schltr.
  • Bulbophyllum ablepharon Schltr.
  • Bulbophyllum absconditum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum acanthoglossum Schltr.
  • Bulbophyllum acropogon Schltr.
  • Bulbophyllum acuminatifolium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum acuminatum (Ridl.) Ridl.
  • Bulbophyllum acutibracteatum De Wild.
  • Bulbophyllum acutiflorum A. Rich.
  • Bulbophyllum acutilingue J.J. Sm.
  • Bulbophyllum acutilobum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum acutispicatum H. Perrier
  • Bulbophyllum adangense Seidenf.
  • Bulbophyllum adelphidium J.J. Verm.
  • Bulbophyllum adenoblepharon Schltr.
  • Bulbophyllum adiamantinum Brade
  • Bulbophyllum adjungens Seidenf.
  • Bulbophyllum adolphii Schltr.
  • Bulbophyllum aechmophorum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum aemulum Schltr.
  • Bulbophyllum aeolium Ames
  • Bulbophyllum aestivale Ames
  • Bulbophyllum affine Wall. ex Lindl.
  • Bulbophyllum afzelii Schltr.
  • Bulbophyllum agapethoides Schltr.
  • Bulbophyllum agastor Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum aggregatum Besser
  • Bulbophyllum aithorhachis J.J. Verm.
  • Bulbophyllum alabastraceus P. Royen
  • Bulbophyllum alagense Ames
  • Bulbophyllum alatum J.J.Verm.
  • Bulbophyllum albibracteum Seidenf.
  • Bulbophyllum albidostylidium Seidenf.
  • Bulbophyllum albociliatum (Tang S. Liu & H.Y. Su) K. Nakaj.
  • Bulbophyllum alboroseum Ames
  • Bulbophyllum alcicorne E.C. Parish & Rchb.f.
  • Bulbophyllum alexandrae Schltr.
  • Bulbophyllum algidum Ridl.
  • Bulbophyllum alkmaarense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum alleizettei Schltr.
  • Bulbophyllum allenkerrii Seidenf.
  • Bulbophyllum alliifolium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum allotrion J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum alsiosum Ames
  • Bulbophyllum alticaule Ridl.
  • Bulbophyllum alticola Schltr.
  • Bulbophyllum altum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum alveatum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum amauroloma J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum amazonicum L.O. Williams
  • Bulbophyllum ambatoavense Bosser
  • Bulbophyllum amblyacron Schltr.
  • Bulbophyllum amblyanthum Schltr.
  • Bulbophyllum amblyoglossum Schltr.
  • Bulbophyllum ambrense H. Perrier
  • Bulbophyllum ambrosia (Hance) Schltr.
  • Bulbophyllum amoenum Bosser
  • Bulbophyllum amphorimorphum H. Perrier
  • Bulbophyllum amplebracteatum Teijsm. & Binn.
  • Bulbophyllum amplifolium (Rolfe) N.P. Balakr. & Sud. Chowdhury
  • Bulbophyllum amplistigmaticum Kores
  • Bulbophyllum anaclastum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum anakbaruppui J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum analamazoatrae Schltr.
  • Bulbophyllum anceps Rolfe
  • Bulbophyllum andersonii (Hk.f.) J.J. Smith
  • Bulbophyllum andohahelense H. Perrier
  • Bulbophyllum andreeae A.D. Hawkes
  • Bulbophyllum anguipes Schltr.
  • Bulbophyllum angulatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum anguliferum Ames & C. Schweinf.
  • Bulbophyllum angusteovatum Seidenf.
  • Bulbophyllum angustifolium (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum anisopterum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum anjozorobeense Bosser
  • Bulbophyllum ankaizinense (Jum. & H. Perrier) Schltr.
  • Bulbophyllum ankaratranum Schltr.
  • Bulbophyllum ankylochele J.J. Verm.
  • Bulbophyllum ankylodon J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum ankylorhinon J.J. Verm.
  • Bulbophyllum annamense (Garay) Sieder & Kiehn
  • Bulbophyllum annandalei Ridl.
  • Bulbophyllum antennatum Schltr.
  • Bulbophyllum antenniferum (Lindl.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum antioquiense Kraenzl.
  • Bulbophyllum antongilense Schltr.
  • Bulbophyllum apertum Schltr.
  • Bulbophyllum aphanopetalum Schltr.
  • Bulbophyllum apheles J.J. Verm.
  • Bulbophyllum apiculatum Schltr.
  • Bulbophyllum apiferum Carr
  • Bulbophyllum apodum Hook.f.
  • Bulbophyllum apoense Schuit. & de Vogel
  • Bulbophyllum appendiculatum (Rolfe) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum appressicaule Ridl.
  • Bulbophyllum appressum Schltr.
  • Bulbophyllum approximatum Ridl.
  • Bulbophyllum arachnidium Ridl.
  • Bulbophyllum arachnoideum Schltr.
  • Bulbophyllum arcaniflorum Ridl.
  • Bulbophyllum arcuatilabium Aver.
  • Bulbophyllum ardjunense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum arfakense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum arfakianum Kraenzl.
  • Bulbophyllum argoxanthum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum argyropus (Endl.) Rchb. f.
  • Bulbophyllum arianeae Fraga & E.C. Smidt
  • Bulbophyllum ariel Ridl.
  • Bulbophyllum aristatum (Rchb.f.) Hemsl.
  • Bulbophyllum aristilabre J.J. Sm.
  • Bulbophyllum aristopetalum Kores
  • Bulbophyllum armeniacum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum arminii Sieder & Kiehn
  • Bulbophyllum arrectum Kraenzl.
  • Bulbophyllum arsoanum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum artostigma J.J. Verm.
  • Bulbophyllum aschemon J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum ascochiloides J.J. Sm.
  • Bulbophyllum ascochilum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum asperilingue Schltr.
  • Bulbophyllum aspersum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum asperulum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum astelidum Aver.
  • Bulbophyllum atratum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum atrolabium Schltr.
  • Bulbophyllum atropurpureum Barb. Rodr.
  • Bulbophyllum atrorubens Schltr.
  • Bulbophyllum atrosanguineum Aver.
  • Bulbophyllum atroviride J.J. Verm.
  • Bulbophyllum attenuatum Rolfe
  • Bulbophyllum aubrevillei Bosser
  • Bulbophyllum aundense Ormerod
  • Bulbophyllum auratum (Lindl.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum aureoapex Schltr.
  • Bulbophyllum aureobrunneum Schltr.
  • Bulbophyllum aureum (Hook.f.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum auricomum Lindl.
  • Bulbophyllum auriculatum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum auriflorum H. Perrier
  • Bulbophyllum auritum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum auroreum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum averyanovii Seidenf.
  • Bulbophyllum bacilliferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum baculiferum Ridl.
  • Bulbophyllum baileyi F. Muell.
  • Bulbophyllum bakhuizenii Steenis
  • Bulbophyllum bakoense J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum baladeanum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum balapiuense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum ballii P.J. Cribb
  • Bulbophyllum bandischii Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum barbasapientis J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum barbatum Barb. Rodr.
  • Bulbophyllum barbavagabundum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum barbigerum Lindl.
  • Bulbophyllum bariense Gagnep.
  • Bulbophyllum baronii Ridl.
  • Bulbophyllum basisetum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum bataanense Ames
  • Bulbophyllum bathieanum Schltr.
  • Bulbophyllum batukauense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum bavonis J.J. Verm.
  • Bulbophyllum beccarii Rchb.f.
  • Bulbophyllum belliae J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum belonaeglossum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum berenicis Rchb.f.
  • Bulbophyllum betchei F. Muell.
  • Bulbophyllum biantennatum Schltr.
  • Bulbophyllum bicaudatum Schltr.
  • Bulbophyllum bicolor Lindl.
  • Bulbophyllum bicoloratum Schltr.
  • Bulbophyllum bidentatum (Barb. Rodr.) Cogn.
  • Bulbophyllum bidenticulatum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum bidi Govaerts
  • Bulbophyllum bifarium Hook.f.
  • Bulbophyllum biflorum Teijsm. & Binn.
  • Bulbophyllum bigibbosum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum bigibbum Schltr.
  • Bulbophyllum binnendijkii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum birmense Schltr.
  • Bulbophyllum birugatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum bisepalum Schltr.
  • Bulbophyllum biseriale Carr
  • Bulbophyllum biserratum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum bisetoides Seidenf.
  • Bulbophyllum bisetum Lindl.
  • Bulbophyllum bismarckense Schltr.
  • Bulbophyllum bittnerianum Schltr.
  • Bulbophyllum bivalve J.J. Sm.
  • Bulbophyllum blepharicardium Schltr.
  • Bulbophyllum blephariglossum Schltr.
  • Bulbophyllum blepharistes Rchb.f.
  • Bulbophyllum blepharochilum Garay
  • Bulbophyllum blepharopetalum Schltr.
  • Bulbophyllum bliteum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum blumei (Lindl.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum bohnkeanum Campacci
  • Bulbophyllum boiteaui H. Perrier
  • Bulbophyllum bolivianum Schltr.
  • Bulbophyllum bolsteri Ames
  • Bulbophyllum bombycinum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum bomiense Z.H. Tsi
  • Bulbophyllum boninense (Schltr.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum bontocense Ames
  • Bulbophyllum boonjee B. Gray & D.L. Jones
  • Bulbophyllum bootanense E.C. Parish & Rchb.f.
  • Bulbophyllum botryophorum Ridl.
  • Bulbophyllum boudetianum Fraga
  • Bulbophyllum boulbetii Tixier
  • Bulbophyllum bowkettiae F.M. Bailey
  • Bulbophyllum braccatum Rchb.f.
  • Bulbophyllum brachychilum Schltr.
  • Bulbophyllum brachypetalum Schltr.
  • Bulbophyllum brachyphyton Schltr.
  • Bulbophyllum brachystachyum Schltr.
  • Bulbophyllum brachytriche J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum bracteatum F.M. Bailey
  • Bulbophyllum bracteolatum Lindl.
  • Bulbophyllum bractescens Rolfe ex Kerr
  • Bulbophyllum brassii J.J. Verm.
  • Bulbophyllum breimerianum J.J. Verm. & A. Vogel
  • Bulbophyllum breve Schltr.
  • Bulbophyllum brevibrachiatum (Schltr.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum brevicolumna J.J. Verm.
  • Bulbophyllum breviflorum Ridl. ex Stapf
  • Bulbophyllum brevilabium Schltr.
  • Bulbophyllum brevipedunculatum T.C. Hsu & S.W. Chung
  • Bulbophyllum brevipes Ridl.
  • Bulbophyllum brevipetalum H. Perrier
  • Bulbophyllum brevispicatum Z.H. Tsi & S.C. Chen
  • Bulbophyllum brevistylidium Seidenf.
  • Bulbophyllum brienianum (Rolfe) Merr.
  • Bulbophyllum bruneiense J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum bryoides Guillaumin
  • Bulbophyllum bryophilum Hermans
  • Bulbophyllum buchenavianum (Kraenzl.) De Wild.
  • Bulbophyllum bulliferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum burkillii Gage
  • Bulbophyllum burttii Summerh.
  • Bulbophyllum cadetioides Schltr.
  • Bulbophyllum caecilii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum caecum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum caespitosum Thouars
  • Bulbophyllum calceilabium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum calceolus J.J. Verm.
  • Bulbophyllum caldericola G.F. Walsh
  • Bulbophyllum calimanianum V.P. Castro & G.F. Carr
  • Bulbophyllum callichroma Schltr.
  • Bulbophyllum callipes J.J. Sm.
  • Bulbophyllum callosum Bosser
  • Bulbophyllum caloglossum Schltr.
  • Bulbophyllum calophyllum L.O. Williams
  • Bulbophyllum calviventer J.J. Verm.
  • Bulbophyllum calvum Summerh.
  • Bulbophyllum calyptratum Kraenzl.
  • Bulbophyllum calyptropus Schltr.
  • Bulbophyllum cameronense Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum campos-portoi Brade
  • Bulbophyllum camptochilum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum candidum Hook.f.
  • Bulbophyllum canlaonense Ames
  • Bulbophyllum cantagallense (Barb. Rodr.) Cogn.
  • Bulbophyllum capilligerum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum capillipes E.C. Parish & Rchb.f.
  • Bulbophyllum capitatum (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum capituliflorum Rolfe
  • Bulbophyllum capuronii Bosser
  • Bulbophyllum caputgnomonis J.J. Verm.
  • Bulbophyllum cardiobulbum Bosser
  • Bulbophyllum cardiophyllum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum careyanum (Hook. f.) Sprengel
  • Bulbophyllum cariniflorum Rchb.f.
  • Bulbophyllum carinilabium J.J. Verm.
  • Bulbophyllum carnosilabium Summerh.
  • Bulbophyllum carnosisepalum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum carrianum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum carunculatum Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum cataractarum Schltr.
  • Bulbophyllum catenarium Ridl.
  • Bulbophyllum catenulatum Kraenzl.
  • Bulbophyllum cateorum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum catillus J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum caudatisepalum Ames & C. Schweinf.
  • Bulbophyllum caudipetalum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum cauliflorum Hook.f.
  • Bulbophyllum cavibulbum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum cavipes J.J. Verm.
  • Bulbophyllum centrosemiflorum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum cephalophorum Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum cerambyx J.J. Sm.
  • Bulbophyllum ceratostylis J.J. Sm.
  • Bulbophyllum ceratostyloides Ridl.
  • Bulbophyllum cercanthum (Garay, Hamer & Siegerist) J.M.H. Shaw
  • Bulbophyllum cerebellum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum cerinum Schltr.
  • Bulbophyllum ceriodorum Boiteau
  • Bulbophyllum cernuum (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum chaetostroma Schltr.
  • Bulbophyllum chalcochloron J.J. Verm.
  • Bulbophyllum chanii J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum chaunobulbon Schltr.
  • Bulbophyllum cheiri Lindl.
  • Bulbophyllum cheiropetalum Ridl.
  • Bulbophyllum chimaera Schltr.
  • Bulbophyllum chinense (Lindl.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum chloranthum Schltr.
  • Bulbophyllum chlorascens J.J. Sm.
  • Bulbophyllum chloroglossum Rchb.f.
  • Bulbophyllum chlorolirion J.J. Verm.
  • Bulbophyllum chloropterum Rchb.f.
  • Bulbophyllum chlororhopalon Schltr.
  • Bulbophyllum chondriophorum (Gagnep.) Seidenf.
  • Bulbophyllum chrysanthum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum chrysendetum Ames
  • Bulbophyllum chryseum (Kraenzl.) Ames
  • Bulbophyllum chrysocephalum Schltr.
  • Bulbophyllum chrysochilum Schltr.
  • Bulbophyllum chrysoglossum Schltr.
  • Bulbophyllum chrysotes Schltr.
  • Bulbophyllum ciliatilabrum H. Perrier
  • Bulbophyllum ciliatum (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum ciliipetalum Schltr.
  • Bulbophyllum ciliolatum Schltr.
  • Bulbophyllum ciluliae Bianch. & J.A.N. Bat.
  • Bulbophyllum cimicinum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum cirrhatum Hook.f.
  • Bulbophyllum cirrhoglossum H. Perrier
  • Bulbophyllum cirrhosum L.O. Williams
  • Bulbophyllum citrellum Ridl.
  • Bulbophyllum citricolor J.J. Sm.
  • Bulbophyllum citrinilabre J.J. Sm.
  • Bulbophyllum clandestinum Lindl.
  • Bulbophyllum claussenii Rchb.f.
  • Bulbophyllum clavatum Thouars
  • Bulbophyllum clavuliflorum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum cleistogamum Ridl.
  • Bulbophyllum clemensiae Ames
  • Bulbophyllum clinopus J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum clipeibulbum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum coccinatum H. Perrier
  • Bulbophyllum cochleatum Lindl.
  • Bulbophyllum cochlia Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum cochlioides J.J. Sm.
  • Bulbophyllum cocoinum Bateman ex Lindl.
  • Bulbophyllum codonanthum Schltr.
  • Bulbophyllum coelochilum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum cogniauxianum (Kraenzl.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum collettii King & Pantl.
  • Bulbophyllum colliferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum collinum Schltr.
  • Bulbophyllum coloratum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum colubrimodum Ames
  • Bulbophyllum colubrinum (Rchb.f.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum comatum Lindl.
  • Bulbophyllum comberi J.J. Verm.
  • Bulbophyllum comberipictum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum commersonii Thouars
  • Bulbophyllum commissibulbum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum comorianum H. Perrier
  • Bulbophyllum comosum Collett & Hemsl.
  • Bulbophyllum complanatum H. Perrier
  • Bulbophyllum compressilabellatum P. Royen
  • Bulbophyllum compressum Teijsm. & Binn.
  • Bulbophyllum comptonii Rendle
  • Bulbophyllum concatenatum P.J. Cribb & P. Taylor
  • Bulbophyllum concavibasalis P. Royen
  • Bulbophyllum conchidioides Ridl.
  • Bulbophyllum conchophyllum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum concinnum Hook.f.
  • Bulbophyllum concolor J.J. Sm.
  • Bulbophyllum condensatum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum condylochilum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum congestiflorum Ridl.
  • Bulbophyllum coniferum Ridl.
  • Bulbophyllum connatum Carr
  • Bulbophyllum consimile J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum conspersum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum contortisepalum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum cootesii M.A. Clem.
  • Bulbophyllum copelandii Ames
  • Bulbophyllum corallinum Tixier & Guillaumin
  • Bulbophyllum cordemoyi Frapp. ex Cordem.
  • Bulbophyllum coriaceum Ridl. ex Stapf
  • Bulbophyllum coriophorum Ridl.
  • Bulbophyllum cornu-cervi King
  • Bulbophyllum cornutum (Blume) Rchb.f.
  • Bulbophyllum corolliferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum corrugatum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum corythium N. Hallé
  • Bulbophyllum costatum Ames
  • Bulbophyllum coweniorum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum crassifolium Thwaites ex Trimen
  • Bulbophyllum crassinervium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum crassipes Hook.f.
  • Bulbophyllum crassipetalum H. Perrier
  • Bulbophyllum crassissimum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum crassiusculifolium Aver.
  • Bulbophyllum crenilabium W. Kittr.
  • Bulbophyllum crepidiferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum cribbianum Toscano
  • Bulbophyllum crispatisepalum P. Royen
  • Bulbophyllum croceodon J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum croceum (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum crocodilus J.J. Sm.
  • Bulbophyllum cruciatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum cruciferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum cruentum Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum cruttwellii J.J. Verm.
  • Bulbophyllum cryptanthoides J.J. Sm.
  • Bulbophyllum cryptanthum Cogn.
  • Bulbophyllum cryptophoranthus Garay
  • Bulbophyllum cryptostachyum Schltr.
  • Bulbophyllum cubicum Ames
  • Bulbophyllum cucullatum Schltr.
  • Bulbophyllum culex Ridl.
  • Bulbophyllum cumingii (Lindl.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum cuneatum Rolfe ex Ames
  • Bulbophyllum cuniculiforme J.J. Sm.
  • Bulbophyllum cupreum Lindl.
  • Bulbophyllum curranii Ames
  • Bulbophyllum curvibulbum Frapp. ex Cordem.
  • Bulbophyllum curvicaule Schltr.
  • Bulbophyllum curvifolium Schltr.
  • Bulbophyllum curvimentatum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum cuspidipetalum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum cyanotriche J.J. Verm.
  • Bulbophyllum cyclanthum Schltr.
  • Bulbophyllum cycloglossum Schltr.
  • Bulbophyllum cyclopense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum cyclophoroides J.J. Sm.
  • Bulbophyllum cyclophyllum Schltr.
  • Bulbophyllum cylindraceum Wall. ex Lindl.
  • Bulbophyllum cylindricum King
  • Bulbophyllum cylindrobulbum Schltr.
  • Bulbophyllum cylindrocarpum Frapp. ex Cordem.
  • Bulbophyllum cymbidioides J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum cymbochilum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum cyrtognomom J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum cyrtophyllum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum dagamense Ames
  • Bulbophyllum dalatense Gagnep.
  • Bulbophyllum danii Pérez-Vera
  • Bulbophyllum dasypetalum Rolfe ex Ames
  • Bulbophyllum dasyphyllum Schltr.
  • Bulbophyllum dawongense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum dayanum Rchb.f.
  • Bulbophyllum dearei (Rchb.f.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum debile Bosser
  • Bulbophyllum debrincatiae J.J. Verm.
  • Bulbophyllum debruynii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum decarhopalon Schltr.
  • Bulbophyllum decaryanum H. Perrier
  • Bulbophyllum decatriche J.J. Verm.
  • Bulbophyllum deceptum Ames
  • Bulbophyllum decumbens Schltr.
  • Bulbophyllum decurrentilobum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum decurviscapum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum decurvulum Schltr.
  • Bulbophyllum dekockii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum delicatulum Schltr.
  • Bulbophyllum delitescens Hance
  • Bulbophyllum deltoideum Ames & C. Schweinf.
  • Bulbophyllum deminutum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum dempoense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum dendrobioides J.J. Sm.
  • Bulbophyllum dendrochiloides Schltr.
  • Bulbophyllum dennisii J.J. Wood
  • Bulbophyllum densibulbum W. Kittr.
  • Bulbophyllum densifolium Schltr.
  • Bulbophyllum densum Thouars
  • Bulbophyllum denticulatum Rolfe
  • Bulbophyllum dentiferum Ridl.
  • Bulbophyllum dependens Schltr.
  • Bulbophyllum depressum King & Pantl.
  • Bulbophyllum desmanthum Tuyama
  • Bulbophyllum desmotrichoides Schltr.
  • Bulbophyllum deviantiae J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum devium J.B. Comber
  • Bulbophyllum devogelii J.J. Verm.
  • Bulbophyllum dewildei J.J. Verm.
  • Bulbophyllum dhaninivatii Seidenf.
  • Bulbophyllum dianthum Schltr.
  • Bulbophyllum dibothron J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum dichaeoides Schltr.
  • Bulbophyllum dichilus Schltr.
  • Bulbophyllum dichotomum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum dickasonii Seidenf.
  • Bulbophyllum dictyoneuron Schltr.
  • Bulbophyllum didymotropis Seidenf.
  • Bulbophyllum digoelense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum diplantherum Carr
  • Bulbophyllum diploncos Schltr.
  • Bulbophyllum dischidiifolium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum dischorense Schltr.
  • Bulbophyllum discilabium H. Perrier
  • Bulbophyllum discolor Schltr.
  • Bulbophyllum disjunctum Ames & C. Schweinf.
  • Bulbophyllum dissitiflorum Seidenf.
  • Bulbophyllum dissolutum Ames
  • Bulbophyllum distichobulbum P.J. Cribb
  • Bulbophyllum distichum Schltr.
  • Bulbophyllum divaricatum H. Perrier
  • Bulbophyllum djamuense Schltr.
  • Bulbophyllum dolabriforme J.J. Verm.
  • Bulbophyllum dolichoblepharon (Schltr.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum dolichoglottis Schltr.
  • Bulbophyllum doryphoroide Ames
  • Bulbophyllum dracunculus J.J. Verm.
  • Bulbophyllum dransfieldii J.J. Verm.
  • Bulbophyllum drepanosepalum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum dryadum Schltr.
  • Bulbophyllum dryas Ridl.
  • Bulbophyllum drymoglossum Maxim.
  • Bulbophyllum dschischungarense Schltr.
  • Bulbophyllum dulongjiangense X.H. Jin
  • Bulbophyllum dunstervillei Garay
  • Bulbophyllum dusenii Kraenzl.
  • Bulbophyllum ebracteolatum Kraenzl.
  • Bulbophyllum ebulbe Schltr.
  • Bulbophyllum echinochilum Kraenzl.
  • Bulbophyllum echinolabium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum echinulus Seidenf.
  • Bulbophyllum eciliatum Schltr.
  • Bulbophyllum ecornutoides Cootes & W. Suarez
  • Bulbophyllum ecornutum (J.J. Sm.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum ecristatum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum edentatum H. Perrier
  • Bulbophyllum elachanthe J.J. Verm.
  • Bulbophyllum elaphoglossum Schltr.
  • Bulbophyllum elasmatopus Schltr.
  • Bulbophyllum elassoglossum Siegerist
  • Bulbophyllum elassonotum Summerh.
  • Bulbophyllum elatum (Hook.f.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum elbertii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum elegans Gardner ex Thwaites
  • Bulbophyllum elegantius Schltr.
  • Bulbophyllum elegantulum (Rolfe) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum elephantinum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum elevatopunctatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum elisae (F. Muell.) Benth.
  • Bulbophyllum elliae Rchb.f.
  • Bulbophyllum elliottii Rolfe
  • Bulbophyllum ellipticifolium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum ellipticum Schltr.
  • Bulbophyllum elmeri Ames
  • Bulbophyllum elodeiflorum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum elongatum (Blume) Hassk.
  • Bulbophyllum emarginatum (Finet) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum emiliorum Ames & Quisumb.
  • Bulbophyllum emunitum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum encephalodes Summerh.
  • Bulbophyllum endotrachys Schltr.
  • Bulbophyllum ensiculiferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum entobaptum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum entomonopsis J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum epapillosum Schltr.
  • Bulbophyllum epibulbon Schltr.
  • Bulbophyllum epicranthes Hook.f.
  • Bulbophyllum epiphytum Barb. Rodr.
  • Bulbophyllum erectum Thouars
  • Bulbophyllum erinaceum Schltr.
  • Bulbophyllum erioides Schltr.
  • Bulbophyllum erosipetalum C. Schweinf.
  • Bulbophyllum erratum Ames
  • Bulbophyllum erythroglossum Bosser
  • Bulbophyllum erythrosema J.J. Verm.
  • Bulbophyllum erythrostachyum Rolfe
  • Bulbophyllum erythrostictum Ormerod
  • Bulbophyllum escritorii Ames
  • Bulbophyllum eublepharum Rchb.f.
  • Bulbophyllum eutoreton J.J. Verm.
  • Bulbophyllum evansii M.R. Hend.
  • Bulbophyllum evasum T.E. Hunt & Rupp
  • Bulbophyllum evrardii Gagnep.
  • Bulbophyllum exaltatum Lindl.
  • Bulbophyllum exasperatum Schltr.
  • Bulbophyllum exiguiflorum Schltr.
  • Bulbophyllum exiguum F. Muell. - Autumn Bulbophyllum
  • Bulbophyllum exile Ames
  • Bulbophyllum exilipes Schltr.
  • Bulbophyllum expallidum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum exquisitum Ames
  • Bulbophyllum facetum Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum falcatocaudatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum falcatum (Lindl.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum falcibracteum Schltr.
  • Bulbophyllum falciferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum falcifolium Schltr.
  • Bulbophyllum falcipetalum Lindl.
  • Bulbophyllum falculicorne J.J. Sm.
  • Bulbophyllum fallacinum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum fallax Rolfe
  • Bulbophyllum farinulentum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum farreri (W.W. Sm.) Seidenf.
  • Bulbophyllum fasciatum Schltr.
  • Bulbophyllum fasciculatum Schltr.
  • Bulbophyllum fasciculiferum Schltr.
  • Bulbophyllum fascinator (Rolfe) Rolfe
  • Bulbophyllum faunula Ridl.
  • Bulbophyllum fayi J.J. Verm.
  • Bulbophyllum fendlerianum E.C. Smidt & P.J. Cribb
  • Bulbophyllum fenixii Ames
  • Bulbophyllum ferkoanum Schltr.
  • Bulbophyllum fibratum (Gagnep.) T.B. Nguyen & D.H. Duong
  • Bulbophyllum fibrinum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum fibristectum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum filamentosum Schltr.
  • Bulbophyllum filicaule J.J. Sm.
  • Bulbophyllum filicoides Ames
  • Bulbophyllum filifolium Borba & E.C. Smidt
  • Bulbophyllum filovagans Carr
  • Bulbophyllum fimbriatum (Lindl.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum fimbriperianthium W.M. Lin, Kuo Huang & T.P. Lin
  • Bulbophyllum finisterrae Schltr.
  • Bulbophyllum fionae J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum fischeri Seidenf.
  • Bulbophyllum fisheri Seidenf.
  • Bulbophyllum fissibrachium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum fissipetalum Schltr.
  • Bulbophyllum flabellum-veneris (J. König) Aver.
  • Bulbophyllum flagellare Schltr.
  • Bulbophyllum flammuliferum Ridl.
  • Bulbophyllum flavescens (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum flavicolor J.J. Sm.
  • Bulbophyllum flavidiflorum Carr
  • Bulbophyllum flavofimbriatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum flavorubellum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum flavum Schltr.
  • Bulbophyllum fletcherianum Rolfe
  • Bulbophyllum flexuosum Schltr.
  • Bulbophyllum floribundum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum florulentum Schltr.
  • Bulbophyllum foetidilabrum Ormerod
  • Bulbophyllum foetidolens Carr
  • Bulbophyllum foetidum Schltr.
  • Bulbophyllum folliculiferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum fonsflorum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum foraminiferum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum forbesii Schltr.
  • Bulbophyllum fordii (Rolfe) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum formosanum (Rolfe) S.S. Ying
  • Bulbophyllum formosum Schltr.
  • Bulbophyllum forrestii Seidenf.
  • Bulbophyllum forsythianum Kraenzl.
  • Bulbophyllum fractiflexum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum francoisii H. Perrier
  • Bulbophyllum frappieri Schltr.
  • Bulbophyllum fraternum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum fraudulentum Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum fritillariiflorum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum frostii Summerh.
  • Bulbophyllum frustrans J.J. Sm.
  • Bulbophyllum fruticicola Schltr.
  • Bulbophyllum fruticulum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum fukuyamae Tuyama
  • Bulbophyllum fulgens J.J. Verm.
  • Bulbophyllum fulvibulbum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum funingense Z.H. Tsi & H.C. Chen
  • Bulbophyllum furcatum Aver.
  • Bulbophyllum furcillatum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum fuscatum Schltr.
  • Bulbophyllum fusciflorum Schltr.
  • Bulbophyllum fuscopurpureum Wight
  • Bulbophyllum fuscum Lindl.
  • Bulbophyllum futile J.J. Sm.
  • Bulbophyllum gadgarrense Rupp
  • Bulbophyllum gajoense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum galactanthum Schltr.
  • Bulbophyllum galliaheneum P. Royen
  • Bulbophyllum gamandrum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum gamblei (Hook.f.) Hook.f.
  • Bulbophyllum gautierense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum gehrtii E.C. Smidt & Borba
  • Bulbophyllum gemma-reginae J.J. Verm.
  • Bulbophyllum geniculiferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum geraense Rchb.f.
  • Bulbophyllum gerlandianum Kraenzl.
  • Bulbophyllum gibbolabium Seidenf.
  • Bulbophyllum gibbosum (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum gibbsiae Rolfe
  • Bulbophyllum gilgianum Kraenzl.
  • Bulbophyllum gilvum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum gimagaanense Ames
  • Bulbophyllum giriwoense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum gjellerupii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum glabrum Schltr.
  • Bulbophyllum gladiatum Lindl.
  • Bulbophyllum glanduliferum Schltr.
  • Bulbophyllum glandulosum Ames
  • Bulbophyllum glaucifolium J.J. Verm.
  • Bulbophyllum glaucum Schltr.
  • Bulbophyllum glebulosum J.J. Verm. & Cootes
  • Bulbophyllum globiceps Schltr.
  • Bulbophyllum globuliforme Nicholls
  • Bulbophyllum globulosum (Ridl.) Schuit. & de Vogel
  • Bulbophyllum globulus Hook.f.
  • Bulbophyllum glutinosum (Barb. Rodr.) Cogn.
  • Bulbophyllum gnomoniferum Ames
  • Bulbophyllum gobiense Schltr.
  • Bulbophyllum goebelianum Kraenzl.
  • Bulbophyllum goliathense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum gomesii Fraga
  • Bulbophyllum gomphreniflorum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum gongshanense Z.H. Tsi
  • Bulbophyllum gracile Thouars
  • Bulbophyllum gracilicaule W. Kittr.
  • Bulbophyllum gracilipes King & Pantl.
  • Bulbophyllum graciliscapum Schltr.
  • Bulbophyllum gracillimum (Rolfe) Rolfe
  • Bulbophyllum gramineum Ridl.
  • Bulbophyllum grammopoma J.J. Verm.
  • Bulbophyllum grandiflorum Blume
  • Bulbophyllum grandifolium Schltr.
  • Bulbophyllum grandilabre Carr
  • Bulbophyllum grandimesense B. Gray & D.L. Jones
  • Bulbophyllum granulosum Barb. Rodr.
  • Bulbophyllum graveolens (F.M. Bailey) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum gravidum Lindl.
  • Bulbophyllum griffithii (Lindl.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum groeneveldtii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum grotianum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum grudense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum guamense Ames
  • Bulbophyllum gunnarii Aver.
  • Bulbophyllum gusdorfii J.J. Smith
  • Bulbophyllum guttatum Schltr.
  • Bulbophyllum guttifilum Seidenf.
  • Bulbophyllum guttulatoides Aver.
  • Bulbophyllum guttulatum (Hook.f.) N.P. Balakr.
  • Bulbophyllum gyaloglossum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum gymnopus Hook.f.
  • Bulbophyllum gyrochilum Seidenf.
  • Bulbophyllum habbemense P. Royen
  • Bulbophyllum habrotinum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum haematostictum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum hahlianum Schltr.
  • Bulbophyllum hainanense Z.H. Tsi
  • Bulbophyllum halconense Ames
  • Bulbophyllum hamadryas Schltr.
  • Bulbophyllum hamatipes J.J. Sm.
  • Bulbophyllum hamelinii W. Watson
  • Bulbophyllum haniffii Carr.
  • Bulbophyllum hans-meyeri J.J. Wood
  • Bulbophyllum hapalanthos Garay
  • Bulbophyllum harposepalum Schltr.
  • Bulbophyllum hashimotoi T. Yukawa & K. Karas.
  • Bulbophyllum hassallii Kores
  • Bulbophyllum hastiferum Schltr.
  • Bulbophyllum hatschbachianum E.C. Smidt & Borba
  • Bulbophyllum hatusimanum Tuyama
  • Bulbophyllum heldiorum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum helenae (Kuntze) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum heliophilum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum helix Schltr.
  • Bulbophyllum hellwigianum Kraenzl. ex Warb.
  • Bulbophyllum hemiprionotum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum hemisterranthum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum henanense J.L. Lu
  • Bulbophyllum henrici Schltr.
  • Bulbophyllum herbula Frapp. ex Cordem.
  • Bulbophyllum heteroblepharon Schltr.
  • Bulbophyllum heterorhopalon Schltr.
  • Bulbophyllum heterosepalum Schltr.
  • Bulbophyllum hexarhopalon Schltr.
  • Bulbophyllum hexurum Schltr.
  • Bulbophyllum hians Schltr.
  • Bulbophyllum hiepii Aver.
  • Bulbophyllum hildebrandtii Rchb.f.
  • Bulbophyllum hiljeae J.J. Verm.
  • Bulbophyllum hirsutissimum Kraenzl.
  • Bulbophyllum hirsutiusculum H. Perrier
  • Bulbophyllum hirsutum (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum hirtulum Ridl.
  • Bulbophyllum hirtum (Sm.) Lindl.
  • Bulbophyllum hirudiniferum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum hirundinis (Gagnep.) Seidenf.
  • Bulbophyllum hodgsonii M.R. Hend.
  • Bulbophyllum hoehnei E.C. Smidt & Borba
  • Bulbophyllum hollandianum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum holochilum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum horizontale Bosser
  • Bulbophyllum horridulum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum hovarum Schltr.
  • Bulbophyllum howcroftii Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum hoyifolium J.J. Verm.
  • Bulbophyllum humbertii Schltr.
  • Bulbophyllum humblotii Rolfe
  • Bulbophyllum humile Schltr.
  • Bulbophyllum humiligibbum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum hyalinum Schltr.
  • Bulbophyllum hydrophilum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum hymenanthum Hook.f.
  • Bulbophyllum hymenobracteum Schltr.
  • Bulbophyllum hymenochilum Kraenzl.
  • Bulbophyllum hystricinum Schltr.
  • Bulbophyllum ialibuense Ormerod
  • Bulbophyllum iboense Schltr.
  • Bulbophyllum ichthyosme J.J. Verm.
  • Bulbophyllum icteranthum Schltr.
  • Bulbophyllum idenburgense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum igneum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum ignevenosum Carr
  • Bulbophyllum ignobile J.J. Sm.
  • Bulbophyllum ikongoense H. Perrier
  • Bulbophyllum illecebrum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum illudens Ridl.
  • Bulbophyllum imbricans J.J. Sm.
  • Bulbophyllum imbricatum Lindl.
  • Bulbophyllum imerinense Schltr.
  • Bulbophyllum imitator J.J. Verm.
  • Bulbophyllum impar Ridl.
  • Bulbophyllum inaequale (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum inaequisepalum Schltr.
  • Bulbophyllum inauditum Schltr.
  • Bulbophyllum incarum Kraenzl.
  • Bulbophyllum inciferum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum incisilabrum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum inclinatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum incommodum Kores
  • Bulbophyllum inconspicuum Maxim.
  • Bulbophyllum incumbens Schltr.
  • Bulbophyllum incurvum Thouars
  • Bulbophyllum iners Rchb.f.
  • Bulbophyllum infundibuliforme J.J. Sm.
  • Bulbophyllum inhaiense V.P. Castro & K.G. Lacerda
  • Bulbophyllum injoloense De Wild.
  • Bulbophyllum inops Rchb.f.
  • Bulbophyllum inornatum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum inquirendum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum insectiferum Barb. Rodr.
  • Bulbophyllum insipidum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum insolitum Bosser
  • Bulbophyllum insulsoides Seidenf.
  • Bulbophyllum intermedium F.M. Bailey
  • Bulbophyllum intersitum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum intertextum Lindl.
  • Bulbophyllum intonsum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum intricatum Seidenf.
  • Bulbophyllum inunctum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum inversum Schltr.
  • Bulbophyllum invisum Ames
  • Bulbophyllum involutum Borba, Semir & F. Barros
  • Bulbophyllum ionophyllum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum ipanemense Hoehne
  • Bulbophyllum ischnopus Schltr.
  • Bulbophyllum iterans J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum ivorense P.J. Cribb & Pérez-Vera
  • Bulbophyllum jaapii Szlach. & Olszewski
  • Bulbophyllum jackyi G.A. Fisch., Sieder & P.J. Cribb
  • Bulbophyllum jamaicense Cogn.
  • Bulbophyllum janus J.J. Verm.
  • Bulbophyllum japonicum (Makino) Makino
  • Bulbophyllum jensenii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum jiewhoei J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum johannis H. Wendl. & Kraenzl.
  • Bulbophyllum johannulii J.J. Verm.
  • Bulbophyllum johnsonii T.E. Hunt
  • Bulbophyllum jolandae J.J. Verm.
  • Bulbophyllum josephi (Kuntze) Summerh.
  • Bulbophyllum jumelleanum Schltr.
  • Bulbophyllum kainochiloides H. Perrier
  • Bulbophyllum kaitiense Rchb.f.
  • Bulbophyllum kanburiense Seidenf.
  • Bulbophyllum kaniense Schltr.
  • Bulbophyllum kauloense Schltr.
  • Bulbophyllum kautskyi Toscano
  • Bulbophyllum keekee N. Hallé
  • Bulbophyllum kegelii Hamer & Garay
  • Bulbophyllum kelelense Schltr.
  • Bulbophyllum kempfii Schltr.
  • Bulbophyllum kemulense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum kenae J.J. Verm.
  • Bulbophyllum kenejiense W. Kittr.
  • Bulbophyllum keralense M. Kumar & Sequiera
  • Bulbophyllum kermesinum Ridl.
  • Bulbophyllum kestron J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum khaoyaiense Seidenf.
  • Bulbophyllum khasyanum Griff.
  • Bulbophyllum kiamfeeanum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum kieneri Bosser
  • Bulbophyllum kirroanthum Schltr.
  • Bulbophyllum kittredgei (Garay, Hamer & Siegerist) J.J. Verm.
  • Bulbophyllum kivuense J.J. Verm.
  • Bulbophyllum kjellbergii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum klabatense Schltr.
  • Bulbophyllum klossii Ridl.
  • Bulbophyllum kontumense Gagnep.
  • Bulbophyllum korimense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum korinchense Ridl.
  • Bulbophyllum korthalsii Schltr.
  • Bulbophyllum kuanwuense S.W. Chung & T.C. Hsu
  • Bulbophyllum kupense P.J. Cribb & B.J. Pollard
  • Bulbophyllum kusaiense Tuyama
  • Bulbophyllum kwangtungense Schltr.
  • Bulbophyllum labatii Bosser
  • Bulbophyllum laciniatum (Barb. Rodr.) Cogn.
  • Bulbophyllum lacinulosum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum laetum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum lagaroglossum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum lageniforme F.M. Bailey
  • Bulbophyllum lakatoense Bosser
  • Bulbophyllum lambii J.J. Verm.
  • Bulbophyllum lamelluliferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum lamii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum lamingtonense D.L. Jones
  • Bulbophyllum lancifolium Ames
  • Bulbophyllum lancilabium Ames
  • Bulbophyllum lancipetalum Ames
  • Bulbophyllum lancisepalum H. Perrier
  • Bulbophyllum languidum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum lanuginosum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum laoticum Gagnep.
  • Bulbophyllum lasianthum Lindl.
  • Bulbophyllum lasiochilum E.C. Parish & Rchb.f.
  • Bulbophyllum lasioglossum Rolfe ex Ames
  • Bulbophyllum lasiopetalum Kraenzl.
  • Bulbophyllum latibrachiatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum latipes J.J. Sm.
  • Bulbophyllum latipetalum H. Perrier
  • Bulbophyllum latisepalum Ames & C. Schweinf.
  • Bulbophyllum laxiflorum (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum laxum Schltr.
  • Bulbophyllum leandrianum H. Perrier
  • Bulbophyllum lecouflei Bosser
  • Bulbophyllum ledungense Tang & F.T. Wang
  • Bulbophyllum lehmannianum Kraenzl.
  • Bulbophyllum leibergii Ames & Rolfe
  • Bulbophyllum lemnifolium Schltr.
  • Bulbophyllum lemniscatoides Rolfe
  • Bulbophyllum lemniscatum C.S.P. Parish ex Hook.f.
  • Bulbophyllum lemuraeoides H. Perrier
  • Bulbophyllum lemurense Bosser & P.J. Cribb
  • Bulbophyllum leniae J.J. Verm.
  • Bulbophyllum leonii Kraenzl.
  • Bulbophyllum leontoglossum Schltr.
  • Bulbophyllum leopardinum (Wall.) Lindl. ex Wall.
  • Bulbophyllum lepantense Ames
  • Bulbophyllum lepanthiflorum Schltr.
  • Bulbophyllum leproglossum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum leptanthum Hook.f.
  • Bulbophyllum leptobulbon J.J. Verm.
  • Bulbophyllum leptocaulon Kraenzl.
  • Bulbophyllum leptochlamys Schltr.
  • Bulbophyllum leptoglossum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum leptoleucum Schltr.
  • Bulbophyllum leptophyllum W. Kittr.
  • Bulbophyllum leptopus Schltr.
  • Bulbophyllum leptosepalum Hook.f.
  • Bulbophyllum leptostachyum Schltr.
  • Bulbophyllum leucorhodum Schltr.
  • Bulbophyllum leucorrhachis (Rolfe) Schltr.
  • Bulbophyllum leucothyrsus Schltr.
  • Bulbophyllum levanae Ames
  • Bulbophyllum levatii Kraenzl.
  • Bulbophyllum leve Schltr.
  • Bulbophyllum levidense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum levinei Schltr.
  • Bulbophyllum levyae Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum lewisense B. Gray & D.L. Jones
  • Bulbophyllum leytense Ames
  • Bulbophyllum lichenoides Schltr.
  • Bulbophyllum lichenophylax Schltr.
  • Bulbophyllum ligulatum W. Kittr.
  • Bulbophyllum ligulifolium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum lilacinum Ridl.
  • Bulbophyllum lilianae Rendle
  • Bulbophyllum lilianiae Rendle
  • Bulbophyllum limbatum Lindl.
  • Bulbophyllum lindleyanum Griff.
  • Bulbophyllum lineare Frapp. ex Cordem.
  • Bulbophyllum lineariflorum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum linearifolium King & Pantl.
  • Bulbophyllum linearilabium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum lineariligulatum Schltr.
  • Bulbophyllum lineatum (Teijsm. & Binn.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum lineolatum Schltr.
  • Bulbophyllum linggense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum lingulatum Rendle
  • Bulbophyllum liparidioides Schltr.
  • Bulbophyllum lipense Ames
  • Bulbophyllum lissoglossum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum lizae J.J. Verm.
  • Bulbophyllum lobbii Lindl.
  • Bulbophyllum lockii Aver. & Averyanova
  • Bulbophyllum loherianum (Kraenzl.) Ames
  • Bulbophyllum lohokii J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum lokonense Schltr.
  • Bulbophyllum lonchophyllum Schltr.
  • Bulbophyllum longhutense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum longibrachiatum Z.H. Tsi
  • Bulbophyllum longibracteatum Seidenf.
  • Bulbophyllum longicaudatum (J.J. Sm.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum longiflorum Thouars
  • Bulbophyllum longilabre Schltr.
  • Bulbophyllum longimucronatum Ames & C. Schweinf.
  • Bulbophyllum longipedicellatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum longipetalum Pabst
  • Bulbophyllum longipetiolatum Ames
  • Bulbophyllum longirepens Ridl.
  • Bulbophyllum longirostre Schltr.
  • Bulbophyllum longiscapum Rolfe
  • Bulbophyllum longisepalum Rolfe
  • Bulbophyllum longispicatum Cogn.
  • Bulbophyllum longissimum (Ridl.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum longivagans Carr
  • Bulbophyllum longivaginans H. Perrier
  • Bulbophyllum lophoglottis (Guillaumin) N. Hallé
  • Bulbophyllum lophoton J.J. Verm.
  • Bulbophyllum lordoglossum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum lorentzianum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum loroglossum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum louisiadum Schltr.
  • Bulbophyllum loxophyllum Schltr.
  • Bulbophyllum luanii Tixier
  • Bulbophyllum lucidum Schltr.
  • Bulbophyllum luciphilum Stévart
  • Bulbophyllum luckraftii F. Muell.
  • Bulbophyllum luederwaldtii Hoehne & Schltr.
  • Bulbophyllum lumbriciforme J.J. Sm.
  • Bulbophyllum lundianum Rchb.f. & Warm.
  • Bulbophyllum lupulinum Lindl.
  • Bulbophyllum luteobracteatum Jum. & H. Perrier
  • Bulbophyllum luteopurpureum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum luteum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum lygeron J.J. Verm.
  • Bulbophyllum lyperocephalum Schltr.
  • Bulbophyllum lyperostachyum Schltr.
  • Bulbophyllum lyriforme J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum maboroense Schltr.
  • Bulbophyllum machupicchuense D.E. Benn. & Christenson
  • Bulbophyllum macilentum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum macneiceae Schuit. & de Vogel
  • Bulbophyllum macphersonii Rupp
  • Bulbophyllum macraei (Lindl.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum macranthoides Kraenzl.
  • Bulbophyllum macranthum Lindl.
  • Bulbophyllum macrobulbum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum macrocarpum Frapp. ex Cordem.
  • Bulbophyllum macroceras Barb. Rodr.
  • Bulbophyllum macrochilum Rolfe
  • Bulbophyllum macrocoleum Seidenf.
  • Bulbophyllum macrorhopalon Schltr.
  • Bulbophyllum macrourum Schltr.
  • Bulbophyllum maculatum Boxall ex Náves
  • Bulbophyllum maculosum Ames
  • Bulbophyllum magnibracteatum Summerh.
  • Bulbophyllum mahakamense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum maijenense Schltr.
  • Bulbophyllum major (Ridl.) P. Royen
  • Bulbophyllum makoyanum (Rchb.f.) Ridl.
  • Bulbophyllum malachadenia Cogn.
  • Bulbophyllum maleolens Kraenzl.
  • Bulbophyllum malleolabrum Carr
  • Bulbophyllum mamberamense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum mananjarense Poiss.
  • Bulbophyllum manarae Foldats
  • Bulbophyllum mandibulare Rchb.f.
  • Bulbophyllum mangenotii Bosser
  • Bulbophyllum manipurense Sath. Kumar & P.C.S. Kumar
  • Bulbophyllum manobulbum Schltr.
  • Bulbophyllum maquilingense Ames & Quisumb.
  • Bulbophyllum marginatum Schltr.
  • Bulbophyllum marivelense Ames
  • Bulbophyllum marojejiense H. Perrier
  • Bulbophyllum marovoense H. Perrier
  • Bulbophyllum marudiense Carr
  • Bulbophyllum masaganapense Ames
  • Bulbophyllum masarangicum Schltr.
  • Bulbophyllum maskeliyense Livera
  • Bulbophyllum masoalanum Schltr.
  • Bulbophyllum masonii (Senghas) J.J. Wood
  • Bulbophyllum mastersianum (Rolfe) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum maudeae A.D. Hawkes
  • Bulbophyllum maxillarioides Schltr.
  • Bulbophyllum maximum (Lindl.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum mayombeense Garay
  • Bulbophyllum mayrii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum mearnsii Ames
  • Bulbophyllum mediocre Summerh. ex Exell
  • Bulbophyllum medusae (Lindl.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum megalonyx Rchb.f.
  • Bulbophyllum melanoglossum Hayata
  • Bulbophyllum melanoxanthum J.J. Verm. & B.A. Lewis
  • Bulbophyllum melilotus J.J. Sm.
  • Bulbophyllum melinanthum Schltr.
  • Bulbophyllum melinoglossum Schltr.
  • Bulbophyllum meliphagirostrum P. Royen
  • Bulbophyllum melleum H. Perrier
  • Bulbophyllum melloi Pabst
  • Bulbophyllum membranaceum Teijsm. & Binn.
  • Bulbophyllum membranifolium Hook.f.
  • Bulbophyllum menghaiense Z.H. Tsi
  • Bulbophyllum menglunense Z.H. Tsi & Y.Z. Ma
  • Bulbophyllum mentiferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum mentosum Barb. Rodr.
  • Bulbophyllum meridense Rchb.f.
  • Bulbophyllum meristorhachis Garay & Dunst.
  • Bulbophyllum merrittii Ames
  • Bulbophyllum mesodon J.J. Verm.
  • Bulbophyllum metonymon Summerh.
  • Bulbophyllum micholitzianum Kraenzl.
  • Bulbophyllum micholitzii Rolfe
  • Bulbophyllum micranthum Barb. Rodr.
  • Bulbophyllum microblepharon Schltr.
  • Bulbophyllum microbulbon Schltr.
  • Bulbophyllum microcala P.F. Hunt
  • Bulbophyllum microdendron Schltr.
  • Bulbophyllum microglossum Ridl.
  • Bulbophyllum microlabium W. Kittr.
  • Bulbophyllum micronesiacum Schltr.
  • Bulbophyllum micropetaliforme Leite
  • Bulbophyllum microrhombos Schltr.
  • Bulbophyllum microsphaerum Schltr.
  • Bulbophyllum microtepalum Rchb.f.
  • Bulbophyllum microtes Schltr.
  • Bulbophyllum microthamnus Schltr.
  • Bulbophyllum mimiense Schltr.
  • Bulbophyllum minahassae Schltr.
  • Bulbophyllum minax Schltr.
  • Bulbophyllum mindanaense Ames
  • Bulbophyllum mindorense Ames
  • Bulbophyllum miniatum auct.
  • Bulbophyllum minutibulbum W. Kittr.
  • Bulbophyllum minutilabrum H. Perrier
  • Bulbophyllum minutipetalum Schltr.
  • Bulbophyllum minutissimum (F. Muell.) F. Muell.
  • Bulbophyllum minutulum Ridl. ex Burkill & Holttum
  • Bulbophyllum minutum Thouars
  • Bulbophyllum mirabile Hallier f.
  • Bulbophyllum mirandaianum Hoehne
  • Bulbophyllum mirificum Schltr.
  • Bulbophyllum mirum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum mischobulbon Schltr.
  • Bulbophyllum mobilifilum Carr
  • Bulbophyllum moldenkeanum A.D. Hawkes
  • Bulbophyllum molle J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum molossus Rchb.f.
  • Bulbophyllum monanthos Ridl.
  • Bulbophyllum moniliforme E.C. Parish & Rchb.f.
  • Bulbophyllum monosema Schltr.
  • Bulbophyllum monstrabile Ames
  • Bulbophyllum montanum Schltr.
  • Bulbophyllum montense Ridl.
  • Bulbophyllum moramanganum Schltr.
  • Bulbophyllum moratii Bosser
  • Bulbophyllum morenoi Dodson & R. Vásquez
  • Bulbophyllum moroides J.J. Sm.
  • Bulbophyllum morotaiense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum morphologorum Kraenzl.
  • Bulbophyllum mucronatum (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum mucronifolium Rchb.f. & Warm.
  • Bulbophyllum mulderae J.J. Verm.
  • Bulbophyllum multiflexum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum multiflorum Ridl.
  • Bulbophyllum multiligulatum H. Perrier
  • Bulbophyllum multivaginatum Jum. & H. Perrier
  • Bulbophyllum muricatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum muriceum Schltr.
  • Bulbophyllum murkelense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum muscarirubrum Seidenf.
  • Bulbophyllum muscicola Rchb.f.
  • Bulbophyllum muscohaerens J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum mutabile (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum mutatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum myodes J.J. Verm.
  • Bulbophyllum myolaense Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum myon J.J. Verm.
  • Bulbophyllum myrmecochilum Schltr.
  • Bulbophyllum myrtillus Schltr.
  • Bulbophyllum mysorense (Rolfe) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum mystax Schuit. & de Vogel
  • Bulbophyllum mystrochilum Schltr.
  • Bulbophyllum mystrophyllum Schltr.
  • Bulbophyllum nabawanense J.J. Wood & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum nagelii L.O. Williams
  • Bulbophyllum namoronae Bosser
  • Bulbophyllum nannodes Schltr.
  • Bulbophyllum nanopetalum Seidenf.
  • Bulbophyllum napellii Lindl.
  • Bulbophyllum nasica Schltr.
  • Bulbophyllum nasilabium Schltr.
  • Bulbophyllum nasseri Garay
  • Bulbophyllum navicula Schltr.
  • Bulbophyllum nebularum Schltr.
  • Bulbophyllum neglectum Bosser
  • Bulbophyllum negrosianum Ames
  • Bulbophyllum nematocaulon Ridl.
  • Bulbophyllum nematopodum F. Muell.
  • Bulbophyllum nematorhizis Schltr.
  • Bulbophyllum nemorale L.O. Williams
  • Bulbophyllum nemorosum (Barb. Rodr.) Cogn.
  • Bulbophyllum neocaledonicum Schltr.
  • Bulbophyllum neoguineense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum neopommeranicum Schltr.
  • Bulbophyllum nephropetalum Schltr.
  • Bulbophyllum nervulosum Frapp. ex Cordem.
  • Bulbophyllum nesiotes Seidenf.
  • Bulbophyllum newportii (F.M. Bailey) Rolfe
  • Bulbophyllum ngoclinhensis Aver.
  • Bulbophyllum ngoyense Schltr.
  • Bulbophyllum nieuwenhuisii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum nigericum Summerh.
  • Bulbophyllum nigrescens Rolfe
  • Bulbophyllum nigriflorum H. Perrier
  • Bulbophyllum nigrilabium Schltr.
  • Bulbophyllum nigripetalum Rolfe
  • Bulbophyllum nigritianum Rendle
  • Bulbophyllum nigropurpureum Carr
  • Bulbophyllum nipondhii Seidenf.
  • Bulbophyllum nitens Jum. & H. Perrier
  • Bulbophyllum nitidum Schltr.
  • Bulbophyllum nocturnum novootkrivena vrsta [1]
  • Bulbophyllum nodosum (Rolfe) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum notabilipetalum Seidenf.
  • Bulbophyllum novaciae J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum novae-hiberniae Schltr.
  • Bulbophyllum nubigenum Schltr.
  • Bulbophyllum nubinatum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum nummularia (H. Wendl. & Kraenzl.) Rolfe
  • Bulbophyllum nummularioides Schltr.
  • Bulbophyllum nutans (Thouars) Thouars
  • Bulbophyllum oblanceolatum King & Pantl.
  • Bulbophyllum obliquum Schltr.
  • Bulbophyllum obovatifolium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum obscuriflorum H. Perrier
  • Bulbophyllum obtusangulum Z.H. Tsi
  • Bulbophyllum obtusatum Schltr.
  • Bulbophyllum obtusilabium W. Kittr.
  • Bulbophyllum obtusipetalum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum obtusum (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum obyrnei Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum occlusum Ridl.
  • Bulbophyllum occultum Thouars
  • Bulbophyllum ochraceum (Barb. Rodr.) Cogn.
  • Bulbophyllum ochrochlamys Schltr.
  • Bulbophyllum ochroleucum Schltr.
  • Bulbophyllum ochthochilum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum ochthodes J.J. Verm.
  • Bulbophyllum octarrhenipetalum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum octorhopalon Seidenf.
  • Bulbophyllum odoardii Rchb.f. & Pfitzer
  • Bulbophyllum odontoglossum Schltr.
  • Bulbophyllum odontopelatum Schltr.
  • Bulbophyllum odontostigma J.J. Verm.
  • Bulbophyllum odoratissimum (J.E. Smith) Lindl.
  • Bulbophyllum odoratum (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum oliganthum Schltr.
  • Bulbophyllum oligoblepharon Schltr.
  • Bulbophyllum oligochaete Schltr.
  • Bulbophyllum oligoglossum Rchb.f.
  • Bulbophyllum olivinum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum olorinum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum omerandrum Hayata
  • Bulbophyllum oncopus J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum onivense H. Perrier
  • Bulbophyllum oobulbum Schltr.
  • Bulbophyllum ophiuchus Ridl.
  • Bulbophyllum orbiculare J.J. Sm.
  • Bulbophyllum orectopetalum Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum oreocharis Schltr.
  • Bulbophyllum oreodorum Schltr.
  • Bulbophyllum oreodoxa Schltr.
  • Bulbophyllum oreogenum Schltr.
  • Bulbophyllum oreonastes Rchb.f.
  • Bulbophyllum orezii Sath. Kumar
  • Bulbophyllum orientale Seidenf.
  • Bulbophyllum origami J.J. Verm.
  • Bulbophyllum ornatissimum (Rchb.f.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum ornatum Schltr.
  • Bulbophyllum orohense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum orsidice Ridl.
  • Bulbophyllum ortalis J.J. Verm.
  • Bulbophyllum orthoglossum Kraenzl.
  • Bulbophyllum orthosepalum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum osyricera Schltr.
  • Bulbophyllum osyriceroides J.J. Sm.
  • Bulbophyllum othonis (Kuntze) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum otochilum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum ovale Ridl.
  • Bulbophyllum ovalifolium (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum ovalitepalum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum ovatolanceatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum ovatum Seidenf.
  • Bulbophyllum oxyanthum Schltr.
  • Bulbophyllum oxycalyx Schltr.
  • Bulbophyllum oxychilum Schltr.
  • Bulbophyllum oxysepaloides Ridl.
  • Bulbophyllum pabstii Garay
  • Bulbophyllum pachyacris J.J. Sm.
  • Bulbophyllum pachyanthum Schltr.
  • Bulbophyllum pachyglossum Schltr.
  • Bulbophyllum pachyneuron Schltr.
  • Bulbophyllum pachypus Schltr.
  • Bulbophyllum pachyrachis (A. Rich.) Griseb.
  • Bulbophyllum pachyrrachis (A. Rich.) Griseb. - Rat-tail Orchid
  • Bulbophyllum pachytelos Schltr.
  • Bulbophyllum pahudii (de Vriese) Rchb.f.
  • Bulbophyllum paleiferum Schltr.
  • Bulbophyllum palilabre J.J. Sm.
  • Bulbophyllum pallens (Jum. & H. Perrier) Schltr.
  • Bulbophyllum pallidiflorum Schltr.
  • Bulbophyllum pallidum Seidenf.
  • Bulbophyllum paluense Garay ex W.E. Higgins
  • Bulbophyllum pampangense Ames
  • Bulbophyllum pan Ridl.
  • Bulbophyllum pandanetorum Summerh.
  • Bulbophyllum pandurella Schltr.
  • Bulbophyllum paniscus Ridl.
  • Bulbophyllum pantoblepharon Schltr.
  • Bulbophyllum papangense H. Perrier
  • Bulbophyllum papilio J.J. Sm.
  • Bulbophyllum papillatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum papillipetalum Ames
  • Bulbophyllum papillosofilum Carr
  • Bulbophyllum papuliferum Schltr.
  • Bulbophyllum papuliglossum Schltr.
  • Bulbophyllum papulipetalum Schltr.
  • Bulbophyllum papulosum Garay
  • Bulbophyllum parabates J.J. Verm.
  • Bulbophyllum paraemarginatum Aver.
  • Bulbophyllum paranaense Schltr.
  • Bulbophyllum pardalinum Ridl.
  • Bulbophyllum pardalotum Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum parviflorum E.C. Parish & Rchb.f.
  • Bulbophyllum parvum Summerh.
  • Bulbophyllum patella J.J. Verm.
  • Bulbophyllum patens King ex Hook.f.
  • Bulbophyllum pauciflorum Ames
  • Bulbophyllum paucisetum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum paululum Schltr.
  • Bulbophyllum pecten-veneris (Gagnep.) Seidenf.
  • Bulbophyllum pectinatum Finet
  • Bulbophyllum pelicanopsis J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum peltopus Schltr.
  • Bulbophyllum pemae Schltr.
  • Bulbophyllum pendens J.J. Verm.
  • Bulbophyllum penduliscapum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum pendulum Thouars
  • Bulbophyllum penicillium E.C. Parish & Rchb.f.
  • Bulbophyllum peninsulare Seidenf.
  • Bulbophyllum pentaneurum Seidenf.
  • Bulbophyllum pentastichum (Pfitzer ex Kraenzl.) Schltr.
  • Bulbophyllum peperomiifolium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum peramoenum Ames
  • Bulbophyllum percoroiculatum H. Perrier
  • Bulbophyllum perductum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum perexiguum Ridl.
  • Bulbophyllum perforans J.J. Sm.
  • Bulbophyllum perii Schltr.
  • Bulbophyllum perparvulum Schltr.
  • Bulbophyllum perpendiculare Schltr.
  • Bulbophyllum perpusillum H. Wendl. & Kraenzl.
  • Bulbophyllum perreflexum Bosser & P.J. Cribb
  • Bulbophyllum perrieri Schltr.
  • Bulbophyllum perseverans Hermans
  • Bulbophyllum pervillei Rolfe ex Scott-Elliot
  • Bulbophyllum petiolare Thwaites
  • Bulbophyllum petiolatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum petrae G.A. Fisch., Sieder & P.J. Cribb
  • Bulbophyllum peyerianum (Kraenzl.) Seidenf.
  • Bulbophyllum peyrotii Bosser
  • Bulbophyllum phaeanthum Schltr.
  • Bulbophyllum phaeoglossum Schltr.
  • Bulbophyllum phaeoneuron Schltr.
  • Bulbophyllum phaeorhabdos Schltr.
  • Bulbophyllum phalaenopsis J.J. Sm.
  • Bulbophyllum phayamense Seidenf.
  • Bulbophyllum philippinense Ames
  • Bulbophyllum phillipsianum Kores
  • Bulbophyllum phormion J.J. Verm.
  • Bulbophyllum phreatiopse J.J. Verm.
  • Bulbophyllum phymatum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum physocoryphum Seidenf.
  • Bulbophyllum picturatum (Lodd.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum pidacanthum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum piestobulbon Schltr.
  • Bulbophyllum piestoglossum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum pileatum Lindl.
  • Bulbophyllum piliferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum pilosum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum piluliferum King & Pantl.
  • Bulbophyllum pingtungense S.S. Ying & S.C. Chen
  • Bulbophyllum pinicolum Gagnep.
  • Bulbophyllum pipio Rchb.f.
  • Bulbophyllum pisibulbum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum placochilum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum plagiatum Ridl.
  • Bulbophyllum plagiopetalum Schltr.
  • Bulbophyllum planibulbe (Ridl.) Ridl.
  • Bulbophyllum planiplexum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum planitiae J.J. Sm.
  • Bulbophyllum platypodum H. Perrier
  • Bulbophyllum pleiopterum Schltr.
  • Bulbophyllum pleurothallidanthum Garay
  • Bulbophyllum pleurothalloides Ames
  • Bulbophyllum pleurothallopsis Schltr.
  • Bulbophyllum plicatum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum plumatum Ames
  • Bulbophyllum plumosum (Barb. Rodr.) Cogn.
  • Bulbophyllum plumula Schltr.
  • Bulbophyllum pocillum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum poekilon Carr
  • Bulbophyllum polliculosum Seidenf.
  • Bulbophyllum polyblepharon Schltr.
  • Bulbophyllum polycyclum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum polygaliflorum J.J. Wood
  • Bulbophyllum polyphyllum Schltr.
  • Bulbophyllum polyrrhizum Lindl.
  • Bulbophyllum popayanense Kraenzl.
  • Bulbophyllum porphyrostachys Summerh.
  • Bulbophyllum porphyrotriche J.J. Verm.
  • Bulbophyllum posticum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum potamophilum Schltr.
  • Bulbophyllum praestans Kraenzl.
  • Bulbophyllum praetervisum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum prianganense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum prismaticum Thouars
  • Bulbophyllum pristis J.J. Sm.
  • Bulbophyllum proboscideum (Gagnep.) Seidenf. & Smitinand
  • Bulbophyllum procerum Schltr.
  • Bulbophyllum proculcastris J.J. Verm.
  • Bulbophyllum profusum Ames
  • Bulbophyllum propinquum Kraenzl.
  • Bulbophyllum prorepens Summerh.
  • Bulbophyllum protectum H. Perrier
  • Bulbophyllum protractum Hook.f.
  • Bulbophyllum proudlockii (King & Pantl.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum pseudoconiferum W. Suarez & Cootes
  • Bulbophyllum pseudofilicaule J.J. Sm.
  • Bulbophyllum pseudopelma J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum pseudoserrulatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum pseudotrias J.J. Verm.
  • Bulbophyllum psilorhopalon Schltr.
  • Bulbophyllum psittacoglossum Rchb.f.
  • Bulbophyllum psychoon Rchb.f.
  • Bulbophyllum pteroglossum Schltr.
  • Bulbophyllum ptiloglossum H. Wendl. & Kraenzl.
  • Bulbophyllum ptilotes Schltr.
  • Bulbophyllum ptychantyx J.J. Verm.
  • Bulbophyllum ptychostigma J.J. Verm.
  • Bulbophyllum pubiflorum Schltr.
  • Bulbophyllum pugilanthum J.J. Wood
  • Bulbophyllum puguahaanense Ames
  • Bulbophyllum pulchellum Ridl.
  • Bulbophyllum pulchrum (N.E. Br.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum pulvinatum Schltr.
  • Bulbophyllum pumilio Par. & Rchb.f
  • Bulbophyllum punamense Schltr.
  • Bulbophyllum punctatum Barb. Rodr.
  • Bulbophyllum pungens Schltr.
  • Bulbophyllum puntjakense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum purpurellum Ridl.
  • Bulbophyllum purpureorhachis (De Wild.) Schltr.
  • Bulbophyllum purpureum Thwaites
  • Bulbophyllum pusillum Thouars
  • Bulbophyllum pustulatum Ridl.
  • Bulbophyllum putidum (Tjsm. & Binn.) J.J. Smith
  • Bulbophyllum putii Seidenf.
  • Bulbophyllum pygmaeum (Sm.) Lindl.
  • Bulbophyllum pyridion J.J. Verm.
  • Bulbophyllum pyroglossum Schuit. & de Vogel
  • Bulbophyllum quadrangulare J.J. Sm.
  • Bulbophyllum quadrialatum H. Perrier
  • Bulbophyllum quadricarinum Kores
  • Bulbophyllum quadricaudatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum quadrichaete Schltr.
  • Bulbophyllum quadricolor (Barb. Rodr.) Cogn.
  • Bulbophyllum quadrifalciculatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum quadrifarium Rolfe
  • Bulbophyllum quadrisetum Lindl.
  • Bulbophyllum quadrisubulatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum quasimodo J.J. Verm.
  • Bulbophyllum quinquelobum Schltr.
  • Bulbophyllum racemosum Rolfe
  • Bulbophyllum radicans F.M. Bailey
  • Bulbophyllum rajanum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum ramulicola Schuit. & de Vogel
  • Bulbophyllum ranomafanae Bosser & P.J. Cribb
  • Bulbophyllum rariflorum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum rarum Schltr.
  • Bulbophyllum rauhii Toill.-Gen. & Bosser
  • Bulbophyllum raui Arora
  • Bulbophyllum reclusum Seidenf.
  • Bulbophyllum rectilabre J.J. Sm.
  • Bulbophyllum recurviflorum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum recurvilabre Garay
  • Bulbophyllum reductum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum reevei J.J. Verm.
  • Bulbophyllum reflexiflorum H. Perrier
  • Bulbophyllum reflexum Ames & C. Schweinf.
  • Bulbophyllum refractilingue J.J. Sm.
  • Bulbophyllum refractum (Zoll. & Moritzi) Rchb.f
  • Bulbophyllum reginaldoi Campacci
  • Bulbophyllum regnellii Rchb.f.
  • Bulbophyllum reichenbachianum Kraenzl.
  • Bulbophyllum reichenbachii (Kuntze) Schltr.
  • Bulbophyllum reilloi Ames
  • Bulbophyllum remiferum Carr
  • Bulbophyllum renipetalum Schltr.
  • Bulbophyllum renkinianum (Laurent) De Wild.
  • Bulbophyllum repens Griff.
  • Bulbophyllum reptans (Lindl.) Lindl. ex Wall.
  • Bulbophyllum restrepia (Ridl.) Ridl.
  • Bulbophyllum resupinatum Ridl.
  • Bulbophyllum reticulatum Bateman ex Hook.f.
  • Bulbophyllum retrorsum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum retusiusculum Rchb.f.
  • Bulbophyllum rheedei Manilal & Sath. Kumar
  • Bulbophyllum rhizomatosum Ames & C. Schweinf.
  • Bulbophyllum rhodoglossum Schltr.
  • Bulbophyllum rhodoleucum Schltr.
  • Bulbophyllum rhodoneuron Schltr.
  • Bulbophyllum rhodophyllum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum rhodosepalum Schltr.
  • Bulbophyllum rhodostachys Schltr.
  • Bulbophyllum rhodostictum Schltr.
  • Bulbophyllum rhomboglossum Schltr.
  • Bulbophyllum rhopaloblepharon Schltr.
  • Bulbophyllum rhopalophorum Schltr.
  • Bulbophyllum rhynchoglossum Schltr.
  • Bulbophyllum ricaldonei Leite
  • Bulbophyllum rictorium Schltr.
  • Bulbophyllum rienanense H. Perrier
  • Bulbophyllum rigidifilum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum rigidipes Schltr.
  • Bulbophyllum rigidum King & Pantl.
  • Bulbophyllum riparium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum rivulare Schltr.
  • Bulbophyllum rojasii L.O. Williams
  • Bulbophyllum rolfei (Kuntze) Seidenf.
  • Bulbophyllum romburghii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum roraimense Rolfe
  • Bulbophyllum rosemarianum Sath. Kumar, P.C.S. Kumar & Saleem
  • Bulbophyllum roseopunctatum Schltr.
  • Bulbophyllum rostriceps Rchb.f.
  • Bulbophyllum rothschildianum (O'Brien) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum roxburghii (Lindl.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum rubiferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum rubiginosum Schltr.
  • Bulbophyllum rubipetalum P. Royen
  • Bulbophyllum rubrigemmum Hermans
  • Bulbophyllum rubroguttatum Seidenf.
  • Bulbophyllum rubrolabellum T.P. Lin
  • Bulbophyllum rubrolabium Schltr.
  • Bulbophyllum rubrolineatum Schltr.
  • Bulbophyllum rubromaculatum W. Kittr.
  • Bulbophyllum rubrum Jum. & H. Perrier
  • Bulbophyllum ruficaudatum Ridl.
  • Bulbophyllum rufilabrum C.S.P. Parish ex Hook.f.
  • Bulbophyllum rufinum Lindl.
  • Bulbophyllum ruginosum H. Perrier
  • Bulbophyllum rugosibulbum Summerh.
  • Bulbophyllum rugosisepalum Seidenf.
  • Bulbophyllum rugosum Ridl.
  • Bulbophyllum rugulosum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum rupestre J.J. Sm.
  • Bulbophyllum rupicola Barb. Rodr.
  • Bulbophyllum rutenbergianum Schltr.
  • Bulbophyllum rutilans J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum rysyanum Roeth
  • Bulbophyllum saccolabioides J.J. Sm.
  • Bulbophyllum salaccense Rchb.f.
  • Bulbophyllum salebrosum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum saltatorium Lindl.
  • Bulbophyllum sambiranense Jum. & H. Perrier
  • Bulbophyllum samoanum Schltr.
  • Bulbophyllum sanderianum Rolfe
  • Bulbophyllum sandersonii (Hook.f.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum sandrangatense Bosser
  • Bulbophyllum sangae Schltr.
  • Bulbophyllum sanguineopunctatum Seidenf. & A.D. Kerr
  • Bulbophyllum sanguineum H. Perrier
  • Bulbophyllum sanitii Seidenf.
  • Bulbophyllum sannio J.J. Verm.
  • Bulbophyllum santoense J.J. Verm.
  • Bulbophyllum santosii Ames
  • Bulbophyllum sapphirinum Ames
  • Bulbophyllum sarasinorum Schltr.
  • Bulbophyllum sarcanthiforme Ridl.
  • Bulbophyllum sarcochilum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum sarcodanthum Schltr.
  • Bulbophyllum sarcophylloides Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum sarcophyllum (King & Pantl.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum sarcorhachis Schltr.
  • Bulbophyllum sarcoscapum Teijsm. & Binn.
  • Bulbophyllum saronae Garay
  • Bulbophyllum sauguetiense Schltr.
  • Bulbophyllum saurocephalum Rchb.f.
  • Bulbophyllum savaiense Schltr.
  • Bulbophyllum sawiense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum scaberulum (Rolfe) Bolus
  • Bulbophyllum scabratum Rchb.f.
  • Bulbophyllum scabrum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum scaphiforme J.J. Verm.
  • Bulbophyllum scaphosepalum Ridl.
  • Bulbophyllum scariosum Summerh.
  • Bulbophyllum sceliphron J.J. Verm.
  • Bulbophyllum scheffleri (Kuntze) Schltr.
  • Bulbophyllum schillerianum Rchb.f.
  • Bulbophyllum schimperianum Kraenzl.
  • Bulbophyllum schinzianum Kraenzl.
  • Bulbophyllum schistopetalum Schltr.
  • Bulbophyllum schizopetalum L.O. Williams
  • Bulbophyllum schmidii Garay
  • Bulbophyllum schmidtianum Rchb.f.
  • Bulbophyllum schuitemanii J.J. Verm.
  • Bulbophyllum sciaphile Bosser
  • Bulbophyllum scintilla Ridl.
  • Bulbophyllum scitulum Ridl.
  • Bulbophyllum scopa J.J. Verm.
  • Bulbophyllum scopula Schltr.
  • Bulbophyllum scorpio J.J. Verm.
  • Bulbophyllum scotiifolium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum scotinochiton J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum scrobiculilabre J.J. Sm.
  • Bulbophyllum scutiferum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum scyphochilus Schltr.
  • Bulbophyllum seabrense Campacci
  • Bulbophyllum secundum Hook.f.
  • Bulbophyllum semiasperum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum semiindutum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum semiteres Schltr.
  • Bulbophyllum semiteretifolium Gagnep.
  • Bulbophyllum semperflorens J.J. Sm.
  • Bulbophyllum sempiternum Ames
  • Bulbophyllum sensile Ames
  • Bulbophyllum sepikense W. Kittr.
  • Bulbophyllum septatum Schltr.
  • Bulbophyllum septemtrionale (J.J. Sm.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum serra Schltr.
  • Bulbophyllum serratotruncatum Seidenf.
  • Bulbophyllum serripetalum Schltr.
  • Bulbophyllum serrulatifolium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum serrulatum Schltr.
  • Bulbophyllum sessiliflorum Kraenzl.
  • Bulbophyllum setaceum T.P. Lin
  • Bulbophyllum setigerum Lindl.
  • Bulbophyllum setuliferum J.J. Verm. & Saw
  • Bulbophyllum shanicum King & Pantl.
  • Bulbophyllum shepherdii (F. Muell.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum shweliense W.W. Sm.
  • Bulbophyllum sibuyanense Ames
  • Bulbophyllum sicyobulbon E.C. Parish & Rchb.f.
  • Bulbophyllum siederi Garay
  • Bulbophyllum sigaldiae Guillaumin
  • Bulbophyllum sigmoideum Ames & C. Schweinf.
  • Bulbophyllum signatum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum sikapingense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum silentvalliensis M.P. Sharma & S.K. Srivast.
  • Bulbophyllum sillenianum Rchb.f.
  • Bulbophyllum simii J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum similare Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum simile Schltr.
  • Bulbophyllum similissimum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum simmondsii Kores
  • Bulbophyllum simondii Gagnep.
  • Bulbophyllum simplex J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum simplicilabellum Seidenf.
  • Bulbophyllum simulacrum Ames
  • Bulbophyllum sinapis J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum singaporeanum Schltr.
  • Bulbophyllum singulare Schltr.
  • Bulbophyllum singuliflorum W. Kittr.
  • Bulbophyllum sinhoense Aver.
  • Bulbophyllum skeatianum Ridl.
  • Bulbophyllum smithianum Schltr.
  • Bulbophyllum smitinandii Seidenf. & Thorut
  • Bulbophyllum sociale Rolfe
  • Bulbophyllum socordine J.J. Verm. & Cootes
  • Bulbophyllum solteroi R. González
  • Bulbophyllum sopoetanense Schltr.
  • Bulbophyllum sordidum Lindl.
  • Bulbophyllum sororculum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum spadiciflorum Tixier
  • Bulbophyllum spathilingue J.J. Sm.
  • Bulbophyllum spathipetalum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum spathulatum (Rolfe) Seidenf.
  • Bulbophyllum speciosum Schltr.
  • Bulbophyllum sphaenopus J.J. Verm.
  • Bulbophyllum sphaeracron Schltr.
  • Bulbophyllum sphaericum Z.H. Tsi & H. Li
  • Bulbophyllum sphaerobulbum H. Perrier
  • Bulbophyllum spissum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum spodotriche J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum spongiola J.J. Verm.
  • Bulbophyllum stabile J.J. Sm.
  • Bulbophyllum staetophyton J.J. Verm.
  • Bulbophyllum stalagmotelos J.J. Verm.
  • Bulbophyllum steffensii Schltr.
  • Bulbophyllum stelis J.J. Sm.
  • Bulbophyllum stellatum Ames
  • Bulbophyllum stellula Ridl.
  • Bulbophyllum stemonochilum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum stenobulbon E.C. Parish & Rchb.f.
  • Bulbophyllum stenochilum Schltr.
  • Bulbophyllum stenomeris J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum stenophyllum E.C. Parish & Rchb.f.
  • Bulbophyllum stenophyton (Garay & W. Kittr.) ined.
  • Bulbophyllum stenorhopalon Schltr.
  • Bulbophyllum stenurum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum sterile (Lam.) Suresh
  • Bulbophyllum steyermarkii Foldats
  • Bulbophyllum stictanthum Schltr.
  • Bulbophyllum stictosepalum Schltr.
  • Bulbophyllum stipitatibulbum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum stipulaceum Schltr.
  • Bulbophyllum stockeri J.J. Verm.
  • Bulbophyllum stolleanum Schltr.
  • Bulbophyllum stolzii Schltr.
  • Bulbophyllum stormii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum streptotriche J.J. Verm.
  • Bulbophyllum striatellum Ridl.
  • Bulbophyllum striatum (Griff.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum stylocoryphe J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum suavissimum Rolfe
  • Bulbophyllum subaequale Ames
  • Bulbophyllum subapetalum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum subapproximatum H. Perrier
  • Bulbophyllum subbullatum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum subclausum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum subclavatum Schltr.
  • Bulbophyllum subcrenulatum Schltr.
  • Bulbophyllum subebulbum Gagnep.
  • Bulbophyllum subligaculiferum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum submarmoratum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum subpatulum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum subsecundum Schltr.
  • Bulbophyllum subsessile Schltr.
  • Bulbophyllum subtenellum Seidenf.
  • Bulbophyllum subtrilobatum Schltr.
  • Bulbophyllum subuliferum Schltr.
  • Bulbophyllum subulifolium Schltr.
  • Bulbophyllum subumbellatum Ridl.
  • Bulbophyllum subverticillatum Ridl.
  • Bulbophyllum succedaneum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum sukhakulii Seidenf.
  • Bulbophyllum sulawesii Garay, Hamer & Siegerist
  • Bulbophyllum sulcatum (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum sulfureum Schltr.
  • Bulbophyllum sundaicum J.J. Verm. & Schuit.
  • Bulbophyllum superfluum Kraenzl.
  • Bulbophyllum superpositum Schltr.
  • Bulbophyllum supervacaneum Kraenzl.
  • Bulbophyllum surigaense Ames & Quisumb.
  • Bulbophyllum sutepense (Rolfe ex Downie) Seidenf. & Smitinand
  • Bulbophyllum systenochilum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum taeniophyllum C. S. P. Parish & Rchb. f.
  • Bulbophyllum taeter J.J. Verm.
  • Bulbophyllum tahanense Carr
  • Bulbophyllum tahitense Nadeaud
  • Bulbophyllum taiwanense (Fukuy.) K. Nakaj.
  • Bulbophyllum talauense (J.J. Sm.) Carr
  • Bulbophyllum tampoketsense H. Perrier
  • Bulbophyllum tanystiche J.J. Verm.
  • Bulbophyllum tarantula Schuit. & de Vogel
  • Bulbophyllum tardeflorens Ridl.
  • Bulbophyllum tectipes J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum tectipetalum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum teimosense E.C. Smidt & Borba
  • Bulbophyllum tekuense Carr
  • Bulbophyllum tenellum (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum tengchongense Z.H. Tsi
  • Bulbophyllum tenompokense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum tentaculatum Schltr.
  • Bulbophyllum tentaculiferum Schltr.
  • Bulbophyllum tenue Schltr.
  • Bulbophyllum tenuifolium (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum tenuipes Schltr.
  • Bulbophyllum teres Carr
  • Bulbophyllum teresense Ruschi
  • Bulbophyllum teretibulbum H. Perrier
  • Bulbophyllum teretifolium Schltr.
  • Bulbophyllum teretilabre J.J. Sm.
  • Bulbophyllum tetragonum Lindl.
  • Bulbophyllum teysmannii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum thaiorum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum thecanthum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum theioglossum Schltr.
  • Bulbophyllum thelantyx J.J. Verm.
  • Bulbophyllum therezienii Bosser
  • Bulbophyllum thersites J.J. Verm.
  • Bulbophyllum theunissenii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum thiurum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum thompsonii Ridl.
  • Bulbophyllum thrixspermiflorum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum thrixspermoides J.J. Sm.
  • Bulbophyllum thwaitesii Rchb.f.
  • Bulbophyllum thymophorum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum tianguii K.Y. Lang & D. Luo
  • Bulbophyllum tigridum Hance
  • Bulbophyllum tinekeae Schuit. & de Vogel
  • Bulbophyllum titanea Ridl.
  • Bulbophyllum tixieri Seidenf.
  • Bulbophyllum tjadasmalangense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum toilliezae Bosser
  • Bulbophyllum tokioi Fukuy.
  • Bulbophyllum toppingii Ames
  • Bulbophyllum torajarum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum toranum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum torquatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum torricellense Schltr.
  • Bulbophyllum tortum Schltr.
  • Bulbophyllum tortuosum (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum trachyanthum Kraenzl.
  • Bulbophyllum trachybracteum Schltr.
  • Bulbophyllum trachyglossum Schltr.
  • Bulbophyllum trachypus Schltr.
  • Bulbophyllum tremulum Wight
  • Bulbophyllum triadenium (Lindl.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum triandrum Schltr.
  • Bulbophyllum triaristella Schltr.
  • Bulbophyllum tricanaliferum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum tricarinatum Petch
  • Bulbophyllum tricaudatum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum trichaete Schltr.
  • Bulbophyllum trichambon Schltr.
  • Bulbophyllum trichochlamys H. Perrier
  • Bulbophyllum trichorhachis J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum trichromum Schltr.
  • Bulbophyllum triclavigerum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum tricolor L.B. Sm. & S.K. Harris
  • Bulbophyllum tricorne Seidenf. & Smitinand
  • Bulbophyllum tricornoides Seidenf.
  • Bulbophyllum tridentatum Kraenzl.
  • Bulbophyllum trifarium Rolfe
  • Bulbophyllum trifilum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum triflorum (Breda) Blume
  • Bulbophyllum trifolium Ridl.
  • Bulbophyllum trigonidioides J.J. Sm.
  • Bulbophyllum trigonobulbum Schltr. & J.J. Sm.
  • Bulbophyllum trigonocarpum Schltr.
  • Bulbophyllum trilineatum H. Perrier
  • Bulbophyllum trimenii (Hook.f.) J.J. Sm.
  • Bulbophyllum trinervium J.J. Sm.
  • Bulbophyllum tripaleum Seidenf.
  • Bulbophyllum tripetalum Lindl.
  • Bulbophyllum tripudians E.C. Parish & Rchb.f.
  • Bulbophyllum trirhopalon Schltr.
  • Bulbophyllum triste Rchb.f.
  • Bulbophyllum tristelidium W. Kittr.
  • Bulbophyllum triurum Kraenzl.
  • Bulbophyllum triviale Seidenf.
  • Bulbophyllum trulliferum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum truncatum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum truncicola Schltr.
  • Bulbophyllum tryssum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum tseanum (S.Y. Hu & Barretto) Z.H. Tsi
  • Bulbophyllum tuberculatum Colenso
  • Bulbophyllum tubilabrum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum tumidum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum tumoriferum Schltr.
  • Bulbophyllum turgidum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum turkii Bosser & P.J. Cribb
  • Bulbophyllum turpe J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum tylophorum Schltr.
  • Bulbophyllum uhl-gabrielianum Chiron & V.P. Castro
  • Bulbophyllum ulcerosum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum umbellatum Lindl.
  • Bulbophyllum umbonatum Kraenzl.
  • Bulbophyllum umbraticola Schltr.
  • Bulbophyllum uncinatum J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum unciniferum Seidenf.
  • Bulbophyllum undatilabre J.J. Sm.
  • Bulbophyllum undecifilum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum unguiculatum Rchb.f.
  • Bulbophyllum unguilabium Schltr.
  • Bulbophyllum unicaudatum Schltr.
  • Bulbophyllum uniflorum (Blume) Hassk.
  • Bulbophyllum unifoliatum De Wild.
  • Bulbophyllum unitubum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum univenum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum urceolatum A.D. Hawkes
  • Bulbophyllum uroglossum Schltr.
  • Bulbophyllum urosepalum Schltr.
  • Bulbophyllum ustusfortiter J.J. Verm.
  • Bulbophyllum uviflorum P. O'Byrne
  • Bulbophyllum vaccinioides Schltr.
  • Bulbophyllum vagans Ames & Rolfe
  • Bulbophyllum vaginatum (Lindl.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum vakonae Hermans
  • Bulbophyllum valeryi J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum validum Carr
  • Bulbophyllum vanessa King & Pantl.
  • Bulbophyllum vanum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum vanvuurenii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum vareschii Foldats
  • Bulbophyllum variabile Ridl.
  • Bulbophyllum variculosum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum variegatum Thouars
  • Bulbophyllum ventriosum H. Perrier
  • Bulbophyllum venulosum J.J. Verm. & A.L. Lamb
  • Bulbophyllum vermiculare Hook.f.
  • Bulbophyllum verruciferum Schltr.
  • Bulbophyllum verruculatum Schltr.
  • Bulbophyllum verruculiferum H. Perrier
  • Bulbophyllum versteegii J.J. Sm.
  • Bulbophyllum vesiculosum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum vestitum Bosser
  • Bulbophyllum vexillarium Ridl.
  • Bulbophyllum vietnamense Seidenf.
  • Bulbophyllum viguieri Schltr.
  • Bulbophyllum vinaceum Ames & C. Schweinf.
  • Bulbophyllum violaceolabellum Seidenf.
  • Bulbophyllum violaceum (Blume) Lindl.
  • Bulbophyllum viridescens Ridl.
  • Bulbophyllum viridiflorum (Hook.f.) Schltr.
  • Bulbophyllum vitellinum Ridl.
  • Bulbophyllum vittatum Teijsm. & Binn.
  • Bulbophyllum volkensii Schltr.
  • Bulbophyllum vulcanicum Kraenzl.
  • Bulbophyllum vulcanorum H. Perrier
  • Bulbophyllum vutimenaense B.A. Lewis
  • Bulbophyllum wadsworthii Dockrill
  • Bulbophyllum wagneri Schltr.
  • Bulbophyllum wakoi Howcroft
  • Bulbophyllum wallichii Rchb.f.
  • Bulbophyllum wangkaense Seidenf.
  • Bulbophyllum warianum Schltr.
  • Bulbophyllum warmingianum Cogn.
  • Bulbophyllum weberbauerianum Kraenzl.
  • Bulbophyllum weberi Ames
  • Bulbophyllum weddelii (Lindl.) Rchb.f.
  • Bulbophyllum weinthalii R.S. Rogers
  • Bulbophyllum wendlandianum (Kraenzl.) Dammer
  • Bulbophyllum wenzelii Ames
  • Bulbophyllum werneri Schltr.
  • Bulbophyllum whitfordii Rolfe
  • Bulbophyllum wightii Rchb.f.
  • Bulbophyllum wilkianum T.E. Hunt
  • Bulbophyllum williamsii A.D. Hawkes
  • Bulbophyllum windsorense B. Gray & D.L. Jones
  • Bulbophyllum woelfliae Garay, Senghas & K. Lemcke
  • Bulbophyllum wolfei B. Gray & D.L. Jones
  • Bulbophyllum wollastonii Ridl.
  • Bulbophyllum wrayi Hook.f.
  • Bulbophyllum wuzhishanense X.H. Jin
  • Bulbophyllum xantanthum Schltr.
  • Bulbophyllum xanthoacron J.J. Sm.
  • Bulbophyllum xanthobulbum Schltr.
  • Bulbophyllum xanthochlamys Schltr.
  • Bulbophyllum xanthomelanon J.J. Verm. & P. O'Byrne
  • Bulbophyllum xanthophaeum Schltr.
  • Bulbophyllum xanthornis Schuit. & de Vogel
  • Bulbophyllum xanthotes Schltr.
  • Bulbophyllum xanthum Ridl.
  • Bulbophyllum xenosum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum xiphion J.J. Verm.
  • Bulbophyllum xylocarpi J.J. Sm.
  • Bulbophyllum xylophyllum E.C. Parish & Rchb.f.
  • Bulbophyllum yoksunense J.J. Sm.
  • Bulbophyllum yunnanense Rolfe
  • Bulbophyllum zambalense Ames
  • Bulbophyllum zamboangense Ames
  • Bulbophyllum zaratananae Schltr.
  • Bulbophyllum zebrinum J.J. Sm.
  • Bulbophyllum zygochilum J.J. Verm.
  • Bulbophyllum ×chikukwa Fibeck & Mavi
  • Bulbophyllum ×cipoense Borba & Semir
  • Bulbophyllum 'Daisy Chain'
  • Bulbophyllum falcatum 'Dresden'

Plantae > Tracheophyta > Liliopsida > Asparagales > Orchidaceae

Bulborhodopis[uredi VE | uredi]

  1. Bulbostylis
  2. Bulbostylis
  3. Bulbothrix
  4. Bulbotoplana

Bulbu[uredi VE | uredi]

Bulbus Brown, 1839[uredi VE | uredi]

Animalia > Mollusca > Gastropoda > Littorinimorpha > Naticoidea > Naticidae

Izvori[uredi VE | uredi]